Kansallismieliset osoittivat mieltään pervojen lapsille suunnattua satutuokiota vastaan

Helsingissä järjestettiin osana homolobbareiden Pride-viikkoa lapsille tarkoitettu tapahtuma, jossa transaktivisti lukee satuja 1-5-vuotiaille lapsille. Konsepti on kopioitu Amerikasta, jossa satujen lukijat paljastuvat vähemmän yllättäen usein pedofiileiksi.

Aktivismi

Vaikka homoliike on väittänyt, ettei se tule koskemaan lapsiin propagandassaan, kohdistaa se yhä useammin sitä juurikin lapsiin, kuten tässä tapauksessa. Luonnollinen syy asialle on homojen korkeat prosentit pedofiliarikoksissa.

Tästä syystä homoagendaa vastustavat kansalaiset päättivät osoittaa mieltään ”satutuokiota” vastaan. Paikalle saapui arkiaamusta huolimatta useampi kymmen osallistujaa. Paikalla pidettiin puheita useamman henkilön toimesta.

Media hullaantui tapahtumasta ja antoi ymmärtää mielenosoittajien häirinneen paikalla. Partisaanille kerrotun mukaan ainut alueelta kiinniotettu henkilö oli aggressiivinen transu, joka käyttäytyi väkivaltaisesti. Osa mielenosoittajista olisi tahtonut keskustella drag-tapahtuman järjestäjien kanssa, mikä ei onnistunut, koska kulttuurimarxistit vastustavat debattia.

Aktivismi Kotimaa Kulttuurimarxismi LGBT Pedofilia Poliittiset viholliset Pride Rappiokulttuuri Transut Uutiset

Keskustelu

31 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hienoa aktivismia, paikalle saapuikin yllättävän paljon porukkaa, ennakko-odotuksissa oli vissiin vain muutaman henkilön saapuminen paikalle.

  Tuollaista sairasta pervokulttuuria täytyykin vastustaa, niin kuin tässä viime vuosina on näkynyt monessa paikassa, tuo saastaväki ottaa kohteikseen yhä useammin lapsia, joille syöttää mielipuolista propagandaansa.
  Valtamedia antoi ihan ilmaista uutistilaa, monet kommentoijista näyttikin vastustavan enemmän tätä lapsille suunnattua ”satutuokiota” kuin valtamedian paheksumaa mielenosoitusta.

 • Eero Tillanen

  Vastaa

  Olin paikalla ja kävin kaverin kanssa Oodissa katsomassa pervon ”satutuntia”, Meihin suhtauduttiin heti vihamielisesti ja sanottiin että kamera pois, minkä teinkin. Sen sijaan Paavo Arhinmäki sai vapaasti kuvata – myös meitä. Kun huomautin tästä paikalla olleelle vartijalle niin tämä ei suostunut tekemään asialle mitään. Sanoin hänen olevan puolueellinen, minkä vartija kielsi ehdottomasti ja vakuutteli puolueettomuuttaan. Eikä suostunut tietenkään kertomaan nimeään. Paikalla ollut kirjaston työntekijä, sukunimeltään Soininvaara, alkoi korottaa ääntään ja syytti siitä meitä. Me emme korottaneet ääntämme, emme alkaneet väittelyyn näiden suvakkien kanssa ja poistuimme omasta aloitteestamme paikalta. Emme myöskään olleet missään käsirysyssä, sillä yksikään pervo ei uskaltanut sanoa meille mitään.

  • Semper paratus

   Vastaa

   Hieno juttu.
   Kuvatkaa aina kaikki tapahtumat.

   Tuolla on suoraan hevosen suusta.
   https://www.kirjastot.fi/kysy/saako-helsingin-yleisissa-kirjastoissa-valokuvata

  • Nimetön

   Vastaa

   Olio vartijalla hihassa tai selässä merkkiä että minkä firman palveluksessa on? Sen jos tietää niin pystyy jo hyvin pitkälle tekemään ilmoituksen asiattomasta käytöksestä. Voisi jopa syyttää rasismista tyypin esimiehelle niin kuin nykyään on tapana 😆

 • kk

  Vastaa

  Minä olen ateisti uskonnon suhteen vaikka uskonkin johonkin yliluonnolliseen ja selittämättömiin asioihin. Mutta nyt olen todella vihainen! Homot ja lesbot mellestäköön rauhassa täysi-ikäisinä porukoissaan, mutta tämänkaltainen satutuokio saa miettimään että mihin suomi on menossa. Haluaisin nähdä tuon satutuokion videoituna jos sellainen on olemassa.

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   Suostuisivatkohan kirjastot siihen, että Odinit järjestäisivät kirjastojen tiloissa satutuokioita. Todennäköisesti ajatus tyrmättäisiin. Tai entä jos Päivi Räsänen haluaisi lukea satuja lapsille kirjastossa. 

   Luultavasti suvakit vastustaisivat myös Päivin satutuokioita ja valtamedia nostaisi paskamyrskyn. 

   https://www.iltalehti.fi/perhe/a/200712276972967

 • Yolo

  Vastaa

  Interrailsukupolven jälkeläiset siellä pitävät meteliä. Soininvaaraa – Halla-ahoa jne. .

 • Ladyboyt kirjastossa

  Vastaa

  Kovasti vastapuoli yrittää sosiaalisessa mediassa leipoa tapauksesta ÄÄRIOIKEISTON KIRJASTOHYÖKKÄYSTÄ, jossa kanniskellaan hakaristejä ja riehutaan. Kaiken lisäksi poliisi on natsien kaveri eikä tee mitään. Pelottaa, itkettää jne.

 • Pasi Sivula

  Vastaa

  Mistä lähin drag queen on ollut pervoutta? Ei minusta milloinkaan https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Drag_queen

  Missä on huumorintajunne? Drag queen on taiteilija, koomikko jne ei perverssi. Kautta aikojen ihminen on pelleillyt naisten asusteilla, ja te pässit pidätte sitä pervona. Tiesittekö että monet naisten asusteet ovat miehen keksintöä? Kuten korko kengät?

  • Tapiola

   Vastaa

   Nyt on kyse pienistä lapsista, joille luodaan käytösmallia, että tuntemattomat omituiset persoonat ovat kivoja. Niitä voi sitten isompanakin muutaman vuoden kuluttua seurata vaikka kotiinsa, jos luvassa on vaikka jäätelöä. En tiedä.
   Mitäs siinä jos iskä kotona laittaa säätytön hepenet päälle ja hauskuuttaa lapsia. Se on se tuttu ihminen kuitenkin.
   Olavi Paavolainen ennen sotia Kivennavalla hauskuutti tai viihdytti vieraitaan, siis muita Tulenkantajia pukeutumalla hienon naisen hepeniin. Kuitenkin olivat nuoria aikuisia omissa oloissaan . Ei siellä lapsille mitään tuputettu.
   Jaa korkokengät, mutta entäs kalukukkaro? Jospa joku veisi Jouluhauen sijaan eräälle natosörsselssonille metrisen kalukukkaron lahjaksi. Vähän niinku pinokkion nenää ajattelin… vaan.

  • jeppe

   Vastaa

   Turha yrittää normalisoida tuollaista sekoilua. Kyllä tuon läpi nähdään.

 • Tyrsky

  Vastaa

  ”Vaikka homoliike on väittänyt, ettei se tule koskemaan lapsiin propagandassaan, kohdistaa se yhä useammin sitä juurikin lapsiin, kuten tässä tapauksessa”

  Jostain syystä tuo on helppo uskoa.
  Your Children (are not your children) I Boston Gay Men’s Chorus:
  https://www.youtube.com/watch?v=NtGv4Q2pzB8

  Tämä seuraava jollotus puolestaan toitottaa, että We’re coming for your children:
  https://www.youtube.com/watch?v=ArOQF4kadHA

  Tällaista porukkaa tällaisella sanomalla :
  ”A Message From the Gay Community” Performed by the San Francisco Gay Men’s Chorus

 • Riku Laine

  Vastaa

  Eero, Kamera pois?
  Miksi et sanonut että dream on motherfucker kuvaan kun haluan.

 • panderolli

  Vastaa

  On se kumma kun aikuisten ihmisten pitää mennä öyhöttämään lasten satutunnille…

  • Irmgard

   Vastaa

   Ei tarvitsisi mennä lasten satutunneille ”öyhöttämään” elleivät mielisairaat naisiksi pukeutuvat miespervot ja pedofiilit niitä pitäisi. Henkilökohtainen mielipiteeni on että ”satutuntia”, eli lasten rikollista aivopesua pitänyt kuvottava friikki olisi pitänyt vähintäänkin hakata henkihieveriin. Samoin kaikki näiden perverssien puolustelijat.

 • Tinttu

  Vastaa

  Eikö paikalta ole yhtään videota?
  Aikamoisia nuo median väitteet häiriköinnistä, jne.

 • George

  Vastaa

  Miten tulkita evoluution osuutta ihmisen lajikehityksessä – suunta on, mutta onko tavoite. Mihin kulttuurievoluutio vie ihmistä – joukko-orgioihin?

 • Suomalainen mies

  Vastaa

  Näpit irti lapsista!

  Eliniäksi vankityrmään vaan jokainen lapsiin sekaantuva homo, sukupuolisekoilija ja muut woke-saastan tuottamat mielisairaat oliot.

 • Piikivi

  Vastaa

  Sodoma ja Gomorra saivat aikanaan tulta ja tulikiveä niskaansa paheellisen elämäntapansa takia. Luuleeko nykymaailma säästyvänsä samalta kohtalolta.

 • TT

  Vastaa

  Pervoilu kaappiin ja terve häveliäisyys takaisin. Pervojen näpit on pidettävä kaukana lapsista. Instituutiot kuten koulut on saatava takaisin tukemaan perheitä. Nythän kommunistit yrittävät aivopestä lapsia ja kääntää nämä aikuisia vastaan arvokysymyksissä. Näin kaikki tradition ketjut halutaan katkaista. Suomi on jo lähes kommunistimaa ja Maailman talousfoormunin koelaboratorio. Sateenkaari-ideologia on keskisellä sijalla globalistien (Davos, YK) agendoissa. Myös juutalaisten talmud-uskonto kytkeytyy hämärällä tavalla sateenkaari-ieologiaan, jos ei muuten, niin goyim-kansojen moraaliseksi heikentämiseksi.

  • Nimetön

   Vastaa

   Ainahan Suomi on sosialistinen maa ollut. Paskaa ei siivottu 90‑l alussa instituutioista pois, kuten muualla Itä-Euroopassa.

   Viime vuodet toki menty vielä sairaampaan suuntaan.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Hienoa aktiviteettia kansallismielisiltä. Voitte olla varmoja, että kansan enemmistö on Teidän kanssanne tässä asiassa samaa mieltä.

  Tämäkin perversio on, tietenkin, globaalisti juutalaisten masinoima ase perinteitä ja perinteistä perhemallia vastaan. Ja kuten aina, tätä perversitota ajetaan vain valkoisissa maissa. Juutalaisen kädenjäljen tuntee aina siitä, että kaikki sairas ja tuhoava kohdistetaan aina valkoisia ihmisiä ja maita vastaan. Esimerkkeinä ilmastonmuutosvalhe, seksuaaliset vähemmistöt ja massamaahanmuutto ja tietenkin valtioiden ja kansalaisten velkaannuttaminen digitaalisesti luodulla ns. tyhjällä rahalla. Takana on, aina, juutalainen.

  Tässä nimenomaisessa transu/drag/sekoboltsiasiassa mielestäni selkein suhtautuminen on, ensinnäkin, että kenelläkään ei ole pienintäkään velvollisuutta kuunnella puhumattakaan välittämisestä, jos joku idiootti ei tiedä mitä sukupuolta hän on. Tällainen ihminen on sitä samaa sarjaa kuin perinteinen kylähullu, toki sillä erotuksella, että mediat ja juutalaisorganisaatiot eivät tue kylähulluja, jotta he saisivat järjestää jokavuotisia ”Kylähullujen marsseja”.

  Yhteiskunnan ei pidä millään lailla tukea näitä sukupuolettomia, koska he eivät tiedä sukupuoltaan siksi, että normaalielämässä he eivät ole mitään, eivät kykene mihinkään ja kukaan ei heitä kaipaa, mutta nyt, kun tämän maailman sorosdemonit rahoittavat heitä niin pikkupaska saa loputonta aikaa ja huomiota, kunhan itkee sitä, että häntä ei ymmärretä.

  Juutalainen ei voisi vähempää välittää näistä pikkupaskanarsisteista, mutta he ovat oiva ase perinteistä oergettä vastaan ja juutalainen voi tapansa mukaan itse piileksiä mediabunkkereissaan.

  Lapsiin kohdistuvaan perversiopropagandaan sen sijaan pitääkin puuttua, sillä se ei ole enää narsistista leikkiä, vaan demonijuutalaisuuden näkyvä merkki: Hyökkäys meitä kaikkia vastaan, avoimesti ja häpeää tuntematta, pienimpien, heikoimpien ja haavoittuvaisimpien kautta. 

  Tämä on rikoa ja julkea hyökkäys meitä, meidän lapsiamme ja perheitämme kohtaan ja tulkoon aika, jolloin tätä saastaa ajavat saavat ankarimman mahdollisen tuomion niin että he eivät enää koskaan kykene tällaiseen tulevien sukupolvien aikana.

  Lopuksi pitää kysyä arkinen kysymys Oodilta: Kuinka paljon Oodi tai tapahtuman järjestäjä maksaa tällaiselle ”artistille”, jotta ”artisti” voi ajaa seksuaalisia perversioitaan lapsille, lasten edessä?

  Nykyäänhän esimerkiksi nuorena homona esiintyminen on ammatti, kuten nämä tuureboeliukset ovat osoittaneet,

  Kuunteleeko tämä juutalaisjohtoinen Suomen huoraeliitti koskaa kansaa, joka taistelee olemassaolostaan? Ei kuuntele, huorat huoraavat ja juutalaiset maksavat siitä.

  • Totuuden soturi

   Vastaa

   Juuri näin on asiat-tavanomaiset syylliset,verhojen takaa, orkesteroivat tätäkin mädätystä. Pienet hatut, suuret ongelmat.

 • Jaakko peijainen

  Vastaa

  Mitä väärää lasten satutunnissa on? Miksi teidän sinne piti päästä huutelemaan?

  • Teeperi

   Vastaa

   Jos olisi joku tervejärkinen pitämässä satutuntia, ei olisi ongelmaa. Transupedofiilit ei ole terveitä

  • Julli

   Vastaa

   Kysytkö tosissasi?

  • Nimetön

   Vastaa

   Silloin kun olit itse lapsi, niin miltä olisi tuntunut kun pervot tulevat hätyyttelemään? Eivätkä aikuiset tee mitään.Olistko kunnioittanut vanhempiasi, jos heille tuommoinen lasten groomaus on ok?

 • jos tätillä ois...

  Vastaa

  Todella mielenkiintoista, miten tällainen USA:ssa 2015 alkanut konsepti on levinnyt nopeasti pitkin länsimaita. Nyt joidenkin mielestä ilmeisesti LGBTjne-värjätty propagandatuokio on jo itsestäänselvä osa kulttuuriamme, ja siitä puhutaan viattomana ”lasten satutuntina”. Kirjastotranssuilun taustoista löytyy hyvin tietoa internetistä, tuskin ketää yllättää, että lobbareina ja rahoittajina toimivat tavanomaise syylliset…

 • Piikivi

  Vastaa

  Mikä tarve yleensä esiintyä lapsille naiseksi pukeutuneena miehenä? Kyllä tuo nyt jo kertoo jostakin. Mokomakin porsas.

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   Jos joku kirjastossa satutuokioita pitävä suomalainen pukeutuisi saamelaiseksi, niin luultavasti joku aktivisti loukkaantuisi kulttuurisesta omimisesta. Paheksuntaa herättäisi myös pukeutuminen intiaaniksi päähineineen. Poliisi jo kutsuttaisiin paikalle, jos joku afrikkalaisten satujen lukija elävöittäisi tuokiota esiintymällä ihonsa tummanruskeaksi värjänneenä.

 • Anonymous

  Vastaa

  Hienoa aktivismia kansallismielisiltä! Ajatelkaa, että hallitus hyväksyy ja jopa kannustaa tälläiseen? Tuskin menee kauaa kun pedofilia laillistetaan. Ihan vitun sairasta, mutta mitä kieroutuneempaa ja sairaampaa sitä parempi näemmä. Meidän pitää vaan avata sydämemme ja hätistää ennakkoluulot! Rasismi on kumminkin se pahin asia, ei murha, raiskaus tai ryöstö vaan se, että lausuu totuuden. Se on eliitin pahin vihollinen: totuuden puhujat. Voi luoja miten sairaassa maailmassa elämme 😳

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi