Video: Lisää Pride-lipunpolttotoimintaa

Mikäli sinulla on havaintoja sodomiavastaisesta aktivismista, kuten takavarikoiduista tai poltetuista Pride-lipuista, lähetä juttuvinkki ja kuvat meille!

Aktivismi

päivitetty

Julkista sodomiaa, valkoisiin kohdistuvaa rasismia ja lasten hyväksikäyttöä lobbaavaa Pride-instituutiota vastaan on tehty Suomessa aktivismia jo yli kymmenen vuoden ajan. Kansallismieliset ovat perinteisesti esimerkiksi takavarikoineet julkista tilaa rumentavia sateenkaarilippuja ja koristelleet Seta-toimistoja poliittisilla iskulauseilla.

Perinne vaikuttaa saaneen jatkoa myös tänä vuonna. Partisaani sai anonyymiltä lähteeltä videon, jossa Pride-lippu poltetaan reippaan marssimusiikin tahdittamana. Lähde ei kertonut, missä kaupungissa sateenkaarilipun takavarikointi suoritettiin. Tällä viikolla Pride-tapahtumia on kuitenkin järjestetty erityisesti Pohjois-Karjalassa.

Mikäli sinulla on havaintoja sodomiavastaisesta aktivismista, kuten takavarikoiduista tai poltetuista Pride-lipuista, lähetä juttuvinkki ja kuvat osoitteeseen: contact@partisaani.com

Aktivismi Homolobby Kansallismieliset Kotimaa LGBT Pride Rappiokulttuuri Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • p.grandell

  Vastaa

  edesmennyt harley kaverini joka oli alusta alkaen eu vastainen, olin hänen luonaan,kun näin poikki sahatun lipputangon pätkän, kysyin,mitä tapahtui, vastasi, kun mentiin eu hun..starttasin moottorisahan ja katkaisin lipputangon, siihen ei jukoliste eu lippuja tule eikä pride juttuja vedetä ..

 • TT

  Vastaa

  Jawohl!

 • Meikkis

  Vastaa

  Bensaa hyvät ilmeiset!!!!

 • Jone

  Vastaa

  Hienoa toimintaa! On mukava nähdä miten luovuus on vahvasti mukana jokaisessa kuvassa ja videossa. On sateenkaarirättiä palamassa iltaruskossa ja on musiikin tahdittamia videoita 🙂

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi