Jani Toivola kirjoitti homosuhteita käsittelevän kirjan 6‑vuotiaille

Maailmalla on viime vuosina puhuttu niin sanotusta groomer-ilmiöstä, jossa homoaktivistit yrittävät pakkosyöttää propagandaansa yhä nuoremmille lapsille.

Rappiokulttuuri

päivitetty

Jani Toivola vasemmalla.

Suomessa oleskeleva afrikkalainen homo Jani Toivola on kirjoittanut alle kouluikäisille suunnatun teoksen, jossa käsitellään homosuhteita ja rodunsekoitusta. Kirjan nimi on Poika ja perhostunne.

Kirjassa pieni suomalainen poika rakastuu mustaan ikätoveriinsa. ”Roni tutustuu kesälomalla uuteen poikaan Timoon, jonka kanssa kaikki on parasta ja ihan erilaista kuin kenenkään muun kanssa. Kun Roni ajattelee Timoa, hänen vatsaansa alkaa kutittaa,” esittelytekstissä todetaan.

Nuoret homot ovat jo pitkään olleet sodomiitti-Toivolan mieleen. 2014 hän toimi Nuorten Pride ‑tapahtuman kummina.

Homoaktivisteja kiinni pedofiliasta

Maailmalla on viime vuosina puhuttu niin sanotusta groomer-ilmiöstä, jossa homoaktivistit yrittävät pakkosyöttää propagandaansa yhä nuoremmille lapsille. Toivola on vienyt ilmiötä entistä pidemmälle kohdistamalla viestinsä nyt alle kouluikäisille suomalaisille.

Groomer-ilmiö on saanut erittäin rumia piirteitä niin Suomessa kuin maailmalla. 

2020 Helsinki Pridessä lapset tutustutettiin anustaan mielellään esittelevään transuartisti Dao ”Betty Fvck” Phuongiin. Lapsille niin sanottuja Drag Queen ‑satutunteja pitäviä homoaktivisteja on jäänyt kiinni pedofiliasta useilla mantereilla.

Lähteet: Otava, Helsinki Pride

Dao Phuong Helsinki Pride Homolobby Homoseksuaalisuus Jani Toivola Kotimaa Kulttuurimarxismi Lasten seksualisointi LGBT Pedofilia Pride Rappiokulttuuri Seksuaalinen ahdistelu Seksuaalirikokset Transut

Keskustelu

23 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pannaan

  Vastaa

  Tämä kirja pitäisi pistää pannaan ”hyvien tapojen vastaisena”. 

  Mietin tässä vain että ei kai Janistakin ole kuoriutumassa pedofiili?

 • Voihan 6v perhostunne

  Vastaa

  Onko tuossa keskellä Yazka Love? Jos on niin hän on järkevä. Toivottavasti avasi suunsa asiasta. Kaikki tietävät mikä tässä on todellinen tarkoitusperä. Tehdä lapsista pienestä pitäen hämmentyneitä ja ohjata mahdollisimman aikaisin aikuisten aiheisiin.

 • Teeperi

  Vastaa

  Alkoi oksettamaan. Jokaisen isänmaallisen ihmisen pitäisi kotiopettaa lapsensa, että he välttyisivät tältä aivopesulta

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hyi hemmetti, että on kuvottavaa.
  Toivolan nyt voisi ihan jo muistakin syistä karkottaa tästä maasta.

  Kaikki ne niin sanotut argumentit ”mitä se kahdenkeskeinen rakkaus kenellekään kuuluu” pride-liikkeen puolesta ovat ihan täyttä roskaa, kun katsoo miten lapsia seksualisoidaan ja heille kerrotaan toistuvasti miten poika voikin olla tyttö ja mies voi synnyttää, pride-pervoilut tuodaan julkiselle paikalle ja ydinperhettä ei pidetä missään arvossa. Normaalissa yhteiskunnassa pride-saasta olisi ankarasti kielletty.

 • Ei voi muuta sanoa

  Vastaa

  Sairasta niin sairasta.

 • Jani Toivola

  Vastaa

  Hyi saatana, tuollaiset kirjat helvettiin. Pedofiilien käsialaa kaikki. Nämä haluavat homoilla lasten kanssa, iljettävää.

 • pöh

  Vastaa

  Sairasta vasemmistolaista propagandaa, koko vasemmistolainen ajatusmaailma on nykyään täysin sairas.
  6‑vuotiaille tai vanhemmillekaan lapsille ei pidä ja tarvitse opettaa yhtään mitään mistään seksuaalisuudesta, he ovat lapsia.
  Homostelkoon lain mukaan täysi-ikäiset ihan niin paljon kun haluavat, mutta voisi ne lapset jättää rauhaan.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Arkipäivän sionismia.

  Pienet, viattomat lapset alistetaan lesbotransuhomojen leikkikaluiksi, joihin nämä rappeutuneet ja väsyneet jo nuorena vanhentuneet pervot turvautuvat fantasioissaan, sillä homotransulesboelämä kuluttaa kohta ja vanha sellainen ei ole mitään, siinä maailmassa suhteet kestävät yhden asematunnelin vessakäynnin verran ja kolmekymppinen on unohdettu, ja yksin.

  Siksi pitää saada virtaa viattomista lapsista, tavalla tai toisella.

  Surkean elämän surkea loppu. Klassista homotransulesboilua.

 • Muhammedin lapsivaimo

  Vastaa

  Noihin voisi kirjakaupassa laittaa vaivihkaa ”lisämausteita” tai olla ostavinaan mutta viekin johonkin aivan väärään paikkaan pinon alimmaiseksi. Sellaisen joka näyttää Odinilta ei kannata tällaiseen ryhtyä, myyjät kuitenkin pian oivaltavat mitä on tekeillä.

  • Nimetön

   Vastaa

   Tätä kikkakolmosta yritin, tosin ainuttakaan saastaista kirjaa en nähnyt vaikka prismassa pitäisi olla. Olisi siirtynyt semmoseen piiloon kirjaosastolta että eivät arvaa etsiä!

 • Salomon

  Vastaa

  Ja näin! Nyt saadaan uusjuutalaisneekerihomolle yhteiskunnallinen tarkoitus ja status, se on jotenkin vissiin hyväksyttävämpää kun janihomo on sentään toiminut poliitikkona. Ostetaan veronmaksajien rahoilla juutalaisten painamia kirjoa joka helvetin kouluun, niin saadaan pentujen päät sekasin

 • Nimetön

  Vastaa

  Mikä pedofilia, missä?

  • Nationalisti

   Vastaa

   Merkittävissä määrin pride-väen keskuudessa.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Minkä lapsena oppii, sen vanhana taitaa. Kirja on luultavasti tilaustyö suvakisteilta.

 • juha II

  Vastaa

  Amerikkalainen sairas mädätys euroopan amerikkalaisimmassa maassa!

  Korkeintaan kolme vuotta kun: ”Lapsesi EI ole SINUN!!!”

 • Saarasta totuus

  Vastaa

  Huomatkaa että kirjan on kuvittanut Saara Obele niminen jokin oletettu. Kun hänen nimellään hakee netistä, niin löytyy jo aikaisemmin hänen kuvittamansa kirja, jonka on myös Jani Toivola kirjoittanut, eli ”Poika ja hame”: https://saaraobele.myportfolio.com/poika-ja-hame-jani-toivola-otava

  Kyseinen kirja käsittelee aivan ihanasti pientä poikaa ja hänen kiinnostustaan hameen pitämiseen, varmaan jo alle 6‑vuoden ikäisenä. Hän on ruskea Timo, joka tutustuu uudessa Jani Toivolan kirjassa Roniin, jolla tulee sitten perhostunteet vatsaan.

  Saara Obelen nimellä löytyy myös muuta aivan ihanaa, kuten ”Pikkuisen pihan porukka” niminen kuvitettu kirja.

  Lainaus Saaran kustantajan nettisivuilta:
  ”Saara Obele on pääkaupunkiseudulla asuva kuvittaja, graafinen suunnittelija ja kahden lapsen äiti. Viimeisteltyään juuri taiteen kandidaatin opinnot, Saara opiskelee tällä hetkellä Aalto Yliopiston visuaalisen viestinnän muotoilun maisteriohjelmassa. Hän rakastaa värejä, kukkia, kuoseja, rytmejä, loruja ja rap-lyriikoita.”

 • Sanna Marin Fani

  Vastaa

  ”poika ja perhostunne” niminen kirja pohjautuu Jani Toivolan itsensä elämään, jossa hän nähtävästi jo kuusivuotiaana halusi miestä. Tämä tieto taas pohjautuu hänen seuraavassa artikkelissa kertomiinsa tietoihin:

  Jani kertoo tästä aikaisemmin Keskustapuolueen lehdessä Maaseudun(homo)tulevaisuudessa, kun häneltä oli ilmestynyt kirja Poika ja hame (Saara Obelen ammattitaidolla kuvittamana), otsikolla ”Hulmuava tarina erilaisuudesta ja rohkeudesta”: https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/lukemisto/6de48caf-4769–55cd-88fe-af835fa19be7

 • Irmgard

  Vastaa

  Oma henkilökohtainen vankkumaton mielipiteeni on että kaikki homoseksuaalit ja pedofiilit pitäisi hävittää tästä maailmasta.

 • Totuuden soturi

  Vastaa

  Hyi helvetti, mitä pasgaa. Ajankuvamme on sanoinkuvaamattoman sairas (((eräiden))) ohjelmoidessa lapsiamme perversioon joka ikisellä mahdollisella tavalla. Kaikkien järkevien vanhempien on pyrittävä hoitamaan lapsensa kotona, vapaana tästäkin saastasta.

 • KPJJ

  Vastaa

  Hyi helvetti, mitä paskaa.

 • J.K.

  Vastaa

  Ylen ja Maikkarin pitäisi uutisissaan mainostaa tätä rohkeaa homoseksuaali negroidia.

  Kun kuulisi vaikka MOT-ohjelman jälkeen, miten kartalta pudonnut kansanosa, voi sittenkin herätä siihen, kuinka vasta esikoululaisia manipuloidaan käyttäytymään orjina ja ottamaan tulevaisuus näine virheineen.

  Kirjassa seikkaperäisesti kerrotaan miten valkoinen lapsi on eräänlaisena ihmiskaupan uhrina sodomistisessa Suomessa ja se on varsin hyväksyttävää.

  Ei jatkoon.

  • Julli

   Vastaa

   Kirjahan vaikuttaa täysin loogiselta lopputuloksesta, kun tiedetään missä lähtöpiste on.

   Sairaasta mielestä ei voi tulla muuta kuin sairas kirja. Taattua neekerihomo-toivolaa.

   Ps. Neekerihomous on täysin luonnollinen osa Afrikkaa, koska neekeri kuuluu luonnollisena osana neekeriyhteisöön. Homo-toivola voisi muuttaa Afrikkaan omiensa keskuuteen.

   Neekerihomous ei kuulu luonnollisena osana valkoiseen yhteiskuntaan, koska neekeri ei ole osa valkoista yhteiskuntaa.

 • Elämänkertako?

  Vastaa

  Sillä lienee niin paljn ulosotossa piikkiä että jollain sitä pitää koittaa kuroa kiinni. Ja mikäs parempi aihe kuin oma elämä. Eikä vissiin afrikassa ole just niin nuukaa käyttääkö mies hametta vai ei.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi