Yhdysvaltain armeija yrittää epätoivoisesti saada koronarokotepakon takia erotettuja sotilaitaan takaisin palvelukseen

Pyrkimys saada erotetut sotilaat takaisin palvelukseen tulee samaan aikaan, kun armeijaan värväytyvien määrä on ennätyksellisen alhainen.

Ulkomaat

Yhdysvaltain armeija pyrkii saamaan takaisin palvelukseensa ne sotilaat, jotka korona-aikana kieltäytyivät ottamasta covid-rokotteita ja erotettiin tämän takia. Erotetuille on nyt lähetetty kirjeistä armeijalta, joissa näille kerrotaan heidän palveluskelpoisuustietojensa palauttamisesta ja mahdollisuudesta palata takaisin palvelukseen.

Bidenin hallinnon joulukuussa 2020 määräämän armeijan rokotepakon seurauksena yli 8000 rokotteesta kieltäytynyttä palvelevaa sotilasta erotettiin ja kymmeniä tuhansia kansalliskaartin jäseniä jätettiin palkatta ja he eivät enää uudelleenvärväytyneet. Raportin mukaan ainoastaan 43 erotetuista 8000 sotilaasta on itse hakeutunut takaisin palvelukseen.

Pyrkimys saada erotetut sotilaat takaisin palvelukseen tulee samaan aikaan, kun armeijaan värväytyvien määrä on ennätyksellisen alhainen. Jotkut ovat sanoneet voivansa palata jos heille maksetaan erotuksesta taloudellisia korvauksia.

Lähteet: Breitbart (1, 2)

Rokotteet Ulkomaat Yhdysvallat

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pekka

  Vastaa

  Rokote ei ollut rokote vaan biologinen ase tuhota valkoinen rotu! Katso kuka omistaa suurimmat lääketehtaat ja kuka hyötyy?

 • TT

  Vastaa

  Israhellia nyt puolustamaan piikillä tai ilman.

 • Musta ase

  Vastaa

  Onko täällä mahdettu tehdä tilastoja joista näkisi ketkä tai mitkä ryhmät eivät rokotetta ottaneet? Ovatko kantikset taas se ainoa osapuoli jonka rokotuksia seurataan ja suomitaan mediassa? Pisti niin silmiin kun rokottautumiseen valmiit jonottivat vuoroaan piikille kannustaen ja ihmetellen niitä jotka eivät sitä ota. Jonossa ei näkynyt yhtään eri geeniryhmien edustajaa,mistä se johtui, ujoudestako?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi