Anthony Fauci rahoitti tutkimusta, missä ötökät söivät koiria elävältä

"Koronapyhimys" rahoitti toimintaa veronmaksajien rahoilla.

Ulkomaat

Anthony Fauci.

Maailman johtavan korona-auktoriteetin, tohtori Anthony Faucin johtama National Institutes of Health (NIH) on joutunut skandaalin alle raportin paljastettua, että järjestö on osittain rahoittanut tieteellistä koetta, missä häkkeihin suljettujen beaglekoirien annettiin joutua nälkäisten hietakärpäsparvien syömiksi.

”Tutkijamme paljastivat, että Faucin NIH-divisioona lähetti osan 375 800 dollarin tuesta laboratorioon Tunisiassa, missä koiria lukittiin häkkeihin jotta hietakärpäset voisivat syödä nämä elävältä,” White Coat Waste Projectin raportissa kerrottiin.

Noin 44 koiranpentua joutui Tunisiassa suoritetun julman kokeen uhriksi, jota amerikkalainen veronmaksaja joutui tietämättään rahoittamaan NIH:in toimiessa valtion tuilla.

Yhdysvaltain kongressista 23 edustajaa on allekirjoittanut kirjeen, missä vaaditaan tietää, miksi NIH on rahoittanut kyseistä koetta. Fauci taikka NIH ei ole kommentoinut raportin paljastumista millään tavalla.

Koronauskovaiset pitävät Faucia suorastaan pyhimyksenä.

Lähde: Breitbart

Eläimet Eläinoikeudet Eläinten rääkkääminen Hyvinvointi Koronarajoitukset Koronavirus Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Rokotteet Sionismi Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Luusalmi

  Vastaa

  9mm vois hoitaa tämänkin tohtorin, jospa hän vielä ihan itte sen osaisi nauttia sen, niin se olis takuulla jokaiselle USA kansalaiselle helpottava vaihtoehto..

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Hammurabin laki käyttöön.

  • Nimetön

   Vastaa

   Kannatetaan!

 • pöh

  Vastaa

  Fauci itse oli sitä covid-19 virusta rahoittamassa, tekemässä ja vapauttamassa.
  Ja sen jälkeen valehdellut lähes kaikesta, ja jäänyt kiinni monista vakavista asioista, vaan eipä läpimätä media edes USA:ssa sano sanaakaan.

 • Salomon

  Vastaa

  Katsokaa tuota saatanan olentoa. Sarvet enää puuttuu…
  Uuniin!!

 • Tolkku Takaisin

  Vastaa

  Sotarikollisen hirttoköyttä jo rasvataan. Tai rasvattaisiin ellei maailmaa olisi sysätty kaaokseen ja laittomuuteen kriminaalien toimesta. Suomessa kriminaaleja ovat HS-Pravda, Yle, Iltapaskat, THL, HUS, Kokoomus-puolue ym. äärimmäistä koronahulluutta ja resetti-politiikkaa lietsovat tahot. Tämä ei pääty hyvin. Valtavat vahingot on jo aiheutettu tähän asti. Sotarikollisten tuomitsemiseen on olemassa jo kansainvälisiä sopimuksia kuten Nürnbergin koodisto tai WMA:n Helsingin julistus, joilla säädellään lääketieteellistä tutkimusta. Anthony Faucin voi tuomita myös bioaseiden kehittelyä rajoittavien sopimusten perusteella.

  Anthony Fauci on maailman vaarallisin ja vihatuin henkilö, jonka rinnalla Adolf Hitler on pelkkä harrastelija.

  • Perus Suomalainen

   Vastaa

   Hienoa että täällä on muitakin, jotka ymmärtävät nazzien pyörittävän lääketeollisuutta ja pankkeja! Nyt rasvataan todellakin valmiiksi paikat, sillä pian EU pelastaa meidät ja silloin hoonataan kaikki paha pois ja laitetaan 2000-luvunkin nazzit vastuuseen!

 • 3%

  Vastaa

  Tämäkin uutinen kertoo miten moraalittomista ja vastenmielisistä ihmisistä on kysymys. Fauchin muutkaan toimet eivät kestä päivänvaloa. Fauchi yritti patentoida koronavirusta, mutta ei saanut patenttia, koska kornavirus on luonnon omaa tuotetta, joille ei patenttia myönnetä. Patentti kuitenkin saatiin myöhemmin lahjonnan avulla.

  Kaikki viruksen ympärillä tapahtuva on muutenkin epämääräistä. Esimerkiksi tässä suomalaisessa tutkimuskatsauksessa todetaan, että Ivermektiini on tehokas lääke koronaa vastaan. Tämä on siis ollut tiedossa valtion virkamiehillä ja päättäjillä jo pitkään.
  Valtioneuvoston tutkimuskatsaus 3/2020, katso kohta 1.5.
  https://julkaisut.valtioneuvosto.fi/bitstream/handle/10024/162430/COVID19_Tutkimuskatsaus_3-2020.pdf?sequence=1&isAllowed=y

  Fimea ja lääkäriliiton Lääkärilehti taas puhuvat ivermektiiniä vastaan.
  https://www.fimea.fi/-/ema-ei-suosittele-ivermektiinin-kayttoa-covid-19-taudin-hoitoon-tai-ennaltaehkaisyyn
  https://www.laakarilehti.fi/ajassa/ajankohtaista/ivermektiinin-lupaukset-murentuvat/
  https://www.laakarilehti.fi/ajassa/ajankohtaista/ema-ei-suosittele-ivermektiinia-koronan-hoitoon-tai-ennaltaehkaisyyn/

  Jos meillä on vakava tappava pandemia, miksi sen hoidossa ei käytetä kaikkia mahdollisia keinoja, vaan tukeudutaan ainoastaan eliitin hallitseman monopolin tuotteisiin?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi