Transuaktivistit lobbasivat pedofilian puolesta – Twitterinkin mitta täyttyi

Lasten seksualisointi on "sateenkaariliikkeen" tämän hetken tärkeimpiä projekteja, koska homous on jo saatu valtavirtaistettua.

Rappiokulttuuri

Britannian "Drag Story Hour" -yhteisön levittämä propagandakuva.

Niin sanotut ”drag-kuningattarien satuhetket” ovat viime vuosina yleistyneet länsimaissa, myös Suomessa. Tervejärkiset kansalaiset ovat alusta lähtien syyttäneet trendiä naamioidusta pedofiliasta, ja nyt Britanniasta kantautuvat uutiset vahvistavat kriitikoiden olleen oikeassa.

Britannian ”Drag Story Hour” ‑yhteisön levittämä propaganda muuttui liian härskiksi jopa Twitterin kulttuurimarxistisen ylläpidon mielestä. ”Drag-satuhetket” ovat tilaisuuksia, joissa lapset suljetaan samaan tilaan naisiksi pukeutuvien miesperverssien kanssa kuuntelemaan usein seksuaalissävytteisiä tarinoita. Tätä kutsutaan ”suvaitsevaisuuskasvatukseksi”.

Britannian transusatuhetkiryhmä sai kuitenkin hiljattain porttikiellon Twitteriin viestillä, joka synnytti ymmärrettävän vihantäyteisen vastaanoton. Viestissä naiseksi pukeutunut homo keikaroi sateenkaarisateenvarjon kanssa ja mukaan oli liitetty pedofiilien iskulause ”RAKKAUS EI TUNNE IKÄÄ”.

Homot, pedofiilit ja muut seksuaalivähemmistöt ovat yrittäneet viime vuosina saada hyväksyntää vetoamalla ”rakkautta” ja ”suvaitsevaisuutta” painottaviin sloganeihin. Suomessakin on nähty yritysten ikkunoissa Pride-viikoilla esimerkiksi ”Love is love” ‑kylttejä. Kahden miehen tai aikuisen ja lapsen välinen seksi yritetään iskulauseissa samaistaa aikuisen miehen ja naisen väliseen rakkauteen.

Pedofiililiike levinnyt myös Suomeen

Tapauksesta uutisoinut National File ‑julkaisu muistuttaa, että transusatuhetkiä on monissa länsimaissa tuettu julkisella rahoituksella. Veronmaksajat ovat siis joutuneet tahtomattaan kustantamaan tilaisuuksia, joissa pedofiilit on ympäröity pikkulapsilla.

Transusaturyhmät eivät ole aiemminkaan säästyneet skandaaleilta. Texasin osavaltiossa Yhdysvalloissa on esimerkiksi paljastunut tapaus, jossa kaksi tuomittua seksuaalirikollista olivat päässeet lasten pariin liittymällä transusaturyhmään.

Mikä järkyttävintä, ilmiö on rantautunut myös Suomeen Setan ja muiden homolobbausjärjestöjen vetoavulla. Kesällä 2019 Helsingin Kansallismuseo järjesti ensimmäisen transusatuhetkensä osana ”Pride-viikkoa”. Lasten seksualisointi onkin ”sateenkaariliikkeen” tämän hetken tärkeimpiä projekteja, koska homous on jo saatu valtavirtaistettua.

Lähteet: National File, Kansallismuseo, Twitter

Homolobby Pedofilia Rappiokulttuuri Rikos Twitter Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jones

  Vastaa

  Ensin homous ja hassis, sitten homopedofiilia ja heroiini. Siinä suvakkien ja muidenkin muka vapaamielisten vihertävien ajatusmaailma.

 • White noise

  Vastaa

  Suomessakin melkein kaikki julkkishomot on jo tuomittu pedofiliasta. Noille pervoille ja pervokultteihin kuuluville se taitaa olla hyvin yleistä ja siksi niitä on erityisen vastenmielistä aina nähdä karnevaaleissaan kadulla normalisoimassa seksuaalisia sairauksiaan lapsille ja tavallisille kansalaisille.

  • nimellinen

   Vastaa

   Kyllä. Eikö Suomessa muka ole suoja-ikärajaa ja miksi se ei koske hinttejä? Jättäisivät nyt edes lapset rauhaan!
   Tuollainen lasten manipulointi pedofiilien ja hinttareiden toimesta on lopetettava ja tuomittava nyt heti…V..ttu alkoi taas aamu hyvin!

 • Mikko

  Vastaa

  Tämä enää puuttuukin. Sirkka Liisa Anttila puhemiehenä sanoin aikanaan kun homoavioliitoista sanailtiin eduskunnassa et pian saa sikojenkin kanssa mennä naimisiin. Se on toteutunut.

 • Olen pikkusen suvakki

  Vastaa

  No eihän pedarit nyt mikään ongelma ole vaan ääoikeisto ja natsit.Miksi natseista ei uutisoida koskaan mitään?

  • Ikirouta

   Vastaa

   ”Olen pikkusen suvakki” nimimerkille tiedoksi:
   Äärioikeistosta ja Natseista ei ole uutisoitavaa kun ne eivät nussi tai raiskaa pikku- tyttöjä/poikia!
   Natsit tykkää viedä kommareita saunan taakse!
   (Harmi että perikunta puratti meidän savusaunan, sen takana olis ollu runsaasti tilaa).

   • Olen pikkusen suvakki

    Vastaa

    Tämä pitää paikkaansa.Olen valesuvakki, en oikea, luojan kiitos!

   • EV

    Vastaa

    Jotkut ei vaan ymmärrä edes hyvin vahvaa sarkasmia, no ei se niin vakavaa ole.

 • Ryökäleet

  Vastaa

  Suomen naishallitus ovat kaikki transuaktivisteja, jos ei muuten niin päätöksenteossa. He siis kaikki ovat pedofilian puolella. Yrittäkää kumota väite – tuttavalta ei ainakaan onnistunut.

 • Hamsu Hanswl

  Vastaa

  Eipä löytynyt tilaisuutta Kansallismuseon tapahtumista. Fake News.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi