Keravan vankila ei suostu kommentoimaan ääri-islamistien soluttautumista vankiyhteisöön

Käytännössä kyse on terroristijärjestö Isisiin liitetyn säätiön toteuttamasta vankien uskonnollisesta radikalisointioperaatiosta.

Rikos

Partisaani uutisoi viime viikolla Suomen ääri-islamistien taloussotkuista, yhteyksistä terroristijärjestö Isisiin ja epäillystä rahanpesusta peiteyhtiöiden kautta. Muut suomalaismediat eivät ole aiemmin uskaltautuneet julkaisemaan sensuroimatonta tietoa ääri-islamistiyhteisömme omistuksista, sijoituksista ja hiljaisista vallankäyttäjistä.

Partisaanin selvityksestä kävi ilmi, että suomalaiset ääri-islamistit perustavat mielellään hämäräperäisiä yrityksiä, joiden aidosta liiketoiminnasta ei ole saatavilla todisteita. Sen sijaan vaikuttaa siltä, että yritykset ovat olemassa ainoastaan paperilla, mikä viittaa rahanpesuun.

Erään Partisaanin tutkiman yhtiön liikevaihto oli viime vuonna pyöreä nolla, vaikka yhtiöllä oli kymmenien tuhansien eurojen kulut. Tästä huolimatta yhtiö sai kymmenien tuhansien eurojen lainan ääri-islamistiselta suomalaissäätiöltä, jolla on vahvat yhteydet terrorismin rahoittamisesta tunnettuun Saudi-Arabiaan ja Isis-järjestöön.

Islamistien Suomeen perustamat yritykset voivatkin olla välietappeja likaiselle rahalle, joka on peräisin Saudi-Arabiasta ja joka jatkaa matkaansa yhtiön kautta salaisiin kohteisiin. Mikäli valtamediassakin esitetyt rahanpesu- ja terrorismihypoteesit pitävät paikkansa, voidaan suomalaisyhtiöiden läpi kulkeutuneilla varoilla rahoittaa jopa terroristisia iskuja.

Käännytystyötä vankiloissa Marinin hallituksen tuella

Talousepäselvyyksien keskiössä on Helsingissä toimiva Suomen Islam-Keskus Säätiö (SIKS), jossa korkeinta valtaa käyttää egyptiläistaustainen maahanmuuttaja Aladin Maher, jolla on lämpimät suhteet Saudi-Arabiaan.

Partisaani tutki SIKS:n tilinpäätöstä, josta selvisi, että säätiö on järjestänyt ääri-islamistista käännytystoimintaa Keravan vankilassa. Käytännössä kyse on terroristijärjestö Isisiin liitetyn säätiön toteuttamasta vankien uskonnollisesta radikalisointioperaatiosta.

Vankilaviranomaisten mukaan ääri-islamistinen radikalisaatio Suomen vankiloissa on kiihtynyt viime vuosina huomattavasti. Tästä huolimatta SIKS:n mukaan vierailujen ”käytäntö yritetään yleistää” kaikkiin Suomen vankiloihin ”yhteistyössä Suomen hallituksen kanssa”.

Partisaani soitti jo viime viikolla Keravan vankilaan selvittääkseen vankilavierailujen taustoja. Puhelimeen vastannut apulaisjohtaja Minna Peltonen ei suostunut kommentoimaan tapausta käytännössä lainkaan. Peltonen kuitenkin pyysi toimitusta lähettämään kysymykset sähköpostitse. Kuten epäilimme, kyse oli väistöliikkeestä, sillä sähköpostiimme ei ole vieläkään kuulunut vastausta.

Mitä olisimme tahtoneet kysyä

Koska Keravan vankila tahtoo lakaista koko uutisen maton alle, julkaisemme alla kysymykset, jotka lähetimme vankilan johdolle. Lukijat voivat pohtia, miksei selkeisiin kysymyksiin tahdottu vastata:

 • Onko vankilan johdolla ollut tieto vierailusta?
 • Montako vierailua SIKS tai sen edustajat ovat järjestäneet?
 • Montako vankia on osallistunut vierailuihin?
 • Onko vankilassa havaittu islamistien tai muiden ääriliikkeiden radikalisoitumista tai järjestäytymistä?
 • Millainen on vankilanne radikalisaatiovastainen strategia?
 • Ovatko muut ääriliikkeet pyrkineet lähestymään vankeja esimerkiksi vierailujen kautta?
 • Voiko SIKS jatkaa vierailuja tulevaisuudessa?
 • Mitä muuta tahtoisitte kommentoida asiaan liittyen?

Kansallismieliset ei-toivottuja, ääri-islamistit tervetulleita

Vaikuttaakin siltä, että islamistisen käännytysoperaation ilmiö tiedostetaan hyvin Keravan vankilassa, mutta poliittisen korrektiuden vuoksi siihen ei puututa. Ilmiötä voidaan verrata siihen, että 2018 rikosseuraamuslaitos määritteli kansallissosialistisena aktivistina tunnetun vangin ”turvallisuusriskiksi” vain tämän arvomaailman perusteella, vaikka tämä ei ollut missään vaiheessa rikkonut vankilan sääntöjä.

Kansallismieliset suomalaiset luokitellaan vankiloissa siis alemman kastin edustajiksi näiden isänmaallisen arvomaailman vuoksi. Samalla ääri-islamistiseen terrorismiin ja rahanpesuun linkittyvä säätiö voi järjestää vapaasti uskonnollista käännytystoimintaa vankien joukossa.

On äärimmäisen huolestuttavaa, että Isis-terroristijärjestöön suoraan yhdistetty ja likaista saudirahaa Suomeen kanavoiva yhteisö lämmittelee säännöllistä vankilatyötä yhdessä Sanna Marinin hallituksen kanssa.

Erityisen synkkää on, että valtamediaa ja viranomaisia aihe ei tunnu lainkaan kiinnostavan. Yksikään suomalaismedia ei tarttunut uutiseen, vaikka Partisaani julkaisi vankilavierailut todistaneen otteen SIKS:n virallisesta tilinpäätöksestä.

Ääri-islamismi Aladin Maher Hallitus Isis Islam Keravan vankila Kotimaa Maahanmuuttajajengit Maahanmuutto Minna Peltonen Muslimit Pohjoismaiden Säätiö Rikos Rotu Sanna Marin Saudi-Arabia Suomen Islam-Keskus Säätiö Terrorismi Terrorismin puolustaminen Terrorismin rahoittaminen Väestönvaihto Valtioterrorismi Vankila Vankilat Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kukka Pukka

  Vastaa

  Vankilat ovat toimineet aina ja iankaikkisesti radikalisoitumisen lähteenä. Hyvä tsäännssi käännytellä koska siellä on monta elämäänsä kyllästynyttä , epätoivoakin kärsivää ja tulevaa pelkäävää joita on helppo manipuloida.

 • Timonius

  Vastaa

  Voisiko Suomeen perustaa ULKOMAISTEN AGENTTIEN rekisterin, johon kirjattaisiin kaikki jotka saavat tai ottavat ohjeensa ulkomailta ja toimivat suomen kansallisen edun vastaisesti.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hienoa, että julkistitte kysymykset.

  Mistähän syystä ei haluta vastata ja mitä muuta he yrittävät nyt peitellä?
  On vastenmielistä, että tuollaista toimintaa katsotaan läpi sormien, eikä yhtäkään viranomaista, hallituksen ministereitä tai valtamediaa kiinnosta.
  Kyse on kuitenkin merkittävästä asiasta.

 • pää määrää

  Vastaa

  Tarpeellinen kirjoitus, joka panee taas miettimään, miten Suomessa poliittinen järjestelmä toimii. Toimintaan liittyviä sanoja tuntuvat olevan; ideologista, salattua, vahingollista, älyvapaata.

  Suuresta vahingollisuudesta otan esimerkin. Ylen uutisten mukaan
  ”Suomi voi saada elvytyspaketista kaikkiaan 3,2 miljardia euroa avustuksia. Suomen on maksettava EU:n lainasta takaisin 6,6 miljardia.” lähde https://yle.fi/uutiset/3–11534034
  Ylimääräistä maksettavaa siis kertyy 3,4 miljardia. Miljardi menee yli ymmärryksen viisailtakin, joten kuvataan tarkemmin. Maksettavaa tulee miljoona euroa jokaisena päivänä yli 9 vuoden ajan. (1000000×365×9.4 = 3431000000) tai 28.3 miljoonaa kuukaudessa 10 vuoden ajan.
  Lainaa saadaan 3,2 miljardia ja takaisin maksun määrä on 6,6 miljardia. Jos laina-aika on 10 vuotta, korkoprosentiksi tulee kiskurikorko 15% kuukausittain maksettuna. Hallitus eikä eduskunta ymmärrä pankkimatematiikkaa tai ideologia voittaa järjen käytön. Hallitus toimii kuin typerä kansalainen ja pilaa tulevaisuutensa pikaluotoilla.

 • pertti grandell

  Vastaa

  olemme hyvää vauhtia ruotsin tielle, tässä sen nyt näkee, omat päättäjämme ovat ihan pihalla..turha puhua oikeusvaltiosta, bolseviikkeja koko remmi.

 • seant

  Vastaa

  Laittakaa kysely eduskunnan oikeusasiamiehelle tai oikeuskanslerille heidän on pakko vastata jotain.

 • Epäilys

  Vastaa

  ” säätiöllä on oikeus vahvistaa avioliittoja. Säätiö auttaa pariskuntia avioitumaan islamilaisella tavalla.”
  Kuulostaako kenestäkään muusta lievästi sanottuna epäilyttävältä? Eli jostain syystä näille on olemassa ulkopuolisten rahoittama säätiö, millä on valta vahvistaa tarvittaessa myös avioliittoja? Tulee vain väkisinkin mieleen että mikäli avioliitolle on juridisesta näkökulmasta jokin este, niin sitten löytyy tällainen takaportti.
  Hyvä esimerkki taas siitä miten täällä laki ei koske eräitä ja sen sijaan noudatetaankin jotain sharialakia.

 • Timo

  Vastaa

  Tuo järjestö täytyisi lakkauttaa

 • Veronmaksaja

  Vastaa

  Kannattaa seuraavaksi soittaa uudelleen Keravan vankilaan ja kysyä uudelleen, sopiiko että kysytte muutaman kysymyksen. Jos sähköpostiin ei ole tullut vastausta niin voidaan olettaa, että siellä on keskusteltu jossain palaverissa että miten näihin kysymyksiin tulee vastata, ja/tai sovittu kuka sieltä niihin saa vastata. Ei kannata antaa vielä yhtään periksi! Partisaanilla on oikeus saada vastaukset kysymyksiin, koska kyseessä ei ole mikään yksityinen yritys/henkilö vaan yhteiskunnan rahoilla ylläpidetty laitos.

 • N.N.

  Vastaa

  ”Sen sijaan vaikuttaa siltä, että yritykset ovat olemassa ainoastaan paperilla, mikä viittaa rahanpesuun.”

  Miten pankit ei reagoi näihin tileihin.

  Tuttu aviopari kertoo kuinka toiset pankit ja varsinkin muut pohjoismaiset pankit lähettää kyselyjä pankkitileistä kyllästymiseen asti ja taas oli tullut kyselyä nimeenomaan mahdollisen rahapesun takia. 

  Mitä Suomessa oikein tapahtuu, eikö meillä ole enää poliisejä tai tutkijoita?

 • Vuoroin vieraissa

  Vastaa

  Kasaarisionistien agendana on hävittää valkoinen rotu ja kansallisvaltiot kalergisuunnitelman mukaisen ”paneurooppalaisen rodun” ja EU-liittovaltion tieltä. Sitä tavoitetta ajaa myös islamistisen terrorismin juurruttaminen rauhallisiin valkoisiin yhteiskuntiin.

  Divide et impera, hajota ja hallitse.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi