Unelma vapaasta tilasta, osa 4: Onnistuisiko Oranian ihme Suomessa?

Valkoisille kansoille ominaisia asioita ovat idealismi, omien unelmien eteen työskentely, seikkailunhalu ja ahkeruus.

Rotu

Orania sai alkunsa unelmasta, jossa muutama idealisti halusi perustaa pelkästään valkoisille tarkoitetun alueen. Kyse ei ole apartheid-politiikan jatkosta, sillä apartheidin aikana mustat päästettiin töihin valkoisten omistamille farmeille ja muihin suorittaviin tehtäviin – tämä oli virhe, josta maksettiin raskaasti. Oraniassa mustilla ei ole asiaa mihinkään töihin.

Tällä hetkellä kaupungin kasvuprosentti asukkaiden määrässä on huimaa, kun kaupunki on saanut vakinaistettua asemansa sekä luotua työpaikkoja ja toimivaa infrastruktuuria. Tähän on mennyt aikaa vain 30 vuotta alueella, jossa ympäröivä yhteiskunta on lähes avoimessa sodassa valkoisia vastaan.

Olisikohan sama onnistunut mustilta? Jäämme odottelemaan käytännön esimerkkejä….

Valkoisille kansoille ominaisia asioita ovat idealismi, omien unelmien eteen työskentely, seikkailunhalu ja ahkeruus. Kuten valkoisten kansojen historia ylipäätään, myös Orania on syntynyt näiden piirteiden pohjalta.

Kasvunvaraa löytyy

Orania pyrkii jatkuvaan kasvuun asukasmäärissään ja sitä kautta kasvattamaan sekä talouttaan että mahdollisuuksiaan irtaantua Etelä-Afrikan valtiosta omaksi itsenäiseksi valtiokseen. Orania on jo nyt pieni valtio valtion sisällä, vaikka tietyt juridiset sidokset varsinaiseen hallintoon ovatkin olemassa. Kasvuvaraa tietysti vielä on paljon, sillä Etelä-Afrikassa asuu yli kaksi miljoonaa buuria.

Kaupunki on rakentanut omat energianlähteensä aurinkovoimasta ja sen suurimpiin toimialoihin lukeutuu pekaanipähkinätuotanto. Myös turismilla on merkitystä; alueella vierailee vuosittain noin 10 000 turistia, jotka tuovat suhteessa pienelle alueelle ulkopuolista rahaa.

Kun muu Etelä-Afrikka kärsii rikollisuudesta, köyhyydestä, energiapulasta, korruptiosta ja yleisestä osaamattomuudesta, ei Orania paini näiden ongelmien kanssa. Kaupungissa voi viettää iltaa ilman pelkoa ryöstömurhan uhriksi joutumisesta. Oranialaiset voivat olla kotona ilman, että aseistettu musta lauma tunkeutuu sinne ja murhaa koko perheen. Naapureina on pelkästään toisia valkoisia, alueen palvelut ovat valkoisten omistamia ja päättäjät ajavat valkoisten asiaa.

Kaiken kaikkiaan Oranian yhteiskuntamalli on häviävä trendi Suomessa, kuten muissakin valkoisille kuuluvissa maissa.

Valkoisille pyhitetty alue Suomessa?

Emme Suomessa ole vielä toistaiseksi tilanteessa, jossa mustat laumat jahtaavat valkoisia murhaten kokonaisia perheitä, raiskaten pieniä lapsia taikauskossaan ja ryöstäen silmittömästi kaikkia ohikulkijoita. Ruotsiin ei kuitenkaan ole kuin tunnin lentomatka.

Suomi tunnetusti tulee aina hieman perässä, mitä tulee Ruotsiin. Kun tarkastelemme maamme rajapolitiikkaa, voimme päätellä jengisotien olevan matkalla tännekin. Demografiset tosiasiat tarkoittavat, että me suomalaiset olemme jäämässä vähemmistöksi lähivuosikymmeninä maassa, jonka me olemme rakentaneet, mutta jonka poliitikot haluavat tuhota – ja sitä kovaa vauhtia tekevätkin.

Tämä tarkoittaa, että yhä useampi valkoinen tulee kaipaamaan omaa turvallista tilaansa. White flight eli valkoisen paon ilmiö on jo nyt tuttu mustien asuttamilla alueilla aikaisemmin asuneiden suomalaisten keskuudessa. Harva itseään kunnioittava haluaakaan elää alueella, jonka ympäristö on täynnä vierasmaalaisia, rikollisuutta ja sivullisia uhreja.

Tässä vaiheessa on myös suomalaisnationalistien aktivoiduttava. Miten voimme rakentaa oman valkoisen turvasatamamme? Suomi ei tietenkään ole mikään Etelä-Afrikka, jossa koko hallinto on toimimaton ja kaoottinen koneisto, mutta Oraniasta voi vähimmilläänkin hakea motivaatiota.

Omaa infrastruktuuria

Olemme jo tähän mennessä kohdanneet ongelman, jossa nationalistit eivät Suomessa voi edes vuokrata kahvilaa järjestääkseen siellä kokousta. Ainakin toistaiseksi moni yrittäjä säikähtää, kun kalliolaisesta itsemurhayksiöstä tulee anonyymiä sähköpostia, jossa uhkaillaan ”rasistien hyysääjiä” boikotilla. Myös julkiset tilat löytävät monesti syynsä perua kansallismielisten tekemät varaukset – tarvittaessa laittomasti, mutta kuitenkin valtion suojeluksessa. Tämä vaikeuttaa omalta osaltaan nationalistista järjestäytymistä.

Suunta on onneksi muuttumassa, ja yhä useampaa ihmistä alkaa kyllästyttämään kulttuurimarxistien kiristysyritykset. Kansallismieliset rakentavat nyt keinoja omavaraisuuden turvaamiseksi; esimerkiksi Operaatio Kotkanpesä kerää Suomessa rahaa kansallismielisten käyttöön tulevan tilan ostamiseksi.

Yksittäinen tapahtumatila ei kuitenkaan ole lopullinen tavoitteemme, kun vaadimme suomalaisille lapsille turvallista kasvuympäristöä. Niin kauan kuin Suomen rajapolitiikka ei muutu radikaalisti, voimme odottaa pahenevaa kaaosta. Valkoisten tulee tässä vaiheessa pitää yhtä ja tukea toisiaan, ja idealistisimpien ja kykenevimpien yhteisön jäsenten tulee pyrkiä rakentamaan resurssia turvasatamaa varten.

Voisiko Suomeen tulla oma Orania? Itsehallintoalueena sellainen voi olla melko kaukainen ajatus, mutta pitkällä aikavälillä monenlaiset muutokset ovat mahdollisia, kun niiden eteen työskentelee pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti.

Esimerkiksi yllä mainittu Kotkanpesä voi teoriatilanteessa toimia tällaisen alueen lähtölaukaisimena. Mikäli tilan ympärille onnistutaan rakentamaan yhteisöllisyyttä, kansallismielisten lapsiperheiden kohtaamisia, alueen muiden suomalaisten kanssa verkostoitumista ja yleisesti valkoisten hyvinvointia tukevaa toimintaa, voi sitä kautta aueta portit laajempaan päätöksentekoon. Valkoinen kansallismielinen alue voisi toimia myös koulutuksen ja huollon keskuksena tilanteessa, jossa yhteiskunta ajautuu väkivaltaiseen rodulliseen kaaokseen.

Pienin askelin kohti suuria muutoksia

Tällä strategialla ei vielä julisteta itsenäistä valtiota syntyneeksi, mutta paikallisesti järjestäytyneet kansallismieliset pääsevät vaikuttamaan esimerkiksi alueelle perustettaviin vastaanottokeskuksiin (tai pikemminkin perustamispäätösten perumiseen) ja toisaalta parantamaan alueen peruspalveluita sen verran, että ne suosivat suomalaisia lapsiperheitä, jolloin tilastollinen yliote suomalaisten hyväksi paranee.

Valtiota valtion sisällä voi tukea kuluttamalla mahdollisimman paljon kansallismielisten yrittäjien tuotteita ja palveluita. Kannustamme käyttämään käteismaksua aina, kun asioi missä tahansa pienemmissä suomalaisyrityksissä.

Käymällä kansallismielisissä kokoontumisissa, maksamalla sisäänpääsylipun ja verkostoitumalla pääsee tukemaan suoraan tahoja, jotka tekevät työtä aatteen puolesta kulttuurin keinoin sekä rakentamalla omaa, nationalistista infrastruktuuria, jolla tuetaan suomalaisia suosivan poliittisen kulttuurin leviämistä.

Tie voi olla pitkä, mutta niin on valkoisten kansojen historiakin, joka on ollut kautta evoluution silkkaa selviytymistaistelua.

Lue myös artikkelisarjan edelliset osat: 1, 2, 3.

Apartheid Etelä-Afrikka Kansallismielinen infrastruktuuri Kotimaa Kotkanpesä Musta rotu Operaatio Kotkanpesä Orania Politiikka Rotu Rotuerot Rotuerottelu Ulkomaat Väestönvaihto Valkoinen rotu Yhteiskunta

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • general

  Vastaa

  Valitettavasti Suomessa ei tule onnistumaan sillä väestömme on liian helposti manipuloitavissa uskomaan vallassa olevia ja ovat tottuneet liian helppoon elämään. Orania on ihannevaltio ja olen vakuuttunut siitä, että siellä olevat ihmiset eivät kuluta aikaansa älykännyköiden ja tietokonepelien parissa.

  Maamme ei tule selviytymään tulevaisuuden kriiseissä sillä liian helppo elämä on luonut illuusion ikuisesta vauraudesta ja väärästä turvallisuudesta USA:n suojeluksessa! Suuri osa kansastamme on pysyvästi menetetty sionsitien ”puudeleiksi”!

  • Muutos havaittu

   Vastaa

   Muutos voi olla lähempänä kuin arvataankaan…

   Katselin tässä loppuvuukosta ihmisiä (pakon sanelemana) sekä Pasilan asemalla että kauppakeskus Redissä. Muutos pukeutumisessa oli merkittävä kahden vuoden takaisiin havaintoihini.

   Suurin osa ihmisistä pukeutui vanhoihin/kuluneisiin/paikattuihin vaatteisiin. Ja jos päälysvaatteisiin olikin satsattu ”Parempaa Seppälää”, niin kun takki aukesi olikin alla virttyneempää villapataa/kaupuspaitaa. Ja jos vaateissa oli jotain maailman brändiä, niin jo niitä koristi yksi tai kaksi paikkaa.

   Olin todella yllättynyt… Onko tosiaan noin että pääkaupunkiseudulla ihmiset alkavat jo pukeutua ”ryysyihin”. Vai onko tämä joku uusi muotivillitys? Ei näkynyt enää uusia valkoisia untuvatakkeja ja toppahousuja. Eivätkä päähineetkään olleet enää muodin mukaisia.

   Minusta näytti siltä että Helsingin seudulla alkaa ihmisiltä rahat loppumaan. Yltäkylläisyyden aika on ohi. Myös eläkeläisiltä.

   • Kaikki on perseestä

    Vastaa

    Ulkomailta tulleet kiusaavat naisopettajia. Siinä yksi syy oppimistulosten laskuun.

 • Mie vaan

  Vastaa

  Kannatettava ajatus. Mutta tuskin päästään maaliin ilman sisällisotaa.

  • Eugen

   Vastaa

   Valkoinen hyvinvointivaltio = ViherVasemmiston painajainen.

 • Tapiola

  Vastaa

  Oman tilan ostaminen voisi olla halpaakin, jos vaikka eurolla tai tonnilla saa ison kiinteistön jostain ns hevonkuusennevadan muuttotappiokunnasta. Iso rakennus joka odottaa kallista purkamista, mutta olisi myös korjattavissa mielekkään ja kannattavan toiminnan löytyessä.

  Riikka Purraa voinee tyhmempikin öylöttäjä viimeistään vuoden kuluttua kiittää, kun tajuaa miten paljon hyvää nyt tapahtuu. Vasemmisto-oikeistoliberaalin tuhon rakenteet menevät remonttiin, ja jutussa mainitut kalliolaiset itsemurhayksiöt saavat uutta mietittävää, kun liika hyysäys saa stoppinsa.

  Olemme nähneet yhteiskunnan rapistumisen jo niin monella tasolla… esim Marin pääministerin teeskentelyn roolissaan osaamaton lähes halveksittava bimbo, että voisin oikeastaan Presidenttitason kiemurat vielä katsoa uteliaana jos Haavisto valittaisiin, mutä kaikkea riemukasta saisimmekaan nähdä, kun maan ensimmäinen vaimoke herroineen hoitaisi tehtäviään.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Sen sijaan että koko Suomi päästetään ensin ihan viidakoksi, johon sitten aletaan raivaamaan jotain Oraniaa, niin kannattaisi harkita sitäkin että kansallismieliset hakeutuvat näin hyvän sään aikana johonkin matuista vapaaseen ja syrjäiseen pikkupitäjään asumaan.

  Suomestahan löytyy vielä pikkupitäjiä jotka ovat täysin tai lähes täysin vapaita m‑kuonoista. Valtamediassakin on ollut juttuja lapsiperheistä jotka ovat kyllästyneet asumaan kulttuurien kaatopaikoilla ja ostaneet jostain syrjäseudulta rauhallisen asuinpaikan itselleen. Yksi erikoisimpia tapauksia lienee tämä: https://yle.fi/a/3–12235662

  • Näinhän se on

   Vastaa

   Joo‑o, meidänkin kuntaan muutti ruotsalaispariskunta eläkepäiviä viettämään. Tulivat ”keskiruotsista”, missä ikinä ne sitten onkaan. Mies alunperin suomalainen joka muutti ‑80 luvulla ruotsiin. Vaimo, umpiruotsalainen joka ei puhu sanaakaan suomea. Mutta molemmat niin ihastuneita Suomeen kun täälä voi kävellä vapaasti ja käydä ostoksilla ilman että pitää pelätä ryöstetyksi tulemista. Tai sitä että joku koittaa kiristää rahaa siitä että asuu omakotitalossa.

   Näitä pitäisi saada lisää Suomeen. Niiden eläkkeet kun maksaa Ruostin valtio. Se on suoraa ulkomaankappatuloa Suomen budjettiin. Mutta meidän suomalaisten tulee olla avuliaita ja kohteliaita heitä kohtaan. Ainakin sen aikaa että saavat oman ystäväpiirin muodostettua. Sillä heillä on kontakteja eurooppaan ja uusia näkökantoja suomalaisten pysähtyneisiin ajatuksiin. Juuri sellaisia joita tarvitsemme avataksemme markkinat eurooppaan.

   • Observer

    Vastaa

    Täällä vähän etelämpänä, riksatusvapaassa maassa, kuuluu tuttavapiiriini Ruotsista, Norjasta, Saksasta, Ranskasta, Suomesta ja Kanadasta muuttaneita. Kaikki samasta syystä tänne tulleita.

    • Tapiola

     Vastaa

     Minkälaiset palvelut mahtanee noille mainitsemillesi ihanille muuttajille olla siellä? Vai onko Suomen Kelalla jo miten toimivat palvelut sinne saatu?
     Ällötti aika hitokseen kun eilen osuin tubessa liveen ” Aamu Kelassa” Ensin on syöty aamupuurot. Julkisella puolella se on herkkua kun veronmaksajat maksaa. Pieni lystihän se olisi, jos aamupuuroa syöttämällä selvittäisiin hyysäyksestä, vaan vakavat on olleet pohdinnat… miten kaikille bongorummunsoittajille tai helmenkalastajille saadaan hyvät palvelut
     https://www.youtube.com/watch?v=C4j2DoyEXJY

     Ne joilla maha kestää, niin katsokaa nyt piruuttaan yksi kymmenen minuuttia. Erityisesti viehättää tuon yhden naisen vaaleassa mekossa kuviointi.

     • Vihreä siirtymä

      No joo… Meitä ihmisiä on monen kokoisia ja näköisiä. Ei voi muuta kuin toivoa että tuolla ”maailmankansalaisella” on joku sairaus joka sitä on lihottanut. Muutoin tuollaiset kansanterveyden kävelevät rasitteet eivät ole hyväksyttäviä. Kun tuo tuosta vanhenee niin alkavat suolisto-ongelmat yhdessä tuki- ja liikuntaelimien kanssa. Ja heti perään sisäelinongelmat. Tulee kuormittamaan yhteiskuntaa enemmän kuin arvaattekaan.

 • Salomon

  Vastaa

  ”Emme Suomessa ole vielä toistaiseksi tilanteessa, jossa mustat laumat jahtaavat valkoisia murhaten kokonaisia perheitä, raiskaten pieniä lapsia taikauskossaan ja ryöstäen silmittömästi kaikkia ohikulkijoita.”

  Niin tosiaan! Miettikää mikä maa tämä Suomi tosiaan on, täällä ei tarvitse edes neekereitä tekemään tätä meille, kun omat poliitikot hoitavat tämänkin kirjaimellisesti

 • Ei kun hommiin

  Vastaa

  No nii, sitten ei muuta kuin hommiin…

  Ensiksi, nämä tapaamiset pitää aina olla perhe-tapaamisia. Politiikka tulee pistä syrjään siksi aikaa kun lapsia ja/tai uusia asioista kiinnostuneita on paikalla. Ei kukaan halua että viereisessä pöydässä puhutaan Turnerin päiväkirjoista, jos itse syö pullakahvia ja katselee rakennuksia sisältäpäin sekä niissä olevia henkilöitä.

  Toinen asia on se että keskitetysti pitää listata mitä kukin voi tuoda/antaa yhteisöön. Olkoon se vaikka koiran ulkoiluttamista tai sahdin tekoa. Veikkaan että se kuitenkin on enemmän hilloja ja juureksia mitä itse kultakin jää oman tarpeen yli. Myös erilaiset komponentit joita kukin saa maailmalta edullisemmin kuin muut webbikaupasta, ovat tervetulleet.

  Omat WEB-sivut pitää saada aikaiseksi. Silloin ne ovat omissa käsissä, niitä ei kukaan voi sulkea. Ongelma onkin siinä että ne tarvitsevat työtä. 

  Oma rahalaitos pitää perustaa. Siis sellainen jossa käteissumilla tehdään otto- ja antolainausta. Jos kassa on riittävän suuri, sillä joku voi maksaa kiinteistölainansa pois, ja pääsee pienemmän korkoprosentin piiriin. Ihan kuin takuusäätiöllä. Mutta pääoma kasvaa koko ajan jos ajatellaan oman köörin sisällä olevaa korkoa.

  Yksi asia ovat ”omavakuutukset”. Esim. helpointa on perustaa kilpaileva KASKO. Hiiden hinnat 70% alennuksillakin ovat poskettomat. Mutta riittävä porukka yhteyksineen ja ammattilaisineen tuottaa helposti yhteisölle tuloja.

  Ja yksi asia asumisen lisäksi on tietysti matkailu. Mikäli aikanaan hankittava maa-alue on sellainen että siihen saadaan jätevesi-imeytyskentän päälle rakennettua laukka‑, ravi‑, ja kouluratsastusrata (kaikki toistensa sisään) 100 hevosen talleineen ja viereen leirintäalue jossa esim. vaunupaukkoja 100kpl joista puolet 6A sähköillä ja 50% 16A sähköillä, saunouneen ja siten että ranta jakautuisi naturisteille niin kolmasosalla hevospaikoista sekä 50% leirintäaluemaksuilla liikevoitoksi on realistista saada yli 200 000e/a. Ja silti olla Suomen edullisin karavaanari/lomakohde.

  …entäs sitten vesipuisto… Noh noh… Mutta jo se että jokainen alueen talous ei maksa sähköstä yksityiskohtaista mittarimaksua vaan ollaan yhden suuremman liittymän takana, jo se tuo säästöjä pitkällä aikavälillä.

  Ja sitten kirjanpitäjät käsi ylös !! Lakia osaavat myös !!

  • Ei kun hommiin

   Vastaa

   Jatkan vielä itse itseäni…

   Rakennus/purkualalla olevat henkilöt ovat tiedonkeruun kannalta avainasemassa. Vanha sanonta ”Voitto tehdään ostettaessa” pitää paikkansa ”Suomen Oraniaa” (esim. Kotimaa/Synnyinmaa/Meidän maa…) perustettaessa. Jokainen rakennsutyömailta (nyt voi olla vähemmän) ylijäänyt tarvike joka on laskettu urakkaan mukaan, heitetään roskiin tai sen voi saada halvalla. Tietä mitä mistäkin saa ja yhteistyö laajemmalla porukalla on tällaisissa tapauksissa voimaa.

   Kerran itselleni tarjotui tilaisuus ostaa ison siltatyömaan puutavarat 500:aa. Ongelmana oli että tavaraa olisi saanut hakea vasta perjantaina klo 16 jälkeen, ja työmaa olisi pitänyt olla tyhjä maanantaina klo 6. Laskin varovaisesti että ”ehjää” puutavaraa olisi ollut kolmen rivitalon verran. Mutta milläs haet ja mihinkäs varastoit??

   Oman taloni tiilit kanniskelin kerrostalotyömaan kerroksista. Sama juttu ajoituksen kanssa. Mestarin kanssa kättäpäälle ja ne sai ilmaiseksi kun itse kantoi kerroksista alas ja vei pois. Sama oli ovien, ikkunoiden ja kaakeleiden kanssa. Maanantai aamuna oli putsattu työmaa eikä rakennusliikkeen tarvinnut maksaa jätemaksuja. 

   Myös erilaiset ”virtuaaliset kierrätyskeskukset” olisivat tarvittavia. Nykyajan kierrätyskeskukset maksavat esim. 50% avaamattomista maalipurkeista. Mutta että avatuistakin voisi maksaa jotain. Niitä on valtaosa. Ja kunnat kauempaakin tuovat näihin nykyisiin kierrätskeskuksiin tavaraa, jos vain muutaman euron saavat. Vaikka ne eivät kata edes polttoainekuluja. Puulle on se ja sama minkävärisiä pohjakerrokset ovat jos pinta on samaa väriä. Ja pitää öljymaalit ja lateksit erossa toisistaan.

   Yksi tärkeä asia on myös kiinteistöverotus joka on melko kova Suomessa. Ja nyt sen tiukentumisesta ei vissiin tiedä vielä kukaan. Jos kuitenkin kiinteistöt ovat oppilaitos-käytössä, on niiden prosentti huomattavasti pienempi kuin asuinkäytössä. Ja oppilaitoskäyttöön riittää maatalous-oppisopimus koulutus, eli 1pv/vk. Ja kolmen vuoden koulutus. Mutta kyllä sinä aikana sen verran maataloushommia tehdään että saadaan ruoka pöytään. Ja sitten onkin vuorossa rakennusala, jonka jälkeen sähköala ja matkailuala jne… Monta tukijalkaa tarjoaa edullisia asuinkustannuksia. Ja siitähän tässä kaikessa on kyse: omavaraisuudesta, turvallisuudesta sekä pienistä asuinkustannuksista.

 • auroista aseita

  Vastaa

  Suomessa on monia pieniä kuntia, joissa on sen verran matala asukasluku, että jo suhteellisen pieni joukko määrätietoisia kansallismielisiä voisi saada alueella demokraattisen vallan kunnallisvaaleissa. Demokratialla asioita ei tietenkään muuteta, mutta tällaisen pienen kunnan demokraattisesta ja myös valtion näkökulmasta legitiimistä hallinnasta olisi varmasti hyötyä Oranian kaltaiselle projektille.

  • Paikkakin ratkaisee

   Vastaa

   Niin on, mutta omavaraisuuden- ja valtion tuista irtaantumisen vuoksi paikan olisi syytä olla Salpausselän eteläpuolella. Sen pohjoispuolella ”kesä” on yhden kuukauden lyhyempi. Ja etelästä tulevat sadepilvet satavat suurimman osan vedestä Salpauselän harjuun ja/tai sen eteläpuolelle. Erinomaisena esimerkkinä on Lahti. Sielä sataa vaikka muualla ei sadakkaan. Ja juuri siksi sielä on Hartwallin tehdas. Sielä kun vettä riittää.

   Vesi muutenkin on tärkeä elementti. Sillä paikataa kuivia kausia ja se on se elementti jolla taimet saadaan idätettyä riittävän isoiksi ennen ulos viemistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kun katsoo suomalaisten äänestyskäyttäytymistä ja julkista kommentointia, tässä maassa asuu niin valtava joukko retardeja, että meni kuinka huonosti tahansa, valtamedian syöttämään roskaan uskotaan entistä enemmän ja äänestäminen totaalisen tuhon puolesta vain kiihtyy.

  Ihmiset ovat ulkoistaneet ajattelunsakin ja minkäänlaiseen kriittiseen asioiden tarkasteluun eivät älylliset resurssit riitä.
  Hyvin monet, jotka vielä omistavat aivot ja ymmärtävät tilanteen kokonaiskuvan, ovat muuttaneet suurten kaupunkien ulkopuolelle, Suomessa tämä ”white flight” ‑ilmiö on vain kiihtynyt.

 • Leif

  Vastaa

  Olen luottavainen siinä mielessä, jos ja kun suomessa neekereiden määrä ylittää kriittisen pisteen ja he saavat vallan, niin sitä ei kestä kauaa. Korkeintaan ensimmäiseen talveen asti, kun neekeröinnin seurauksena tätä maata koettelee massiiviset sähkökatkokset ja ihmiset alkavat jäätymään kerrostaloasuntoihinsa. Neekerit sitten lähtevät kaikessa älykkyydessään riehumaan kadulle ryöstelemään ja raiskaamaan heitä hyysänneitä suvakkeja laittaen kaiken mahdollisen palamaan tuhoten siinä samalla cityvihreät ja itsensä. Valitettavasti moni suomalainenkin tulee kuolemaan, mutta neuvokkaimmat selviävät. Luotan siihen, että pohjoiset olosuhteet pelastavat suomalaiset viimekädessä.

 • Observer

  Vastaa

  Ette kai te nyt meinaa, että pärjättäis ilman kulttuurinrikastusneekeröintiä? Tylsäks menisi ostosreissut:

  https://twitter.com/i/status/1753453586506248554

  No joo, itse asustelen tätä nykyä isoimman osan vuodesta jokseenkin rikastusvapaassa maassa. Suomessa kun jonkun kesäkuukauden viettää, niin se riittää.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi