Äänite: kansallismieliset jututtavat antifasisteja, antifasistit soittavat poliisin

Partisaanin lukija toimitti meille hulvattoman ääninauhan, jossa kansallismieliset jututtavat kadulla kohtaamiaan antifasisteja. Keskustelun päätteeksi "poliisia vihaavat" antifasistit soittavat nöyryytettynä poliisin paikalle.

Poliittiset viholliset

Ääninauhalla kuuluu, kuinka paikalla on ainakin Partisaaninkin otsikoissa ollut Suomen väkivaltaisin antifasisti. Hän tuli Partisaanin lukijoille tutuksi kesäkuussa kuvattuaan videon, jolla hän uhkaa ryhtyä kantamaan puukkoa mukanaan saatuaan selkäänsä aloittamansa tappelun päätteeksi. Muutama viikko sitten uutisoimme hänen itsensä kuvaamastaan videosta, jossa hän istuu yleisessä vessassa kannabispäissään virtsattuaan housuunsa.

Keskustelun aikana äärivasemmistolaiset antavat pyynnöstä takissaan olevan sateenkaaripinssin pois nöyryytyksen merkkinä. Ylivoimasta ja sosiaalisen median uhostaan huolimatta militantti vasemmisto ei edes yritä puolustaa itseään. Suurin kummastuksen aihe heille tuntuukin olevan, että eivätkö kansallismieliset muka virtsaa housuunsa enää lapsuusvuosien jälkeen. Tärkein selitys sosiaalisen median uholle, jota haastateltavat suorittavat omilla tileillään, on alkoholi. Toisin sanoen äärivasemmiston väkivaltauho on käytännössä kännissä tapahtuvaa tyhjää puhetta ilman tekoja.

Kuuntele hulvaton nauha yltä!

Aktivismi Antifa Kotimaa Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Suora toiminta Uutiset Valeoppositio

Keskustelu

22 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Antifa tuntuu pitävän ihan normaalina housuun kusemista, ei hohhoijaa minkälaisista mt-tapauksista on kyse.
  Noille internet tuntuu olevan joku paikka, jossa voi esittää ihan mitä tahansa uhkauksia, sitten kun niiden uhkauksien perään kysellään kasvotusten, vastaus on ”mulla ei oo ite minkäänlaista tarvetta väkivaltaan”.
  Niinkö tosiaan?
  Ihan muuten vaan esitetään niitä uhkauksia, maalitetaan kansallismielisen tai kenen tahansa heidän kanssaan eri mieltä olevan työnantajat, kotiosoitteet, lähipiirit jne?

 • Tervemenoa helvettiin!

  Vastaa

  Toivottavasti tuo Toni eliminoidaan hyppypotkulla niinkuin herkkä runopoika.

  • Hh1488

   Vastaa

   paitsi et runopoika hoiti sen ihan itse kaman vedolla,mut samaa toivon toivottavasti kaikki antifasisti paskat tappaa itsensä huumeilla.. Yks Tapa olis jatkaa piriä syaniidilla

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Kun ei vedä mitä sattuu niin pysyy housutkin kuivina ja puhtaina.

 • Mr.AG

  Vastaa

  Jaahas. Mitäs sille ”Punch Nazies” jutulle taphtui? Meniko vassareilla pupu pöksyyn? Saatanan pellet

  • Pasi

   Vastaa

   Kaikkia antifapaskahousuja nyrkillä naamaan,oli sitten ”mies”,”nainen” tai muunsukupuolinen perverssi. Kaikki on samaa paskaa. Niskaperseotteella Aurajokeen uimaan vaan.

 • Snif

  Vastaa

  On kyllä rajaton määrä naurua mitä saa joka kerta noista antifassareista.
  Täyden kympin äänite!

 • Nimetön

  Vastaa

  Ei saatana mitä surullisia mikkihiiriä 😀 tässähän se äärivasemmiston chihuahua-syndrooma näkyy hienosti: netissä huudellaan ja uhotaan mutta kun kadulla pitäisi siirtyä sanoista tekoihin niin aletaankin uikuttaa häntä koipien välissä 😀 samanlaisia vätyksiä joka ikinen

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Jättäisi kommunismin pois, niin olisivat suht harmittomia narkkareita pummimassa paria tyhjää tölkkiä palautusautomaatilla.

 • Nimetön

  Vastaa

  tää oli hyvä propaganda voitto.

  • Suomalainen mies

   Vastaa

   No jaa, pienen porukan henkinen yliote toisesta pienestä porukasta, kun koko Suomea ajatellaan. Aina pitää koittaa nähdä se metsä puilta.

  • Rautaturisti

   Vastaa

   Tämä oli aika timanttista! Siinä nöyryytettiin antifaa, luultavasti reilusti alivoimaisina. Tai no, kyllähän yksi ”natsi” vastaa vähintään kahtakymmentä antifa-surkimusta. Selvisivät vieläpä ilman selkäsaunaa, vaikka ”natsit” kuulemma ovat väkivaltaisia, sekopäisiä hulluja. Pinssin takavarikointi lopussa sai kirjaimellisesti hymyn huulille.

 • Suomi84

  Vastaa

  Oliko niillä antifa-vasemmistoporukalla tänäkin vuonna pedofiili pitämässä puhetta niin kuin aiempina vuosina? Pitäisi varmaan kulkuvirta-kulkueen aikana pitää erikseen se Turku-ilman-pedareita vastamielenosoitus tälle saastalle, mikä joka vuosi tulee antamaan tukensa Suomen ensimmäiselle islamilaiselle terroristille ja iskulle.

 • Bella

  Vastaa

  Ai etta natsit nayttavat kouluampujilta.
  Ainakin oman poikani puukottaja oli ihan maahanmuuttajan lapsi.

  (Kerkesi puukottaa poskeen pikku viillon, poikani oli niin fiksu, ettei jaanyt peittelemaan kasillaan itseaan, kuten moni muu kuulemma tekisi vastaavassa tilanteessa, vaan nousi ylos ja juoksi karkuun. Tapatumadiagnoosina oli ”murha, tappo tai muu tahallinen pahoinpitely teravan aseen kanssa”. Jopa poliisit halasivat minua tapahtuneen jalkeen, koska poika ei joutunut ruumishuoneelle, vaikka oli lahella, eika Suomeen saatu taas nain uutta tragediaa kouluvakivallan nimessa. Valtamedia muuten kirjoitti, etta molemmat lapset ovat lastensuojelun asiakkaita. puukottajasta en tieda, todennakoisesti onkin, mutta poikani ei ole, eika ole koskaan ollutkaan. Ilmeisesti piti kirjoittaa suomalaisesta matematiikkanerosta ikavaan ja valheelliseen, tarkoituksella panettelevaan savyyn, jotta saadaan taas toteutettua tata demareiden ”kaikki ovat tasa-arvoisia” ‑politiikkaa. ”Me kaikki voidaan olla puukottajia, me kaikki ollaan myos yhta tyhmia”. Viitaten alykkoja peruskoulussa turhauttavaan opetukseen, siis.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Hyvä ettei käynyt sen pahemmin, mutta itse en olisi jättänyt asiaa sikseen, tuossa vaiheessa se olisi niin sanotusti ”silmä silmästä”.

   • Bella

    Vastaa

    Sellainen toiminta olisi tassa nimenomaisessa tilanteessa ampunut omaa poikaani jalkaan ja suoraan haneen tulevaisuuteensa, opettajat kun pitavat hanta paivakodista, esikoulusta ja peruskoulun loppuun asti tulevana huippumatemaatikkona tms. (han opiskelee nyt toisen asteen teknillista erityistutkintoa ja pyrkii sitten yliopistoon). Olen kylla maksattanut potut pottuina aiemmin senkaltaisissa tilanteissa, joissa kyseessa oli lapsen etu aivan ehdoitta ja ristiriidatta, mihin sisaltyi myos se, etta lapsi/(lapset tai heidan lapsensa tai lapsenlapsensa) ei myohemminkaan, vaikka jo aikuisina, ole alttiina tekoni aiheuttamille seurauksille.

    • Nationalisti

     Vastaa

     Kurinpalautuksen olisi voinut suorittaa myös joku lähipiiristä, jos sellaista löytyy.
     Kukin tyylillään, itse en olisi pystynyt katselemaan vain vierestä ilman minkäänlaista ”palautetta” asiaan liittyen.

 • Bella

  Vastaa

  Enta luitteko iltalehden hauskan artikkelin tamanpaivaisista mielenosoituksista… toimittaja nimennyt nama housuihinsa kusevat antirassut siis ”nuorisoksi” artikkelissaan. Epailematta ovatkin paaministeria seuraavaa ”nuorisoa” huumesekoilussaan, mutta toivoa ei tassa ”nuorisossa” kylla ole.

  Sita vaan odotan, etta milla tavalla koko tama suuri kusetus lopulta tavan suomalaiselle selviaa.…

 • society

  Vastaa

  Nämäkö ovat meidän vihollisia 😀

  • Bella

   Vastaa

   No sanopa muuta. Mt-ongelmaisia, huumeriippuvaisia, tapaprostituoituja, jotka ottavat mallit takalistoilleen, ja muita tallaisia ”takakujien naisia ja miehia (kuten ”pm:mmekin”). Se vaan, etta valtamedia pitaa suomalaisia otteessaan naiden mentaalimaailmoilla, se on ikavaa.

   Lueskelin eilen Aamulehden erasta kolumnia, joka otti kantaa Marinin videon ja juhlimisen puoltajien kommentoijiin. Kirjoitus oli mainio, ehka melkein ainoa valtamedian todellisesti kriittinen kirjoitus terveellisen elemantavan puolesta ja terveen ajatusmaailman puolesta. Kommentointi oli Aamulehdelle ylitsevuotava maarassa, ja melkein joka kommentissa toistui kiitos kolumin kirjoittajalle, etta tama toi esiin suomalaisten enemmiston nakemyksen demokratiasta, jonka ”muu media on halunnut piilottaa ja sensuroida”, ja ”sen sijaan aivopesee kansaa ”eliitin” holmoihin hupsutuksiin”. 

   Etta eliitti ei tajua ollenkaan, etta miten iso osa kansasta on tyytymaton, ja aivopesematon, aimistelevat eliitiin hullutuksia kuin vajaamielisten touhuja, ja vain odottaa hetkea, jolloin kansan nakemykset paasevat esiin. Eliitti epailematta kuvittelee, etta koska kansa on hiljaa, niin etta kansa olisi eliitin kanssa samaa mielta. Yllatys eliitille voi siis olla todella kylma, jos se joskus tulee kansan tyytymattomyydesta.

 • Kansallismielinen

  Vastaa

  Kyllä on viimeisen päälle pellejä kaikki antifasistit.

 • Musta ase

  Vastaa

  Siinä nähtiin minkälaisia vellihousuja antifasistit ovat kun joutuisi 1 yhtä vastaan,sekun ei käy ja itku tuntuukin kuristavan otettaan tuon viheliäisen kusihousun paidan sisällä. Hyvä meininki.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi