Homojärjestö Seta haluaa päästä käsiksi jo 8‑vuotiaisiin ”translapsiin”

Setan jäsenjärjestö Translasten ja -nuorten perheet ry tahtoo aloittaa sukupuolenmuutosoperaatiot jo 8-vuotiaille lapsille.

Rappiokulttuuri

Setan propagandaa.

Homojen lobbausjärjestö Seta pyrkii ulottamaan lonkeronsa entistä pienempiin lapsiin. Seta on Suomessa Pride-marssien ja kouluihin suunnatun homopropagandan tärkein taustavaikuttaja.

Setan jäsenjärjestö Translasten ja ‑nuorten perheet ry tahtoo aloittaa sukupuolenmuutosoperaatiot jopa 8‑vuotiaille lapsille. Setalla on jo pitkään ollut synkkä pakkomielle alakouluikäisiin, vaikka homokulttuurilla, hormonien syömisellä ja sukuelinten silpomisella ei ole mitään tekemistä terveiden lasten arjen kanssa.

Lasten seksualisointi

Seta pyrkii seksualisoimaan lapset levittämällä näille homoyhdyntään ja sukupuolen ”vaihtamiseen” liittyvää materiaalia. Propagandaoffensiivin jälkeen lapsia on kutsuttu myös Setan ”kesäleireille”, joissa hämmentyneet alaikäiset viettävät eristyksissä aikaa täysi-ikäisten homoaktivistien kanssa.

https://twitter.com/transperheet/status/1275063445176479749

Setan mukaan lapsia seksualisoiva ”#NÄENSINUT-kampanja” on johtanut ”vihaviestien tulvaan”. Useat suomalaiset ovat olleet erityisen järkyttyneitä siitä, että viattoman lapsen kasvoja on käytetty perverssin kampanjan keulakuvana. Kampanjan täysi-ikäiset taustavaikuttajat ovat sen sijaan pysytelleet varjoissa.

”Translasten” kidnappaaminen

Vuodenvaihteessa Setan puheenjohtaja Sakris Kupila vaati, että viranomaiset alkaisivat kidnapata ”translapsia” vanhemmilta, jotka eivät suostu järjestämään alaikäisille sukupuolenvaihdoksia. Kupilaa haastatteli Yleisradio, jonka mukaan Setan vaatima kidnappauspolitiikka on jo käynnistynyt eräissä Euroopan maissa.

Lähteet: Yle

Hyvinvointi Kotimaa LGBT Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Seta Yhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Petja

  Vastaa

  Tuo on kyllä sairasta.Miten jotkut voivat edes ajatella että lapsia vietäisiin homo leireille.Homous tulisi kieltää lailla ja lapsia ohjata normaaliin elämään ja hyväksymään luonnon tosi asiat.Sitä olemme miksi synnymme.Uskokin sanoi lisääntykää ja täyttäkää maa.Se ei varmaan tarkoittanut että homoilkaa!

 • Nimetön

  Vastaa

  Tässä liitetään homo-sana sellaiseen asiayhteyteen, johon se ei kuulu. Olen itse homomies, mutta kansallismielisenä konservatiivina ei edusta millään tavalla Seta-järjestöä enkä transaktivismia ylipäänsä. Itse asiassa aggressiivisimmat transöyhötyksen vastustajat ovat juuri kaltaisiani homomiehiä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi