Täällä asuu kansallismielisiä maalittavan Punk in Finlandin rahoitusvastaava

Oululainen Anna-Maija Räihä on aiemmin saanut toimia julkisuudelta piilossa, mutta äärivasemmistolaisen rikollisuuden rahoituksen järjestäjänä emme suo hänelle enää tätä etuoikeutta.

Poliittiset viholliset

Anna-Maija Räihä.

Partisaani on saanut tänään lukijayhteydenottoja liittyen siihen, että kansallismielisten kotiosoitteita ja muita henkilötietoja on julkaistu laittomasti äärivasemmiston suosimalla Punk in Finland (PiF) ‑foorumilla. Foorumin taustalla on anarkistinen rodunsekoittajapariskunta, Juan Meneses ja Ennamaria Meneses.

Balam-Acab-nimimerkkiä foorumilla käyttävä Juan Meneses noteerasi foorumille kerätyn laittoman henkilörekisterin, jonka kohteena ovat oletetusti kansallismieliset suomalaiset. Meneses ei poistanut henkilötietoja vaan kirjoitti lakonisesti, että kyseessä saattaa olla ”paras” hänen näkemänsä laiton henkilörekisteri. Mikäli foorumin ylläpitäjät joutuvat rikosoikeudelliseen vastuuseen tietojen esillä pitämisestä, voi heitä odottaa jopa kymmenien tuhansien eurojen vahingonkorvaus- ja oikeudenkäyntikulut.

Menesesin pariskunnasta on kirjoitettu jo aiemmin kansallismielisissä verkkojulkaisuissa. Cast to Wolves ‑yhtyeessä soittava Juan on vuonna 1977 syntynyt puoliksi chileläinen äärivasemmistolainen aktivisti. Juan on käyttänyt PiF-foorumia vuosien ajan alustana, jonka kautta kansallismielisiin on kohdistettu muun muassa tappouhkauksia ja tietosuojarikoksia. Hän on usein ohjeistanut foorumin käyttäjiä ”hakkaamaan” poliittisia vihollisiaan ja suorittamaan väkivaltaisia iskuja Helsinki ilman natseja ‑mielenosoitusten yhteydessä.

Juanin puoliso Ennamaria on puolestaan tyypillinen suomalainen rodunsekoittajaliberaali. Hän työskentelee HUSin työsuojeluvaltuutettuna ja voi työnkuvansa vuoksi olla tekemisissä salaisiksi määriteltyjen henkilötietojen kanssa.

Juan Meneses.
Ennamaria Meneses.
Juan Menesesin kommentti laittomaan henkilörekisteriin Punk in Finlandilla.

Partisaani esittelee uuden nimen

Koska Menesesit ovat jo ennestään monille lukijoillemme tuttuja, paljastaa Partisaani tänään uuden nimen ja kertoo vastavuoroisuuden periaatteita noudattaen, missä PiF:n rahoituksesta vastaava oululainen äärivasemmistoaktiivi Anna-Maija Räihä asuu: Varpiotie 3 as. 2, 90620 Oulu.

Räihän kotiosoite on merkitty Alakulttuuriviestinnän edistämisyhdistys Normaalipif ry:n (Y‑tunnus 3075248–1) yhteystiedoiksi. Punk in Finland ‑sivuilla kirjoitetaan:

”Tervetuloa Normaalipif ry:n kotisivuille. Yhdistyksemme perustettiin vuonna 2013. Yhdistys muun muassa mahdollistaa punkinfinland.net ‑internetpalvelun rahoituksen toiminnallaan. – –

Osallistuminen yhdistyksen kokouksiin edellyttää toimivan Punk in Finland ‑fooruminimimerkin ilmoittamista. Foorumille rekisteröityminen ei kuitenkaan ole pakollista. Ks. myös Henkilötietolain 10 § mukainen rekisteriseloste Normaalipif ry:n jäsenrekisteristä.”

Patentti- ja rekisterihallituksen seulan läpi on päässyt yhdistys, joka ilmoittaa avoimesti rahoittavansa verkkoalustaa, jolla julkaistaan tietomurtojen kautta kerättyjä henkilötietoja ja poliittisiin vastustajiin kohdistuvia väkivaltauhkauksia. Oululainen Räihä on aiemmin saanut toimia julkisuudelta piilossa, mutta äärivasemmistolaisen rikollisuuden rahoituksen järjestäjänä emme suo hänelle enää tätä etuoikeutta.

Anna-Maija Räihän koti.

Vasemmistonuorten piirisihteeri

Räihä on myös Pohjois-Pohjanmaan Vasemmistonuorten nykyinen piirisihteeri (pohjois-pohjanmaa@vasemmistonuoret.fi, puh. +358 40 725 2840) ja Tukikohta-nimistä (Sorvarintie 5, 90530) oululaista äärivasemmistolaista kulttuurikeskusta ylläpitävän Tilaa kulttuurille ry:n (Y‑tunnus: 2638172–9) taloudenhoitaja. Kaupunni-paikallismedian haastattelussa Räihä totesi, että ”yhdistys ja sen hallitus pyrkii parhaansa mukaan järjestämään asiat niin, että kenellä tahansa ’hyvien puolella’ olevalla tyypillä on mahdollisuus toteuttaa itseään mahdollisimman pienellä kynnyksellä ja rahallisella panostuksella”.

Tilaa kulttuurille ry:n aktiivijäsenten listaa tutkiessa selviää nopeasti, että punk-yhteisön raiskaus- ja pedofiiliskandaaleista syntynyt #PunksToo-kohu on jättänyt yhteisöön pysyvät jäljet. Yhdistys on joutunut nimittämään peräti neljä häirintäyhdyshenkilöä (Jani Pitkänen, Fenrir Jylhä, Jonna Konttinen ja Tanja Tammimies), jotta militanttien marxistimiesten näpit saadaan pidettyä irti heidän vastentahtoisista aatesiskoistaan.

#PunksToo-ilmiöstä uutisoineen Helsingin Sanomien haastattelemat punk-sisäpiiriläiset ovat esimerkiksi kertoneet, että lasten ja nuorten manipulointi seksuaalisiin tekoihin on yhteisössä ”yleinen käytäntö”, ”systemaattista”, ”kummallisen yleisesti hyväksyttyä” ja ”täysin kaikkien tiedossa”.

Anna-Maija Räihä.

Yhteys äärivasemmiston sisällissotiin

Tukikohta liittyy läheisesti myös suomalaisen vasemmiston sisällissotiin, joista Partisaani on kirjoittanut toistuvasti kuluneina vuosina. Suomen vasemmistolainen liike on ajautunut hajaannukseen niin parlamentaarisesti kuin alakulttuurikentällä, koska osa kulttuurimarxisteista on alkanut vaalia aatteen entistä tiukkapipoisempaa ja puritaanisempaa tulkintaa.

Oulussa kehitys on heijastunut siihen, että Räihän edustama Tukikohta on alkanut vieraannuttaa monia vasemmistolaisen alakulttuurin piirissä kasvaneita musiikinharrastajia vainoharhaisen natsihysterian vuoksi. Yhä harvempi yhtye on tervetullut esiintymään Tukikohdalle, koska Tilaa kulttuurille ry asettaa artistit mustalle listalle, mikäli yhdelläkään bändin jäsenellä tiedetään olevan esimerkiksi poliittisesti harhaoppisia ystäviä. Saman aatteellisen puhdistusvimman vuoksi esimerkiksi Suomen legendaarisimpiin punk-yhtyeisiin lukeutuva pohjoispohjanmaalainen Terveet Kädet on savustettu hiljattain yhteisön ulkopuolelle. Terveiden Käsien suurin synti on epäpoliittisuus, jota nuori äärivasemmiston sukupolvi pitää eräänlaisena porttihuumeena fasismiin ja kansallissosialismiin.

Partisaani tulee pitämään silmällä Räihää ja jokaista äärivasemmistolaista toimijaa, jotka syyllistyvät kansallismielisiin kohdistuviin rikoksiin, uhkailuun ja häirintään. Vaikka äärivasemmisto on omien sisäisten kriisiensä vuoksi nyt heikompi kuin vuosikymmeniin, emme koskaan katso poliittisten vihollistemme toimia sormien läpi.

Lue myös:

#PunksToo-naiset: ”Raiskattavan näköinen huora” on meidän piireissämme kehu, pedofilia yleistä

Helsinki ilman natseja lässähti äärivasemmiston omaan sisällissotaan – anarkistit vastaan kommunistit!

Maolaiset kommunistit julistautuivat Helsinki ilman natseja ‑sisällissodan voittajiksi

Lähteet: Asiakastieto, Punk in Finland (1, 2), Kansallinen Vastarinta, Vasemmistonuoret, Tilaa kulttuurille ry, Kaupunni, TTT-lehti

Äärivasemmisto Äärivasemmistolainen väkivalta Anna-Maija Räihä Antifa Ennamaria Meneses Fenrir Jylhä Jani Pitkänen Jonna Konttinen Juan Meneses Kotimaa Laiton henkilörekisteri Normaalipif ry Oulu Poliittiset viholliset Punk Punk in Finland Punkstoo Rikos Tanja Tammimies Tukikohta Vasemmistonuoret

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Eugen

  Vastaa

  Kiitos Partisaani! hyvä tietää jokaisen missä nuo äärivasemmistolaiset shamppanjasosialistit asuvat.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Anna-Maija on nyt syyllistyny ihmisten yksityisyyden suojan heikentämiseen ja kotirauhan tuhoamiseen. 

  Ennustan, että tulevaisuudessa Varpiontiellä on kristalliyö!

  • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

   Vastaa

   Miksi nää ei käytä kylmällä säällä autoa tai joukkoliikennettä vaan kulkee jalkaisin tai pyörällä? He ovat kuulleet että ulkoilu kylmässä muuttaa osan valkoisesta rasvasta ruskeaksi.

 • Punikit nahkurin orsille

  Vastaa

  Meneseksillä oli haku päällä mutta eihän polpo niitä tietenkään kotoa hakenut. Toisin on eräiden kansallismielisten kohdalla. Haettiin kotoa putkaan varmuuden vuoksi vaikka oli ilmoittanut ettei aio lähteä kotoaan itsenäisyyspäivänä mihinkään. Laki on kaikille sama vain toteutus vaihtelee.

 • seppo keränen

  Vastaa

  sinne vaan sankoin joukoin palestiinan ja ukrainanlippu kädessä huutamaan slavaa ukrainaa ja free palestiinaa

  • Amalek

   Vastaa

   Yleensä nuo kosher-konservatiivit heiluttavat Israelin lippua.…

 • Eläköön.

  Vastaa

  Ei muuta kuin toivottamaan tervetulleeksi tämä ihana henkilö. Eiköhän lähimailla asu joku osoitetta hyödyntävä.

 • Yön Timo

  Vastaa

  Moi Anna-Maija. Nähdään kohta.

 • Puljukinkkari

  Vastaa

  Jos te kerta olette ylpeitä kansallisradikaaleja, niin miksi teikäläiset ottaa hertsiä joka kerta kuin teikäläisiä mainitaan jollain kiljupunkkarilasten sivuilla. Eikös sen pitäisi olla kunnia-asia.

 • Juha.K

  Vastaa

  Moikka, onko kellään linja-autoa lainaksi? Pitäisi päästä virkistäytymään Varpiotielle viikonloppuna kavereiden kanssa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi