Helsingin koulujen transupropaganda käynnistyi: Luennoitsijana poliittisia murhia kannattava äärivasemmistolainen

Hanke perustuu, ironista kyllä, perussuomalaisten, kokoomuksen ja keskustan niin sanotulla Perskeko-hallituskaudella sorvattuun opetussuunnitelmauudistukseen.

Rappiokulttuuri

Kuva Helsingin kaupungin ja Setan transukoulutuksesta lapsille. Äärivasemmistolainen "Valo Vesikauris" merkitty punaisella kehyksellä.

Uutisoimme tammikuussa, että Helsingin kaupunki on päättänyt pakottaa alaikäiset koululaiset homolobbausjärjestöjen suunnittelemille transukursseille. Päätös perustuu, ironista kyllä, perussuomalaisten, kokoomuksen ja keskustan niin sanotulla Perskeko-hallituskaudella sorvattuun opetussuunnitelmauudistukseen.

Kaupunki tahtoo pakottaa kaikki 6.–9.-luokkalaiset lapset kulttuurimarxistisen Setan homolobbauskursseille siitä huolimatta, että suuri joukko vanhempia vastustaa ajatusta. Kaupunki on uhonnut osallistumisen olevan pakollista kaikille lapsille näiden perheiden arvomaailmaan katsomatta.

Osana hanketta veronmaksajat pakotetaan myös kanavoimaan kymmeniä tuhansia euroja Setalle, joka on aiemmin ilmoittanut kannattavansa jopa 8‑vuotiaille suoritettavia sukupuolenvaihto-operaatioita. Lisäksi Seta on vaatinut, että transuiksi aivopestyt lapset voitaisiin kidnapata sukupuolenvaihdoksia vastustavilta vanhemmiltaan.

”Valo Vesikauris”.

Transukurssit alkaneet jo

Kaupungin mukaan transukurssit ovat jo käynnistyneet ainakin Taivallahden peruskoulussa, jossa aikuiset sodomiitit järjestivät lapsille ”sateenkaarityöpajan”. Kaupungin tiedotteessa myös kerrotaan, että muutamat opettajat ovat ottaneet homoseksuaalisuuden lasten kanssa puheeksi jo ennen Setan lobbaajien saapumista kouluun.

Tällaisiksi opettajiksi ilmoittautuivat muun muassa Jussi Räisänen ja Ella Isosomppi. Heille voi lähettää palautetta esimerkiksi sähköpostitse: jussi.raisanen@edu.hel.fi, ella.isosomppi@edu.hel.fi.

Kaupungin tiedotteessa ei mainittu, että yksi kouluttajista on tunnettu äärivasemmistolaista väkivaltaa kannattava transuaktivisti, joka esiintyy keinotekoisella nimellä ”Valo Vesikauris”. Monet kuitenkin tunnistivat ”Vesikauriin” tapahtumasta julkaistusta valokuvasta.

Jussi Räisänen ja Ella Isosomppi.

Mielisairas äärivasemmistolainen

Partisaanin lukijat tutustuivat ”Vesikauriiseen” ensimmäisen kerran joulukuussa 2021, kun kirjoitimme hänen poliittisista murhafantasioistaan. ”Vesikauris” on vaatinut sosiaalisessa mediassa ”kuolemaa fasisteille” ilmaisten samalla tukensa toiselle äärivasemmistolaiselle transulle, Auri Nokolle. Nokko on puolestaan kannustanut seuraajiaan esimerkiksi ”murhaamaan paikallisen natsin”.

Murhafantasioiden julkaisemisen ohella ”Vesikauris” on kertonut avoimesti kärsivänsä suuresta joukosta vaikeita mielenterveysongelmia. Tämä on äärimmäisen yleistä transujen keskuudessa, mikä itsessään on painava argumentti sen puolesta, ettei alaikäisiä tulisi missään olosuhteissa altistaa transukulttuurille.

Helsingin kaupunki pakottaa pienet lapset ”suvaitsevaisuuden” nimissä yhteisiin tiloihin fetissejään esittelevien, mielenterveysongelmien riivaamien ja konservatiivien murhaamisesta fantasioivien kulttuurimarxistien kanssa. Jokainen aikuinen voi vastustaa epätervettä trendiä varmistamalla, etteivät heidän lapsensa osallistu Setan ”sateenkaarityöpajoihin”.

Aiheesta lisää:

Helsinki pakottaa lapset Setan homolobbauskursseille – taustalla ”oikeistohallituksen” opetussuunnitelmauudistus
Äärivasemmiston joulukalenteri: Esittelyssä Valo ”Kuolema fasisteille” Vesikauris
Äärivasemmistolainen transu teki Partisaanista rikosilmoituksen – PolPoakaan ei kiinnostanut

Lähde: Helsingin kaupunki (arkistoitu)

Äärivasemmisto Äärivasemmistolainen väkivalta Antifa Auri Nokko Ella Isosomppi Henkirikos Homolobby Jussi Räisänen Keskusta Kokoomus Kotimaa Kulttuurimarxismi Lasten seksualisoiminen Lasten seksualisointi LGBT Murha Pedofilia Perussuomalaiset Poliittinen rikollisuus Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Seta Trans ry Transut Valo Vesikauris Yhteiskunta

Keskustelu

36 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä touhu on mennyt todella sairaaksi, kouluista on todellakin tehty poliittisia aivopesulaitoksia.
  Pitäkää lapsenne kaukana tuollaisista transusekopäistä ja laittakaa vihaistakin palautetta aiheesta, hiljaa oleminen ei ole enää vaihtoehto!

  • Missä järjen valo?

   Vastaa

   Tämä on vähän sama kuin ”Pirkkalan paperit”. Eli aikoinaan Pirkkalan kuntaa käytettiin ihmiskokeena sille että ”mitähän tapahtuu jos koulutus on kommunistista”. No, kouluissa opetettiin kommunistista aatetta vuosikausia ja mikä oli tulos? Se näkee Pirkkalasta ja Tampereesta.

   Sama juttu tämä homo-agendan kanssa. Tässä on kahdeksatta vuotta toitotettu homo-agendaa. Ja se näkyy jo nyt mm. syntyvyydessä.

   • Nationalisti

    Vastaa

    Juu, Pirkkalan monisteeseen on aikoinaan tullut tutustuttua jonkin verran, se oli kovan luokan aivopesua.
    Silloin asiasta ei edes vanhemmille hiiskuttu etukäteen, nyt tämä mädätys tehdään täysin avoimesti.
    Toivottavasti normaalit vanhemmat ymmärtävät olla laittamatta lastansa kouluun kuuntelemaan mt-transujen propagandapuheita ja laittavat jyrkkää palautetta tästä sekoilusta.

 • Snif

  Vastaa

  Tuo on täyttä sontaa taas jälleen persuja kohtaan, sen tietää jokainen joka on seurannut Halla-ahon aikaan olleita persuja, aina jos persuja haukutaan täällä, on kyse soinisian persuista, joilla ei ole mitään yhteistä nykypersujen kanssa. Alkaa haisemaan tämä saitti joltain vihreiden kaltaiselta paskatunkiolta, sillä noille tämä saitti antaa äänensä persuja syyttä haukkumisella.

  • Nationalisti

   Vastaa

   ” sen tietää jokainen joka on seurannut Halla-ahon aikaan olleita persuja, aina jos persuja haukutaan täällä, on kyse soinisian persuista, joilla ei ole mitään yhteistä nykypersujen kanssa.”

   Älä viitsi jauhaa paskaa, niitä samoja Persuja oli puolueessa Soinin aikana kuin on nytkin, ei niillä ollut mitään ongelmaa tämän(kään) asian kanssa, kun sen kummempaa kritiikkiä ei näkynyt eikä kuulunut.
   Jos joku tässä on sontaa, niin se on Persut, takinkäännöistä tunnettu kontrolloitu oppositio.

  • copetus

   Vastaa

   ”Ne eivät olleet niitä oikeita kommun.… ei kun persuja!”

   Cope.

  • GLGL

   Vastaa

   Toistetaan nyt se tunnettu vastine: Soinin PS:llä ja nyky-PS:llä on ainoastaan se ero, että Halla-Jussi oli soiniaikaan vielä järjissään.

   Se nyt ei valitettavasti riitä, että jalkaa polkemalla intetään, että PS on uudistunut. Pitäisi esittää niitä perustelujakin. Näillä näkymin ääni kyllä livahtaa toiselle puolueelle tai sitoitumattomalle.

   • Nationalisti

    Vastaa

    Jos vaalipiirissäsi on SML:n ehdokas, suosittelen äänestämään.
    Jos ei ole, niin sitten on sama vaikka jättäisi äänestämättä.

   • persut on globalisteja

    Vastaa

    Persut on kusinen valeoppositio-puolue. Halla-aholla on mt-ongelmia.

  • Louhi

   Vastaa

   Oletko edes ohimennen pohtinut, miksi persut eivät ole kommentoineet näitä Setan indoktrinaatiosessioita tai miksi he eivät vastaa yhteenkään näitä sessioita koskevaan kysymykseen? Niin, ei ole mitään menneisyyden huonoja persuja ja nykypäivän hyviä persuja. On vain persuja, jotka ovat aina valmiita myymään pienen pätkän selkärankaansa, jos hinta on kohdallaan.

  • Anonymous

   Vastaa

   Perusjuntit eiku perussuomalaiset on valeoppositiopuolue, joka on täynnä kansanpettureita. Tämä paskapuolue on aivan samanlainen kuin kaikki muutkin valtapuolueet. Tietysti sinunkaltaiset helppoheikit ja idiootit äänestää näitä pellejä. Myötähäpeä. Hanki aivot tai ammu vaikka ittes.

 • Late

  Vastaa

  onneks mun kotikunnasaa ei ole pelkoa että lapseni joutuis moisten sekopäiden kanssa tekemisiin ylipäänsä missään. tietääkseni koko kunnassa ei yhtäkään asu ja oleskele. eipä täällä ole neekereitäkään. jos kuulisin että koulu hankkisi transun tai drag queenin, setan edustajan tms hörhön koululle sekoittaan lapsien ajatusmaailmaa ja tuputtaan mielisairaita halujaan jne. olisi koulun jokainen vanhempi estämässä sellaisen sekopään pääsyn kouluun ja idean alullepanija joutuisi eroamaan tehtävästään.

 • Paras lääke pervoille

  Vastaa

  Persut on solutettu, ne eivät ole enää edes EU-vastaisia, joten puskajussi Snif voi haistella transuja. Mitä taas noihin väkivaltaisiin pervoihin tulee niille pitäisi vaikka matujen antaa omaa lääkettään ei muuta kuin puukkoa kylkeen vaan niin saisivat tuta mitä ajavat.

  • Snif

   Vastaa

   Kylläpä on asiallista kirjoittelua. Minuun ei tuollainen sonta uppoa.
   Mutta te teette hyvää työtä persuille sillä teidän ansiosta puolue tulee kasvattamaan äänimääriään.

 • Ilmari

  Vastaa

  Haitallista lapsille tuo opetus tosiaan on mutta yksi täsmennys on tarpeen. Tuon transun nimi on oikeasti Valo Vesikauris. Hän on jossain vaiheessa muuttanut nimensä.

 • R.R.

  Vastaa

  Ei kai kukaan anna lastensa mennä lähellekään tuollaisia vesipäitä? Valintojen paikka, vanhemmat. Kaikkeen ei ole pakko alistua.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Olisi syytä selvittää, mitä mielenterveyslääkkeitä poikkeukselliset transuopettajat ovat nuoruudessaan syöneet. Nehän aiheuttavat toisille häiriöitä. Liki kaikki kouluampumiset ja muut väkivallan teot johtuvat aivojen välittäjäaineisiin vaikuttavista lääkkeistä tai ainakin moni väkivaltaan syyllistynyt on niitä käyttänyt. (Suomenkin väkivallasta suurin osa johtuu juopottelusta. Alkoholi on aivojen välittäjäaianeisiin vaikuttava mieto lääke.) Jos lääkitys aiheuttaa toisille tuollaisia vaurioita, toisille voi tulla seksuaalista ajattelua muuttavia häiriöitä. Myös pitäisi selvittää, mitä pysyviä häiriöitä aiheuttaa huumausaineiden käyttö.

  Ei ole mahdollista, että häiriintyneiden lisääntyminen kasvattaisi häiritsijöiden määrää. Kyllä siihen syy löytyy kemikaaleista, jotka häiritsevät aivojen kemiaa. Kaikille on selvää, että runsas alkoholin käyttö aiheuttaa aivojen toimintahäiriöitä. Vahvat lääkitykset aiheuttavat samanlaisi oireita. Niiden käyttö vain on suurta bisnestä ja suuri apu mielenterveyslääkäreille. On tavattoman helppoa kirjoitta resepsi verrattuna siihen, että selvitettäisiin mistä henkisen pahanolon häiriöt johtuvat.

 • TT

  Vastaa

  On murheellista ja toisaalta raivostuttavaa katsella tällaista ruokottomuutta. Touhu ei näytä jäävän pelkkään valistamiseen kummajaisten olemassaolosta, vaan erityisesti transuagenda etsii lapsista ja nuorista koko ajan sopivia uhreja itselleen ja levittää perversiotaan muihin ja koko yhteiskuntaan ja erityisesti lapsiin ja nuoriin. Suomen lainsäätäjä antoi juuri äsken pikkusormen transuagendalle ja se taatusti vie koko käden. Tästä on niin paljon esimerkkejä maailmalta, joissa hulluus on erityisesti lasten osalta pidemmällä. Mielisairautta tulee ehkäistä eikä sitä levittää.

 • Noita ei voi pitää edes oikeen immeisinä

  Vastaa

  Käsittämättömän sairasta. Onko tämä seurausta 1990 ‑luvulla rutkasti karsituista mielenterveyshoitopaikoista potilaiden siirtyessä avohoidon piiriin.

 • make

  Vastaa

  Naiset seisovat usein jalat yhdessä jalkaterät eteenpäin. Tuo seisoo kuin mies jalat erillään jalkaterät harittaen. Lantion rakenne vaan on eri. Tästä oli hauska meemi siitä USAn terveysministeritransusta. Eihän tuo nyt enää mies ole mutta ei siitä naistakaan tullut. Ihme kun on mt-ongelmia.
  Kai ne jollain tasolla mieltävät itsensä friikeiksi. Siihen kai auttaisi jos niitä olisi enemmän ja enemmän kunnes se vaikuttaisi normaalilta. Lapsia on helpoin manipuloida joten tässä sitä ollaan.

 • Et silleen

  Vastaa

  Vesinauris näyttää fetaalialkoholisyndroomaiselta.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Tämä on vasta alkua.
  Vuoden sisällä sanat äiti, isä, poika, tyttö, mies, nainen kielletään.
  WEF eli World Economic Forum eli suomeksi yksi johtavista juutalaisen ylivallan organisaatioista ajaa jo avoimesti ilmastonmuutosuskonnon kautta kaikkien (paitsi tietenkin juutalaisten) yksityiasuntojen kieltämistä. Asuntosi jää toki Sinulle, mutta kuka tahansa voi koska tahansa astua ovesta sisään ja asettua taloksi.
  Vaihtoehtoisesti voit saada ”oman tilan” eli soluhuoneen opiskelijatyyliin yhteisillä vessoilla ja yhteiskeittiöllä. Ilmaiseksi transukoulutusta naisille naiseksi pukeutuneilta miehiltä.
  Ja pidäkin turpasi kiinni, muuten häkki heilahtaa…
  Tämä kaikki on vielä leikkiä, kun juutalainen saa haluamansa, leikki on kaukana. Suomeenkin saadaan Ohisalon kanava, Rovaniemeltä Utsjoelle, reipasta uudelleenkoulutusta fasisteille. Yksi tuhannesta tulee kotiin…

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Tuon jutun luettuani minua alkoi jostain kumman syystä oksettamaan!.

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Kuka takaa lasten fyysisen koskemattomuuden näissä aivopesuriehoissa? Pakko kysyä tätäkin.

  Vanhemmille suosittelen http://www.setakielto.fi ‑sivua. Ja kannattaa verkosta samoin ajattelevien kanssa.

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Mietin sitäkin, että muuttakaa pois Hki-Tku-Tre ‑alueelta kunnon maaseudulle. Jossain Sonkajärvellä ei tällaisia ongelmia ole.

 • JT

  Vastaa

  Luennoitsijana poliittisia murhia kannattava äärivasemmistolainen…
  Suomen ainoa poliittinen murha:
  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008596092.html

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Jonkun toimittajaksi tekeytyvän pitäisi haastatella tuota Kusinaurista hänen aikaisemmista mt-ongelmistaan. Julkisuustyrkyt sanovat aina kyllä kiitos, jos joku teeskentelee olevansa kiinnostunut heidän sairaista elämänpoluistaan. Olisi tärkeää tietää mitä kaikkia diagnooseja sieltä taustalta löytyy. 

  Vastuutonta aikuisilta ihmisiltä heittäytyä sinisilmäisiksi ja uskoa, että ihan vain valistuksestahan tässä on kyse. Minä sanoisin, että tämä on groomausta eikä mitään muuta. Lapsiin halutaan PÄÄSTÄ KÄSIKSI (kirjaimellisesti) mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. 

  Katsokaa tämä dokkarisarja ja ottakaa ämpäri viereen oksennusreaktiota varten. Tähän ollaan menossa Suomessakin, eli varmasti 10 vuoden sisään alakouluikäiset saavat puberteettiä blokkaavat lääkkeet jne. https://areena.yle.fi/1–2728292

 • Valkoinen jauhe

  Vastaa

  Kannattaako Suomen känniörveltäjä pääministeri Sanna Marin myös poliittisia murhia? Ainakin koronamyrkkyä.

  Jauhohymy pääministeri nyt mukana vaaleissa. Bongaatko hänet jostain kapakasta.

  https://www.seiska.fi/Kotimaa/Nain-Sanna-Marin-biletti-kahden-viikonlopun-ajan-ensin-ryyppyjuhlat-Nasiman-kotona-sitten

 • Suomimies

  Vastaa

  Luulin että Lestadiolais Sipilä ja katolinen Soini tyrmäsivät tämmösen ideologian hassua puhuvat yhtä tekevät toista.

 • Muuanvaan

  Vastaa

  Tämän jutun kirjoittajat sekä kommentoijat ovat aivan sekaisin, palatkaa maan pinnalle. Hieno juttu, että kouluissa keskustellaan avoimesti asioista, eikä kasvateta ketään tynnyrissä.

  • Snif

   Vastaa

   Lapsia ei pidä aivopestä mielisairauteen mitä wake on, nisäkkäillä ei ole kun 2 sukupuolta, nainen ja mies, ainostaan nainen pystyy synnyttämään ja mies on se joka saa sen siittiöillään aikaan. Te wake hullut tuhotte oikean bielogian opettamalla lapsille ihan suoraa mielisairautta.
   Minulle on ihan sama mitä te wake sekopäät teette, mutta silloin kun te sekaannutte lapsiin en halua teille mitään muuta kun kivulista kuolemaan, mielisairaat hullut!

 • Snif

  Vastaa

  Tässä näille putinisteille jota persuja haukkuu että muka kannattavat seta sekopäitä ja transuja yleensäkkään. https://www.suomenuutiset.fi/julkisella-rahalla-seksuaalikasvatusta-tarjoavan-sexpon-pomoa-syytetaan-raiskauksesta-ja-salakatselusta/
  Jos olisitte tietoisia niin persut on antaneet mnta kertaa mielipiteitään nyky wakettamisesta, mutta ettehän te putinistit näe ettekä kuule muuta kun itähullun kutsua.

  • Anonymous

   Vastaa

   Sieltä se tuli. ”Putinistit” 😂
   Vitun idiootti. Taidat olla snif vähän väärällä sivulla. Mitäs jos meet sinne Suomen uutisten sivuille, jossa on muita rakastamiasi perusjunttien kannattajia. Perussuomalaiset = kansanpettureita koostuva valeoppositiopuolue

 • Anonymous

  Vastaa

  Kyllä elämme sairaassa maailmassa ja kokoajan hullummaksi menee. Tämä on kyllä niin mielisairasta ja vastenmielistä! ”Demokraattinen Sivistysvaltio ” 😂😂😂😂

  Mitäs seuraavaksi?

 • Kuuva

  Vastaa

  ”Paikallisen natsin” – oh, my Jumala! Siis why do they pitää kääntää suoraan from English noita niiden hassuja thingsejä? Ilmeisesti on ihan normaalia kääntää sanasta sanaan eli väärin englannista idiomeja ja sanontoja Suomessa 2023. Eli ei sanota ”anna sen olla” vaan ”anna sen mennä” (let it go), ”ei käy järkeen” vaan ”ei tee järkeä” (doesn’t make sense), eikä ”olen palannut kotikaupunkiini” vaan ”olen takaisin kotikaupungissani” (I’m back to my home town). I’m not buying that eli ”en osta sitä” on myös pesiytynyt valtakieleen vahvasti. Suomi on maailman amerikkalaisin maa?

 • Antendex

  Vastaa

  Miksi näitä pökäleitä pitää viedä lasten tykö? Aivan kuten ISIS-karkureita vietiin päiväkoteihin. Muiden maiden poliisit etsivät näitä kuumeisesti ja Suomesta pääsevät sitten luikahtamaan karkuun. Jos nimi on Valo Vesikauris, niin ei pidä päästää lähelle kouluja! Tai jos nimi on tyyliä Suado Ahbedi, niin ei kuulu Suomeen eikä varsinkaan vaaleihin ehdolle Suomeen — edes SDP:n riveissä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi