Transuliikkeen oppi-isät: Pedofiili ja juutalainen kommunisti

"Transsukupuolisuus" ei ole tieteellinen tosiasia vaan yhteiskunnallinen virus, jonka Uudessa-Seelannissa syntynyt pedofiili ja Saksassa asunut juutalainen kommunisti päästivät valloilleen.

Rappiokulttuuri

John Money ja Magnus Hirschfeld.

2020-luvulla on tullut entistä selvemmäksi, että homolobby sekä erityisesti ”LGBT-liikkeessä” vaikuttavat transuaktivistit pyrkivät normalisoimaan pedofiliaa ja seksualisoimaan lapsia. Tämä ei ole yllättävää, kun luomme katsauksen transuideologian kahteen oppi-isään, jotka ovat John Money ja Magnus Hirschfeld.

Kuten uutisoimme tällä viikolla, kouluvierailuja järjestävä homolobbausjärjestö Seta tekee nyt yhteistyötä alaikäisiin kohdistuvaa vaippapornoa piirtävän, Suomessa asuvan transuaktivisti Sophie Labellen kanssa. Aiemmin tänä kesänä Helsingin Oodi-kirjasto järjesti ”drag-satutunnin”, jossa alle 5‑vuotiaita lapsia houkuteltiin lähestymään fetissiasuun pukeutunutta transua. Kirjakauppoihin rantautui hiljattain myös ”sateenkaariaktivisti” Jani Toivolan teos, jossa 6‑vuotiaita valistetaan homosuhteista.

Helsinki Pride on järjestänyt myös homomiehen strippaustyöpajan suomalaisille nuorille. Homo- ja transujärjestöt vaativat vanhempia lisäksi syöttämään sukupuolestaan hämmentyneille lapsilleen biologisen kehityksen keskeyttäviä hormoneja sekä ottamaan huostaan lapset, joiden vanhemmat vastustavat ”hormonihoitoja”. Laajemmin sairasta ilmiötä on kuvailtu artikkelissa ”Pride: Syytä ylpeyteen?”.

John Money.

Kuka keksi transut?

Eritoten niin sanottujen Pride-viikkojen yhteydessä julkisessa keskustelussa kuulee väitteitä, joiden mukaan ”transsukupuolisuus” eli ihmisten syntyminen ”väärään kehoon” olisi tieteellisesti todettu tosiasia. Väitteet eivät perustu luonnontieteelliseen tutkimukseen, vaan ne ovat peräisin yliopistojen pahimpien alisuoriutujien tiedekunnista, kuten marxilaisten sosiologien, naistutkijoiden ja viimeisimpänä sukupuolentutkijoiden höttöisistä julkaisuista.

Muiden kulttuurimarxististen teorioiden tavoin ideologinen opinkappale siirtyi yliopistoista aktivistien mukana vähitellen valtamediaan ja sieltä lopulta koulujen opetussuunnitelmiin. Nyt jopa Suomessa on peruskouluopettajia, jotka valehtelevat lapsille, että nämä voivat olla esimerkiksi tyttöjä poikien ruumissa. Transuaktivistit ovat osoittaneet erityistä mielenkiintoa pienten suomalaislasten seksuaalisuutta kohtaan. Mutta missä ajatus ”transsukupuolisuudesta” sai oikein alkunsa?

Mediasta tutun jaon biologiseen sukupuoleen (sex) ja jonkinlaiseen henkiseen sukupuoleen (gender) teki alun perin Uudessa-Seelannissa syntynyt seksologi John Money. Ilman häntä kulttuurimarxisteilla ei olisi käsitteellisessä työkalupakissaan sanoja kuten ”sukupuoli-identiteetti”, ”sukupuolirooli” tai ”seksuaalinen orientaatio”; ilman näitä termejä esimerkiksi Helsingin Sanomat ei kykene kirjoittamaan ensimmäistäkään sukupuolisuutta tai seksuaalisuutta käsittelevää artikkelia. Money on edelleen pyhimyksen asemassa erityisesti transuaktivistien riveissä.

Leikkasi pojalta kivekset irti

Transut haluavat kuitenkin lakaista erään teeman maton alle. Heidän tärkein oppi-isänsä Money oli lapsia törkeästi hyväkseen käyttänyt pedofiili. Hänen tunnetuimmat uhrinsa olivat Reimerin veljekset David ja Brian. Kun David Reimer oli vain 1‑vuotias, Money vakuutti hänen vanhempansa siitä, että hänet tulisi kasvattaa tytöksi, minkä vuoksi vauvan kivekset leikattiin irti. Tämän jälkeen hänelle annettiin tytön nimi, Brenda.

Vanhemmat jatkoivat Moneyn ohjeiden kuuntelua ja ryhtyivät syöttämään lapselleen hormoneja, jotta tämän keho ei saisi maskuliinisia piirteitä. Money vaati jopa, että kirurgi silpoisi lapselle keinotekoisen vaginan, mutta tähän vanhemmat eivät suostuneet. Pitkin prosessia Money julkaisi ”tieteellisiä” artikkeleita, joissa sukupuolenvaihdosta kuvattiin ”onnistuneeksi”.

Kuten arvata saattoi, Reimerin mielenterveys kärsi Moneyn rikosten vuoksi. Lopulta Reimerin ollessa 14-vuotias hänen vanhempansa antoivat hänelle luvan olla poika. Mekot, tytön nimi, hormonit ja kivesten poistaminen eivät olleet tehneet hänestä tyttöä, vaikka transuideologian sokaisema pedofiilitohtori olisi halunnut näin olevan.

Pedofiilin uhrit tappoivat itsensä

Järkyttävintä Moneyn ”hoitoprosessissa” oli kuitenkin se, että hän pakotti veljekset simuloimaan seksiä. Money kehotti Davidia makaamaan maassa ja Briania painamaan sukuelimiä tämän anusta vasten.

Money teki pojille myös tarpeettomia ”sukuelintutkimuksia” ja kuvasi näitä alasti. Money väittikin usein julkisuudessa, että pedofiliassa on kyse ”aidosta” ja tervehenkisestä ”rakkaudesta”, kun taas heteroseksuaaliset ydinperheet ovat ”pinnallisia” rakennelmia.

Money myös väitti, että hänen harjoittamansa seksuaalinen hyväksikäyttö tulisi ehostamaan Reimerin veljesten ”sukupuolista hyvinvointia”. Näin ei kuitenkaan käynyt. David Reimer ampui itsensä lopulta katkaistulla haulikolla. Brian puolestaan riisti henkensä ottamalla yliannostuksen mielialalääkkeitä. Money syytti skandaalista uutisoinutta mediaa ”äärioikeistolaisuudesta” ja ”antifeminismistä”.

Magnus Hirschfeld.

Juutalainen kommunisti kehitti termin ”transseksuaali”

Jo ennen Moneyn hirmutekoja transuideologialla oli kuitenkin edelläkävijä Saksassa. Maailman ensimmäiset modernit sukupuolenvaihdosleikkaukset suoritti kommunistivallankumousta kannattanut juutalainen Magnus Hirschfeld. Hänen käsialaansa ovat termit ”transvestiitti”, ”transseksuaali” ja ”rasismi”.

Hirschfeld aloitti poliittisen aktivisminsa sosiaalidemokraattina, mutta radikalisoitui ja teki myöhemmin yhteistyötä kommunistien kanssa. Tuohon aikaan Saksan kommunistit pyrkivät toteuttamaan vallankaappauksen, jotta maa oltaisiin voitu liittää osaksi bolševikkien johtamaa Neuvostoliittoa. Kommunistipuolue omaksui Hirchfeldin oppeja ja vaati homoseksuaalisuuden kieltäneen lain kumoamista.

Lopulta Saksa kuitenkin pelastettiin kommunistien vallankaappauspyrkimyksiltä. Kansallismieliset olivat hakanneet Hirschfeldin ensimmäisen kerran jo pian ensimmäisen maailmansodan päätyttyä. 1933 hänen sukupuolileikkauksia suorittanut instituuttinsa viimein kiellettiin ja tuhottiin myös fyysisesti. Hänet ajettiin pois Saksasta maanpakoon. Hirschfeldille transuideologia oli yksi keino edistää hänen kommunistista aatettaan, minkä vuoksi myös nykyvasemmisto kunnioittaa häntä.

”Transsukupuolisuutta” ei ole olemassa

Kun toimittajat tai opettajat väittävät, että transsukupuolisuus on ”tieteellinen tosiasia”, viittaavat he Moneyn ja Hirschfeldin kaltaisiin perversioiden motivoimiin aktivisteihin sekä näiden kehittämiin perusteettomiin ”teorioihin”.

”Sukupuolentutkimus” ja muut humanistiset pseudotieteet eivät pohjaa logiikkaansa matemaattisille ja luonnontieteellisille tosiasioille, vaan Karl Marxin sekä muiden juutalaisten tasa-arvon saarnamiesten opinkappaleiden lähes uskonnolliselle tulkinnalle.

”Transsukupuolisuus” ei ole tieteellinen tosiasia vaan yhteiskunnallinen virus, jonka Uudessa-Seelannissa syntynyt pedofiili ja Saksassa asunut juutalainen kommunisti päästivät valloilleen.

Lähteet: Evie, Redux, Socialist Worker, Scientific American

Feminismi Homolobby Homoseksuaalisuus Homot Jani Toivola John Money Karl Marx Kommunismi Kotimaa Kulttuurimarxismi Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö Lapsenraiskaus Lasten manipulointi Lasten oikeudet Lasten seksualisointi LGBT Magnus Hirschfeld Neuvostoliitto Pedofilia Poliittiset viholliset Pride Rappiokulttuuri Rikos Saksa Seta Sionismi Sophie Labelle Törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö Transut Ulkomaat Uusi-Seelanti Vasemmisto Yhteiskunta

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • MurhaPod

  Vastaa

  Reimerin veljeksistä Brian, se poikana kasvatettu oli itseasiassa se oikeasti tyttömäinen. Davididin pili tuhoutui esarin poiston vuoksi, kun lääkäri hoiti homman niin, ettei pilistä saanut enää kalua aikaiseksi .

 • ValhallaX

  Vastaa

  Juuri näin, juutalaisuutta par excellence. Primus operandi.

 • Inhoon niitä nykyään

  Vastaa

  Juutalaiset näyttää olevan kaikessa pahassa ja sairaassa mukana.

  • Jws

   Vastaa

   Kaiken kurjuuden takana on kansainvälinen juutalainen, joka haluaa omistaa maailman.

 • Mummo-56

  Vastaa

  Every. Single. Fucking. Time.

 • marko

  Vastaa

  Aina hyvä kysymys, että mitä kirjoja ne natsit poltti 🙂

 • kakloon

  Vastaa

  Miksi tuossa on mainittu sana juutalainen? Miksi toisen ”rotua”ei mainittu?
  Tässä vain haluttiin mustata taas juutalaisia. Juutalaisten kautta on tullut Raamattu, länsimaiset arvot ja suurin osa keksinnöistä, esim. facebook, monet lääketieteelliset keksinnöt, lääkkeet ym.
  Vaikuttaa siltä, että tyhmä kansa on taas uskomassa kaikenlaisia valheita juutalaisista, kuten oli Hitlerin aikana ja mnesti jo ennen sitä.
  Nyt uusin valhe on palestiinan valtio, joka on jasser Arafatin keksimä valhe. Terrori, joka on Lähi-Idässä, on palestiinalaisten ylläpitämää, heidän terrorisjärjestöt lypsävät rahaa YKlta ym.
  Haukutte ihan väärää puuta.

  • Late

   Vastaa

   Ei vittu 😂 mitä kamaa sä vedät. Vitun umpikorva aasi

  • Sanna Mirella

   Vastaa

   Painu sinne rakkaaseen Israeliisi! Ei kyllä yhtään haittaisi, jos Iran vähän nukettaisi sinne.

 • Antisionisti

  Vastaa

  Näillä saatananpalvojajutkuilla on kyllä ilmiömäinen kyky löytää aina vain pahempia perversioita ja luoda tuhoisia ideologioita ja ihanteita. Lisäksi ne pystyvät aina ajamaan valkoiset tappelemaan keskenään. Punikit tappelevat kansallismielisten kanssa ja nyt ne ovat sytyttämässä kolmatta maailmansotaa minkä on määrä alkaa Ukrainasta ja – Suomesta!

  Milloin valkoiset ja muutkin ”gojimit” heräävät, lopettavat noiden saatananpalvojien oppien noudattamisen ja tuhoavat ne? Sitä päivää odotan kuin kuuta nousevaa.

 • Eläköön vapaus

  Vastaa

  ..johonka niillä ei ole minkäänlaista oikeutta.

 • Salomon

  Vastaa

  Anteeksi, en lukenut juttua loppuun, arkun kansi sulkeutui kohtaan jossa kuvan alla luki nimi John Money.. ihan oikeesti! John Money, helvetin kikkarapää

 • VirvaT

  Vastaa

  Ajatelkaa minkälainen tulee olemaan valkoisen Euroopan tulevaisuus seuraavan sukupolven aikana, kun nykyisin kouluissa aivopestyt lapset kasvavat aikuisiksi; monelta on silvottu sukuelimien lisäksi mielenterveys, eikä heillä ole jatkuvan aivopesun vuoksi mitään mahdollisuutta puolustaa itseään yhä kasvavalta muukalaispopulaatiolta. Osa on luultavasti sairastunut covid-rokotteista ja jäljelle jääneet friikitkö tätäkin maata pitää yllä? Homoilla ja transuilla ei muutenkaan ole kovinkaan pitkä eliniänodote (se on jopa 30- vuotta lyhyempi kuin heteroilla). 

  Se mitä juutalaiset on saaneet aikaan länsimaissa on todellakin white genocide, valkoisten kansanmurha. Ja vittu kun nämä ajattelunsa ”tieteelle” ja valtamedialle ulkoistaneet idiootit eivät herää, eivätkä tajua miten paha tilanne tosiasiassa on.

  Niin ja kansallisosialistit todellakin poltti jollain yliopistokampuksella juurikin noiden juutalaispervojen sairasta kirjallisuutta, lapsipornoa yms sairasta paskaa ‑ja hyvä niin.

 • Nimetön

  Vastaa

  Johtuuko näiden juutalaisten (ja ählyjen) mielenvikaisuus siitä että heiltä poistetaan kysymättä pala sukupuolielimestä vähän syntymänsä jälkeen? Mahtaa ketuttaa jonkin verran tuollainen aikuisena.

 • tymä

  Vastaa

  Eikä tässäkään vielä kaikki. Sigmund Freud (joka tietysti valitun kansan edustaja) myös keksi oman psykologisen perversiokulttinsa jota kutsutaan psykoanalyysiksi. Kyseinen uskonto edelleen on vallassa. Hänen todella typerät ja perverssit teoriansa (johon kuuluu todella seksuaalispainotteinen unien tulkinta ja muuta sen tapaista)
  Hänen mukaansa jos näet unta vaikkapa käärmeestä se on merkki että haluat panna siskoasi tai isääsi. Jos sinulla on raiskausfantasioita niin se olisi muka jotain ylinminän torjumia omia haluja mitkä lukittu pois kasvatuksessa. Eli hänen mukaansa olisi muka normaalia että ihmisillä on ihme perverssioita kuten koprofiliaa, pedofiliaa, insestiä eläimiin sekaantumista jne. Helvetin oksettavaa sanon minä.
  Hän myöhemmällä iällä päätyi menemään naimisiin serkkunsa kanssa, yllätys.
  Eli myös Freudia voi sanoa erääksi varhaisista rappiokulttuurin puolestapuhujista. Hänen psykologiset teoriansa on onneksi todettu humpuukiksi ihan akateemisestikin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi