Video: Pride-lippujen takavarikointi ja polttaminen Keski-Uudellamaalla

Mikäli sinulla on havaintoja sodomiavastaisesta aktivismista, kuten takavarikoiduista tai poltetuista Pride-lipuista, lähetä juttuvinkki ja kuvat meille!

Aktivismi

Julkista sodomiaa, valkoisiin kohdistuvaa rasismia ja lasten hyväksikäyttöä lobbaavaa Pride-instituutiota vastaan on tehty Suomessa aktivismia jo yli kymmenen vuoden ajan. Kansallismieliset ovat perinteisesti esimerkiksi takavarikoineet julkista tilaa rumentavia sateenkaarilippuja ja koristelleet Seta-toimistoja poliittisilla iskulauseilla.

Perinne vaikuttaa saaneen jatkoa myös tänä vuonna. Telegramin Defend Finland ‑ryhmässä julkaistiin hiljattain video, missä nimettömäksi jääneessä kaupungissa Keski-Uudellamaalla takavarikoidaan kaksi Pride-lippua ja poltetaan ne reippaiden tervehdysten kera Valkoiset paholaiset ‑yhtyeen musiikin tahdissa.

Mikäli sinulla on havaintoja sodomiavastaisesta aktivismista, kuten takavarikoiduista tai poltetuista Pride-lipuista, lähetä juttuvinkki ja kuvat osoitteeseen: partisaani_toimitus@protonmail.com

Lähde: Defend Finland

Aktivismi Homot Kotimaa Kulttuurimarxismi Pedofilia Pride Rappiokulttuuri Suora toiminta Valkoisiin kohdistuva rasismi

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Nimetön

    Vastaa

    Aina yhtä mukavaa nähdä ku pojat reipastelee oikein kunnnolla poistamalla noita paskalippuja. Aina myös yhtä väsyttävää nähdä tuota helvetin ilmansuuntiin osoittelua.

    • Heinrich

      Vastaa

      Jos ”helvetin ilmansuuntiin osoittelu” väsyttää, niin aina voi itse mennä poistamaan homolippuja ja tekemään siitä toimintavideon ilman sitä ilmansuuntiin osoittelua.

      • Tiina Vanne

        Vastaa

        Mahtavaa. Kiitos

  • Nationalisti

    Vastaa

    Hienoa, pride-saasta ei kuulu varsinkaan julkiselle paikalle.

    • fromthere

      Vastaa

      Partisaani voitaisiin lopettaa, koska siinä ei ole mitään järkevää luettavaa, tyhjää uhoamista vain ja kirjoituksista paistaa läpi matala älyllinen taso.

      • Observer

        Vastaa

        Vihervasemmistoantifapuppelitransut voitaisiin lopettaa, koska heillä ei ole mitään järkevää sanottavaa, tyhjää uhoamista vain ja tekemisistä paistaa läpi täydellinen käsityskyvyn puute.

      • fromfar

        Vastaa

        Henkilökohtaisella tasolla voit asian ratkaista lopettamalla lukemisen. Sellaisen oivalluksen tekeminen onnistuu myös matalalla älyllisellä tasolla.

      • Nationalisti

        Vastaa

        Ei ole järkevää luettavaa?
        Minä näen paljonkin järkeviä juttuja, toimitus tekee sitä oikeaa tutkivaa journalismia, uutisartikkelit ovat laadukkaita ja Partisaani nostaa esille sellaisia asioita, joista moni mieluusti vaikenee.

        Vasemmistosta on tehty viime aikoina hyvin mehukkaita paljastuksia, et kai vain sen takia vaadi Partisaanin kieltoa, että pelkäisit seuraavan paljastuksen olevankin itsestäsi?

    • society

      Vastaa

      Ei kuulu mihinkään tollaset perversiot jos minulta kysytään

  • Jupe

    Vastaa

    Olipa mukava nähdä pitkästä aikaa tämän kaltainen hyvä uutinen. Iso kiitos tekijöille! Viikko lähti heti paremmin käyntiin 😊

  • Paholainen

    Vastaa

    Enkelit heilaa Jumalaa taivaassa.

  • juha II

    Vastaa

    Samaa tapahtuu jo ihan ulkomaillakin. Syyksi voi sanoa, että ”ihmisiähän mekin vain olemme ja ahdistaa niin pirusti tuo ummetus”! Sikäli mikäli todellisenkin syyn esittää. Se on eläinsuojeluksellinen, sillä hepat saavat hepulin mokomasta rätistä!

  • Sturmabteilung

    Vastaa

    HJKn ja HIFKn myrskyosastot pitäisi yhdistää yhdeksi suureksi osastoksi valtion harjoittamaa tyranniaa vastaan. 

    Klaus Schwabia silmien välliin.

    Noin 50 myrskyosaston aktiivia laittoi stadin pakettiin.

  • Peko

    Vastaa

    Isot kiitokset sotureille! Transuhomo propagandaa tunkee kaikkialla ja on hienoa, että vielä normaalien arvojen puolustajia, jotka toimivat.

  • TT

    Vastaa

    Normaalisti olen vandalismia vastaan, mutta Pride on niin vakava hyökkäys luonnonmukaista elämänmuotoa vastaan, että kaikki vastakeinot ovat hyväksyttäviä ja erittäin kannatettavia. Lippujen ja tunnusten hävitys on erinomaista toimintaa, jonka näkisi mielellään laajenevan siihen mittaan, että koko Pride-liikehdintä ajetaan ulos Euroopasta ja Seta:n kaltaiset kulttuurimarxistijärjestöt kielletään. Toki voidaan sallia sellainen toiminta, että seksuaalisesti poikkeavia puolustetaan, mikäli nämä kohtaavat sortoa ja vakavaa syrjintää. Tämä kai oli Setankin alkuperäinen tehtävä, mutta kommunistit kaappasivat järjestön.

  • Etukeno

    Vastaa

    Oliko siinä joukossa jo yleistyvä pedojen virallinen ”lapsirakkaus lippukin” jota näkee joissakin Prideissä?

  • Julli

    Vastaa

    Hyvän mielen uutinen. 😃

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi