Lukijan kynästä: Yhteiset vihollisemme

Partisaani julkaisee lukijan kirjoituksen todellisuuden poliittisesta manipulaatiosta. Kaikki kirjoituksessa esitetyt maailmanpoliittiset näkemykset eivät välttämättä edusta toimituksen omaa linjaa.

Lukijan mielipide

Lähes kaikilla on vihollisia, tai ainakin kuvitteellisia vihollisia. En minäkään kaikista ihmisistä pidä, eikä minulla välttämättä ole paljon hyvää sanottavaa tietyistä ihmisistä, mutta pidän sellaiset ihmiset poissa minun elämästäni, koska vihoissaan kuljeksiminen ei tee mielenterveydelle hyvää. Sellainen ”out of sight, out of mind” mentaliteetti – jos asia tai ongelma ei ole fyysisesti läsnä, se ei paina mieltä niin paljon. Mutta entä jos vihollinen on lähes näkymätön, eikä suurin osa edes tiedosta sen olemassaoloa?

Tilannetta voi verrata Matrix-elokuvaan. Dystopia, jossa ihmiset elää keinotekoisessa todellisuudessa jossa kaikki tieto syötetään datana suoraan heidän mieleensä.

Palataan takaisin todellisuuteen. Tässäkin todellisuudessa mielemme vastaanottaa tietoa eri havainnoilla. Me näemme, kuulemme ja koemme asioita joista opimme uutta. Valtaosa tiedosta syötetään meille koulussa, jossa vietämme elämämme tärkeimmät vuodet.

Suurin osa meistä jatkaa säännöllisen tiedon lisäämistä mieleemme lukemalla uutisia, katsomalla telkkaria tai selailemalla nettiä. Ja koulussa oppi että valtamedia on luotettava lähde ja lähes kaikki muut lähteet ovat todennäköisesti disinformaatiota. Ollaan niin sanotusti ajan tasalla. Vai ollaanko?

Esimerkiksi suurin osa ihmisistä pitää EU jäsenyyttä hyvänä asiana, tiedostamatta miksi heillä on positiivinen kuva EU:sta. Syy on kuitenkin yksinkertainen: EU:sta ja sen tavoitteista ei ole koskaan, ei kertaakaan, kirjoitettu mitään pahaa yhdessäkään suomalaisessa lehdessä. Ja tämä tiedostava, ajan tasalla itseään pitävä ihminen, pitää tätä itsestäänselvänä, vaikka eivät ymmärrä että tieto on istutettu keinotekoisesti heidän todellisuuteensa. Eikä EU ole ainoa esimerkki.

Hyvin pitkään enemmistö kansasta piti puolueettomuutta parempana vaihtoehtona kuin NATO jäsenyyttä. Sinänsä järkevää. Vuosien varrella gallupia seurannut voi todeta että noin puolet kannattivat ja puolet vastustivat NATO jäsenyyttä. Nyt on hyvä huomioida että myös NATO ei ole saanut ollenkaan huonoa julkisuutta valtamediassa, mutta toinen vaihtoehto, eli puolueettomuus, on sen verran järkevä vaihtoehto että kansa sen ymmärsi. Mutta joku taho ymmärsi, että jos vaihtoehtona onkin NATO tai joutua osaksi Venäjää, jolloin NATO sai enemmän kannatusta. Miksi? Vastaus on varsin yksinkertainen.

Mistä voisi johtua niin laaja kollektiivinen viha ja pelko Venäjää kohtaan? Yritäpä löytää valtamediasta artikkeli viimeisten 20 vuoden ajalta joka kertoisi jotain positiivista Venäjän kehityksestä, tai vaikkapa tavasta käydä molempia osapuolia hyödyntävää globaalia kauppaa. Et löydä. Mutta ylistäviä kirjoituksia lännen, varsinkin USA:n kauppasopimuksista joka perustuu riistoon ja hyväksikäyttöön, heikomman kustannuksella, löytyy pilvin pimein. Poliitikot kehuu, vaikka eivät ole sopimusta edes lukeneet.

Nyt onkin hyvä hetki miettiä millainen olisi yleinen mielipide tänään, jos vuosina 2014–2022 käytyä sisällissotaa Ukrainassa olisi ollut päivittäin kaikkien lehtien etusivulla ja TV uutisissa? Jos päivittäin olisi mainittu Ukrainan hallituksen jatkuvasti pommittavan kouluja, lastentarhoja ja sairaaloita? Sen sijaan että tästä edes puhuttiin, käytettiin valtavasti varoja ja julkisuutta leimaamaan kaikki nämä sotarikokset venäläisenä propagandana tai väitettiin itäisen Ukrainan sotilaita venäläisiksi, vaikka kyseessä on maailman eniten dokumentoitu sisällissota.

Syy on, jälleen kerran yksinkertainen. Totuus olisi antanut ”väärän” kuvan Venäjästä ja tuhonnut vuosien työn. Joku taho on sitkeästi yrittänyt, ja pääosin onnistunut, luomaan kuvan Venäjästä sortajana, joka on valtaamassa koko Euroopan.

Listaan voi lisätä myös COVID-rokotteet, joista ei taida muuta kuin positiivisia uutisia olla, vaikka tiedossa on miljoonia sivuvaikutuksiin kuolleita. Sydänsairauksien ja syöpien räjähdysmäinen lisääntyminen selitellään kaikilla mahdollisilla teorioilla, kunhan yhteyttä rokotuksiin ei vahingossakaan mainita.

Onko tämä sitten kotimaista propagandaa? Ei todellakaan. Vähän tutkimalla voi todeta että lähes kaikki uutislähteet koko läntisessä maailmassa, seuraavat sitkeästi samaa kaavaa. Ei tarvitse olla nero ymmärtääkseen että media ajaa jonkun tahon etua. Joku taho joka hyötyy sodasta, kurjista kauppasopimuksista ja rokotteiden myynnistä. Ja tietysti ne pankit jotka rahoittaa tämän touhun. Ne samat pankit joille valtiot ovat velkaa niin paljon että voivat sanella ehtoja. Tarjoamalla hyväpalkkaisia suojatyöpaikkoja poliitikoille jotka palvelevat heidän etuja, takaavat että valta säilyy heillä, riippumatta siitä mikä puolue on vallassa. Kuinka usein luet uutisista epäilyjä laajasta korruptiosta EU:ssa? Et lue, koska harva tuo julkisuuteen itse tekemiään rikoksia.

Tämän tahon olemassaolo on niin iso järkytys monelle että eivät suostu uskomaan sitä todeksi. Eihän tällaista tapahdu edes Hollywood-elokuvassa, sillä harva tekee elokuvia tekemistään rikoksista.

Kuka tai mikä tämä taho sitten on?

Tämä taho on rypäs yrityksiä eri aloilta, joiden omistajilla on niin paljon valtaa että voivat muokata meidän kuvaa todellisuudesta, meidän Matrixin koodia. Jotkut kutsuu tätä tahoa eliitiksi, jotkut osoittaa syyttävällä sormella Bilderbergiä, Vapaamuurareita tai Vatikaania, toiset taas pitävät sitä juutalaisten kierona salaliittona hallita maailmaa. Kaikki edellä mainitut ovat varmasti osittain totta. Pieni ryhmä jonka lonkerot hallinnoi eri instanssien ja järjestöjen kautta elämämme kaikkia osa-alueita.

WEF, WTO, WHO, IMF ja monet muut ylikansalliset järjestöt, ovat tämän tahon työkaluja, eikä YK, EU tai NATO tee päätöstä konsultoimatta tätä tahoa. Facebook, Google, Wikipedia jne. moderoidaan tämän tahon tahdosta.

Tuskin tiedän itsekään kuinka pitkät tämän tahon lonkerot ovat, tilanne on luultavasti paljon pahempi kuin luulen.

Tämä taho aloitti sekä rahoitti ensimmäisen että toisen maailmansodan kaikkia osapuolia, paitsi Saksaa, joka potki tämän tahon maasta, nousten kurjuudesta takaisin Euroopan vahvimmaksi taloudeksi. Itse uskon tämän olevan varsinainen syy sodan syntyyn. Pian alkoi saksankielisen väestön vaino Puolassa, mailla jotka historiallisesti kuului Saksalle. Kun Saksa lopulta puuttui asiaan, puolalaiset olivat tappaneet 20.000 saksalaista. Nykyään Danzigin joukkomurhana tunnettua tapahtumaa ei mainita historian kirjoissa ja sitä väitetään myös salaliitoksi, jolla natsit loivat itselleen syyn aloittaa sota. Huomioitavaa on kuitenkin, että historian kirjoitti sodan voittanut osapuoli.

Historia näyttää toistavan itsensä Ukrainassa, jossa on jo pitkään vainottu venäjänkielisiä mailla, jossa ei ole koskaan asunut etnisiä ukrainalaisia. Tämän perusteella en usko olevani kovinkaan väärässä jos väitän, että tämä taho yrittää saada aikaan kolmannen maailmansodan. Heille se on bisnestä, eikä heitä kiinnosta rauha.

Tämä taho on kuin syövän ja parasiitin risteytys. Heille vahva ja itsenäinen valtio on painajainen. He eivät halua kuulla sinun mielipidettä, vaan keksivät uusia tapoja hiljentää kaikki toisinajattelijat ja kytkeä heidät takaisin Matrixiin. Oli tämä taho sitten kuka tai mikä tahansa, yksi asia on selvä. He ovat yhteiset vihollisemme. Ja niin kauan kun olet kytkettynä heidän Matrixiin, olet osa ongelmaa. On aika syödä punainen pilleri.

Filosofia Historia Lukijan mielipide Nato Politiikka Propaganda Revisionismi Rokotteet Sota Toinen maailmansota Ukraina Venäjä Yhdysvallat

Keskustelu

21 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  Loistava kirjoitus! Kiitos!

 • TT

  Vastaa

  Asiallista pohdintaa. Länsimaisen median yksipuolisuus ja tiettyjen kertomusten ja agendojen pakkosyöttö on mennyt niin pitkälle, että ollaan aivan selvästi irtauduttu sellaisesta poliittisesta vapaudesta, mistä länsimaissa ja Suomessakin voitiin takavuosina nauttia. Tähän vapauteen kuului ehdoton sananvapaus sekä poliittisen toiminnan, esimerkiksi kokoontumisen ja mielenosoittamisen vapaus. Yhä enemmän kuuluu ääniä, joiden mukaan valtanarratiivien kyseenalaistaminen tulee kenties jopa kriminalisoida tai vähintäänkin kuristaa pois näkyvistä sensuuria alati lisäämällä.

  Kuitenkin jos protestoi yksipuolisuuden tai agenda-hölynpölyn pakkosyötön lisääntymistä, saattaa joutua tulkitsemaan tapahtumia samoista vaihtoehtoisista kuvakulmista, joista länsimaiden viholliset tai haastajat sen tekevät. Tämän vuoksi on helppo lokeroida valtanarratiivien kyseenalaistajat putinisteiksi tai ties miksi vihollisiksi. USA:ssa on alettu leimata isänmaallisia nationalisteja terroristeiksi. Nykymenolle selkeää vaihtoehtoa tarjoavat eurooppalaiset kansallismieliset tai kansallissosialistit voidaan leimata uuninluukkuja kolisuttaviksi natseiksi. Keskustelun taso on valtamedian narratiivien pakkosyötön myötä vajonnut pohjamutiin.

 • anonyymi

  Vastaa

  ”Nykyään Danzigin joukkomurhana tunnettua tapahtumaa ei mainita historian kirjoissa ja sitä väitetään myös salaliitoksi, jolla natsit loivat itselleen syyn aloittaa sota. ”

  Onko sinulla linkkiä aiheeseen. Ei löytynyt haulla mitään. 

  Ehkä tietoa salaillaan. Ehkä ihmiset eivät halua tietää. Vanhoista Völkische Beobachterin numeroista voisi jotain löytyä. Näkisi ainakin mitä aikalaisille kerrottiin.

  • Kyynikko

   Vastaa
  • Jupi

   Vastaa

   https://www.aparat.com/video/video/embed/videohash/D0AHR/vt/frame

   tossa toi ”Greatest story never told” 6 tuntinen dokkari. pitäkää folio hatuista kiinni nimittäin kaikki mitä siellä mainitaan on dokumentointia historiaa, ajoilta ennen kuin jutskut kirjoitti historian uusiksi.

  • Plääh

   Vastaa

   Danzig oli lähes täysin saksalainen ja siellä oli vain vastoin sopimuksia aseistettuja puolalaisia tullimiehiä. OIkea nimike on Brombergin verilöyly. Mutta tosiasiassa saksalaisia murhattiin joka puolella Puolaa ja loppuja oltiin kuskaamassa tuholeireille. Kuten sodan jälkeen sitten tapahtui. Kesällä oli paennut Saksaan 115 000 saksalaista ja sotien välillä muuttanut pois 1,5 miljoonaa .

   ”Mistä voisi johtua niin laaja kollektiivinen viha ja pelko Venäjää kohtaan? Yritäpä löytää valtamediasta artikkeli viimeisten 20 vuoden ajalta joka kertoisi jotain positiivista Venäjän kehityksestä, tai vaikkapa tavasta käydä molempia osapuolia hyödyntävää globaalia kauppaa. Et löydä. ”

   Minä olen löytänyt valtavasti jälkisuomettunutta venäläismielistä lutkutusta ja nimenomaan valtavirta oli sitä Haloslandiassa. Kansaa pikemmnkin pidttiin valtavalla propagandalla pimennossa Putinin Venäjän todellisuudesta.

   ”Jos päivittäin olisi mainittu Ukrainan hallituksen jatkuvasti pommittavan kouluja, lastentarhoja ja sairaaloita?”

   Ei kannata uskoa Venäjän valheisiin. Paikan päältä suorastaan saatiin kyllä oikeaa tietoa.Mitään sisällissotaa ei ollut. Kyseessä oli täysin Venäjän luoma konflikti. Päällepäsmärit ja aseet ja valtaosa sotilaista oli Venäjältä. Tästähän on hyviä tutkivien jornalistien kirjoja ihan paikan päältä raportoituna ja sitten analyyseinä faktoineen jälkeenpäin.

   ”Historia näyttää toistavan itsensä Ukrainassa, jossa on jo pitkään vainottu venäjänkielisiä mailla, jossa ei ole koskaan asunut etnisiä ukrainalaisia. ”

   Ei ole vainottu kuten ei Virossakaan, vaikka venäläispropagandistit vuosia väittivät näin. Kyllä siellä Donbassissakin on asunut etnisiä ukrainalaisia ja Krimillä. Stalin näännytti nälkään paljon ja toi tilalle etnisiä venäläisiä Venäjältä. Ukrainankielisiä oli puolet ennen sotaa 2014. Ede Krimillä ei enemmistö koskaan halunnut palata osaksi Venäjää. Mielipidetiedustelujen mukaan Donbassissa vain reilu 30 % halusi yleensä laajempaa itsehallintoa.

   • Jupi

    Vastaa

    noi sun väittämät Ukrainan sisällissodasta eivät poikkea yhtään valtamedian uutisoinnista, varsinkin tuo missä leimaat poikkeavan tiedon venäläiseksi propagandaksi. Tiedoksi vain, työllistän tällä hetkellä 6 ukrainalaista, tai siis entisiä sellaisia. Vuoteen 2014 olivat ylpeitä ukrainalaisia, vaikka puhuvat venäjää ja ovat ortodokseja. He ovat kaikki pakolaisia, oikeita, sotaa ja vainoa paenneita pakolaisia Mariupolista, Adeevkasta ja Luganskista. Jostain syystä luulen saavani todellisempaa tietoa heiltä, kuin mitä mistään mediasta. LPR ja DPR:n joukot olivat osa Ukrainan armeijaa, eivät mistään Venäjältä, vaikka saapuikin vapaaehtoisia Venäjältä sinne. Kaikki tykistö, aseistus ja kalusto olivat AFUn kalustoa, LPRn haltuun jäi Ukrainan suurin ase ja kalustovarasto. Tästäkään ei varmasti mainittu siinä missä sinut huijattiin uskomaan että kalusto tuli Venäjältä, muutenhan vale ei olisi uponnut. 

    Sama media vakuutti sulle myös että Malaysia Airlinesin koneen tiputti venäjä, vaikka sekä Venäjän esittämä rahtikirja että Ukrainan armeijan kaluston kirjanpidosta löytyvä vastakappale todistaa kiistattomasti että BUK ohjus, joka tiputti koneen, sarjanumero on toimitettu Kiovan alueen ilmatorjunta vuonna ‑86. Jokainen voi miettiä miksi ei tästä ole lännen mediassa mainittu.

    Jos tutkit kaiken saatavilla oleva materiaali aiheesta, niin sulle ei jää epäilystäkään mitä uskoa todeksi. Olihan Bidenin pedofiili pojan läppäri kans venäläistä propagandaa, kuten oli miljoonalahjukset Ukrainasta ja jopa Hillary Clintonin sähköpostit. Vain eipä ollut, vaikka CIA niin väitti.

    • Plääh

     Vastaa

     Valtamedia puhuu joskus tottakin. Kaikki siellä ei ole pötyä, kuten MV:sä tai Venäjän medioissa. 

     Nyt ei ole kyse Clintonin sähköposteista tai Trumpin mustaamisesta. On kyse haisevasta vvenäläisvalehtelusta. Kuitenkin Venäjä ampui tykeillä ja rikkoi sopimukset 2014–2018. Ukraina vastasi sotatoimiin pulustautumalla ja ampumalla sotilaallisia kohteita

    • Plääh

     Vastaa

     Onhan aitoa kuvaa panssaroiduista kolonnista Venäjältä Ukrainaan. Sitten on otsaa väittää, että kaikki aseistuskin olisi tullut paikallisista varikoista. Kissan hännät. Sekin vempele, jolla matkustajakone pudotettiin, tuli todistetusti Venäjältä

 • Kimmo Leino

  Vastaa

  Minä taas olen 15 vuotta kerännyt todisteita tätä rikollis-syndikaattia kohtaan.

  Suomen hallitukset esim. on ostettu vakuutusyhtiöiden keskusliiton kautta vuosikymmeniä: todiste Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” ”Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä”. Eli raha sanelee ”lainsäädännön” Suomessa .

  Valtiopetoksiin asti on monesti menty: Mm. ”perustuslakimuutos” 2011 … PL 118 § 3 momentti… Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset .… syyteoikeutta ei kuitenkaan ole .… tehtiin siis syytesuoja itselle eli RIKOLLISILLE .

  EIT sai tästä toiminnasta informaation etukäteen .. EIT 2422106 Leino versus Suomi EOA päätöksen 876÷2÷05 kaltaisen asian muodossa.… Poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa. Poliisin toimivalta siis tutkia tätä lainsäädännöllistä lahjontaa poistettiin RIKOKSELLA Eoa 876÷2÷05 … lain tulkinnan Suomessa tekee oikeuslaitos ei ”laillisuusvalvoja”; joka rikoksen tähden salasi päätöksensä 20.12. 2007 asti !

  Syyteilmoitus näet lainsäädännöllisestä syrjinnästä Suomessa on toimestani Valtakunnansyyttäjänvirastoon jätetty 9.12. 2005; joka viivytti asian diariinkirjjmaista 8 kuukautta, jotta syytekirjelmässä manittu lainkohta ehdittiin kumota.

  Todellinen kumoaminen kuitenkin tehtiin vasta 2011 ”perustuslakimuutoksella” vuosia syyteilmoituksen diariinkirjaamisen jälkeen .

  Tuossa välissä siis EIT sai tiedon Suomen onnettomasta ihmisoikeuksien tilasta ja salasi kaiken entisen Valtakunnansyyttäjänviraston virkamihen toimesta 27.3. 2009 tuhoamalla VKSV:n asiakirjat ilmeisen jäävinä. Julkinen todiste EOA kansliapäätös 1350/4/08 … EIT tuomarin jääviyksiä ei voida tutkia; EIT kirjattu pikakirje jääviyksien tutkimiseksi ”katosi” matkalla Strasbourgiin ?

  Koko Euroopan ”oikeusjärjestelmä” siis on salaamassa PL 118 § 3 momentin taustoja Suomen kansalaisilta; kirjoittaja on siinä oikeassa, että olemme syvemmällä suossa kuin moni kansalainen edes kuvitella saattaa.

  Koko EU-”ihmisoikeusjärjestelmän” tarkoitus on vain salata törkeimmät tapaukset kansalta; kunnes kaikki itsenäiset maat on tuhottu; Suomesta jäljellä on enää osa eläkerahastoja kansallisessa hallinnassa; ja tämä on suomen täydellisen tuhon este enää vähän aikaa … jakakaa tätä tietoa siis kaikelle kansalle Suomen itsenäisyyden rippeiden pelastamiseksi … tavittavat rikosilmoitukset on jätetty satojen ihmisten toimesta kaikesta jo vuosia / vuosikymmeniä sitten; jopa Koivistosta koiviston konklaavin vaikutuksista; mutta kaikki on jätetty tutkimatta asianmukaisesti .

  Archive.today/kimmoleask.fi löytyy enää archiven sisäisellä hakukoneella; mitkään muut hakukoneet sitä eivät löydä; olen siis myös sananvapudeton Suomen kansalainen .

  Teihin verrattuna olen paremmassa tilassa; minulla on enää yksi suunta … YLÖSPÄIN … totuus kun on jo selvillä .

  • Ne on cabbalisteja

   Vastaa

   Itse kutsun näitä kaikkien salaseurojen keskusyksikköä ”cabbalisteiksi”. Siihen kuuluvat jesuiitat, vapaamuurarit, pankkiirit, juutalaiset, kasaarit,… Ja tämä salaseuran ”keskusliitto” on noin 4000 vuotta vanhempi kuin esim. meidän ajanlasku. Me elämme ajanlaskussamme vuotta 2023. Mutta cabbalistit elävät vuotta 6023. Niiden historia ja yritys alistaa koko maailma ja sen kansat orjikseen on 4000 vuotta pidempi kuin me edes ajattelemme.

   Siksi ne kovaa vauhtia koittaa rakentaa sitä Kuningas Salomonin temppeliä Palestiinassa valmiiksi että voisivat kruunata sielä ”kuninkaiden kuninkaan”. Sen joka hallitsee koko maailmaa.

   Mutta kuten Jeesus sanoi heittäessään juutalaiset neljään ilmansuuntaan:”Sellaista valtiota kuin Israel ei saa päästää syntymään”. Ja itse toivon että tämä Kuningas Salomonin temppelin rakennustyömaa saa sellaisen ohjuksen että sen tilalla on 100m leveä ja 50m syvä kuoppa. Sen jälkeen cabbalistit joutuvat aloittamaan kaiken alusta… Sillä temppeli pitää rakentaa alkuperäisistä kivistä. Jotta ne voivat kutsua Saatanan maan päälle. Hallitsemaan koko maapalloa.

   • Salomon

    Vastaa

    Mä olen ymmärtänyt, että kuningas Salomon oli hyvä, jonka tarkoituksia ajoi moraali ja pyyteettömyys. Ja eikös jutkut tapattu hänetkin?

  • Minä

   Vastaa

   Jos korjataan tuo linkki Archive.today/kimmoleask.fi – pieni kirjoitusvirhe estää löytämisen – oikea kirjoitusasu on Archive.today/kimmoleaks.fi

 • AP

  Vastaa

  Olipa hyvin tiivistetty! Enää ei kaiketi tarvitse kauaa odottaa, että, asiat leviävät käsiin ja ihmiskunnalle tulee joko valtava tappio tai lopullinen voitto tästä porukasta. Ihmiset on saatu jaettua median ohjailemana eri leireihin ja tähän eliitti on pyrkinytkin. Miten paljon helpompi on ohjata eripuraista lammaslaumaa, kuin yhtenäistä tappamista vastustavaa we the people:a

 • Nimetön

  Vastaa

  Yksi asia jota olen viime vuosina ihmetellyt aina vain enemmän on suomalaisten mediauskovaisuus. Mistä se kumpuaa ja miksei mistään muusta ”sivistyneen lännen” maasta löydy vastaavaa uskoa maansa valtamedian sanomisiin? Huvittavinta tässä on se että käytännössä kaikki suomen valtamedian sisältö, varsinkin kansainvälissä asioissa, tulee CNN:ltä ja muilta jenkkilän radikaalivasemmiston hallussa olevilta medioilta joiden sanomisiin ei edes alkuperämaassaan republikaanien kannattajista usko kukaan ja demokraattien kannattajistakaan ehkä korkeintaan 10% mutta täällä pohjolan hölmölässä 80% kansasta uskoo kaiken sillä sekunnilla kun se kerrotaan aamu-TV:ssä tai siitä on juttu iltalehdessä. MIKSI?

  Joka tapauksessa on ainakin tällä hetkellä meidän suomalaisten pahin vihollinen on valtamedia ja oma halumme uskoa ihan mitä tahansa siellä väitetään olisi se miten järjenvastaista tahansa tai miten suuressa ristiriidassa sen todellisuuden kanssa jossa me elämme. Ennen kuin suomalaisten (VARSINKIN ”KANSAN”EDUSTAJIEN) sokea luottamus valtamediaan on murrettu en kyllä näe mitään mahdollisuutta siihen että muutosta parempaan päin olisi tulossa.

 • Se mainittu lukija, jolla on vielä oma mielipide

  Vastaa

  viikkoa myöhemmin jos olisin kirjoittanut ton niin olisi ollut lisää roppakaupalla sitä itseään, eli läpimädän median kaksinaamaisuus ja agendan mukaan luokiteltavat sotarikokset. omia mielipiteitä kannattaa nyt jos koskaan jakaa, on vaan ajan kysymys milloin nekin kielletään lailla.

 • Jupi

  Vastaa

  voisi täsmentää sen verran että Danzig niminen paikka tunnetaan nykyään nimellä Gdansk

  • Plääh

   Vastaa

   MIksi tähän sellaista selvennystä tarvittaisiin? Yleissivistystä ja vieläpä hyvin ikävä juttu, jota ei viitsisi hokea. Paljon parempi olisi käyttää kaupungista aina kaikissa yhteyksissä sen oikeaa nimeä eli Danzig. Jo keskiajalla vauras saksalainen hansakaupunki

 • Salomon

  Vastaa

  Jo koodimaisesti suoritettu propaganda on sumentanut ihmisten aivot, väitän edelleen, että pelolla pakotetut rokotteet toivat mukanaan jotain joukko hallunisaation lisä oireita.

 • Minä

  Vastaa

  ”pitkään vainottu venäjänkielisiä mailla, jossa ei ole koskaan asunut etnisiä ukrainalaisia”.

  Itä-Ukrainan yhdelläkään alueella ei ole venäjänkielistä enemmistöä. Osa venäjänkielisistä kokevat itsensä ukrainalaisiksi, eivät venäläisiksi. Etnisesti venäläiset ovat pienempi vähemmistö kuin venäjänkieliset.

  Stalin murhautti luomallaan nälänhädällä miljoonia ukrainalaisia ja siirsi Ukrainaan venäläisiä korvaamaan siitä syntynyttä työvoimapulaa. Etnisesti venäläiset eivät siis ole lainkaan aina asuneet Ukrainan alueilla suurissa määrin.

  Mitä tulee venäläisten vainoamiseen, on syytä huomata, että esim. Harkovan kaupungissa on venäjänkielinen vahva enemmistö, noin 90 %, mutta eivät ole siellä valitelleet sorrosta tai vainoista. Eivät myöskään halunneet venäläisten armeijaa vapauttamaan heitä. Miksiköhän vainosta ja sorrosta puhutaan vain alueilla, joita Venäjä hallitsee ja pitää porpagandamonopolia?

 • Hema

  Vastaa

  Korjaan sinua, että kasanedustajat eivät suinkaan usko valtamediaa, vaan sama etujärjestö, joka vaatii kansanedustajilta tietynlaista toimintaa tai lainsäädäntöä, kirjoituttaa asiasta valtamedian kautta. Myös nuo valtamedian propagandalla ”syötettävät” ovat huomanneet ristiriitaisten viestien lisääntyneen. Tämä on monesti samasta lähteestä tulevaa ”salaliittoa”. Kun ihminen saa 25 uutta ja ristiriitaista tietoa sisältävää uutista, se valitsee uskoa siihen jonka lukee tutun nimisestä lehdestä. Tämä siksi koska niin harva vaivautuu käyttämään omia aivojaan. Niin moni etsii sitä valmista vastausta, ja juuri se saa ihmiset alttiiksi valehtelulle ja manipuloinnille.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi