Ruotsin vaarallisimmat rotumuukalaisjengit rantautuivat Suomeen – PolPon Jari Taponen jatkaa selittelyä

Taposen mukaan suomalainen infrastruktuuri on kuin kryptoniittia katujengeille, minkä vuoksi täkäläisten ei tarvitse pelätä muista Pohjoismaista tuttuja maahanmuuttajajengejä.

Väestönvaihto

Suomen valtamedia on uutisoinut viime päivinä, että joukko Ruotsin vaarallisimpia rotumuukalaisten katujengejä on jo rantautunut tai parhaillaan rantautumassa Suomeen. Aihe on erityisen kipeä PolPon (poliittinen poliisi) ylikomisario Jari Taposelle, joka väitti vuosien ajan, ettei katujengi-ilmiön syntyminen Suomeen ole edes teoriassa mahdollista.

Taposen mukaan suomalainen infrastruktuuri on kuin kryptoniittia katujengeille, minkä vuoksi täkäläisten ei tarvitse pelätä muista Pohjoismaista tuttuja maahanmuuttajajengejä. Nyt Taponen on joutunut jopa omiensa parissa kuitenkin puolustuskannalle.

Kummallista tilastokikkailua

Taponen on jatkanut kulttuurimarxistisen propagandansa levittämistä erityisesti sosiaalisessa mediassa. Samaan aikaan kun koko muu Suomi puhuu maahanmuuttajien järjestäytyneiden rikollisorganisaatioiden rantautumisesta Suomeen, Taponen on pyrkinyt kiinnittämään yleisön huomion sekalaiseen joukkoon tilastoja, jotka hänen mukaansa todistavat, että julkinen keskustelu aiheesta tulisi lopettaa.

Eräs Taposen tilastoista koski kouluterveyskyselyissä esiin nousseen 8.- ja 9.-luokkalaisiin kohdistuvan väkivallan vähentymistä koko Suomen tasolla historian saatossa.

Taponen ei luonnollisesti vaivautunut selittämään, miten tilasto neutraloi uutiset Suomen suurimmissa kaupungeissa toimivien maahanmuuttajajengien nopeasta kasvusta ja raaistumisesta. Taposen kyvyttömyys vastata kritiikkiin ei tullut yleisölle yllätyksenä – eihän kukaan tiedä tänäkään päivänä myöskään sitä, millä logiikalla Suomen infrastruktuurin tulisi estää jengien muodostumisen.

Lue myös:

Jari Taponen nuorisoväkivallasta ja jengiytymisestä: ”Ei ole mitään hyssytelty”

Jari Taponen: ”Sananvapautta voidaan rajoittaa”

Lähde: Jari Taponen

Jari Taponen Kotimaa Maahanmuuttajajengit Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Poliisi Poliisin korruptio Poliittinen poliisi Poliittiset viholliset Politiikka PolPo Rikos Rotu Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

33 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kävelevä meemi voisi mennä Ruotsiin tai vaikkapa Ranskaan esittelemään näitä tilastokikkailujaan ja näyttämään esimerkkiä kaikille muille, kuinka hyvin se toimii käytännön tasolla katujengiongelman kitkemisessä.

  Seuraavaksi tuo meemi varmaan ehdottaa parempaa integrointia ja veronmaksajien piikkiin kylpylälomia, huvipuistoja ja ravintoloissa käymistä, jotta jengijohtajat ”integroituisivat”.

  Ruotsissakin aikoinaan se pizzaehdotus oli sellainen komedia ja näin jälkikäteen voi todeta jälleen, että mitä hemmettiä viranomaisten päässä oikein liikkuu?

 • Salomon

  Vastaa

  Mene jari takas afrikkaan, sinne uima- altaalle raiskaamaan niitä neekeripoikia

 • Misantroposofia

  Vastaa

  Ylellä juuri radiossa seliteltiin aamulla, kuinka irakilaisten, iranilaisten, turkkilaisten, albaanien, somalien ymv. jengirikollisuus johtuu erilaisesta kulttuurista, kun verrataan perinteisiin kotimaisiin järjestäytyneisiin porukoihin. Poliisin ja lainsäädäntöelimen pitäisi nyt vain äärimmäisen rajusti puuttua näihin kansantaloutemme pelastajiin, sillä tämä paska ei muutoin lopu koskaan. Aivan turha enää jaaritella kunniakulttuurista, heimo- ja perhekeskeisyydestä tai mistään muusta. Mikään noiden tekemisestä ei kuulu Suomeen. He eivät kuulu Suomeen. Kotimaihinsa palautettava jokainen ja siellä voivat sitten rauhassa tappaa enojaan, veljiään, serkkujaan ja naapureitaan. Taitaa olla liian yksinkertainen ratkaisu. Keskustelu rikosten syystä on turhaa, sillä rikollisuus poistuu, kun maassa turhanpäiten olevat ei-suomalaiset rikolliset vain kylmästi ja täysin aiheellisesti maasta poistetaan. Vai haluaako joku taho maahan näitä rikollisia?

  Jos joku taho näitä rikollisia Suomeen tahtoo, niin kuka/mikä se voisi olla? Onko kyseessä kenties sama taho, joka ajaa rodusekoitusta, LGTPBIQDHBVBL-mielisairautta, feminismiä, avioeroja, pornoa, ehkäisypillereitä, abortteja, perhevastaisuutta, massamuuttoa, ”antirasismia” ja ”antisemitismiä”?

  • Vääristyneet maailmankuvat

   Vastaa

   Muistelen tässä miten nuoret- sekä vanhemmat naiset odottivat näitä kultamunia silmät kiiluen. Ne kun olivat niin autettavia kultamussukoita ja kun ne keitti niin ilmavaa riisiäkin. Ja tarvitsivat paljon halauksia ja rakkautta kutsuen vanhempia ”mammoiksi”. Nuorempien kanssa piti tietysti päästä samaan sänkyyn nukkumaan koska matkan traumat piti purkaa jollain tavoin. Ja kyllähän siinä moni sai purkautuakkin.

   Vähän sivuun jäivä uutisoinnit raiskauksista ja pahoinpitelyistä, varkauksista ja väärinkäytöksistä puhumattakaan. Mutta saivatpahan palleroiset paljon rakkautta. Ja nyt ollaan sitten tilanteessa jossa nämä kultamunat määräävät kaduilla mitä tehdään ja kohta ne vaativat meiltä suomalaisilta suojelurahaa.

   Ei mennyt Suomessa kotouttaminen sen paremmin kuin muissakaan euroopan maissa. Saati Amerikoissa. Ja sehän tästä tekee ”Jumalan teatterin” että Taponen ja samankaltaiset ihmiset joiden realiteetit ovat täysin vääristyneet tekevät päätösiä meidän muiden puolesta. Päätöksiä joihin ei ole edes valitusoikeutta. Päätöksiä jotak tuhoavat maatamme, kulttuuriamme, talouttamme sekä kansalaisiamme. 

   Tällaiset ihmiset olisi metsästäjä-keräilijä aikakautena karkoitettu laumoista. Ja jos ne eivät olisi uskoneet, olisi tullut keihästä.

   • Teemu

    Vastaa

    Suojelurahaa? Saavathan nuo jo Kela Goldia ja vankilassakin pääsee ihan hyville tuloille. Taposen aito twiitti [kirjoitusvirheet korjattu] muutaman vuoden takaa : ”Niin, rajat ovat olleet aina auki. Olemme sieltätäältä tulleita metsästäjä-keräilijöitä. Vasta sotien jälkeisestä ajasta 90-luvun alkuun olemme olleet eristyksissä. Sen varaan ei kannata rakentaa myyttiä muita paremmasta, toisia syrjivästä kansasta.” Tuo pelle on mielisairas. Brysselin rauhan jälkeen meillä ei ole rajoja enää ollut. Haluan muistuttaa, että 1990 meillä oli vain 25 000 vieraskielistä ja nekin olivat suurimmaksi osaksi eestiläisiä.

    ”Päätöksiä, jotka tuhoavat maatamme, kulttuuriamme, talouttamme sekä kansalaisiamme”? Hei, älä viitsi olla rasisti.

 • pöh

  Vastaa

  Miten toi Taponen voi aina vaan jatkaa koko poliisi organisaation nolaamista, luulisi että joku edes laittaisi sen kuriin.

  • Observer

   Vastaa

   Jokseenkin koko johto on politisoitunut. Kenttäsiat näkivqt jo aikoja sitten, mihin ollaan menossa mutta hys hys rasistipoliisit sanottiin heille. Joitakin jopa tuomittiin, kun olivat vaihtaneet pari sanaa pahojen uusnatsisatanistiäärioikeistolaisten kanssa. Joihin minäkin ilmeisesti lukeudun.

 • pää määrää

  Vastaa

  Älykkyyden kanssa korreloi positiivisesti nopea havaintokyky tai tapahtumien ymmärtäminen ja nopea reagointikyky tapahtuneisiin muutoksiin, johtamistapa. Negatiivisesti korreloi heikko kyky tehdä havaintoja ympäristöstä ja kriittisyyden puute.
  Näitä tutkimuksissa tehtyjä huomioita voi soveltaa myös kansalaisten valitsemiin poliitikkoihin ja johtaviin virkamiehiin. Tästä syystä olenkin jo toivonut, että johtavissa asemissa olevien älykkyys tulisi mitata ja IQ arvo tulisi olla vähintään 130. Näin älykkäitä Suomessa on ehkä vielä 2% eli satatuhatta. Saman valinta tulisi tehdä virkamiesjohtajia valitessa. Asialla on kiire, koska länsimainen ja etenkin pohjoismainen älykkyys on nopeassa laskussa.
  Jos älymystö toimii vain yksityisten yritysten parissa, nekään eivät menesty, jos yleistä järjestymistä määräävä poliittinen johto ei toimi.

 • Pekka j

  Vastaa

  on aika käsittämätöntä että poliisin johto ei puutu komisarion toimintaan, kyllähän poliisilla on ollut tapana että arvossa alemmat tottelevat ylempiään ? Eli voiko nyt nuorempi konstaapeli sanoa ylikonstaapelin käskyn jälkeen, että en ole samaa mieltä, ei käy? alkaako myös armeijassa tämä toiminta valtaamaan alaa ?

  • Nimetön

   Vastaa

   Poliisimiehet ja sotilaat ovat virkamiehiä. Uralla ne voivat edetä (tai edes pitää viran) vain jos nuoleskelevat esimiestensä perseitä. Virkavallalla on Suomen kansan antama valtuutus joten tässä ei voi tehdä yhtään mitään, sillä kaikki menee kuten menee kunnes ei einää mene.

 • Hema

  Vastaa

  Taposen kaltaisia hyödyttömiä ( meille ja itselleen ) idiootteja on aina ollut ja tulee aina olemaan. Huolestuttavaa on se että joku antaa idiootille media-aikaa. Tapsu edustaa kuitenkin poliisia, ehkä viimeistä suomalaista virkamiesjoukkoa joka ( pääkaupunkiseudun ulkopuolella ) nauttii edes pienimuotoista luottamusta. En tiedä ymmärtääkö poliisin työtä tekevät, kuinka lähellä jo nyt olemme sitä pistettä ‚missä heitä vaaditaan vangitsemaan omia kansalaisiaan ( palkanmaksajiaan ) mielipidesyistä. Laki vaatisi jo sen että Tapis otettaisiin viralta. Viittaan nettikirjoitukseen jossa hän uhosi ettei ainakaan hän eikä kaverinsa tulisi noudattamaan lakia joka ei heitä miellytä. En halua sitä, mutta tämä touhu ei lopu ennekuin hallitus AVUSTAJINEEN on haettu kaulapannassa torille kansankärjille. Lisäksi KAIKKI virkamiehet. Selvittämättä on muunmuossa EU, EURO, WHO (THL), Sosiaaliavustusten jakaminen, Maanpetokset jne… Jos tämänlainen pelleily ja JATKUVA VALEHTELU on ok, minä myös mielelläni irtisanoudun tästä suomeapuhuvien joukosta. Verorahoja ette luonnollisesti tule minulta enää saamaan ikinä.

 • Suomessa mulkutkin saavat viran

  Vastaa

  Muutamalla sanalla pystyy luonnehtimaan virkatehtävistä järjestelmällisesti kieltäytyviä rappiopoliiseja.

 • Suvi Auvisen Varisverkko Poliisi

  Vastaa

  Kolehmaisen suojelema tyyppi tuo Taponen – Eihän tuota voi ottaa muuten mitenkään tosissaan. Ja varmasti myös Suponkin

 • Teemu

  Vastaa

  Taitaa terve järki olla Taposen kryptoniitti. Eikö Suomessa ole katuja vai mitä helvettiä tuo sketsipoliisi mökeltelee?

 • Otto Korsteeni

  Vastaa

  Nyt taas plagioitsijanakin kunnostautunut disinformaatikko Maria Pettersson tekemään juttua Hesariin. Ettei Suomessa ole mitään katujengejä, ei ainakaan Ruotsista tulleita, koska eihän Ruotsissa ole katujengejä.

 • Uusi aika koittaa

  Vastaa

  Nyt alkaa olla tilausta vapaaehtoisille SA-joukoille joka ottaa tehtäväkseen huolehtia turvallisuudesta. Yhteiskuntarauha järkkyy kun poliisilaitos ja SA-joukot taistelevat vallasta. Se on vääjäämätöntä. 

  Toinen vaihtoehto on Turnerin päiväkirjojen kaltainen tilanne. Sille näyttäisi myös olevan tilausta. 

  Tietysti ne yrittää kieltää kaiken toiminnan, mutta kuka välittää tyrannien uhkailuista. 

  Muistakaa että puhelimet on poliisin seurannassa. Eli sitä kautta ne seuraa missä liikutte. Kaikki puhelut, tekstiviestit, sähköpostit vakoillaan. Mihinkään netissä olevaan viestijärjestelmään ei voi luottaa.

  • 1110 / 1011000

   Vastaa

   Tämän takia sähköpostit salataan PGP:llä. https://personaldatasecurity.wordpress.com/pgp-salaus/ Eikä tarvii panikoida niistä kvanttitietokoneista. Niitä vastaan on jo kehitetty suojauksia, ja työ jatkuu koko ajan.

   Niitä avaimia ei sitten säilytetä salaamattomalla levyillä. Muuten polpo pääsee n. 5 minuutissa käsiksi kaikkeen sun dataan, vähän kuin siinä Pekka Katajan casessa, kun viattoman ihmisen windows-läppäriä tutkailtiin.

   Kaikki isänmaalliset on jo varmaan luopuneet window$ ja apple laitteista? Hyvä. Niillä kun on tapana lähettää säännöllisin väliajoin kuvakaappauksia suoraan sinne amerikanjuutalaisten datacentereihin ja NSA:lle.

   • Kohti kovia aikoja

    Vastaa

    Mihinkään Internetin viestijärjestelmään ei voi luottaa.

    Vain ihmiskuriirit ja koodatut viestit erikoislaitteilla. 

    Edes protonmail ei ole 100% luotettava. Ilmeisesti suurvallat kykenee ainakin murtamaan salauksen.

    • 1110 / 1011000

     Vastaa

     Ei voikaan luottaa, ja juuri siksi tuo pgp tehdään omin kätösin, eikä luoteta vain providerin sanaan.

     Protonmailin ilmiannoissahan mikään ei viittaa siihen, että kryptaus olisi jotenkin murrettu (korjatkaa jos olen väärässä). Josta päästäänkin takaisin siihen pgp:hen.

   • Topi

    Vastaa

    ”Kaikki isänmaalliset on jo varmaan luopuneet window$ ja apple laitteista? Hyvä. Niillä kun on tapana lähettää säännöllisin väliajoin kuvakaappauksia suoraan sinne amerikanjuutalaisten datacentereihin ja NSA:lle.”

    Linux ja muut vehkeet kuin Apple eivät tee tätä? Jännä juttu. Kukakohan Torin ja Bitcoininkin on kehittänyt? Miten voit luottaa mihinkään? Luotatko Telegramiin?

    • 1110 / 1011000

     Vastaa

     ”Linux ja muut vehkeet kuin Apple eivät tee tätä? Jännä juttu. ”

     Ei linux lähetä dataasi yhtään mihinkään. Ei olisi jännä juttu, jos ymmärtäisit jotain softien bisneslogiikasta, jenkkiläisestä tietosuojasta (pikemminkin sen olemattomuudesta) tai opensourcesta.

     ”Kukakohan Torin ja Bitcoininkin on kehittänyt?”

     Esim tor on täysin avoin projekti, ja voit itsekin osallistua siihen. Samaa ei voi sanoa micro$oftista, josta taidat pitää paljonkin? Vai mistä mölysi kumpuaa?

     Ja ne kolmen aakkosen laitosten soluttautumisyritykset on harvemmin tuottaneet tuloksia, jotka olisivat olleet kaiken vaivan arvoisia.

     Mitä mystiikkaa bitcoininkin tarinassa sinulle on?

     ”Luotatko Telegramiin?”

     En todellakaan, hyvin epäilyttävä ryssäsofta. Vaatii puhelinnumeron, koodi ei ole 100% avoin ja se väittää olevansa ilmainen. Ei täsmää. Sitten jotkut vielä lataa sen sieltä (((googlen))) storesta…

     • AWM

      ”Niillä kun on tapana lähettää säännöllisin väliajoin kuvakaappauksia suoraan sinne amerikanjuutalaisten datacentereihin ja NSA:lle”

      Oliko jonkunlaisia todisteita tuolle väitteelle? Kuunteleeko Google myös ajatuksiasi?

     • 1110 / 1011000

      AWM:

      ”Oliko jonkunlaisia todisteita tuolle väitteelle?”

      Siitä vain tutkimaan: https://www.youtube.com/watch?v=IT4vDfA_4NI
      https://www.youtube.com/watch?v=FQ84qw4ZMxc

      ”Kuunteleeko Google myös ajatuksiasi?”

      Ei tietenkään, kun en käytä mitään googlelta. Mutta jos käytät vaikkapa gmailia, hakukonetta, mapsia jne.. niin dataasi myydään (((yrityksille))), jotta sinulle voidaan kohdentaa paremmin mainoksia. Et kai oikeasti kuvitellut, että saat googlelta mitään ilmaiseksi? Ja google jakaa dataasi myös ilomielin valtiollisille tahoille, kun jenkkilässä tää touhu ei ole niin viimeisen päälle tarkkaa 🙂

      ”ajatusten kuuntelu” ei ole ehkä ihan sitä mitä olet tottunut scifileffoissa näkemään, mutta sellaista dataahan google ei kerää, jota se ei analysoisi jollain tavalla. Datan säilöminen on perkeleen kallista, joten on ihan turha kuvitella, että he keräisivät sinusta mitään talteen huvin vuoksi.

     • R.V.

      ”The PC Security Channel” ja _varsinkin_ tuo ”Mental Outlaw” kanava vaikuttava melkoisilta meemipommeilta. No, ei siinä… Rakenna maailmankuvasi toki noiden varaan. YouTube on alkanut nyt myös tarjota ihmisille todella epäilyttäviä ”Kiina romahtaa” ‑videoita, joissa selvästikin AI-ääni on kertojana. Nämä ovat yhtä luotettavia kanavia kaikki kuin The PC Security tai Mental Outlaw. Kun nämä roskakanavat yrittävät tyhjillä klikkiotsikoillaan pakottaa jonkin ajatuksen vastustamista ihmisille, niin täyttyy miettiä mikä on se asia, jota nämä kanavat itse tahtovat ajaa sitten tilalle. Kuten sanottua: huvikseen kukaan ei mitään kirjoittele tai tee.

     • 1110 / 1011000

      R.V. ei sitten kyennyt rivilläkään debunkkaamaan aineistoa. Kertoo paljon.

      Ihan mielenkiinnosta: millä te sitten perustelette itsellenne micro$oftiin/appleen tyytymisen (jos nyt edes olet mikään rotutietoinen yksilö)? Koska se tulee valmiiksi asennettuna? Ei näiden firmojen telemetria tai NSA ole ollut mikään vainoharhainen salaliittoteoria enää kymmeneen vuoteen, kiitos Snowdenin.

      Ja nyt sitten toivon kunnon vastauksia. Vapaan ja avoimen lisenssin ohjelmat ei ole minkään Kiinan tai Venäjän alaisia, jos sitä pelkäätte.

  • Anonym

   Vastaa

   ”Muistakaa että puhelimet on poliisin seurannassa. Eli sitä kautta ne seuraa missä liikutte. ”

   Eräs virkamies näytti minulle vuosia sitten tietokoneen piirtämän tulosteen, jossa oli koordinaatistossa pystyakselina nopeus ja vaaka-akselina pituus. Vaaka-akseli kuvasi tien pituutta ja pystyakseli autojen nopeutta eri tienkohdissa. Kuviossa oli paljon aaltoilevia käyriä, jotka jokainen kuuluivat yksittäisille autoille. Virkamies sanoi, että autojen nopeus on saatu selville seuraamalla autojen kuljettajien puhelimia. 

   Johtopäätös. Seuraamalla matkapuhelimia saatiin selville autojen nopeudet. Ja koska puhelimet voidaan tunnistaa, niin yleensä niiden haltijankin sijainti on tiedossa. Siis jos numero on tiedossa, sen haltijan sijainti ja nopeus ovat tiedossa. Joissain tilanteissa voi olla hyvä varotoimi katkaista puhelimesta virta. 

   Tekniikka mahdollistaa hyvin perusteellisen ja tarkan valvonnan.

 • yper alles

  Vastaa

  eikö tämän taposen turpaa saada millään kiinni,vittu mikä paska,kohta taphtuu jotain.💩

 • Jari Supersuvakki

  Vastaa

  Sopii toivoa, että Taponen kohtaisi katujengit yön pimeydessä siviilit päällä ja saisi kokea monikulttuurisuuden ihanuuden!

 • Transpedo-Tapposelle rasvattu köysi

  Vastaa

  White flight.…
  Sitaatti valkoisten kristittyjen naisten välisestä keskustelusta:
  ”Hei siskot
  Pyytäisin esirukouksia itseni ja lapseni kotirauhan puolesta. Muutimme kesän alussa ilmestynyttä häirikkönaapuria karkuun reilu kuukausi sitten ja tilanne meni uudessa talossa huonommaksi. Nyt on häiriköt ylhäällä ja alhaalla ja kotona on äärimmäisen harvoin rauhallista. Varsinkin näin viikonloppuisin saa valvoa myös öisin. Lapsi pelkää mennä illalla nukkumaan metelin vuoksi ja minulla meinaa usko loppua tähän elämään ajoittain tämän uuvuttavan tilanteen vuoksi. Kiitos rukouksistanne”

 • aurinkokuningas

  Vastaa

  Taposen x‑tili näytti olevan poistettu hah hah. Kuulema sitä ennen oli twitter merkinnyt nillitäjjän postaukseen että ”tämä x‑postaus sisältää disinformaatiota.

 • Nimetön

  Vastaa

  Taponen on Vihreää jätettä.. Vaihtakaa tuo äijä johonkin sellaiseen virkamieheen joka tunnustaa tosiasiat.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi