Anna Kontula puolustaa kokoomushuora Paula Miettistä – syyttää tämän ex-miestä ”saamattomaksi vinkujaksi”

Anna Kontula muistetaan muun muassa laittomien maahanmuuttajien majoittamisesta ja insestin laillistamisen kannattamisesta.

Poliittiset viholliset

Paula Miettinen ei haluaisi, että hänen pettämistään käsiteltäisiin julkisuudessa.

Kokoomushuora Paula Miettisen tapaus on jälleen kuohuttanut tunteita sosiaalisessa mediassa. Miettinen tunnetaan poliittista uraansa sekä kavallustuomiotaan paremmin ahneesta tempustaan, jossa hän petti miestään, tuli raskaaksi ja nyt kynii elatusmaksuja mieheltä, joka ei ole lapsen isä.

Miettinen oli aikaisemmin naimisissa Jani Kylä-Harakan kanssa, jolta nyt kynii rahaa. Kylä-Harakan painajainen alkoi muutama vuosi sitten, kun hänelle selvisi, että hänen vaimonsa onkin huora. Samalla valkeni, ettei hän ollutkaan perheen lapsen biologinen isä. Hän sai käsiinsä sähköposteja, joista todellisen isän henkilöllisyys kävi ilmi.

”Vaimon suunnitelmallisuus ja katumattomuus ylitti käsityskykyni ihan täysin – – Minulle selvisi, että hän oli tavallaan kilpailuttanut isyyden. Olin hänen varajärjestelmänsä. Kun hän ei saanutkaan toista miestä itselleen ja lapsen huoltajaksi, hän yritti pitää minut juridisesti kiinni lapsessa elatusmaksujen toivossa,” Kylä-Harakka kuvaili tuntemuksiaan.

Avioeron jälkeen Kylä-Harakka joutui kummalliseen oikeustaisteluun. Hän teetti DNA-testin, joka todisti, ettei hän ole lapsen isä. Hän haki kuitenkin isyyden kumoamista seitsemän viikkoa liian myöhään, minkä vuoksi ”oikeus” päätti, että isyys jää voimaan ellei myös äiti puolla isyyden kumoamista.

Kokoomuselitisti Paula Miettinen ymmärsi, että hän voisi jatkaa ex-miehensä satuttamista sekä ansaita samalla 500 euroa joka kuukausi puhtaana käteen elatusmaksuina. Niinpä kokoomuselitisti ja hänen pettäjäkumppaninsa ilmoittivat vastustavansa Jani Kylä-Harakan isyyden kumoamista ja aidon isän selvittämistä.

Paula Miettinen jatkaa ex-miehensä kynimistä, vaikka tämä tulee epäilemättä vaikuttamaan myös lapseen etenkin tämän ymmärryksen tason lisääntyessä. Kun lapsi kasvaa isommaksi, tulee se hyvin todennäköisesti vaikuttamaan hänen suhteeseensa omaan äitiinsä, kun hän tajuaa, mistä äiti on tunnettu. Miettisen ahneus menee kuitenkin tämän yli.

Vasemmistoliiton Kontula puolustaa Miettistä

Vasemmistoliiton kansanedustaja, eduskunnan ainoaksi kommunistiksi julistautunut Anna Kontula puolustaa Miettisen petollista toimintaa. Hänen mukaan lapsen juridinen isä on ”saamaton vinkuja”, joka ”ei osannut päättää, haluaako olla isä vai ei.” Kontulan mukaan Kylä-Harakka ”on lasta tippaakaan ajattelematta ottanut elämäntehtäväkseen vinkua vuodesta toiseen julkisuudessa siitä, että joutuu maksamaan omasta saamattomuudestaan.” Tietenkään lapsen etu ei kiinnosta Kontulaa siitä näkökulmasta, mitä hänen äitinsä touhuaa.

Kylä-Harakka kommentoi Kontulan päivityksen alle, mutta jostain syystä Kontula ei vastannut viesteihin mitään. Kontulalta toivottu faktapohjainen keskustelu oli ilmeisesti liian kova vaatimus, vaikka monien muiden kommentoijien viesteihin hän vastasi aktiivisesti.

Kontula syyllisti isää myös julkisuuden käyttämisestä ex-vaimoaan vastaan. Nyt asia kuitenkin nousi uudelleen julkiseen käsittelyyn Miettisen itsensä tehtyä rikosilmoituksia asiaa käsitelleistä toimittajista Arman Alizadista sekä Aleksi Valavuoresta, mikä ihmetytti kommentoijia.

Lähde: Twitter

Anna Kontula Kokoomus Kotimaa Paula Miettinen Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Talous Vasemmistoliitto Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pettäminen naisen oikeus

  Vastaa

  Näitä tälläisiä ämmiä riittää tässä maailman onnellisimmassa maassa. Esim koko lasu ja sossu täynnä. Siinä on isän hankala alkaa taistelemaan, kun ämmällä on koko koneisto takanaan. Sanoisinkin, että miehet ennenkuin edes harkitsette lapsia, varmistakaa selustanne.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ”Anna Kontula puolustaa Miettisen petollista toimintaa. Hänen mukaan lapsen juridinen isä on ”saamaton vinkuja”, joka ”ei osannut päättää, haluaako olla isä vai ei.”
  Siitähän tuossa nyt olikin kyse juu…
  Huomaa kyllä, että Anna Kontulan käsitys asioista on todella kaukana terveestä järjestä, eikä kyseisellä tyypillä ole minkäänlaista moraalia.
  Vaikka asiaa yrittäisi kääntää miten päin tahansa, niin Kokoomus-Paulan toiminnalle ei löydy yhtään järkiperusteista argumenttia, jolla häntä voisi puolustaa.

  Toivottavasti Paulan lapsi tulee olemaan huomattavasti fiksumpi kuin äitinsä, itse katkaisisin kaikki välit noin petolliseen ämmään.
  Kehtaa vielä tehtailla rikosilmoituksiakin kaiken tuollaisen jälkeen, hyi helvetti minkälainen muija.

 • Salomon

  Vastaa

  Sen verran vitun hullu olen, että ite olisin laittanut tom ämmän jaloista ketjuun kiini ja auton perään, sitten oltaisiin lähdetty ajelulle

 • Puolueeton

  Vastaa

  Suomesta on tullut omituinen valtio muiden ohjaamana. Jos olet eri mieltä puolueen johdon kanssa, potkut. Jos olemukseltasi et ole sopiva valtaan pyrkivän puolueen jäsen, voit jatkaa.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Vassarihoro puolustmassa kokkarehoroa..oi aikoja, oi tapoja 😀 Kaikki maailman jakorasiat yhtykää 😀

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Suomessa, ja muualla länsimaissa, on käynnissä suunniteltu sukupuolten sota. Miehet ja naiset laitetaan kilpailemaan keskenään ja näin saadaan terve perhehenki tuhottua. 

  Kun perheet ovat poissa, katoaa kansakin.

  Veneen voi vielä kääntää, kun on tahto tehdä niin.

 • WS

  Vastaa

  Molemmat joulukalenteriin!

 • gg

  Vastaa

  Mitä tästä(kin) opimme. Sen että kandee miettiä mihin sen munansa lykkää. Tiedän että miehille se on erittäin vaikeaa kun vaistot ajaa järjen yli kuin villiintynyt norsulauma kun saumoja näyttää olevan. Mutta silti, koittakaa edes.

 • Punainen Paimio

  Vastaa

  Taitaa Israelilainen käytäntö olla saapunut Suomeen. Kun olet tunnustanut lapsen niin vaimo lähtee ja maksat lapsesta 18 vuotta.

 • Hh1488

  Vastaa

  kontulan huoraa sais joku paukuttaaa vasaralla päähän ja kovaa

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi