Kokoomuslainen petti miestään – Kynii eronkin jälkeen elatusrahoja ei-biologiselta ”isältä”

Kokoomuselitisti Paula Miettinen ymmärsi, että hän voisi jatkaa ex-miehensä satuttamista sekä ansaita samalla 500 euroa joka kuukausi elatusmaksuina.

Poliittiset viholliset

Paula Miettinen ei haluaisi, että hänen pettämistään käsiteltäisiin julkisuudessa.

Globalistipuolue Kokoomus on tähän asti tunnettu taloudellisten parasiittien edunvalvojana. Tuore kohu kuitenkin osoittaa, että puolueessa on edustettuna myös eläinmaailmasta tunnettu biologinen loisiminen lisääntymisstrategiana.

Jani Kylä-Harakka on käynyt vuosien ajan elatusmaksuihin liittyvää oikeustaistelua Kokoomus-sisäpiiriin kuuluvaa rikollista ex-vaimoaan vastaan. Tilanne ei kuitenkaan ole helppo, sillä vaimolla on muun muassa pormestari Jan Vapaavuoren henkilökohtainen tuki, eikä suomalainen tuomioistuin kohtele tavallista kansaa samoilla standardeilla kuin rahaelitistejä.

Kylä-Harakka kirjoitti hiljattain Twitteriin joutuneensa maksamaan ”jälleen 500€ elatustukea lapsesta joka ei ole minun”. Rahat päätyvät lapsen biologisen äidin, kokoomuslaisen Paula Miettisen (ent. Kylä-Harakka) pankkitilille. Biologinen isä on Kylä-Harakan mukaan kokoomuslainen Sami Jokelainen, joka on niin ikään pettänyt vaimoaan.

Kylmäverinen pettäjä

Jani Kylä-Harakan painajainen alkoi muutama vuosi sitten, kun hänelle selvisi, että hänen vaimonsa onkin huora. Samalla valkeni, ettei hän ollutkaan perheen lapsen biologinen isä. Hän sai käsiinsä sähköposteja, joista todellisen isän henkilöllisyys kävi ilmi.

”Vaimon suunnitelmallisuus ja katumattomuus ylitti käsityskykyni ihan täysin – - Minulle selvisi, että hän oli tavallaan kilpailuttanut isyyden. Olin hänen varajärjestelmänsä. Kun hän ei saanutkaan toista miestä itselleen ja lapsen huoltajaksi, hän yritti pitää minut juridisesti kiinni lapsessa elatusmaksujen toivossa,” Kylä-Harakka kuvaili tuntemuksiaan.

Avioeron jälkeen Kylä-Harakka joutui kummalliseen oikeustaisteluun. Hän teetti DNA-testin, joka todisti, ettei hän ole lapsen isä. Hän haki kuitenkin isyyden kumoamista seitsemän viikkoa liian myöhään, minkä vuoksi ”oikeus” päätti, että isyys jää voimaan ellei myös äiti puolla isyyden kumoamista.

Kokoomuselitisti Paula Miettinen ymmärsi, että hän voisi jatkaa ex-miehensä satuttamista sekä ansaita samalla 500 euroa joka kuukausi puhtaana käteen elatusmaksuina. Niinpä kokoomuselitisti ja hänen pettäjäkumppaninsa ilmoittivat vastustavansa Jani Kylä-Harakan isyyden kumoamista ja aidon isän selvittämistä.

Kokoomus ei näe toiminnassa mitään väärää

Kylä-Harakka on käyttänyt kymmeniä tuhansia euroja oikeustaisteluun ja kärsinyt kokemustensa vuoksi mielenterveysongelmista. Kun hän on pyytänyt Miettisen kollegoja eli Tuusulan paikallispoliitikkoja ottamaan tilanteeseen kantaa, kaikki sosialidemokraateista aina kokoomuslaisiin kuntajohtajiin ovat kääntäneet tylysti selkänsä.

Myöskään poliisin puoleen kääntyminen ei auttanut. Kylä-Harakka teki turhaan tutkintapyynnön, eikä ex-vaimoa koskaan saatu tuomiolle petoksesta.

Miettinen jatkaa edelleen toimintaansa paitsi Kokoomuksen myös yleisesti Tuusulan poliittisen sisäpiirin suojeluksessa. Vaikka hänet on jo kokonaan toisen rikosvyyhdin yhteydessä tuomittu törkeästä kavalluksesta ehdolliseen vankeuteen, on hänelle riittänyt veronmaksajien rahoittamia luottamustehtäviä. Suomen presidenttipuolueen silmissä Miettinen toimii kuin kuka tahansa rationaalinen voitontavoittelija.

Lähteet: Twitter, MTV Uutiset, Iltalehti

Jan Vapaavuori Kavallus Kokoomus Koronkiskonta Korruptio Paula Miettinen Perhe Petos Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Yhteiskunta

Keskustelu

23 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Pirullinen tilanne. Mutta toisaalta: kyllä maailmaan valkoisia lapsia mahtuu. Ei Kylä-Harakan 500 euromarkkaa kuukaudessa hukkaan mene.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Nimimerkki Lord Mystery, jos olet tuota mieltä, että ”ei hukkaan mene”, niin miksi et maksa Janin puolesta elatusmaksuja tuolle haahkalle?

 • nimellinen

  Vastaa

  Et maksa. Elatusmaksuja ei makseta toisen lapsesta.

  • no ku ei..

   Vastaa

   Jos et maksa niin menee ulosottoon, vaikka on täysin kiistatonta että ei ole nyt oma lapsi.

  • Op

   Vastaa

   Vastasiko tähän Kokoomuslainen?

 • Miesparka

  Vastaa

  Tapaus todistaa, että Suomeen tarvitaan sosialismia.Nimen omaan KANSALLISTA sosialismia.Kaveria ja kumppania pitää jelpata, eikä puukottaa selkään.

 • Matti And

  Vastaa

  Tee EU- tuomio ostuimeen valitus,en varmasti tiedä moten siellä asiaan otetaan kantaa mutta kannattaa yrittää terveisin Masa

  • Ilmari

   Vastaa

   Kaikki sympatiani ovat huijatun miehen puolella. Ei hänelle kannata kuitenkaan antaa turhaa toivoa. Ei tätä asiaa voi viedä EU-tuomioistuimeen. Ei siellä tällaisia käsitellä.

 • En käsitä

  Vastaa

  Kokoomuslainen käyttää jopa omaa lastaan hyväkseen, tehdäkseen lisää rahaa. Kyllä käy sääliksi niin tätä Jania, kuin lastakin. Eikös Suomen pitänyt olla maailman epäkorruptoitunein maa?? Vai mitä Taponen?? Silti… oi silti näitä äänestetään… Ainakin MTV:n uutisessa hyvin pyrittiin peittämään, kenestä oikeasti on kyse. Sairasta tämä touhu, hyväveliverkosto suojelee toisiaan; moraalittomia pettureita, valehtelijoita ja hyväksikäyttäjiä… älkää ikinä kutsuko näitä ”kansanedustajiksi”.

 • 997987

  Vastaa

  Tuollaisen ei pitäisi saada olla edes mahdollista. Laissa on vikaa, samoin Kokoomuksessa.

  • Miu

   Vastaa

   Vika on tuossa ämmässä.

 • Leino Kimmo

  Vastaa

  Tämä kaikki sai alkunsa Halosen ensimmäisellä presidenttikaudella, kun tietyissä tilanteissa aviomiehiltä poistettiin haasteoikeus aviolapsiin nähden.… pieleen meni vihreiden ja Halosen masinoima ”homoadoptiolaki”.

  Laki purerttiin ( aviomiesten haasteoikeus ) eli palutettiin salassa aviomiesten haasteoikeus kesällä 2005 ”asetuksella” joka vaati Oikeusministeri Koskisen eron.

  Ilman eroa tämä avioliittolain epäsymmertisyys miehiä kohtaan olisi tullut eduksunnan julkiseen keskusteluun juuri ennen 2006 presidentinvaaleja.

  Halonen siis varmisti toisen kautensa tällä lainsäädäntöpetoksella ja lehdistön hiljaiseksi laittamisella.

  Rikosilmoitus tästä asiasta on yhä ”esitutkinnassa” Porin poliisilla ( rikosilmoitus 8.9. 2005 ja syyteilmoitus Valtakunnansyyttäjänvirastoon 9.12. 2005 ).

  Eoa päätös 876÷2÷05 kertoo kuinka Suomen ”laillisuusvalvoja” toimii ( tapaus salattu 20.12. 2007 asti ).… Poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamssa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa. ( eli rikollisia päättäjiä Suomessa suojelee ”laillisuusvalvonta ” ).

  Vaalikarjalle annetaan vain sitä tietoa mitä halutaan.

  Vein tiedot näistä jutuista ( lainsäädännöllinen epätasa-arvo hetero-aviomiehiä ; lapsia ja pienyrittäjiä kohtaan ) EIT:n käsittelyyn ( EIT 2422106).

  Lainsäädännöllistä syrjintää Suomen osalta EIT ei suostu käsittelemään… tapaus seulottu 27.3. 2008 ja asiakirjat tuhottu 27.3. 2009.. millaisella menttaliteetillä ?

  Julkinen todiste EOA kanslaipäätös 1350/4/08 … EIT tuomarin jääviyksiä seuloa pois käsittelystä Suomen työpaikkaansa koskevaa aineistoa ei voida tutkia; vaikka kysymyksessä olisi Suomen valtion valitsema henkilö.

  EIT:n seulontaprosentti muuten Suomen osalta tällä hetkellä 99 % !

  Laissa siis on TARKOITUKSELLISIA vikoja; joita peitellään Valtiopetoksilla … Suomen ”perustuslain” 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset .… syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valatakunnanoikeudessa.

  ”Laki” ( valtiopetos ) voimaan 2011; koskee takautuvasti 9.12. 2005 jätettyä SYYTEILMOITUSTA ?

  Lasten ja hetero-aviomiesten syrjintä Suomessa on ”lainsäädännöllistä” ja harkittua; ja epäkohtien käsittely ”oikeusjärjestelmässä” on estetty Valtiopetoksella eli PL 118 §:n avulla.

  Kansainvälisten sopimusten mukaan määräaikoja isyysasioissa EI voi olla; mutta Suomi vain toimii näin ja EIT peittelee tapaukset käsittelyn sijaan … lukekaa Erkki Kalevi Laakson tapauksesta .

  Niko Linsa toimitti Kimmo Sasille aikaaan adressin lasten ja mieshuoltajien syrjinnän lopettamiseksi … Sasi totesi sosiaaliviranomaisilla olevan ”asennevammaa” jo 15 vuotta sittten vastaavana ministerinä … mitään asioille ei 15 vuoden aikana ole tehty; vain peitelty 2 ”eduksunnan” toimesta Valtiopetoksilla !

  Saa jakaa koko kansalle : archive.today/kimmoleaks.fi … näin Suomen ”oikeusjärjestelmä” toimii.

 • Liberaalit

  Vastaa

  Kokoomus on lberaali puolue. Se tarkoittaa että ne hyväksyvät mitä tahansa rahan vuoksi. Kaikki on hinnoiteltu. Toisaalta, ne eivät ymmärrä sitä että kun yhdelle kumartaa niin toiselle pyllistää. Ja tämä rouva on pyllistellyt vissiin useammalle. Ja tavoilleen uskollisena tullee pyllistelemään jatkossakin. Liberaalia politiikkaa.

 • Hyperborean

  Vastaa

  Ainoa asia mihin tahdon uutisessa ja sen esittämismuodossa puuttua, on lauseen ”Jani Kylä-Harakan painajainen alkoi muutama vuosi sitten, kun hänelle selvisi, että hänen vaimonsa onkin huora.” sisäinen rakenne. Alatyylinen ilmaus henkilöstä, muuten asiallisessa jutussa riittää oikeustoimiin ja pilaamaan koko toimituksen ja lehden maineen. Pilkun viilaamista, mutta eipä anneta vastapuolelle niitä keppejä mihin tarttua. Helpompi tehdä pienmediaa ilman turhia saalistajia. 

  Mitä jutun asiasisältöön tulee, Suomi on menetetty maa ellei täällä kohta ala totaalinen muutos. Eduskunnan jokainen jäsen pettää kansalaisen ja huoraa ison rahan edessä vain koska se voi, vieläpä ilman pelkoa tuomiosta. ”Demokratia” on vain pystyyn kuollut lause ilman todellista pohjaa. Näin on ollut, on nykyisellään , ja tulee olemaan, vain koska näin sallitaan olla. Kun koneisto on rikki, ei toiminta muutu työntekijää vaihtamalla.
  Paluu kansallisvaltioon on vaihtoehto ja mahdollisuus johon kansan täytyy vain tarttua ja ottaa. Eläköön voitto!

 • Käräjillä

  Vastaa

  Lukekaa nyt tämäkin juttu:

  https://yle.fi/uutiset/3–10445713

 • Kukavaan

  Vastaa

  Saisiko Jani tapaamisoikeuden lapseen. Se harmittaisi synnyttäjää.

 • Nimetön

  Vastaa

  Hyi vittu mikä ihmissaasta

 • Who knows

  Vastaa

  Ihmettelen olisiko tässä kyse siitä että aviomies oli steriili ja pari sopi ”varamiehen” käytöstä.Kertomatta hänelle asiasta.Kun sitten sukset menivät ristiin ”isä” halusikin pois vastuusta.
  Pakkohan Sami Jokelaisen läheisten on tietää lapsen olemassaolosta.Saattaahan lapsi olla tekemisissä Samin perheen kanssa vaikkei hän maksakkaan elatusmaksua.

  On eroneita miehiä jotka maksavat mukisematta elareita paitsi adoptio- myös sijoituslapsista jotka ovat jääneet ex-vaimolle, eikä lapsia ole palautettu yhteiskunnan huostaan.

  En tiedä, tämä on vain olettamus ja saattaisi selittää sekä oikeuden päätöksen että oikeudenkäynnin suljetuin ovin.

  Surullinen juttu.Ikävä että Janille kävi noin huono onni puolison valinnassa.Vetikö samankaltaisuus vaiko vastakohdat heitä puoleensa?

 • Samalta kylältä

  Vastaa

  Hävettää olla sukulainen vastuuttomalle isälle. Tietää koko kylä etelää myöten. Olen pohtinut jo sukunimeni vaihtoa. Janille myötätuntoa ja jaksamista!

 • toivo

  Vastaa

  ”On eroneita miehiä jotka maksavat mukisematta elareita paitsi adoptio- myös sijoituslapsista jotka ovat jääneet ex-vaimolle, eikä lapsia ole palautettu yhteiskunnan huostaan”

  ovatko edes lähellä samaa asiaa???

 • Nimetön

  Vastaa

  Sääli lasta. Suomi on niin pieni maa, että vaikka vaihtaisivat henkilöllisyytensä ja asuinpaikkansa, asia ei pysy salassa ja lapsi voi joutua kärsimään aikuisten tekemisistä syrjiytyä, tulla koulukiusatuiksi jne. Äitien kannattaisi miettiä tekojensa seurauksia. Vanhemmuus on muutakin kuin naintia ja sukukypsyyttä.

 • Juha Hämäläinen

  Vastaa

  Koko juttu paljastaa kuinka mätä lainsäädäntömme on. Määräajan asettaminen ei ole muissakaan oikdusjutuissa ollut esteenä tilanteen mukaan tehdä eri tulkinta valitusoikeuden vanvenemisesta. Kyse on siis myös oikeusistuimen väärästä toiminnasta.

  Baja-Maja Henriksson saa hävetä itseään tässäkin yhteydessä.

 • Tiina

  Vastaa

  Varsinainen Harakka, kuinka kehtaa. Eikö yhtään hävetä? Miten hän tämän oikeuttaa? Periaatteessa voisi olla toisen lapsen suusta pois. Nimi voisi olla Käki. Itsekästä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi