Video: Suomen väkivaltaisin antifasisti virtsaa housuihinsa huumattuna

Partisaani sai lukijalta videon, jossa kannabiksen huumaama Toni virtsaa housuihinsa ja nauraa lahopäisesti tapahtuneelle.

Viihde

päivitetty

Uutisoimme kesäkuussa huvittavasta välikohtauksesta, jossa suomalainen homoseksuaali antifasisti yritti hyökätä ”natsien” kimppuun. Hän joutui kuitenkin pakenemaan paikalta saatuaan kurinpalautuksen.

Turpakeikan jälkeen antifasisti avautui asiasta Instagramissa. Hän latasi palveluun videon, jossa hän summaa tapahtumasarjan:

”Juttu meni näin et vitun iso porukka, jossa oli natsei… Sitte mä menin sinne sillai ’onks teil joku vitun ongelma!’… Sit kävin sen yhen päälle. Sit sielt tulee jengiä iha vitust päälle, varmaan joku 4–5 äijää… Ja se legit käy päälle ihan vitun huolella. Sit mä oon silleen et vitun pellet mä tapan teidät saatana. Sit mä lähen vaan juokseen sielt karkuun.

Koska aloitteellinen poliittinen väkivalta (tai edes sen yrittäminen) on Suomessa nykyään äärimmäisen harvinaista, voidaan Toniksi kutsuttua antifasistia pitää koko Suomen väkivaltaisimpana lajinsa edustajana. Nyt Tonin saaga on saanut jatkoa.

Partisaani sai lukijalta videon, jossa kannabiksen huumaama Toni virtsaa housuihinsa ja nauraa lahopäisesti tapahtuneelle. Video toimikoon osoituksena suomalaisten ”työväenmilitanttien” nykyisestä alennustilasta.

Partisaanin saamien vihjeiden mukaan Tonin sukunimi olisi Martikainen ja etunimi joko Tuomas, Thomas tai vastaava. Verkossa hän käyttää nimimerkkejä Colby, Kuura ja @perh0siamasussa. Jos sinulla on lisää tietoa antifasistin koko nimestä, osoitteesta tai muista yhteystiedoista, lähetä meille sähköpostia: partisaani_toimitus@protonmail.com

Äärivasemmisto Antifa Homoseksuaalisuus Homot Huumausaineen käyttörikos Huumausainerikos Huumeet Kotimaa Kulttuurimarxismi Poliittinen rikollisuus Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Vasemmisto Viihde

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Pekkka

  Vastaa

  Toiseksi viimeisessä kappaleessa pitäisi lukea ”video toimikoon”, ei ”video toimikoot”, sillä ”video” on yksikkömuodossa. (Vrt. ”videot toimikoot”.)

  • Heikki Salama

   Vastaa

   Vaikka tämä tuntuukin hiusten halkomiselta, on tärkeätä että kansallismielinen julkaisu käyttää parempaa kieltä kuin paskamedia.

 • Antifa pellet

  Vastaa

  Antifasismi on aina huumausaineen käyttörikos

  • M

   Vastaa

   Miksi huumausaineen käyttö pitäisi olla kriminalisoitua? Antifantit on syöpää olipa aineissa tai ei. Outoa kyllä, että mikään lääkitys ei paranna tuota vaivaa. Yleensä pikkupössyt auttaa ymmärtämään kokonaisuuksia paremmin. Kai nuo vetää kaikkea muutakin ja liikaa niitäkin, ja näin sen täytyy olla jos alleenkin laskee.

   • Nationalisti

    Vastaa

    Huumeet ei ole hyväksi kansanterveydelle, aiheuttaa isoja haittoja käyttäjälle, lähiomaisille turhaa tuskaa ja surua sekä ympäristössä oleville ihmisille haittoja huumeista johtuvien erinäisten lieveilmiöiden muodossa.
    Huumeet ei kuulu tervehenkiseen yhteiskuntaan, eikä yksikään kansallismieliseksi itseään kutsuva voi puolustella huumausaineita millään muotoa.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Oisko tämäkin vaan lajityypillistä käyttäytymistä?

 • Tekijämies

  Vastaa

  Kuka täysjärkinen suomalainen nainen hyväksyisi housuunkastelijan miehekseen?

  • Sanna Mirella

   Vastaa

   Täysjärkiset alkavat vain loppua, ainakin Helsingissä

 • juha II

  Vastaa

  Globalistien kannalta mitä parhain ”Uuden Uljaan Maailman” mallikansalainen!

 • pöh

  Vastaa

  Meinasin sanoa jotain, mutta eiköhän noi ole tarpeeks pellejä sanomattakin,

 • Timppis

  Vastaa

  Älkää sotkeko työväkeä näihin tapauksiin vai onko teillä jotain duunareita vastaan.jos tekee suorittavaa työtä 10 tuntia päivässä olenko kommunisti kulttuurimarxsisti kusihousu.

  • Finkelsteinberger

   Vastaa

   ”Työväenmilitantti” on sarkastinen ilmaisu, jolla juuri painotetaan sitä, että 2000-luvun kommarit on käytännössä kaikki sossupummeja tai akateemisia humantistihaihattelijoita eikä aitoja työläisiä.

 • Julli

  Vastaa

  Aatteensa näköinen jannu. 💪

 • Mr.AG

  Vastaa

  Niin tossa on ne vassarit jotka selittää että tulee ”lyömään natseja turpaan*
  Mitäs sille ”punch nazies” homalle tapahtui?
  En ole vieläkään saannut turpaan vassarilta

 • Ana

  Vastaa

  Tehdään kannabiksesta laillista

  • Nationalisti

   Vastaa

   Ei. Poistetaan sinunlaisiltasi oikeus mielipiteisiin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi