Suomalainen anarkistihomo hyökkäsi kansallismielisen kimppuun – sai nenilleen, juoksi karkuun

Anarkistin toiminta vaikutti nolostuttavan myös hänen aatetoverinsa.

Viihde

Helsingin, Hämeenlinnan ja Riihimäen alueella pääsääntöisesti vaikuttava Toni-nimellä tunnettu anarkistihomo synnytti sosiaalisessa mediassa suuren määrän tahatonta huumoria yritettyään hyökätä kansallismielisten kimppuun. Nimimerkkejä Colby, Kuura ja @perh0siamasussa käyttävä antifasisti joutui pakenemaan paikalta saatuaan kurinpalautuksen.

Turpakeikan jälkeen Toni avautui asiasta Instagramissa. Hän latasi palveluun videon, jossa hän summaa tapahtumasarjan:

”Juttu meni näin et vitun iso porukka, jossa oli natsei… Sitte mä menin sinne sillai ’onks teil joku vitun ongelma!’… Sit kävin sen yhen päälle. Sit sielt tulee jengiä iha vitust päälle, varmaan joku 4–5 äijää… Ja se legit käy päälle ihan vitun huolella. Sit mä oon silleen et vitun pellet mä tapan teidät saatana. Sit mä lähen vaan juokseen sielt karkuun.”

Kuvakaappaus: Instagram.

Lunta tupaan jopa aatetovereilta

Tonin toiminta vaikutti nolostuttavan myös hänen aatetoverinsa. Hän nimittäin laittoi Instagramiin viestin, joka oli suunnattu hänen kriitikoilleen:

”Jengi huutaa et hakkaa natsi siku käyn natsin päälle ni jengi vinkuu kuinka paska ihminen oon… Alan pitää puukkoo täst eteenpäi mukana ja ku nään ne kusipäät niin viillän niiden vitun kurkut auki”

Mikäli sinulla on lisää tietoa Tonista, hänen ystäväpiiristään tai väkivaltaisten antifasistien osoitteista ja työpaikoista, lähetä meille sähköpostia: partisaani_toimitus@protonmail.com

Äärivasemmisto Anarkismi Antifa Helsinki Kotimaa Kulttuurimarxismi LGBT Poliittinen rikollisuus Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Rikos Viihde

Keskustelu

33 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Paskahousu antifa

  Vastaa

  Haastoi riitaa ja sitten itkee kun sai turpaan. Sitä saa mitä tilaa. Ja vielä netissä uhoaa jollain tappamisella. Olisi pitänyt vetää kovemmin turpaan tuota anarkistipaskaa.

  • Mitäs läksit

   Vastaa

   Juuri näin. KEHTAA velä itkeä kun sai pataan. Olis ollu edes mies ja tunnustanut tappionsa suoraselkäisenä. Mutta ei. Äidin Tissi-poski itkee julkisesti. Ja kännissä kun käki.

   • Että näin

    Vastaa

    Substansseistahan nuo vassarit löytää sen ”rohkeuden” (lue tyhmyys) joka riittää suun pieksentään ja uhoamiseen, sitten kun tulee realismi ja antaa otsamakiaa niin ollaan uhriutumassa somessa.

    Kaveri on kuin huonosta sketsistä, joku ärsyyntynyt henkilö pari kertaa antanut läpsyä, mutta hassispäässä se näyttää että koko einsatzgruppe on vyörynyt päälle ja polkenut rautanastaisilla varsikengillä melkein ilmat pihalle.
    Aivan sama kooma kuin eräällä henkilöllä, jonka ikkunan alitse marssii natseja koko ajan.

    • Karva-Apina

     Vastaa

     Juhannuksen huumori-uutinen 😀

     Sai kyllä hymyt huulille koko juhannuspoppoolle!

 • Mr.AG

  Vastaa

  Saatanan vassari menee hastamaan riittaa ja itkee kun saa kunnolla turpaa.
  Paha juttu että toi vassari vielä liikku. Pitäisi laittaa nukkumaan että voi mennä näkemään unta heidän pedari vassari paskasta

 • Agr.Löllö

  Vastaa

  Epäile tarinaa vahvasti.
  Eihän noilla koskaan ole kanttia käydä kimppuun muuten kuin ylivoimalla. Eikä tekijä liene ilmoittautunut?
  On saattanut kännipäissään ajautua vaikka matulauman kohteeksi, mutta asiaa ei tietenkää voi kertoa sillä tavalla, vaan keksitään ’natsit’ ja sankaritarina.

  • Sisäpiiri

   Vastaa

   Kyllä se km ukoilta sai turpaa.

  • Nimetön

   Vastaa

   Kaman vetäminen saattaa kummasti lisätä itseluottamusta, kuten runopojan tapauksessa. Aika sekaisin tuntuu olevan.

   • Vlad

    Vastaa

    Rahat riittää korkeintaan liimatuubiin.

 • Enough said

  Vastaa

  Runtifa

 • Luusalmi

  Vastaa

  Työpaikoista tietoa? Elkää ny hyvät ihmiset kuvitelko että nämä rassukat kykenisivät töihin, ei sitten varmasti.
  Miksei noille tarjota apua, hoitoonhan noi tarvis saada

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tuollaiset ei tietenkään töissä käy, mutta moni, varsinkin naispuolinen kulttuurimarxisti on töissä kasvatusalalla aivopesemässä lapsia, heidän tietonsa on totta kai paljastettava, koska he eivät toimi lapsen etua ajatellen.
   Vanhempien on syytä olla tietoisia siitä, minkälaisten tyyppien keskuudessa omat lapset viettää arkipäivänsä.

   • Late

    Vastaa

    Mistäs tän pellen löytää? Ei oo puukosta apua kun jo20 vuotta sitten harjoiteltiin kehässä jos hyökkääjällä on puukko tai ampum ase. Sitä kovempi selkäsauna on luvassa. Uskomatonta että joku voi olla noin älykääpiö että pystyy vinkuun ja vielä julkisesti kun tuli hiukka koteloon kun ihan vaan hyökkäs ihmisten kimppuun ja uhos tappavansa. Olis kiitollinen ettei oo letkuissa. Mun käsittelyn jäljiltä toi olis vammautunut pysyvästi. Ihan näin partisaanin kautta vihjaisen tolle rapalanaama pirikuukkelille että varo jumalauta jokaista reilusti tatuoitua kaljupäätä, joku niistä olen nimittäin minä ja tulen etsiin sut käsiini. Oon reilu ja saat ihan itse päättää miten hommat menee. Toi puukolla ja tappamisella menee vanhan kehäraakinkin loputtoman sietokyvyn yli

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Hyppypotkun paikka.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Itse aloittaa ensin väkivallan ja sitten uhriutuu, kun saakin selkäänsä.
  Tyypillinen piripäinen anarkisti, niin kuin videostakin, aivan sekaisin.
  Ja uhkaukset näyttää sen kuin pahenevan, harmi ettei tuon pahemmin käynyt tuolle saastalle.

 • Hei poliisit!

  Vastaa

  Koska varmasti luette tätä saittia, käykää hakemassa se vihapuhuja, maalittaja ja uhkaja parempaan talteen.

  PS Muistakaa laitaa myös työstä ”ilmoitus” SOME:een!

 • George

  Vastaa

  ”Loppu hyvin – kaikki hyvin” – pataan tuli.

 • pöh

  Vastaa

  ”Alan pitää puukkoo täst eteenpäi mukana ja ku nään ne kusipäät niin viillän niiden vitun kurkut auki””

  heh kyseinen vinkuintiaani ei pärjäisi päivääkään linnassa. Kannattaa vaan jättää ne isin linkkuveitset kotiin.

 • J.K.

  Vastaa

  Oikein paljon onnea Tonille. Videosi tunnustuksineen avasi varmasti monen ihmisen silmät, ketkä eivät olleet varmoja väkivaltaisuudestanne. Hukkakuuppa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ei nyt kovin vakavasti otettava antifasisti..säälittävä liimapää, joka uskoo osaavansa ajatella. Luulen, että on saanut ‑ja tulee saamaan turpaansa lukuisia kertoja.

  • GLGL

   Vastaa

   Varmasti niin. Olennainen kysymys onkin se, että onko Suomen kaltaisella pienellä kansakunnalla varaa siihen, että merkittävä osa miesmateriaalista on tuollaisia liimapäitä?

 • Julli

  Vastaa

  😆

  Oliko tuo kummajainen aikuinen ihminen? Pukeutua se ei ainakaan osaa.

  Habituksen perusteella Kela toimii tämän(kin) yhteiskunnan tukipilarin työnantajana.

  Ehdotonta vassarieliittiä. 👌👌👌

  • R

   Vastaa

   Ei ole aikuinen
   Toi otus tais olla noin 17v että melkein täysiikäinen

 • Janne S

  Vastaa

  Puhetyylistä päätellen on tullut vietettyä mamujen kanssa aikaa.

 • Late

  Vastaa

  Hyppypotku 😂 no juu ilmeisesti hiuksn satiiria matkaan ja sama kohtalo kun runopoika nistille. Jos ny jätetään ne hyppypotkut, kun niihin saa jopa osaamatonkin kaveri voimaa hirvittävän paljon, MUTTA, ne on myös niin helppo torjua ja äkkiä nolaa vaan itsensä kun rohahtaa maahan. Mut, eipä tuo päihdeongelmainen soiroperse osaa mitään torjua kun aamu alkaa pillereillä ja kiljulla. Rasittava heppu, mut älkää nyt pieskö hengiltä jos ei ihan tosissaan anna aihetta. Nyrkki päähän ja rannelukolla maihin vinkuun ja kuvaa sosiaaliseen mediaan…jos tollanen nisti rääpäle osais hävetä niin että painuu kivenkoloon. Mut tolle ja muille anarkisti rääpäleille tiedoksi että on olemassa ihmisiä joilla ei ole harkintakykyä ja kymmenien vuosien koulutusta. Niiden käsissä voi käydä vahinko jonka seuraukset on peruuttanattomat, joten rauhotus ny poju hiukka noiden juttujes kans ennenkuin sattiu oikeesti.

  • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

   Vastaa

   Joo, oli satiiria. Mutta missä oli terävät? Tuollaiselle heinäseipäälle ei tarvi tarjota juuri muuta kuin hyvin varovasti jalkapohjaa vatsan seudulle ja pysähtyy siihen. Ja vain selvin päin! En minäkään ole neuvolassa punnittava mutta kun on tukka tallessa eikä ole tatskoja tai riipuksia niin ei ole kovin todennäköistä että tuollaiset hipit provosoituisivat pelkästä habituksesta.

  • Hh1488

   Vastaa

   Nyt sit Tonin kannattaa muistaa et seuraavalla kerralla tapellaan kuolemaan asti.on meilläkin puukot ja niitä käytetään.ken puukkkoon tarttuu se sitä käyttääkööt tai kuolema korjaa.

 • Late

  Vastaa

  Koska olen reilu niin annan mahdollisuuden juosta KARKUUN. Kun satutaan just samoilla kylillä pyöriin ja tosta vaaleenpunasesta rapanisti töyhdöstä sut jo tunnistaa. Kun musta ässä mersu pysähtyy sun viereen ja ratin takaa nousee kaulaa myden tatuoitu heppu, iso heppu, näkyy kyllä jo naaman arvista että on oteltu. Painoa vähintään 2 kertaa enemmän kun salillakin on viihdytty jo 14 kesäisestä asti. Kauluspaita, komee kello, panssari ketjua yms. Juokse niin vitusti kun pystyt. Mä olen pyöritelly työkseni huomattavasti isompia ukkoja. Sä vitun nisti anarkisti et oo edes märkä rätti etkä edes markan kortsu. Häivy ja katoa kokonaan…samat terveiset kaikille antifa räkiksille. Harmi kun te aina tuijottelette maahan tai käännytte ympäri..en oo ikinä saanu syytä piestä teitä. Sosiaalinen mediakin on mulle täysin uppo outo juttu. Olis kiva vääntää teidät koirien ruoaks mut ei niille voi huumeiden kyllästämää luuta ja nahkaa syöttää…sehän olis eläinrääkkäystä

 • Schlageter

  Vastaa

  Jos olisin videolla olevan henkilön (ponnistelin saadakseni aikaan edellä olevan kohteliaan nimisanan…) isä, minua hävettäisi niin paljon, että vetäisin itseni jojoksi.
  Luulen, että hänen ongelmansa onkin se, ettei hänellä ole kotona ollut isää eikä kasvatusta.

 • Popo

  Vastaa

  ”Alan pitää puukkoo täst eteenpäi mukana ja ku nään ne kusipäät niin viillän niiden vitun kurkut auki”

  Rikosilmoitus tai nettivenkki tuosta poliisille, niin saadaan nistin rotankoloon kotietsintä. Tuo on vakava rikos nykyään tuo ihmisten tappamisen suunnittelu.

  ”Mikäli sinulla on lisää tietoa Tonista, hänen ystäväpiiristään tai väkivaltaisten antifasistien osoitteista ja työpaikoista…”

  Osoite on Neekerilähiö, Paskakatu 2 b. Työpaikka: ei ole.

 • Anarkot on anuksesta

  Vastaa

  Taas yksi anarkistiapinoiden kunnian päivistä ja näitähän riittää.

 • Nimetön

  Vastaa

  Olenkohan nähnyt tuon pellen välillä notkumassa Riihimäellä Matkakeskuksessa. Liekö sitten odotellut junaa, jos kerran reissailee näiden eri paikkakuntien väliä.

 • Pekkka

  Vastaa

  Miksi tuo puhuu kuin neekeri?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi