Fauci rahoittanut tutkimusta, jossa apinoita muutettiin transuiksi ja tartutettiin HIV:llä

Maailman koronavaltias on vannoutunut eläinrääkkääjä.

Poliittiset viholliset

Partisaani uutisoi viime vuoden loppupuolella paljastuneesta raportista, jonka mukaan maailman johtavan korona-auktoriteetin, Anthony Faucin johtama Nationa Institutes of Health on rahoittanut verorahoilla tutkimusta, missä hietakärpäsparvien annettiin syödä koiria elävältä (1, 2).

Nyt on lisäksi paljastunut raportti, jonka mukaan toinen Faucin johtama järjestö, National Institute of Allergy and Infectious Diseases, antoi 205 562 dollaria rahoitusta tutkimukseen, missä urosapinoihin injektoitiin naishormoneja ja nämä tartutettiin HI-viruksella.

Fauci on ollut osallisena apinoiden HI-viruksella tartuttamisprojekteissa jo 1980-luvun puolivälistä lähtien. Ilmeisesti transut ovat tohtorin sydäntä lähellä, koska sairaiden tutkimusten tarkoitus on ollut kartoittaa tietoa siitä, miksi transut ovat niin usein HIV-positiivisia.

Eläinoikeusjärjestö PETA:ssa toimiva neurotieteilijä, Katherine Roe, kritisoi Faucin toimia sanoen, että apinat eivät edes kykene saaman HIV:tä sellaisenaan, vaan että he saavat ainoastaan lievemmän ja helposti selvittävämmän SI-viruksen, minkä takia koko tutkimus on ollut ”turhaa ja hyödytöntä apinoiden kidutusta.”

Lähde

Anthony Fauci Eläimet Eläinoikeudet Eläinrääkkäys Eläinsuojelurikos Eläinten rääkkääminen HIV Hyvinvointi Kapitalismi Koronavirus Lääketeollisuus PETA Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Rokotteet Rotu Sionismi Talous Teknologia Tiede & luonto Transut Ulkomaat Uutiset Veronmaksajat

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Sairaita. Tuossa pitäisi antaa kenkää heti. Miten joistakin ihmisistä voi tulla niin kieroja paskiaisia jos kuitenkin lähtökohta on pieni viaton lapsi aluksi.

 • TT

  Vastaa

  ”Fauci lied, millions died”.

 • Ks

  Vastaa

  Eläinrääkkääjät ei ansaitse elää.

 • Linnaan kuuluisi

  Vastaa

  Alkaa usko koronarokotteisiiin vähenemään päivä päivältä kun näkee millaisia ihmisiä on sen bisneksen ja rokotteiden mainostamisen taustalla.

 • juha II

  Vastaa

  Faucci jättää mielipuolisuudessaan leikiten toiseksi kaikki kauhuelokuvien mitä kuvottavimmiksi käsikirjoitetut hullut tiedemiehet, jotka ovat nostetut kuvastamaan tekijöidensä ylitsepursuavaa mielikuvitusta, jolla kauhistuttaa ja valvottaa yleisöä monta yötä scifi-elokuvan jäljiltä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Hei! Tiede on oikeassa! Fauchi pelastaa ihmiskunnan!

 • Uljas Kakko

  Vastaa

  Miksi transuilla paljon hiviä? Siinäpä arvoitus. 😉 Sodomia hei hei sodomia…

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi