Järjestäjä kertoo perjantain pedofilian vastaisesta mielenosoituksesta

Perjantaina keskustakirjasto Oodissa järjestettiin pervojen toimesta "lasten satutuokio", mikä herätti myös vastustusta. Paikalla järjestettiin mielenosoitus, joka päätyi otsikoihin saakka. Tapahtuman järjestäjä kertoo omin sanoin mielenosoituksen kulusta.

Aktivismi

Keskustakirjasto Oodi.

1.7.2022 vastustimme Helsingissä oodi-kirjastossa järjestettyä ”gaylien2000”-nimellä esiintyneen transun satutuokiota joka oli suunnattu alle 5‑vuotiaille lapsille. Päätin järjestää mielenosoituksen ennen kaikkea siksi että kansallismielisessä skenessä liian monella on ikävä taipumus, johon kuuluu se että odotetaan aina ”jonkun muun” järjestävän toimintaa, ja sitten valitetaan miksei jollekin sairaalle asialle ole esimerkiksi vastamielenosoitusta.

Miekkariin saapui yllättävän paljon osallistujia, odotin että paikalle saapuisi vain SML-puoluetoverini Toni Jalonen, eräs kakkapusseista tunnettu lierihattuinen mies ja ehkä 2–3 muuta osallistujaa, mutta joukko muodostuikin 30-henkiseksi.

Mielenosoitus alkoi omalla puheellani joka oli hieman käppäinen, sillä en ollut koskaan aikaisemmin puhunut mielenosoituksessa saati järjestänyt sellaista. Tämän jälkeen oli pappia opiskelija Toni Jalosen puhe jota seurasi Lahden reformikirkon papin puhe sekä muita puheita. Miekkarissa sana oli vapaa ja megafonin pääsivät kaikki halukkaat osallistujat.

Miekkarin virallisesti päätyttyä ja lähdettyäni pois paikalta Jalosen seurassa, oli edellä mainittu pappi ja jotkin muut henkilöt menneet oodiin kertomaan gaylien-transulle mielipiteensä homomädätyksen tuottamisesta pikkulapsille.

Kuulemani mukaan joku Oodissa ollut transu oli yrittänyt lyödä yhtä miekkariin osallistunutta, minkä jälkeen vahtimestari ja poliisit olivat käskeneet heidät poistumaan kirjastosta.

Tämä kirjastoon sisälle marssiminen tuotti kuitenkin valtavaa hyötyä, sillä punavihreä poliitikko Paavo Arhinmäki someraivosi asiasta, johtaen valtamedian uutisointiin tapahtuneesta.

Uutisoinnin myötä suuri määrä ihmisiä sai tietää tästä sairaasta ”satutuokiota”, ja uutisten somekommenteissa paheksuttiin itse transutapahtumaa paljon enemmän kuin mielenosoitukseen osallistuneiden suorittamaa ”häiriköintiä”

Voidaan siis summata, että mielenosoitus kannatti todellakin järjestää, ja toivon että se toimii esimerkkinä ja saa usean kansallismielisen sohvaröhnön aktivoitumaan oikeassa elämässä. Miekkarin järjestäminen ei ole vaikeaa, se edellyttää vain ilmoituksen tekemisen poliisille sekä pientä some/telegram ‑mainontaa.

Aktivismi Gaylien2000 Helsinki Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Mielenosoitus Oodi Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Uutiset

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jones

  Vastaa

  Homotus on juutalaisten ajama asia, sillä homous kuuluu juutalaiseen kulttuuriin, kuten muidenkin lähi-itäläisten kulttuuriin. Ympärileikkaus onkin tosiasiassa homopedofiilinen perverssio, jolla poika liitetään isäänsä.
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/afganistanilainen-poikien-raiskausperinne-jarkyttaa-usa-vaatii-sotilasjoukoilta-toimia/6054236#gs.jTzdsKqR
  https://newlinesinstitute.org/afghanistan/what-about-the-boys-a-gendered-analysis-of-the-u-s-withdrawal-and-bacha-bazi-in-afghanistan/

  • Suomalainen mies

   Vastaa

   Höpö, höpö.

   Hinttejä on aina ollut ja tulee valitettavasti aina olemaan, kansasta, rodusta jne. riippumatta. Juutalaisilla ei ole asian kanssa muuta erityistä tekemistä kuin sen perkeleenmoinen tuputus.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi