Juutalaisen johtama Yhdysvaltain oikeusministeriö uhkaa haastaa Texasin oikeuteen jos se ottaa käyttöön lain, joka tekee laittoman maahantulon rikolliseksi

Bidenin hallinnon alla laiton maahantulo ei lähtökohtaisesti ole rikos.

Sionismi

Juutalaisen Merrick Garlandin johtama Yhdysvaltain Oikeusministeriö uhkailee haastavansa Texasin osavaltion oikeuteen jos se ottaa käyttöön uuden suunnitellun lain, joka antaa poliisille oikeuden pidättää ”Texasin rajan toisesta maasta laittomasti ylittävät.”

Texasin uusi laki rikkoo oikeusministeriön mukaan perustuslakia, jonka mukaan osavaltioiden sijaan liittovaltion hallitus on vastuussa kansainvälisten rajojen hallinnasta. Samoin Texasin laki heidän mukaansa ”heikentää Yhdysvaltojen välejä ulkomaihin.”

Texasin kuvernöörin, Greg Abbottin, toimisto sanoi olevansa ”valmistautunut taistelemaan tiensä korkeimman oikeuden läpi suojellakseen texasilaisia ja amerikkalaisia presidentti Bidenin avoimien rajojen politiikalta.”

Oikeus on tosin aiemmin määrännyt Abbottia poistamaan kelluvan esteen, jolla pyrittiin pysäyttämään maahantunkeutujia saapumasta Amerikkaan vesitse. Toisen kerran oikeus myös hylkäsi hänen vaatimuksensa kieltää piikkilanka-aidan poistaminen osavaltion rajalta.

Juutalaisjohtoinen valtiovalta pakottaa väestönvaihtoa osavaltioille, eikä edes demokraattisesti valitut paikallisjohtajat saa tehdä mitään estääkseen sitä.

Lähde: NBC News

Globalismi Joe Biden Juutalainen lobby Juutalainen ylivalta Maahanmuutto Merrick Garland Sionismi Ulkomaat Väestönvaihto Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • chairman

  Vastaa

  Väestönvaihto tulee aiheuttamaan USA:ssa sisällissodan ja hyvä niin, silloin ihmisille selviää ehkä myös se tosiasia, että Venäjän lokakuun vallankumouksen 1917 takana hääräilivät samat sionistit kuten Rotschildit!

 • TT

  Vastaa

  Eurooppalaislähtöinen valkoinen väestö on ainoa, joka suorituskyvyssä pystyy haastamaan juutalaisen vallan. Siksi tämä on saatettava ahdinkoon niissä maissa, joissa sillä on yhä suuri väestöllinen osuus. Valkoiset korvataan tyhmillä ja harmittomilla neekereillä, arabeilla ja latinoilla. Siksipä valkoisten kulttuuri on täytynyt muuntaa myönteiseksi rotumuukaisten invaasiolle. Valkoisen väestön tuho on pohjustettu huolellisesti pitkäaikaisilla suunnitelmilla. Naisille myönnetty äänioikeus ja näiden vyörytys tärkeisiin instituutioihin ja on ollut merkittävä saavutus eurooppalaisten kotimaiden tuhoamisen kannalta.

 • John Wick 2.0

  Vastaa

  Normi jude…laiton ei ole rikos. ihmissakat

 • Salomon

  Vastaa

  Aika stereotypinen kotka kuvassa. South Parkissa on jakso jossa estetään mexikolaisia palaamasta takaisin. (Butters ja Cartman pääosissa)

 • Otto Korsteeni

  Vastaa

  Trumpin ollessa presidentti Amerikan väestönvaihtajilla oli aivan eri näkemys. Koko ajan valittavat liittovaltion toimenpiteistä rajavalvonnan suhteen.

 • jopetti

  Vastaa

  Nimimerkille TT, täsmennykseksi vaikka suurin osa neekereistä, arabeista ja latinoista ovat hyvinkin tyhmiä pohjoimaisen sivistyksen ja tapakulttuurin valossa mutta eivät ne suinkaan harmittomia ole kuten totesit ellei sitten siinä ollut sarkasmia mukana, jota en vain huomannut

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi