Helsingin Sanomat puolustelee vaippaikäisiä seksualisoivan antifasistisen transun ”taidetta”

Lukemattomien muiden transuaktivistien ja antifasistien tavoin Labelle tuntee sairasta himoa pieniä lapsia kohtaan.

Rappiokulttuuri

Helsingin Sanomien puolustelema transupedofiili Sophie Labelle asuu nykyään Pohjois-Karjalassa.

Juutalaisen Erkko-suvun omistama Helsingin Sanomat (HS) julkaisi viikonloppuna artikkelin otsikolla ”Suomessa asuvan sarjakuva­taiteilijan kirjat haluttiin kieltää Texasissa, ja hän saa tappo­uhkauksia – Mitä tarkoittaa USA:n kulttuurisota, josta puhutaan nyt kaikkialla?”. Artikkelissa puolustettiin raivokkaasti Suomessa asuvaa ”transtaitelija” Sophie Labellea.

Kanadassa syntynyt Labelle on naiseksi pukeutuva mies, joka on määritellyt itsensä ”vaaralliseksi antifasistiksi”. Labellen sarjakuvat ja kirjat ovat täynnä mielikuvituksetonta ja paasaavaa transupropagandaa. HS:n mukaan Labelle on joutunut nyt konservatiivisen ”kulttuurisodan” uhriksi, koska hänen teoksensa halutaan poistaa Texasin kirjastoista.

HS maalaa artikkelissaan kuvaa hyväntahtoisesta ja harmittomasta sateenkaariaktivistista, joka pyrkii vain puolustamaan ihmisoikeuksia. Lehti haastatteli juttuunsa myös Jyväskylän yliopiston kulttuurimarxistista dosenttia Tuija Saresmaa, jonka mukaan ”arvokonservatiivit” ovat valikoineet viattoman Labellen ”hyökkäyssotansa” kohteeksi.

Kuvakaappaus: Facebook.

Jäi kiinni pedofiili-”taiteesta”

Sekä HS että Saresma ovat yhtä mieltä siitä, että Labellea tulee puolustaa, jotta ”arvoliberalismi” ja ”haavoittuvassa asemassa olevien ihmisoikeudet” eivät vaarantuisi. ”Saresma pitää Yhdysvaltain tilannetta ihmisoikeuksien kannalta huolestuttavana. Hänen mukaansa Suomea suojaavat hyvinvointivaltion rakenteet sekä vahva kansalaisyhteiskunta ja demokratia,” HS kirjoittaa.

HS jätti kuitenkin mainitsematta erään tärkeän yksityiskohdan. Lukemattomien muiden transuaktivistien ja antifasistien tavoin Labelle tuntee sairasta himoa pieniä lapsia kohtaan. Hän on jäänyt aiemmin kiinni pedofiili-”taiteen” tekemisestä.

Helmikuussa 2021 selvisi, että Labelle ylläpiti Twitter-tiliä @thewaffles3, jonne hän päivitti vaippafetisismiä käsitteleviä kuvia. Malleina piirroksilleen Labelle oli käyttänyt verkosta löytyviä aitoja vaippaikäisten lasten valokuvia.

Tässä kuvassa Labelle yhdistelee pedofiliaa, ulostefetissiä ja transupropagandaa (sanalla TERF viitataan transuvastaisiin feministeihin).

Syyttää kriitikoita ”transfobiasta”

Labellen perversiossa vaippaikäiset yhdistettiin karvaisiin eläimiin. Hän kutsuukin perversiotaan ”diaperfuriksi” eli ”vaippakarvaturri”-päähänpinttymäksi, jossa yhdistyvät pedofilia ja zoofilia.

Antifasistinen transu etsi toisin sanoen verkosta pienten lasten kuvia ja laati näiden inspiroimana seksuaalisia piirroksia vaippoihin puettujen ihmislasten ja eläinten hybrideistä. Kun Labellen nimi yhdistettiin julkisuudessa @thewaffles3-tilin sairaaseen materiaaliin, syytti hän kriitikoita ”transfobiasta”. Tämä on tyypillinen keino, jolla lapsista kiihottuvat homo- ja transuaktivistit pyrkivät asettamaan itsensä julkisen kritiikin yläpuolelle.

Vaikka Labelle kutsui kuviaan ”kinkyksi” eli perversioksi, hän kiisti jyrkästi, että ne seksualisoisivat lapsia. Samaa argumentaatiota ovat viime aikoina hyödyntäneet myös suomalaiset liberaalit, jotka puolustelivat Gaylien2000-salanimellä pieniä lapsia lähestyvän homon pitämää ”drag-satutuntia” Helsingin Oodi-kirjastossa.

Lähteet: Helsingin Sanomat, Women Are Human

Antifa Gaylien2000 Helsingin Sanomat Homolobby Kotimaa Kulttuurimarxismi Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö Lasten oikeudet Lasten seksualisointi LGBT Pedofilia Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Sionismi Sophie Labelle Suomen juutalaisyhteisö Törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö Transut Tuija Saresma Yhteiskunta

Keskustelu

21 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

    Vastaa

    Kiinnostaisikohan häntä erinäiset inkvisition aikaiset innovaatiot itseensä sovitettuna?

  • suomalaisasiamies

    Vastaa

    Yritin aikoinaan saada kansallismielisiä lehtiä kirjaston lukusaliin. Se oli aivan mahdotonta. Jo 90-luvulla. Vaikka ei ne olis mitään kirjastolle maksaneet.

  • Transuthirteen

    Vastaa

    Noin sairaat ihmiset pitäisi laittaa koko elämäkseen eristyksiin mielisairaalaan. Transut ovat turvallisuusuhka lapsille

  • Sanna Mirella

    Vastaa

    Aivan kuvottavaa. Ei olisi pitänyt lukea tätä heti syötyäni. Pakosti oksetti, kun tuollaisesta saastasta luki. Aivan sairaaksi mennyt jatkuva homotus, mitä tuputetaan joka puolelta ja vielä lapsille. Itse kun olin pieni lapsi kotona ja koulussa varoiteltiin ”namusedistä”. Jammun tapaus hirvitti silloin kaikkia. Nykyaikana Jammu setä lukisi satuja lapsille kirjastossa ja marssisi pääministerin kanssa sateenkaari lippua heilutellen.

    • Nimetön

      Vastaa

      Olen samaa mieltä siitä, että nämä sarjakuvat ovat kamalia, mutta et voi olla kovin älykäs ihminen jos oikeasti vertaat pedofiilia Jammu- setää sateenkaarikansaan johon mm pääministeri kuuluu. Tyhmä! 😀

      • Nimetön

        Vastaa

        Et voi olla kovin älykäs, jos väität, että kommentoija, jolle väitti Jammu-sedän ja sateenkaarikansan olevan sama asia. Miksipä itse sanoisit itseäsi! 😉

  • enkeksinimee

    Vastaa

    Sit nää mielisairaat ihmettelee kun Fasismi nousee

  • Mävaan

    Vastaa

    Kukaan suomalainen sarjakuvafani ei ole koskaan kuullutkaan Suomessa asuvasta kanadalaisesta ”sarjakuvataiteilijasta” joka on niin huomattava että Hesari tekee hänestä jutun. Mihinköhän sarjakuvalehtiin ja kirjoihin hän on piirtänyt? ai nettiin… ja nimettömänä… just joo.

  • TT

    Vastaa

    Vaippaperse pystyssä kohti transupedolandiaa.

  • Sanna Mirella

    Vastaa

    Koitin etsiä tuon yhteystietoja netistä, mutta eipä löydy. Tietäisi jostain missä asuu Pohjois-Karjalassa, niin voisi varoittaa lähellä asuvia perheitä. Tiedä vaikka kyttää siellä lapsia tälläkin hetkellä. Oma arvaukseni on kyllä Joensuu

  • GLGL

    Vastaa

    Vain vasemmistoliberaalissa höttömaailmassa seuraavat asiat voivat olla samaan aikaan voimassa:
    1. Haavoittuvassa asemassa olevien ihmisoikeudet.
    2. Pedofilian dekriminalisointi.

  • Irmgard

    Vastaa

    Jos nämä sairaat ajat tästä vielä joskus muuttuvat ja paranevat, niin hirtettäviä perverssejä ja pedofiilejä riittää. Mutta niin riittää varmasti köyttä ja lyhtypylväitäkin.

  • Paavo

    Vastaa

    Helsingin Sionistit on aina 180° eri mieltä terveen ihmisen kanssa. Sääli että joku tuotakin paskalehteä ostaa ja klikkaa. Uusi normaali on täällä, ihmiset. Nami-nami.

  • Nimetön

    Vastaa

    Saunan taakse vaan. Kuten Sanoma Median väki myös.

  • Nimetön

    Vastaa

    Pohjois-Karjalan metsiin voi vaikka eksyä…tai karhu voi tulla ja syödä…tai muuten vaan kadota.

  • Salomon

    Vastaa

    Oikeasti. Olen tainnut sanoa aikaisemminkin.. ei ollu kakskyt vuotta sitten tällästä, miettikää missä ajassa useampi sukupolvi on langennut tähän sontaa. Voi kun saisin päättää, jos saisin päättää ketkä lähtee, juoksisin kirkuen! Kirkuen, johtajana uuniin. Ja muut tulee perässä

  • Köyttä myytävänä

    Vastaa

    Profiilit yleensä selittävät tekoaan sillä, että pieni lapsikin rakastaa. No eivät sillä tavalla kuin he haluavat heidän ”rakastavan”. Hyvä kun toitte esiin, että touhu ei ollutkaan ihan niin viatonta satuilua kuin henkilö itse kertoi. Aikuiset tehköön mitä lystäävät, mutta lapsia on suojeltava! Vaikka lapsi ei itse ymmärrä seksuaalista sävyä, niin onhan tuo nyt selvää, että sarjakuvat ovat pedofiiliaan kannustavaa piilopornoa.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Hyi hemmetti, että nämä ovat kuvottavia…
    Ja tätä priden nimissä tapahtuvaa toimintaa vielä kehdataan puolustella sillä, että ”kyse on vain kahdenkeskeisestä rakkaudesta”.
    Kun tutkitte asioita vähän pintaa syvemmälle, selviää hyvin nopeasti minkälaisia tapauksia nämä ovat yksi toisensa jälkeen ja mitä kaikkea se pride-liike oikeasti ajaa.

  • Louhi

    Vastaa

    Sophie Labelle ja tämän ”mies” Arvi Tammi ovat osanneet ennakoida mitä tuleman pitää, sillä kummallakaan ei ole sosiaalisen median profiileissaan mitään sellaista, minkä avulla heidän olinpaikkansa voitaisiin paikallistaa.

  • Vaino-Mantilan track record

    Vastaa

    Minulta noiden transpedo-LGBTjne. antifa-terroristien hybridipolpon väki mursivat niskan vaalipahoinpitelyn yhteydessä, aiheuttivat kuolettavan, etenevän niskan instabiliteetin;,
    ja putkakidutuksen yhteydessä kantoivat kymmeniä metrejä inkvisitio-kidutusasennossa ja rikkoivat pysyvästi molemmat olkanivelet niin, etten voi pitää enää käsiä ylhäällä edes pariakymmentä sekuntia.

  • tymä

    Vastaa

    UUNIIN TÄLLÄSET SAASTAT!!!!

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi