Afrikkalaisen kulttuurin festivaalit Saksassa – 26 poliisia loukkaantui

Festivaalien järjestäminen pyrittiin estämään viranomaisten toimesta, koska se aiheutti viime vuonna samanlaisia levottomuuksia.

Väestönvaihto

Saksan Gießenin kaupungissa pidettiin hiljattain eritrealaista kulttuuria juhlistavat festivaalit, jonka yhteydessä tapahtuneissa levottomuuksissa loukkaantui yhteensä 26 poliisia.

Festivaaleilla on jostain afrikkalaisten välisten erimielisyyksien takia oma vastustajien ryhmänsä, ja poliisit joutuivat tänäkin vuonna tappelemaan tapahtumaa häiriköivää afrikaanojen laumaa vastaan, joita paikalle olikin kertynyt noin 200.

Gießenin viranomaiset yrittivät kieltää tapahtuman järjestämisen, koska se aiheutti viime vuonna samanlaisia levottomuuksia. Oikeus ei kuitenkaan nähnyt perusteita moiselle kiellolle ja poliittisen poliisin ei vain auttanut muu kuin mennä taas nahistelemaan rakastamansa monikulttuurisuuden kanssa.

Lähde

Eritrealaiset Musta rotu Rotu Saksa Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Amalek

  Vastaa

  Afrikkalainen kulttuuri = jatkuvat heimosodat

  • OWLM

   Vastaa

   Jos nyt joku haluaa sanoa älytöntä sekoilua kulttuuriksi.

 • Late

  Vastaa

  josko poliisit vaan kieltäytyisi menemästä noihin mutiaisten ja rättipäiden karkeloihin. tapelkoon ja tappakoon toisiaan niin paljon kuin sielu sietää. jokainen kuollut rullahuuli ja rättipää on voitto yhteiskunnalle ja koko maailmalle

 • Täysin väärä taktiikka Polpolla

  Vastaa

  Olisi pitänyt lähettää suvakit paikalle halimaan viha pois.Nyt Polpon toksinen ja äärioikeistolainen linja saa kultamunat entistä ahdistuneemmiksi rasismista.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Sellaisia pelihetkiä…
  Antaisivat vaan hakata toisensa, eikä mennä sinne itse hakattavaksi.

 • TT

  Vastaa

  Näin tai vielä pahemmin käy, kun Afrikan persläpimaiden asukkeja rahdataan Eurooppaan.

 • Kultturien vaihtoa

  Vastaa

  tämä lienee sitä ”Kulttuurinvaihtoa”. Eli ne tuo tänne kaoottisen, sotaisan ja korruptoituneen raiskaus-kultturinsa ja me koitamme tarjota niille ruoka- ja kansantanssikulttuurimme. Molemmat ovat syvään juurtuneita rintamalinjojen kummallakin puolella. Henkilökohtaisesti en näe että kulttuurinvaihtoa kuitenkaan tapahtuu. Vaikka jotkut sitä ”ilmavaa riisiä” osaavatkin keittää.

 • BingoBangoBongo

  Vastaa

  Sopii hyvin festivaalin teemaan, neekerikulttuuria tyypillisimmillään.

 • Observer

  Vastaa

  Pistäisivät kaikki nehrut lukitulle stadionille tappelemaan keskenään ja sitten vaan kauhakuormaajilla siivotaan, kun juhlat päättyy.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi