PolPon häälahja Pekka Katajalle: Taas uusi murhaepäilty tutkintafarssissa

Valtamedia leimasi tutkinnan aikana lukuisia kansallismielisiä syyllisiksi Pekka Katajan "murhanyritykseen", vaikka lopulta kaikki syytteet kaatuivat käräjillä.

Poliittiset viholliset

päivitetty

Perussuomalainen alkoholisti, tuomittu talousrikollinen ja valehtelija Pekka Kataja on menossa tänä keväänä naimisiin aasialaisen tuontitytön kanssa. PolPo (poliittinen poliisi) on järjestänyt Katajalle verrattoman häälahjan, sillä viranomaiset ovat löytäneet jälleen uuden ”epäillyn” Katajan murhanyritysmysteerin tutkimuksissa.

Kataja esitteli tulevaa puolisoaan Jämsän Seutu ‑lehdessä. Häitä vietetään jo tässä kuussa, kunhan maahanmuuttajan mittavat paperityöt saadaan lopulta valmiiksi. Avioliittoa juhlistetaan Thaimaassa, missäpä muuallakaan.

PolPo on päättänyt jatkaa farssimaista rikostutkintaansa Katajan ”murhan yritykseen” liittyen. Epäiltyjen listalla ovat jo aiemmin oikeudessa voittanut Teemu Torssonen ja kokonaan uusi epäilty Pirkanmaalta. Molemmat epäillyt ovat kiistäneet syyllisyytensä.

Pirkanmaalaismiehelle on tehty kotietsintä. PolPo otti hänet myös kiinni, mutta joutui päästämään hänet pian vapaaksi, mikä kielii siitä, ettei kovaa näyttöä epäiltyä vastaan ole olemassa. Tämä on ollut yhdistävä tekijä lukuisten rikoksesta ”epäiltyjen” kansallismielisten välillä.

Pekka Kataja.

Presidentti Niinistö pyrki vaikuttamaan oikeudenkäyntiin

Voit lukea rikostutkinnan ja käräjäoikeudenkäynnin taustoista artikkeleistamme ”Pekka Katajan murhayrityksen syyte kaatui oikeudessa” ja ”Pekka Katajan valheet kaatuvat – Teemu Torssoselle ei syytettä murhanyrityksestä!”.

Valtamedia leimasi tutkinnan aikana lukuisia kansallismielisiä syyllisiksi Pekka Katajan ”murhanyritykseen”, vaikka lopulta kaikki syytteet kaatuivat käräjillä.

Jopa presidentti Sauli Niinistö pyrki manipuloimaan käräjäoikeudenkäyntiä väittäen, että ”murhanyrityksen poliittiset motiivit” oli jo todistettu. Kyse oli alusta lähtien poliittisesta ajojahdista.

Poliisitutkinnan alussa Kataja kertoi medialle, että häneen kohdistuneen raa’an pahoinpitelyn suorittivat ulkomaalaiset. Kun häntä kritisoitiin ”rasistisesta” lausunnosta, alkoikin hän yllättäen syyttää ”äärioikeistoa” rikoksesta. Tämä riemastutti PolPoa, joka on käyttänyt rikostapausta häikäilemättömästi lyömäaseena kansallismielisiä vastaan.

Lähteet: Jämsän Seutu, Yle

Henkirikos Kotimaa Murhan yritys Pekka Kataja Poliisi Poliisin korruptio Poliisivaltio Poliittinen poliisi Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka PolPo Rikos Rodunsekoitus Sauli Niinistö Teemu Torssonen Yhteiskunta

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Vaalit lähenevät ja kansallismielisten maine on mustattava. Kun keväällä 2022 ruvetaan hehkuttamaan, sopivasti vaalien aikoihin 2023 juttu on oikeudessa ja sitä myötä mediassa.

  • pzkw

   Vastaa

   Niinpä. Paskamedian vaalipeli on siis alkanut. Ja myöskin käy jopa hivenen sääliksi tuo läski/juoppo Pekka joka antaa itsensä pelimerkiksi valtamedialle.

 • Hh1488

  Vastaa

  Tälläsiä nää suomen päättäjät on kaljaa juovia töllöttimen möllöttäviä tolloja. Lähe nyt sit näitten isäsä nousijoiden takia sotimaan vielä

 • Pekko

  Vastaa

  Aataminomena näkyy tänne asti.

 • puliukko jämsänkoskelta

  Vastaa

  Mitä tuolla vosulla mahtaa olla pöksyissä? Ei ole kovin naisellinen mutta kai Pekan mielestä on nättimys. Puoluetoimisto vai Kaisa garudew on maksanut tuon ilolinnun?

  • Bullshitson

   Vastaa

   Tuli mieleen sama.Olisiko shemale?

 • Että näin

  Vastaa

  Tällaista hyvävelimeininkiä on keski-suomi täynnänsä, kunnon vihervasemmistolaista rehellistä hyvävelipuljailua. Ei tarvita kuin kiero mieli, notkea selkä ja pitkä kieli, niin valtuustoon yms. virkaan on tie tasoitettu, toki vielä parempi jos suvusta löytyy samanmielisä koijareita.

  Nämä ovat niitä ”hyväntekijöitä”, jotka elävät toisten heille tekemällä tuloksella, saavat kuvansa paikallislehteen tai jopa oikeassa rotariseurassa keski-syöpäläiseen.

  Jos erehdyt sanomaan suorat sanat tällaisista alkoholisoituneista ökynuoleskelijoista, niin vastaan tulee että ollaan tehty pitkää päivää töissä, no onhan se pa****npuhuminenkin työtä mutta sopisi enempi tuonne pellon reunalle.

  Samanlaisia konklaaveja on varmasti jokaisella isommalla paikkakunnalla, näissä piireissä on se surullisen kuuluisa nuolurinki jolla päästään ”etenemään” valtuustoihin yms. virkoihin.

 • T . T

  Vastaa

  Kyllä ihmettelen, että kuka äänestäisi tuollaista!

 • juha II

  Vastaa

  Kun osaa ”uhriutua” eikä vain riutua niin jopa aasialainen morsmaikku solahtaa läpi Feministien muurin (Kiinan muuri) kuin taikaiskusta!
  Onkohan tyttösen ”taustat” tutkittu vai onko se jätetty sulhasmiehen silmäilyjen varaan?
  No, mikäpä on sen kauniimpi asia kuin nuori rakkaus… vai miten se menikään?

 • JK

  Vastaa

  Jutun valokuva on niin ikoninen, että jonkun pitäisi maalata siitä niin hyvä taulu, että se saataisiin Ateneumin seinälle roikkumaan tulevien sukupolvien valistamiseksi.

 • Timppis

  Vastaa

  Onko varmasti tuontiTYTTÖ,vai oletettu tytönnäköinen.🤔????

 • Nimetön

  Vastaa

  Oletan viimeksi mainittua.😄😄😄😜

 • Nimetön

  Vastaa

  Neljä äärioikeistolaista poliisia komisario,ylikonstaapeli ja kaksi konstaapelia on erotettu viroistaan kuulumisestä äärioikeistolaiseen liikkeeseen. Katajan juttua tutkineet poliisit ovat paljastaneet heidät.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi