Helsinki ilman natseja ‑ryhmä toimittaa hormoneja Ukrainan sota-alueiden transuille

Äärivasemmisto on ollut raivoissaan siitä, etteivät ukrainalaiset rajaviranomaiset ole päästäneet paikallisia transumiehiä pakenemaan sotaa naisten ja lasten kanssa.

Viihde

Helsinki ilman natseja -mielenosoitus 2019.

Tahattoman poliittisen huumorin suvereenit suomalaiset mestarit, Helsinki ilman natseja (HIN) ‑kollektiivi, on päättänyt kantaa kortensa kekoon Ukrainan kriisin uhrien auttamiseksi. Varisverkoston ja Vasemmistonuorten ylläpitämä HIN aikoo salakuljettaa sota-alueelle hormoneja, jotta paikalliset mekkoeinarit voisivat jatkaa rintojensa kasvattamista poikkeusoloista huolimatta.

HIN kertoo sosiaalisessa mediassa järjestävänsä 20.5.2022 Helsingin Lepakkomiehessä ”antifasistisen” varainkeräystilaisuuden. 

Suomen antifasistinen liike on ollut tällä viikolla tuuliajolla, kun sen tamperelaisiin johtohahmoihin lukeutuva Tuomas Tingander jäi kiinni muun muassa raiskaussyytteestä sekä lukuisiin naisuhreihin kohdistuneista pahoinpitelyistä, petoksista ja kiristysrikoksista.

Ukrainan transut ovat avuntarpeessa, koska hormoneista on pulaa.

Transuilta estetty rintamakarkuruus

Osa varainkeräystilaisuuden tuotoista ohjataan suomalaiseen antifasistiseen toimintaan, mikä tarkoittaa ilmeisesti Tinganderin kaltaisten aktivistien kosteiden ravintolailtojen kulujen kattamista. 70 prosenttia tuotoista kuitenkin kohdistetaan Ukrainaan. HIN kirjoittaa:

”Antifasistisen kamppailun kenttä on laaja, intersektionaalinen ja kansainvälinen. Siksi 70% tapahtuman tuotoista ohjataan kahdelle taholle Ukrainaan:

1) Insight NGO:lle, LGBTQA+ järjestölle joka organisoi niin psykologista kuin laillista tukea, turvakoteja, kuljetuksia, lääkkeitä, hormoneja sekä ruokaa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille. – –”

Äärivasemmisto on ollut raivoissaan siitä, etteivät ukrainalaiset rajaviranomaiset ole päästäneet paikallisia transumiehiä eli tuttavallisemmin mekkoeinareita pakenemaan sotaa naisten ja lasten kanssa. Ehkä HIN:n kustantamat hormonit auttavat transuja naamioimaan maskuliiniset piirteensä paremmin, jotta rintamakarkuruus onnistuu seuraavalla yrittämällä?

Lähde: Helsinki ilman natseja

Äärivasemmisto Antifa Helsinki Helsinki ilman natseja Homolobby Kotimaa Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rintamakarkuruus Transut Tuomas Tingander Ukraina Ulkomaat Varisverkosto Vasemmisto Vasemmistonuoret Viihde

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kausaalisuus

  Vastaa

  Eikös maassa ollut monta biolaboartoriota ja apteekkeja ryöstettäviksi?

  No, ehkä täkäläiset transut ja vassarit toivoo jatkossa saavansa ympärileikattua transua. Eihän ne ikinä tee mitään jos ne ei saa siitä jotain.

 • Teeperi

  Vastaa

  Nää kommunistit on avun tarpeessa😂 Miettikää että tämmösiä ihmisia on olemassa

 • Nimetön

  Vastaa

  Tuetaan Ukrainaa!… Tukemalla rintamakarkuruutta? Loogista.

 • Teeperi

  Vastaa

  Vaippa naamalla ja punalippu kädessä. Huomaa että viimeinenkin aivosolu on narkattu

 • Salomon

  Vastaa

  Ei helvetti! Ensin vähän jopa naurattaa, sitten alkaakin jo särkemään päätä. Ei, en niiku jumalauta näitä otuksia!

 • Eikka

  Vastaa

  Ennen vasemmisto edusti työväestöä, nykyisin se edustaa transuväestöä. Eli toisin sanoen, päin persettä mennyt tuonkin ryhmän toiminta.

 • Yhyyy

  Vastaa

  Voi transuparkoja.

 • Mekkoeinari

  Vastaa

  Eivät varmasti hommaa yhtäkään annosta mitään hormoneja kenellekään. Ryyppäävät ja narkkaavat nuo rahat.

 • Reiska

  Vastaa

  Tämä mekkoeinari on kyllä mainio nimitys. Sen otti aikoinaan käyttöön persujen J. Hankamäki blogeissaan, ja termi kuvaa hyvin transuja. Käsittääkseni Ukrainan(kaan) transut eivät tarvitse hormonaalista vaan psykiatrista hoitoa.

 • juha II

  Vastaa

  Voisivat kyllä pitää ne aivan itse!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi