Fauci rahoitti koirien kiduttamisprojektia myös USA:ssa – käytti tähän yli 5 miljoonaa dollaria veronmaksajien rahaa!

"Koronapyhimyksen" rahoittamista julmista eläinkokeista on paljastunut lisää tietoa.

Ulkomaat

Partisaani uutisoi aiemmin raportista, joka paljasti Anthony Faucin johtaman National Institutes of Healthin (NIH) rahoittaneen tutkimusta Tunisiassa, missä beagle koiranpentuja syötettiin hietakärpäsparville. Nyt paljastuksen tehnyt White Coat Waste Project on selvittänyt NIH:in rahoittaneen samankaltaista toimintaa myös Amerikan maaperällä.

Amerikan Kansas State Universityssä tehdyssä tutkimuksessa laskelmien mukaan noin 126–138 koiranpentua joutui julman kokeen uhriksi, missä noin 200 punkkia imi koirista verta kahden viikon ajan ennen kuin ne tapettiin kokeen päätteeksi.

NIH:in toimiessa valtion tuilla, amerikkalaiset veronmaksajat ovat joutuneet tietämättään rahoittamaan julmia kokeita 5,6 miljoonan dollarin edestä!
Faucin ja NIH:in ei vieläkään tiedetä kommentoineen asiaa millään tavalla.

Lähde

Anthony Fauci Eläinten rääkkääminen Hyvinvointi Koronarajoitukset Koronavirus Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Rokotepassi Rokotteet Sionismi Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Veronmaksajat Yhdysvallat Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Eläinrääkkääjien rankaisemiseen sopii Hammurabin laki.

 • pöh

  Vastaa

  Fauci ja Gates on läpeensä pahoja ihmisiä, ja sitte pitäisi vielä uskoa että noi tyypit ajattelee jonkun terveyttä..

 • Irmgard

  Vastaa

  Psykopaatti Fauci pitäisi syöttää nälässä pidetyille rotille. Ukko muutaman neliön koppiin sänkyyn sidottuna ja seuraksi parisataa nälkäistä kissan kokoista rottaa.

 • Minä

  Vastaa

  Kuinkahan suuria hämäriä tukijoita tuolla on, kun sitä ei saa pois tuoliltaan vaikka mitä paljastuisi. Jo ennen tätä oli tiedossa tarpeeksi erottamiseen ja tuomioon.

  • Sadistit

   Vastaa

   Minä epäilen että tämän kokeen seurauksena kerättiin näitä loisia ja nyt niitä kasvatetaan jossain laboratorioissa. Sen seurauksena niitä voidaan sitten laittaa seuraaviin rokotteisiin joilla kansaa piikitetään Korona-rokotteina.

   Muistakaa mitä ilmestyskirja sanoi ”pahoja ja ilkeitä (märkiviä) paiseita ihmisille joilla oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sitä”. Ja verratkaa tätä sitten noiden loisten aiheuttamaan kuviin Leishmaniaasista.

   Nämä ihmisiä vihaavat sionistit varmasti kuvittelevat olevansa jumalia, mutta ovatkin ilmestyskirjan ratsastajat.

 • Tolkku Takaisin

  Vastaa

  Hullun tiedemiehen voisi hyödyntää suorittamalla tällä vastaavia kokeita, kun tämä on tehnyt eläimille, ihmisille ja lapsille. Tärkeintä olisi kuitenkin saada tämä psykopaatti pois vallan kahvasta ja palauttaa terveysjärjestelmien normaali toiminta USA:han ja koko maailmaan. Myös W. H. O.ta johtava kommunistisika on saatava pois kuten myös eugenisti Bill Gatesin turmeleva vaikutus maailman terveysorganisaatioihin. Terveys tai terveydenhoito ei saa olla terrorin ja tyrannian väline.

 • Prompt

  Vastaa

  Eläinrääkkäys (halal=kosher) on täysin laillista tässä maassa. Myöskään ”rasistisia” rikoksia ei voi tehdä kuin yhteen suuntaan. Naamioituminen on myös eräille sallittua julkisilla paikoilla. Pedofilia on myös lukuisten islamien ”pyhien” kirjoitusten mukaan täysin O.K. ja Suomessahan tunnetusti noudatetaan koraania sekä talmudia.

 • Nimetön

  Vastaa

  Eittämättä huvittaa että tässäkin kommenttikentässä fanaattisen lihansyöjät todistelevat eläinrakkauttaan.

 • Perus Suomalainen

  Vastaa

  Fauci on pahempi kuin kaikki nazzit yhteensä! Corona-piikki=holocausti-piikki! Corona-passi=nazzipassi — aivan kuten juutalaisille laitettiin merkit hihaan!

  Onneksi Suomi voitti sodan juutalaisen Neuvostoliiton [85 % N‑liiton ensimmäisestä hallituksesta oli juutalaisia, joista suurin osa ulkomaalaisia; Amerikasta ja muualta laivattuja] ja USA:n avulla.

  Voittomme myötä kaikki on nyt hyvin: paha nazzi-Hitler ja Saksa vastustivat rokotuksia ja globalistista pankkikommunismia. Ajatelkaa jos kaikki olisikin mennyt 180° toisin päin – missä kauheassa maailmassa eläisimmekään.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi