Uuden-Seelannin pääministeri rokotevaurioiden korvauksista: ”Kukaan ei pakottanut ottamaan rokotetta”

Oli oletettavissa, että lääkealan suuryritysten tavoin myöskään hallitukset eivät ota vastuuta rokotteiden aiheuttamista vaurioista.

Ulkomaat

Uuden-Seelannin pääministeri Chris Hipkins on aiheuttanut tyrmistystä kansalaisissa toteamalla, että ketään ei pakotettu ottamaan covid-rokotetta, vaikka maassa hallitsi äärimmäiset pakkokeinot koronavuosien aikana.

Hipkinsiltä oltiin kysytty lehdistötilaisuudessa New Zealand First ‑puolueen johtajan, Winston Petersin, vaalilupauksesta maksaa korvauksia koronarokotteista vaurioita kärsineille kansalaisille, koska monia uhkasi potkut töistä mikäli he eivät ottaneet rokotetta.

”Mitä tulee rokotemandaatteihin, ymmärrän että se oli haastavaa aikaa mutta ihmiset lopulta tekivät kuitenkin asiassa itse valintansa. Ei ollut mitään pakkorokotteita. Ihmiset valitsivat ottaa sen itse.”

Maassa määrättiin kuitenkin rokotteet potkujen uhalla terveysalan työntekijöille, sotaväelle, opettajille ja poliiseille, eikä matkustelu tai omaistensa tapaaminen sairaaloissa ja vanhustentaloissa ollut sallittua rokottamattomille.

Oli oletettavissa, että kun kansa viimeinkin näkee yhteyden terveysvaurioiden ja rokotteiden välillä, hallitukset pesevät kätensä ja sanovat rokotteen ottamisen olleen jokaisen oma valinta. Periaatteessa he ovat täysin oikeassa, sillä kansalaiset itse valitsivat alistua näiden paperitiikereiden uhkailun edessä.

Lähde: Daily Mail

Hyvinvointi Koronarajoitukset Politiikka Rokotehaitat Rokotteet Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

23 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Tuo on ihan normaalia poliitikkojen ja byrokraattien harjoittamaa kaasuvalotusta, jolla hämätään ja manipuloidaan massoja.

  Pfizerin osakkeen hinta on lähtenyt alamäkeen ja nyt onkin siis aika ottaa uusi ralli:

  https://www.google.com/search?client=safari&rls=en&q=pfizer+stock+price+history&ie=UTF‑8&oe=UTF‑8

 • mörkö

  Vastaa

  Onpas löytävän näköinen naama.
  Juu, oma valinta meneekö töihin vai lähteekö talo alta pankille. Hävytön kommentti.

  • Salomon

   Vastaa

   Haah! ” Löytävän näköinen naama” . Ei kerkee noin nokkelaa, mun kärsivällisyys riittää: vitun jutkuhiiri osastoon

 • Minä

  Vastaa

  Ota rokote tai kuole nälkään! Joo, ihan itse omalla päätöksellä monet ottivat rokotuksen.

  • Selkäranka

   Vastaa

   Kyllähän sen kaikki ymmärsi että jos työtätekevä kansa ei ota rokotteita niin koko yhteiskunta pysähtyy, palkat karkaa taivaisiin ja parikin vuotta menee talouden korjaamisessa parin kuukauden kissanhännänvetoon. 

   Mutta kun suomalaiset ovat sen verran rahanperässä juoksijoita niin ne ajatteli ”jos minä otan rokotteen niin saan pitää työpaikkani ja tuo toinen saa potkut”.

   No, edessä on kohta toinen rokote-näytös. Toivottavasti suomalaiset ovat sen suhteen paremmin yhteisrintamassa. Sillä nyt tullaan koetelemaan kovalla kädellä.

   Onko muuten porukka käynyt allekirjoittamassa sen lakialoitteen ettei Suomen hallintoa feikki-bandemioiden osalta siirretä WHO:lle? MKR:n sivuilta löytyy linkki. Kovin vähän siihenkin löytyy kannatusta, vaikka se on oikeasti tärkeä asia.

   • Äikän ope

    Vastaa

    Kirjoitat asiaa.

 • Rokottamaton

  Vastaa

  Täällä pölhölandiassa ei tosiaan voi kuin syyttää itseään, jos nuo myrkyt otti, koska ei ne ”pakkokeinot” olleet paljon mitään. Jotkut meistä toki joutuivat väliaikaisesti muihin töihin, mutta ei silti ottanut noita kusisia litkuja. Positiivisesti ajatellen tuo ajanjaksohan oli hyvää treeniä sosiaalisen paineen sietokyvylle.

  • Pah

   Vastaa

   ”Juu, oma valinta meneekö töihin vai lähteekö talo alta pankille.”
   Jos ”talon lähtö pankille” oli ko. ihmiskokeeseen osallistumisesta kiinni niin toivottavasti ei tarvitse katua valintaansa.

   ”Ota rokote tai kuole nälkään!”
   Tuskinpa kukaan täällä nälkään olisi kuollut vaikkei olisikaan suostunut osallistumaan ko. ihmiskokeeseen.

   Mikäli rokotuksen yhteydessä aspirointi jäi tekemättä ja mrna- mömmöt hulahtivat piikitettävän henkilön verenkiertoon suoraan niin piikityksen terveydelle tuhoavia ongelmia ei tarvinnut jäädä vuosikausiksi odottelemaan, vaan ne ilmaantuivat lähes samantien, toisin kuin niille onnekkaammille joihin ko. myrkky tuikattiin oikeaoppisesti lihakseen.

   Mikäli Dr. Lee Merritt MD juttuja on uskominen niin pian saattaa ruveta tapahtumaan ja ylikuolleisuusdenialisteille tulee todella hankalasti selitettävät ajat?

   https://www.bitchute.com/video/og2cFchai0dT/
   Jos ko. videota ei jaksa katsoa kokonaan niin sanoman pihvi löytyy kohdasta n. 19:45- 25:00

   Globalistien kellokkaat ovat kertoneet että kansallisvaltiot on tarkoitus tuhota ja etteivät he tarvitse meitä taviksia uudessa uljaassa maailmassa enää yhtään mihinkään. Ei voi välttyä ajatukselta että meidät on tarkoitus hävittää pois rutisemasta. 

   Koko katala temppu uhkaa paljastua mikäli tämä huijaus paljastuu eikä hallinto näiden rikollisten kera onnistu piikittämään väkisin myrkkyjään kaikkiin vielä piikityksiä näihin aikoihin ihan tykkänään välttäneitä viimeisiä mohikaaneja. Veikkaan että heistä tullaan tekemään syyllisiä tulevaan joukkotuhoon ja heitä tullaan syyllisinä jahtaamaan kuin eläimiä kunnes heidätkin saadaan myrkytettyä samaan ajastettuun murhaan.

   Toivottavasti olen väärässä eikä mitään tapahdu. Toivottavasti kansallisvaltioiden kansalaiset saavat jatkaa eloaan ja ihmispopulaatioden monimuotoisuus ja diversiteetti säilyy.

  • Oma vika

   Vastaa

   Voin aiheuttaa pahaa mieltä mutta samoilla linjoilla olen. Minua tai työkaveriani ei kukaan pakottanut ottamaan rokotetta. Emmekä ottaneet. Meille sanottiin että jatkossa emme ole asiakkaiden kanssa tekemisissä. Mutta kun kysyin että mitäs kun me tehdään kaksistaan 70% asikaskeikoista, niin pomo yksi hetken ja sanoi ”Te sovitte itse asiakkaiden kanssa”. 

   Niin että kun katsoi bluffin ja totesi faktat, niin kaikki uhkailu oli pelkkää ilmaa. 

   Enkä käyttänyt maskia koko aikana kuin yhden kerran. Kun kävelin läkäriltä keuhkokuviin. Mutta sen jälkeen se lensi roskiin. Enkä käyttänyt koko aikana maskia, en kaupoissa enkä lenkkeillessä. Saati sitten erilaisissa harrastepiireissä. Eikä muuten käyttänyt moni muukaan.

   Niin että, olen sitä mieltä että se oli ihan oma valinta. Rokotehan oli kokeellinen, joten sekin jo kertoi ettei siitä saa mitään korvauksia jos tulee haittavaikutuksia.

 • Highlander

  Vastaa

  Tämä tiedettiin jo samalla sekunnilla kun rokotteita alettiin tyrkyttämään ja syyllistämään heitä jotka eivät suostuneet valtion tapettaviksi. Jokaisessa rokotevastaisessa keskustelussa eri foorumeissa tuli esiin että viranomaiset tulevat naama peruslukemilla sanomaan että kaikki oli täääääääysin vapaaehtoista ja oma vika kun menit pöljä rokotteet ottamaan. Suomessa tämä ei ihan vielä ole ottanut tulta alleen sillä meillä vielä ovat viranomaiset onnistuneet selittämään/peittämään massiiviset kuolinluvut normaalilla väestön vanhenemisella/kuolemisella, myöskin nuorten terveiden sydänkohtaukset ovat kuulemma ihan normaalia. Aikaisemmin selätetyt taudit jotka tulevat takaisin ja tappavat heti on myöskin ihan arkipäiväistä kuulemma. Tilastoja on muokattu ja piilotettu, jälkiä siivotaan urakalla ja koko ajan luemme miten tuo ja tuo kuolla kupsahti ihan yllättäen, katsokaas kun se ”kuoli koronaan”, 30-vuotias kestävyysjuoksija… Homma jatkuu sillä myrkyt ovat nyt tehneet tehtävänsä tehokkaasti jo muutaman vuoden joten ruumisautojen kuljettajilla riittää duunia hyvin vielä monta vuotta eteenpäin. Sanoisinpa että kannattava bisnes. Itseäni ei harmita yhtään että en myrkkyjä ottanut enkä naamavaippaa käyttänyt sekuntiakaan, minä kuolen johonkin muuhun. Minä kuolen luonnollisesti.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ””Mitä tulee rokotemandaatteihin, ymmärrän että se oli haastavaa aikaa mutta ihmiset lopulta tekivät kuitenkin asiassa itse valintansa. Ei ollut mitään pakkorokotteita. Ihmiset valitsivat ottaa sen itse.”

  Joku voisi kysyä, miten nämä kehtaavat selittää tällaista?
  Mutta kun kyseessä ovat päästänsä sairaat paskiaiset, niin kyllä he kehtaavat.
  Oliko Suomessa hoitajien pakko ottaa rokote?
  Käytännössä kyllä.
  Tehtiinkö Itävaltaan rokotepakko, jolla painostettiin ihmisiä ottamaan piikki?
  Kyllä.
  Suljettiinko rokottamattomat yhteiskunnan ulkopuolelle ja heitä demonisoitiin kaikesta tähän feikkipandemiaan liittyvästä?
  Kyllä.
  Ynnä muut lukuisat esimerkit.

  • yksi unohdetuista

   Vastaa

   ”Oliko Suomessa hoitajien pakko ottaa rokote?
   Käytännössä kyllä.”

   Tuo pakkopiikki tai palkattomuus vaatimus ei koskenut vain sairaanhoitajia vaan lähestulkoon KAIKKIA sote-alan kohteiden työntekijöitä joitain esimerkkejä näistä kaikkien aina (tahallaan?) unohtamista muista sotelaisista ovat siivoojat, talonmiehet, vartijat, toimisto- ja välinehuollon työntekijät, ja kenties absurdeimpana esimerkkinä optikot ja pelastustoimen väki palomiehiin asti. Sen vielä voin jotenkin ymmärtää että Krista Kiuru, häntä sijaistanut Aki Lindén ja kaikki muut päättäjät ovat mielellään ”unohtaneet” nämä muut sotelaiset mutta sen ymmärtäminen miksi koronatoimia vastustaneet ihmisoikeuksien puolustajat eivät ole halunneet meidän muiden sotelaisten olemassa oloa tiedostaa on jo vähän vaikeampaa…

 • Aristoteles

  Vastaa

  Ennen wanhaan me leikattiin tollasilta kusipäiltä päät ja laitettiin ne kepin nokkaan, nyt me ollaan ”sivistyneitä” ja me kirjoitetaan kiukkuisia kommentteja nettiin.

  Oliskohan meidän aika jo oppia, että meidän ”sivistys” tarkoittaa ihan vaan ”opittua avuttomuutta”?

 • Ilmari

  Vastaa

  Paskanjauhaminen jatkuu. Rokotteiden avulla saatiin pandemia pysäytettyä. Mitään laajoja haittavaikutuksia niistä ei ollut. Otin kaikki tarjotut rokotteet enkä sairastunut.

  • Nimetön

   Vastaa

   Eiköhän se pandemia pysäytetty Ukrainalla.

   Jätin ottamatta rokotteet enkä sairastunut.

  • JFK

   Vastaa

   Epidemiasta oli myös se hyöty, että se lakkautti kaikki influenssat. Ne yksinkertaisesti katosivat. Nykyäänkin kaikki nuhat ja yskät ovat koronaa. Maailma on vihdoin influessavapaa!

  • Nimetön

   Vastaa

   Taitaa Ilmari olla hybridikeskuksella töissä.

  • Mr. Clean

   Vastaa

   Luemme Ilmarin kuolinilmoituksen kohtapuolin: Rakas Ilmarimme nukkui yhtäkkiä ja yllättäen pois. Rauha hänen muistolleen.

   Ennenaikainen rokotteiden aiheuttama kuolema ei ole haittavaikutus. Oikeassa olet.

   Lepää rauhassa.

 • TT

  Vastaa

  Rokoteruokahalun kasvattamiseksi kannattaa katsella seuraava video:

  https://www.bitchute.com/video/93gIAWYOTtgJ/

 • Ole vuohi, älä lammaz

  Vastaa

  Kokeellinen monessakin mielessä. Todiste eliitille kuinka nöyriä ja tyhmiä 99 % lampaat ovat.

 • Mediatutkija

  Vastaa

  Media pysäytti plandemian, samoin kuin aloittikin. Putin on joka päivä lööpeissä koronan tilalla. Media tarvitsee aina yhden putinin tai plandemian.

 • Peter Kreisler

  Vastaa

  Tuosta Uuden-Seelannin pääministerin lausumasta tulee mieleen Helsingissä pyörinyt pimeän viinan myyjä, joka myi venäläistä teknistä spriitä ja jäätyään myynnistä kiinni totesi että ei hän ketään kehoittanut sitä juomaan kunhan kertoi sen olevan alkoholia.

 • Mr. Clean

  Vastaa

  Eihän nuo rokotteet ole vieläkään virallisesti hyväksyttyjä. Mutta siitähän ei puhuta. Siitä vaan piikille viihtymään jos siltä tuntuu. Koronakaan ei ole enää kummallisesti yleisvaarallinen tauti ja kuitenkin pitää vaarallista lientä ihmisiin tökätä. Aika jänskää.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi