Maanantaihuumoria: Ukrainalaistransut itkevät, koska eivät saa paeta naisten ja lasten kanssa

Kulttuurimarxistiset "ihmisoikeusjärjestöt" ovat kannustaneet transuja "hukkaamaan" passinsa ja valehtelemaan virallisesta sukupuolestaan pakolaisasioista vastuussa oleville viranomaisille.

Viihde

Kansainvälinen valtamedia on vuodattanut viime päivinä krokotiilinkyyneleitä, koska joukko Ukrainassa asuvia transuja ei ole päässyt pakenemaan maasta naisten ja lasten kanssa. Valtio on linjannut, että naisiksi pukeutuvat miehet ovat miehiä, minkä vuoksi näiltä on evätty oikeus rintamakarkuruuteen.

Valtamedian mukaan Ukrainan hallituksen linjaus on ”kyseenalainen”, koska 2020-luvun kulttuurimarxistisessa ilmapiirissä jokaisen tulisi saada itse päättää oma ”sukupuolensa”.

Ukrainalaiset transut ovat kertoneet medialle olevansa ”jumissa” ja ”pelkäävänsä henkensä edestä”, koska heitä ei päästetä elintasopakolaisiksi Länsi-Eurooppaan.

”Hukattuja” passeja

Transut ovat vihaisia siitä, ettei hallitus ole suostunut poistamaan heidän ”vanhoja maskuliinisia nimiään” heidän passeistaan. Myös merkintä ’MIES’ jää transujen passiin myös sen jälkeen, kun nämä ovat alkaneet väittää olevansa naisia.

Kulttuurimarxistiset ”ihmisoikeusjärjestöt” ovat kannustaneet transuja ”hukkaamaan” passinsa ja valehtelemaan virallisesta sukupuolestaan pakolaisasioista vastuussa oleville viranomaisille. Kulttuurimarxistien mukaan jopa sadat transut ovat tilanteen vuoksi ”vakavassa vaarassa” Ukrainassa tällä hetkellä.

Kun viranomainen saa pakenemista yrittävän transun kiinni, transu ohjataan liittymään armeijaan muiden miesten kanssa. Transuja ahdistaa myös pakeneminen Ukrainasta, sillä heillä on suuri todennäköisyys päätyä Puolan tai Unkarin kaltaisiin maihin, joissa ”heidän sukupuoli-identiteettiään pilkataan yleisesti”.

Lähde: My News

Homolobby Kulttuurimarxismi LGBT Pakolaiset Puola Rappiokulttuuri Rintamakarkuruus Sota Transut Ukraina Ulkomaat Unkari Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • 18

  Vastaa

  Eturintamalle vaan nuo sekasikiöt

 • pöh

  Vastaa

  Hesarissa oli myös juttua kuinka jotkut ”miehet jotka tuntee olevansa naisia” ei saa paeta maasta.
  Ihmeelliseks on mennyt nuoret tytöt jää sotimaan vailla mitään sotilaskokemusta, ja sitten ukot tuntee olevansa naisia ja yrittää paeta..

 • Juha

  Vastaa

  Punavirheet ja feminihilistit nyt kadulle punalippuja ukrainan ja sateenkaarilippuja heiluttamaan. Ukrainan natsihallinnon puolesta.

 • awwe

  Vastaa

  Tälle jutulle ei taida löytyä mitään kunnollista lähdetää. Vaikuttaa keksityltä clickbait-jutulta.

 • Kehitysehdotus

  Vastaa

  Transuille pitäis olla oma passi, missä lukee sukupuolena transu.

 • Pressa mukana

  Vastaa

  Eiköhän se pressakin kipitä sen verran luotettavan olsoisesti koroilla että täydestä menisi peruukin kanssa. Pitäisi vain kuohita sitä ennen.

  Mistähän se muuten johtuu että näillä kasaarien jälkeläisillä tätä homoutta ja transuutta esiintyy muita usemmin?

 • TT

  Vastaa

  Pervertikon perse on aina muita arvokkaampi ja se pitää pelastaa ensimmäisenä. Joku narsistinen kierouma tämä on.

 • Yyber Johnsson

  Vastaa

  Laitoin jokin aika sitten S‑postia Sanna Marinille että mikäli sota syttyy niin laita LGBTQ+++ ja vahvat naiset rintamalle. Vihaatte suomalaisia valkoisia miehiä joten miksi helvetissä minun pitäis puolustaa tätä maata enää kaiken sen jälkeen mitä hallitus on tehnyt. Ei Sannalle ole mikään muu tärkeää kuin mamut ja seksuaalivähemmistöt. Venäjän myötä maksaisimme 13% tasaveron kaikista tuloista ja bensa maksais noin 47 senttiä litralta.. xD Mun puolesta ekan pommin vois tiputtaa arkadian mäelle. Ei itketä tippaakaan.

 • Porre

  Vastaa

  ”Valtio on linjannut, että naisiksi pukeutuvat miehet ovat miehiä, minkä vuoksi näiltä on evätty oikeus rintamakarkuruuteen.”

  Tuollaista järkeähän venäläisessä kulttuurissa ja idässä yhä on. Lännestä saa pitkänaamojen massapsykoottinen media-aivopesu otettaan alati pahemmin kiinni. Miettikää millaiset katuorgiat täälläkin on, JOS Venäjä taistelun länttä vastaan häviää. Riemu Helsingin pervertikoilla repeää, kun luonnonvastaisuus voittaa; ihmiset juhlivat avoimesti rappiota ja mädätystä.

  Normaaliutta marginalisoidaan aina vain uusin keinoin. Hyvä esimerkki siitä on ”cis-sukupuoliset” eli siis normaalit miehiksi tai naisiksi syntyneet ihmiset. Ei meille tarvitse mitään uusia termejä nenämiesten keksiä! Keskittäkää ne terminne ja tarmonne niihin, jotka mulkkujaan irti leikkaavat huvikseen ynnä muihin sairaisiin yksilöihin. Kyllä, mielestäni moinen touhu on sairasta. Onneksi iso osa homoseksuaaleistakin halveksuu myös kaiken maailman pedo-pride-marsseja ja muita itsensäpaljatelukarnevaaleja, joissa todella outoja ja haitallisiakin poikkeumia tungetaan ihmisten naamalle.

 • Late

  Vastaa

  😂 ihan oikein noille saatanan sekopää otuksille. Tätä uutista oikein toivoin ja odotin

 • Rintamakarkuri Tarvasjoella

  Vastaa

  https://www.ts.fi/uutiset/5591534

  ”voinut uskoa, että sota tosiaan tulisi meidän kyläämme”

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi