Vasemmistofeministit kiukkuisia lapsensa ei-biologista ”isää” riistäneen kokoomushuoran käräjätappiosta

Työväensoturit pitivät tuomarin linjausta niin verisenä loukkauksena feminististä aatetta kohtaan, ettei heillä ainakaan toistaiseksi ole mitään painokelpoista kommentoitavaa tapaukseen liittyen.

Poliittiset viholliset

Anna Kontula.

Uutisoimme eilen, että lapsensa ei-biologista ”isää” perusteettomien elatusmaksujen avulla riistänyt kokoomushuora Paula Miettinen koki käräjäoikeudessa historiallisen tappion. Olemme kirjoittaneet oikeustaistelun taustoista yksityiskohtaisemmin artikkelissamme ”Kokoomuslainen petti miestään – Kynii eronkin jälkeen elatusrahoja ei-biologiselta ’isältä’ ”.

Miettisen pettämä ex-mies Jani Kylä-Harakka ilmoitti vastikään Twitterissä, että käräjäoikeus on määrännyt lapselle edunvalvojan sijaisen, joka voi käyttää lapsen oikeutta hakea isyyden korjaamista. Mikäli päätöksestä tulee lainvoimainen, ei Jani Kylä-Harakka todennäköisesti joudu enää tulevaisuudessa maksamaan elatusrahoja lapselle, joka ei ole hänen.

Tapaus on herättänyt vilkasta julkista keskustelua. Ehkä yllättäenkin kokoomushuora on saanut innokkainta tukea poliittisen kirjon toisesta äärilaidasta, vasemmistoliiton Veronika Honkasalolta ja julkikommunisti Anna Kontulalta.

Jani Kylä-Harakka suuntasi Twitter-viestinsä suoraan Kontulalle ja Honkasalolle. Monet keskustelua kommentoineet kansalaiset kysyivätkin marxistikaksikolta, olisiko näiden viimein aika myöntää virheensä ja pyytää Kylä-Harakalta anteeksi röyhkeää käytöstään.

Prostituutiota ja sukurutsaa kannattava kommunisti ei suostu pyytämään anteeksi

Prostituutiota ja sukurutsaa kannattava Kontula haukkui Kylä-Harakkaa julkisuudessa jopa ”saamattomaksi vinkujaksi”, koska tämä ei ole alistunut Miettisen lypsylehmäksi. Kontula ei ole suostunut pahoittelemaan sanojaan.

Kun urheiluvaikuttaja ja mediayrittäjä Aleksi Valavuori kutsui Kontulan omaan ohjelmaansa perustelemaan esittämiään loukkauksia, kommunisti perääntyi.

”Olisi kohtuullista kaiken tapahtuneen jälkeen ottaa kantaa, ihan sama julkisesti tai ei. Pahoittelut olisi paikallaan, jopa anteeksipyyntö. Teillä kahdella on mielipide lähes kaikkeen, tämä ei varmasti ole voinut mennä ohi,” eräässä Kontulalle ja Honkasalolle osoitetussa Twitter-kommentissa todettiin, kun käräjäoikeuden päätös tuli julki.

Kontula ja Honkasalo ovat kuitenkin olleet käräjäoikeuden päätöksestä täysin vaiti. Ilmeisesti työväensoturit pitivät tuomarin linjausta niin verisenä loukkauksena feminististä aatetta kohtaan, ettei heillä ainakaan toistaiseksi ole mitään painokelpoista kommentoitavaa tapaukseen liittyen.

Lähde: Twitter

Aleksi Valavuori Anna Kontula Huoraaminen Jani Kylä-Harakka Kokoomus Kotimaa Poliittiset viholliset Politiikka Prostituutio Rappiokulttuuri Rikos Taloudellinen riisto Vasemmisto Vasemmistoliitto Veronika Honkasalo Yhteiskunta

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Järkyttävää

  Vastaa

  ”Kontula on naimisissa ja hänellä on kolme lasta”, kertoo Wikipedia.

 • Schlageter

  Vastaa

  En voi mitenkään ymmärtää, kuinka kukaan äänestää henkilöä Anna Kontula. Jo pelkästään se, että hän on jo pitkään ollut parlamentissa, näyttää, miten naurettava yhteiskuntajärjestelmä ns. demokratia on.

  • SaddamHussein

   Vastaa

   kyllä sieltä kaarna- ja sammalkeiton syöjien joukosta aina joku helvetin porkkanapillu löytyy ketä äänensä tälle lehmälle antaa. Fjäll rävenin repulla varustettuna tosin kuitenkin lapsityövoimalla indonesiassa valmistetuilla vaatteilla laahustaa äänestyspaikalle.
   Nämä vitun ruohokainalot pitäisi karkottaa iraniin…

  • Sanna Mirella

   Vastaa

   Helsingissä kun käy keskustassa käymässä ja ympärilleen katselee tajuaa kyllä ketkä Kontulaa äänestävät. Joka paikassa näitä muodikkaita muunsukupuolisia ja muuta vastaavaa.

 • Bella

  Vastaa

  Vasemmistofeministit pitavat lapsen edun puolta: jos mies on hoivannut lastaan vuosia, ja sitten yhtakia saa tietaa, ettei ole lapsen biologinen isa ja peraantyy suhteestaan lapsen kanssa, niin onhan se melko sairas mielenmaisema tallaisella ”miehella”. Millaisenhan lommon lapsi saa kiintymyssuhteessaan, joka ensimmaisina elinvuosina on korvaamaton menetys ja voi johtaa raskaisiin vaikeuksiin myohemmin elamassa (paihteet, asunnottomuus, rikollisuus jne). Itse tiedan useitakin miehia, jotka jopa tietaen etteivat ole lapsen biologinen isa ovat ottaneet hoivavastuun lapsen parhaan vuoksi. Tallaisilta”munattomilta nillittajilta”, jotka yhtakkia kesken lapsen kasvuvuosien hoksaavat, ettei mitaan hoivavastuuta olekaan, pitaisi kieltaa isaksi tuleminen ja nus******* kokonaan.

  • Observer

   Vastaa

   Kyse ei ole hoivaamisesta, Miettinenhän heivasi Kylä-Harakan ulos elämästään aikoja sitten. Jos mies asuu lapsen kanssa ja huolehtii, ei maksella perheen sisäisiä elatusmaksuja. Kylä-Harakka on ahneen femakon rahanlypsennän kohde, ei mitään muuta.

  • Leif

   Vastaa

   Sairas mielenmaailma on sinulla. Tällainen käsityskö feministeillä on parisuhteesta, että nainen voi käydä panemassa muita mielensä mukaan, tulla raskaaksi ja aviomiehen on omaksuttava aisankannattajan sekä lastenhoitajan rooli ja vieläpä maksaa tästä? Toki tuo saattaa feministipiireissä olla ihan normaalia, mutta täysjärkisten ihmisten kohdalla tuollainen ei toimi. Tuota lapsen parasta olisi voinut myös se nainen miettiä, joka parisuhteessa ollessaan hankkiutuu raskaaksi toiselle miehelle. Pettäminen johtaa yleensä eroon, joka traumatisoi myös lapsen. Eiköhän se vastuu lapsen taloudellisesta elättämisestä ole ihan niillä biologisilla vanhemmilla, jotka lapsen päättivät alulle laittaa. Jos eivät siihen suostu niin eiköhän se lisääntymiskielto kuulu heille. Monikohan nainen hyväksyisi miehen pettämisen seurauksena syntyneet lapset ja moniko alkaisi heille äidiksi.

  • Jns. Man

   Vastaa

   ’Itse tiedan useitakin miehia, jotka jopa tietaen etteivat ole lapsen biologinen isa ovat ottaneet hoivavastuun lapsen parhaan vuoksi.’

   Tuossahan se vastaus onkin. He ovat tienneet alunpitäenkin että lapsi ei ole heidän biologinen lapsi. Mitään kusetusta asiasta ei ole. Näin asia on adoptiolasten kohdalla. Tämä juttu on täysin eri asia. Koko jutun ydin on se että isä – lapsi suhde perustui valheeseen, jonka äiti tiesi, mutta mies ei. Kyllä tämä mies olisi voinut jatkaa suhdetta lapseen, kysymys olikin elatusrahojen maksusta. Ei mies ole lapselle vihainen, vaan huoravaimolle joka niistää rahoja.

  • Julli

   Vastaa

   Teillä femakko**orilla on outo moraali.

   Teikäläiset voivat pettää ja aiheuttaa miehille eriasteisia ongelmia, ja sitä kautta ongelmia lapselle, mutta miesten pitää toimia kunniallisesti!

   Toivottavasti löydät itsellesi tasoisesi kehitysmaaneekerin. Sinä ja muut vastaavalla moraalilla toimivat femakot, ette ole ansainneet valkoista miestä elämäänne.

   Olette kuvottavia.

  • GLGL

   Vastaa

   Brysselin Bella: ”ja peraantyy suhteestaan lapsen kanssa, niin onhan se melko sairas mielenmaisema tallaisella ”miehella””

   Ne kaksoisstandardit…
   Okei, käytännössä jok’ikisessä avioerotilanteessa jompikumpi vanhempi ”perääntyy suhteestaan lapsen kanssa”. Sovitaan sitten niin, että avioero pitää tehdä laittomaksi, koska myös se indikoi ”sairasta mielenmaisemaa”. Sopiiko? Eipä taida vassarille sopia, sillä vassarille avioero on tehokas ihmissuhdetyökalu. Lapset ovat siinä sivuseikka.

  • Hylsy

   Vastaa

   Paljastuihan sinunkin oikea luontosi, typerä femakko. 

   Oletko kenties niin ruma tai tyhmä, ettet ole saanut miestä itsellesi, ja siksi vihaat miehiä?

   Ja etkös tunne kirjaimia ä ja ö? Kertoo sinunkin älykkyydestäsi paljon…

  • Jukka

   Vastaa

   Tässä ehdotetaan lisääntymiskieltoa miehelle joka ei ole edes lisääntynyt.
   Nyt on bellalla punainen lanka pahasti hukassa.

   • ABD

    Vastaa

    Jukka—Ei kai kukaan edes lue tuon ”Bellan” kommentteja. Hänet… anteeksi: hanet voi lisata vaikka automaattiselle estolle kayttamalla selaimessaan ns. scripteja. Tai sitten ihan manuaalisesti vanhaan malliin jättää lukematta. Suosittelen lämpimästi.

 • Tapani

  Vastaa

  Kontulan ja Honkasalon oikea sijoituspaikka on mielisairaalan suljettuosasto. Jos minä saisin päättää heidän kohtalostaan, marssittaisin heidät hiekkakuopalle ja tulisin sieltä takaisin yksin.

 • mummeli

  Vastaa

  Bella, luepas kyseinen tapaus harkitusti ja huolella uusiksi.

 • Red Pill jäbä

  Vastaa

  Eihän se pettäminen naista haittaa, koska lapsihan on joka tapauksessa hänen.Toista se on miehellä.Vai onko joku pettäjämies joskus pystynyt kusettamaan muijaansa tyyliin ”tämän sinä olet synnyttänyt”??

 • Tsuppari

  Vastaa

  Kylä-harakka halusi olla lapsen isä, siitäkin huolimatta, että tiesi lapsen isän olevan joku muu. Ei tietenkään ole lapsen etu, jos isältä loppuu into isänä olemiseen heti ku vaikka äiti lakkaa antamasta. Siksi on laki, joka ajattelee lasta ja säätää isyyden pysyvyyden. Se leikin kestäköön, joka leikkiin lähtee!

  • Jns. Man

   Vastaa

   Turha puolustella tuota kokoomuslaista ämmää! Hän tiesi alunperinkin että lapsen isä ei ole hänen aviomiehensä. Olisi rehellisenä kertonut asian oikean laidan ja sitten mies olisi voinut tehdä oman ratkaisunsa. Hän olisi jopa voinut hyväksyä lapsen (vaikka todennäköisesti olisi äidistä eronnut). Kaiken pitää perustua rehellisyyteen. Ihmeellistä että jotkut puolustelevat tuota pettäjää ja huijaria!!!??

 • Naapurin Punkkaan

  Vastaa

  Kela tukee kokoomushuoraa:
  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009904401.html

  Mikähän mahtaa olla kyseisen KELA-virkailijan suhde petolliseen horoon?

  PS. Näitä tietoja ei enää oikein löydy Tuusulan verkkosivuilta.
  Lisätiedot:
  Paula Kylä-Harakka, vs. viestintäpäällikkö
  paula.kyla-harakka@tuusula.fi, 040 314 2004

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi