Kittilä ei nosta sateenkaarilippua salkoihinsa

Sateenkaarilippu on pedofiileja, transuja ja muita mielenterveysongelmaisia kokoavan Pride-liikkeen symboli, jota pyritään pakottamaan veronmaksajien kustantamana kaikkialle.

Politiikka

Kittilän kunnanhallitus on päättänyt olla nostamatta sateenkaarilippua salkoihinsa. Asiasta äänestettiin keskiviikkona.

Vihreät esittivät, että jostain syystä kunnan tulisi liputuspäivinä liputtaa myös sateenkaarilipuilla. Vihreiden kanta ei kuitenkaan nauttinut suosiota valtuustossa.

Sateenkaarilippu on pedofiileja, transuja ja muita mielenterveysongelmaisia kokoavan Pride-liikkeen symboli, jota pyritään pakottamaan veronmaksajien kustantamana kaikkialle. Moni kunta on ottanut kannanottona liput esille, mikä on herättänyt kulttuurimarxismiin kyllästyneissä kansalaisissa vastarintaa. Lippujen takavarikointi ja poltto onkin ollut viime vuosina muoti-ilmiö ympäri Suomea.

Lähde: Yle

Video: Pride-lippujen takavarikointi ja polttaminen Keski-Uudellamaalla

Video: Kansallismieliset nuoret harrastivat lipunpolttoa Pride-viikolla

Pride-lippujen takavarikointi ja polttaminen jatkuu ympäri Suomea

Video: Pride-lippujen polttoa Oulussa

Video: Lisää Pride-lipunpolttotoimintaa

Homolobby Kotimaa Politiikka Pride Rappiokulttuuri Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • otto suni

    Vastaa

    Kittilä ei ole Sanoma Oyj:n suosikki, joten varmasti hyökkäys tulee pian Hesarin transuilta!

  • Lord Mystery

    Vastaa

    Kittilä on esikuva. Turhaan ei puhuta terveestä maalaisjärjestä.

  • Nationalisti

    Vastaa

    On kyllä sairasta, kun tuota saastaa yritetään tuputtaa joka kylään.

    ” Valtuustoaloitteen sateenkaariliputuksesta olivat allekirjoittaneet Tuomas Similä (kesk.), Pekka Rajala (kesk.), Jukka Poti (kok.), Saana Veltheim (vihr.) ja Tiina Huilaja (vihr.)”

    Onko mikään ihme, että KePun kannatus laskee, kun puolue on nykypäivänä pride-sekoilua ja liberalisteille kumartelua. Ei paljoa maatilojen ja maakuntien asiat kiinnosta.

  • Sanna Mirella

    Vastaa

    Vai pitää jo kaikkina liputuspäivinä vetää salkoon pervohomolippu. Itsenäisyyspäivänä, juhannuksena ja tietysti 4.6. Kaikki pervoliput mitä näen tangoissa otan alas ja sotken eläinten paskaan. Polttaminen on aivan liian kunniallinen hävitys tapa tälle saastalle.

    • Topi

      Vastaa

      Miksi paskaa? Paskastahan nuo tykkäävät. Sama jos ”haukkuisit” niitä homoiksi tai kyrvänimijöiksi. Maailma on siinä mielessä muuttunut, etteivät nuo enää ole negatiivisia juttuja lain.

  • TT

    Vastaa

    Pride on melkein vähiten kauheaa, mitä Vihreät esittävät ja kauheaa on sekin. Vihreissä tiivistyy kaikki se, mikä tässä ”metamodernissa” ajassamme on mennyt kieroon. On outoa, että muutkin puolueet ovat vihermädäntyneet ja lähteneet kansalaisten pakottamiseen ilmastotalkoisiin ja perversioiden suosimiseen. Halutaan myös lisätä EU:n valtaa mm. ennallistamisasioissa tai. mikä kauheinta, tehdä Suomesta teknokraattien laskelmiin perustuva ”hiilinielu”. On surkuhupaisaa, että ennallistamisessa on usein kyse siitä, että annetaan veden vallata jo kertaalleen kuivattuja alueita. Tehdyt ojitukset tukitaan tai sitten puuhastellaan kosteikkoja. Hiilinieluna toimiminen ja huonokasvuisten kosteiden alueiden ennallistaminen ovat toistensa kanssa ristiriidassa. Eivät edes EU:n viherteknokraatit siis tiedä, mitä Suomella haluavat tehdä. Tärkeintä niille kai on kiusata ja kiduttaa kansaa. 

    Luonnonvarainen Suomi on käytännössä veden valtaama maa pois lukien muutamat harjut ja kukkulat. Samalla kuitenkin itketään sitä, että vettäkin pitäisi suomalaisten säästää ja vesilaitokset asentavat mittareita kaikkialle ja puhutaan siitäkin, että Suomen vesivarat aiotaan myydä ulkomaille, mikä on kauhein maanpetos ikinä, tyypillistä viher-kokkaripaskaa.

  • Kansallismielinen

    Vastaa

    Kittilässä on järki tallella.Hienoa!

  • Nimetön

    Vastaa

    Kittilässä on aiemmin ollut melko jännittävä valtuusto – ”Poliisi epäilee lähes koko Kittilän kunnanvaltuustoa virkarikoksesta, osaa jopa useasta rikoksesta” : https://yle.fi/a/3–8702557

    Ehkä niiden pitäisi nostaa Kittilän salkoon merirosvolippu.

    • Bella

      Vastaa

      Lappilaiset ovat aina olleet itsepaista vakea, joilla on ihan kirjaimellisesti ”oma laki”. Oma pappani oli meankielen puhuja ja tietysti puhui myos suomea kunnolla ”h:n” paalta, kuten viela jotkut Lapissa tekevat. Kun itse rikoin yhteiskuntasopimukseni noin 15 vuotta sitten ja elan nyt kaytannossa omien lakieni ja itse kehittelemani moraalin mukaan, niin kai se johtuu sukujuuristakin…

    • Viharikos

      Vastaa

      Pridehapatus on viharikos valkoisia suomalaisia kohtaan!

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi