Kouluvierailuja tekevä homojärjestö yhteistyössä vaippapornoa piirtäneen ”transtaiteilijan” kanssa

Partisaani kannustaa suomalaisia perheitä boikotoimaan Setan kouluvierailuja.

Rappiokulttuuri

Uutisoimme eilen kanadalaissyntyisestä ja sittemmin Suomeen muuttaneesta transuaktivistista ja antifasistista, Sophie Labellesta, joka on jäänyt kiinni vaippaikäisiä lapsia seksualisoivan ”taiteen” tuottamisesta. Pian uutisen julkaisun jälkeen saimme lukijavinkin, jonka mukaan Labelle on tehnyt yhteistyötä Suomen suurimman homolobbausjärjestön, Setan, kanssa.

Helmikuussa 2021 selvisi, että Labelle ylläpiti Twitter-tiliä @thewaffles3, jonne hän päivitti vaippafetisismiä käsitteleviä kuvia. Malleina piirroksilleen Labelle oli käyttänyt verkosta löytyviä aitoja vaippaikäisten lasten valokuvia.

Labellen perversiossa vaippaikäiset yhdistettiin karvaisiin eläimiin. Hän kutsuukin perversiotaan ”diaperfuriksi” eli ”vaippakarvaturri”-päähänpinttymäksi, jossa yhdistyvät pedofilia ja zoofilia.

Antifasistinen transu etsi toisin sanoen verkosta pienten lasten kuvia ja laati näiden inspiroimana seksuaalisia piirroksia vaippoihin puettujen ihmislasten ja eläinten hybrideistä. Kun Labellen nimi yhdistettiin julkisuudessa @thewaffles3-tilin sairaaseen materiaaliin, syytti hän kriitikoita ”transfobiasta”. Tämä on tyypillinen keino, jolla lapsista kiihottuvat homo- ja transuaktivistit pyrkivät asettamaan itsensä julkisen kritiikin yläpuolelle.

Seta-aktivistit vaarallisia lapsille

Lahden kaupunginkirjaston Twitter-syötteestä selviää, että Labelle on tehnyt yhteistyötä Setan kanssa ainakin viime syyskuussa, jolloin homo-organisaatio järjesti ”sarjakuvataiteilijalle” haastattelutilaisuuden. Setan yhteistyö pedofiilin kanssa on hälyttävää, koska järjestö tekee säännöllisesti propagandavierailuja suomalaisiin kouluihin.

”Setan jäsenjärjestöt välittävät vierailijoita peruskouluihin ja toisen asteen oppilaitoksiin resurssiensa mukaan. Seta-vierailut tarjoavat nuorille perustietoa seksuaalisen suuntautumisen, sukupuolen ja perhemuotojen moninaisuudesta, normeista ja ihmisoikeuksista,” järjestö kertoo verkkosivuillaan.

”Setan jäsenjärjestöjen vierailut sopivat hyvin muun muassa ympäristö- ja yhteiskuntaopin, historian, uskonnon, elämänkatsomustiedon, psykologian ja terveystiedon oppitunneille. Vierailut tukevat osaltaan opetussuunnitelmien mukaisia tavoitteita sekä aihekokonaisuuksien että eri oppiaineiden osalta,” esittelyteksti jatkuu.

Partisaani kannustaa suomalaisia perheitä boikotoimaan Setan kouluvierailuja. Seta-aktivistit voivat vaarantaa lasten turvallisuuden. Mikäli sinulla on tietoa Seta-yhteistyötä tekevistä opettajista tai muista lasten parissa työskentelevistä henkilöistä, ota yhteyttä: partisaani_toimitus@protonmail.com

Lue myös: Helsingin Sanomat puolustelee vaippaikäisiä seksualisoivan antifasistisen transun ”taidetta”

Lähteet: Lahden kaupunginkirjasto, Seta

Äärivasemmisto Antifa Kotimaa Pedofilia Pride Rappiokulttuuri Seta Transut Uutiset

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Tuo olisi todella tärkeää, että jakaisimme tietoon tulleiden setan kanssa yhteistyössä olevien opettajien tietoja. Tällöin osattaisiin jo ennakkoon varoa, kun tiedetään opettajan tavoitteet.

  • Louhi

   Vastaa

   Jonkinlainen Pedo Watch pitäisi ehdottomasti olla olemassa. Nimet, naamat, ammatit ja yhteystiedot selkeästi kaikkien näkyville, jotta lasten vanhemmat tietävät, keiden kanssa heidän jälkikasvunsa on tekemisissä. Tämä sateenkaarisaasta pyrkii tällä hetkellä keinoja kaihtamatta omille ”metsästysmailleen”, eikä virkavalta ja laumamedia tee muuta kuin suojelee näitä likaisia elukoita.

   • AKG

    Vastaa

    Se että ”äärioikeistolainen” kansanosa suunnittelee ottavansa oikeuden omiin käsiinsä, on paljon suurempi rikos kuin se että pedofiili suunnittelee tekevänsä lapsille jotakin. Se kannattaa muistaa. Se että edes ajattelet tekeväsi yhtään mitään homolle/pedofiilille on viharikos ja menee kaiken muun yli ja on huomattavasti vakavampi kuin ”tavallinen” rikos.

    • TT

     Vastaa

     Juuri näin. Jos suunnittelemasi itsepuolustuksellinen teko, johon sinulla on luonnollinen oikeus, uhmaa kulttuurimarxistien agendaa, niin se saa kommunistien toimesta lisäleiman viharikos. Jopa passiivinen tai vain puheen tasolla tapahtuva itsepuolustus voi olla kommunistien mielestä ”rikollista”. Jos yrität poistaa lapsesi mm. transuagendan tuputtamisen piiristä, voit saada poliittisen vihollisen leiman. Näin on käynyt paikoin USA:ssa. Kanadassa on tuomittu mies, joka vastusti tyttärensä sukupuolenvaihdosta eikä suostunut käyttämään tästä miehen nimeä ja pronomineja.

     Kommunisti tunnustaa vain oman kumouksellisen agendansa, johon on aivopesty. Hän ei ymmärrä luonnollisesta oikeudesta mitään. Tässä mielessä hän on menetetty tapaus ja olisi syytä poistaa ihmiskunnasta pois sitä saastuttamasta. Tämä prosessi voidaan hoitaa laillisesti sitten kun uusmarxistien agendan tuhoisuus ja sairaus paljastuu tarpeeksi isolle osalle kansaa.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Eiköhän olisi aika asettaa kansallinen etsintäkuulutus tästä lapsia vainoavasta pedofiilitransusta?

  Kerätään kolehti ja luovutetaan se sille, joka nuhtelee riittävän ankarasti tätä hullua.

  T: kahden pienen lapsen isä

  • Louhi

   Vastaa

   Kansallinen etsintä on jo käynnissä, eikä tuo ikuisesti luikertele tutkan ali. Kun Tammen ja Labellen piirit ovat tiedossa, niin kyllä ne olennaiset tiedot sieltä löytyvät. Ennemmin tai myöhemmin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi