Soitimme Keravan vankilaan, kysyimme ääri-islamistisesta käännytysoperaatiosta

Käytännössä kyse on terroristijärjestö Isisiin liitetyn säätiön toteuttamasta vankien uskonnollisesta radikalisointioperaatiosta.

Rikos

Partisaani uutisoi eilen Suomen ääri-islamistien taloussotkuista, yhteyksistä terroristijärjestö Isisiin ja epäillystä rahanpesusta peiteyhtiöiden kautta. Muut suomalaismediat eivät ole aiemmin uskaltautuneet julkaisemaan yhtä yksityiskohtaista ja sensuroimatonta tietoa ääri-islamistiyhteisömme omistuksista, sijoituksista ja hiljaisista vallankäyttäjistä.

Selvityksen hätkähdyttävin löydös oli se, että ääri-islamistien rahoituksesta vastaava Suomen Islam-Keskus Säätiö (SIKS) ilmoitti viimeisimmässä tilinpäätöksessään järjestävänsä vankilavierailuja. Käytännössä kyse on terroristijärjestö Isisiin liitetyn säätiön toteuttamasta vankien uskonnollisesta radikalisointioperaatiosta.

Vankilaviranomaisten mukaan ääri-islamistinen radikalisaatio Suomen vankiloissa on kiihtynyt viime vuosina huomattavasti. Tästä huolimatta SIKS:n mukaan vierailujen ”käytäntö yritetään yleistää” kaikkiin Suomen vankiloihin ”yhteistyössä Suomen hallituksen kanssa”.

Puhelu Keravan vankilaan

SIKS nimeää yhdeksi operaation kohdevankilaksi Keravan vankilan, jossa vierailuja on ehditty jo järjestää. Partisaani otti vankilaan yhteyttä ja sai luurin päähän apulaisjohtaja Minna Peltosen.

Peltonen oli häkeltynyt, kun häneltä kysyttiin suoraan siitä, miksi vankila antaa terrorismiin liitetyn säätiön järjestää yhteistapahtumia vankien kanssa. Aluksi Peltonen väitti, ettei säätiö ole hänelle ”tuttu”. Kun toimitus totesi, että vierailu mainitaan SIKS:n virallisessa tilinpäätöksessä, muuttui apulaisjohtajan äänensävy varovaiseksi.

Peltonen ei lopulta kiistänyt SIKS:n vierailujen tapahtuneen. Sen sijaan hän kieltäytyi kommentoimasta vierailujen sisältöä. Peltonen sanoi, ettei hän halua keskustella asiasta puhelimessa. Hän vaati saada kysymykset sähköpostitse, mikä on viranomaisten tyypillisin keino väistellä epämiellyttäviä aiheita. Sähköposteihin on helppo jättää vastaamatta.

Kansallismieliset ei-toivottuja, ääri-islamistit tervetulleita

Vaikuttaakin siltä, että islamistisen käännytysoperaation ilmiö tiedostetaan hyvin Keravan vankilassa, mutta poliittisen korrektiuden vuoksi siihen ei puututa. Ilmiötä voidaan verrata siihen, että 2018 rikosseuraamuslaitos määritteli kansallissosialistisena aktivistina tunnetun vangin ”turvallisuusriskiksi” vain tämän arvomaailman perusteella, vaikka tämä ei ollut missään vaiheessa rikkonut vankilan sääntöjä.

Kansallismieliset suomalaiset luokitellaan vankiloissa siis alemman kastin edustajiksi näiden isänmaallisen arvomaailman vuoksi. Samalla ääri-islamistiseen terrorismiin ja rahanpesuun linkittyvä säätiö voi järjestää vapaasti uskonnollista käännytystoimintaa vankien joukossa.

On äärimmäisen huolestuttavaa, että Isis-terroristijärjestöön suoraan yhdistetty ja likaista saudirahaa Suomeen kanavoiva yhteisö lämmittelee säännöllistä vankilatyötä yhdessä Sanna Marinin hallituksen kanssa. Erityisen synkkää on, että valtamediaa ja viranomaisia aihe ei tunnu lainkaan kiinnostavan.

Ääri-islamismi Isis Kerava Keravan vankila Kotimaa Maahanmuutto Minna Peltonen Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Muslimit Rikos Rikosseuraamuslaitos Rotu Saudi-Arabia Suomen Islam-Keskus Säätiö Terrorismi Terrorismin rahoittaminen Väestönvaihto Vankila Vankilat Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Upeaa työtä Partisaani, olette ehdottomasti ykkönen vaihtoehtomedioista!

  Tässä taas näki, että kyllä siellä vankilassa tiedetään mistä on kyse, ensin yrittivät valehtelua, sen jälkeen kieltäytyvät vastaamasta kysymyksiin.
  Terveessä yhteiskunnassa suomalaisviranomaiset ja ministerit seuraisivat tarkkaan islamistien toimintaa ja yhteyksiä, nyt näyttää siltä, että he saavat vapaasti tehdä mitä vain ja rekrytoida jäseniä jopa vankilan sisältä ja hallitus siunaa kaiken, käsittämätöntä.

  Laittoiko Partisaani kysymykset sähköpostilla eteenpäin? Ne kysymykset olisi myös hyvä julkaista.

 • N.N.

  Vastaa

  Siis Isis-terroristijärjestö ja Suomen hallitus, käsi kädessä, onpa soma, ystävyyttä yli rajojen!

  Ja tuo hallitusporukka on monesti mielipidetutkimusten kärjessä, en ymmärrä.

  • Jupi

   Vastaa

   Voin kertoa että Suomessa on pitkään harjoiteltu systemaattista vaalivilppiä. Tästä on montakin todistusta olemassa. Jatkossa ottakaa kaikki vkk ja piraattipuolueen äänestäjät valokuva äänestyslipuistanne ja laittakaa GPS paikannus kuvia varten. Kunhan jaksan niin kirjoitan taas tähän partisaaniin kirjoituksen aiheesta, mut nyt on duunia niin paljon et aika ei riitä. Kiitos partisaanille että olette mun mielipidekirjoitukset julkaisseet ja kiitos lukijoille että olette jakaneet. Tulevaisuudessa tulee lisää.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Todennäköisesti islamistit ovat antaneet lahjusrahaa vankilan johtoportaalle.

  Eikös kyseessä ole maanpetos jos viranomainen toimii vieraan vallan laskuun?

 • VMP

  Vastaa

  Kiitos partisaani. Samaan aikaan kävelevät tikittävät aikapommit vapaina. Lue Isis terroristit, jotka lennätettiin VIP lennoilla. Ja nauttivat ylläpidosta kaikin puolin viranomaisten ja hallituksen suojeluksessa.

 • Arvo

  Vastaa

  Meillä on uskomattoman kelvoton valtion johto! Härmä on hyvää vauhtia muuttumassa kehitysmaaksi ja vielä vaaleilla valitun edustajiston tyhmillä ja sinisilmäisillä päätöksillä.

 • Velkarahaa

  Vastaa

  Miten ihmeessä tämä Suomeen haalittu islamistiporukka on erityisen kunnostautunut erilaisten säätiöiden ja yhdistysten perustamisessa? Näillehän kanavoidaan myös veikkausvoittovaroja ja ilman suvakkien aktiivista apua näitä yhdistyksiä olisi huomattavasti vähemmän.

 • Kuka maksaa..

  Vastaa

  Sillä sitä porukkaa ei ”maalliset” lait koske. Ja siinä onkin yksi jippo jonka mukaan vankilat ovat helppo paikka tämän porukan työlle, sekä vankilassa on varmasti jo jonkin näköinen joukko samaa ”uskontoa” tunnustavia jotka avittavat käännytys työssä.
  Pikkurikollisena sisään, terroristinä ulos.

 • Ei tiedetä vielä

  Vastaa

  Oliskos sitä rahaa valunut suoraan valtiohallintoonkin sekä rikos seuraamus laitoksen henkilökunnalle?

 • R

  Vastaa

  Hienoa työtä taas kerran Partisaani! Eipä mediapooli tämmöistä selvitä kun poliittinen agenda kieltää.
  Kannattaa ehdottomasti laittaa ne kysymykset sähköpostina, koska tuo on valtion ja kuntien tyypillinen tapa toimia. Ne on todella tarkkoja siitä kuka saa antaa ja mitä lausuntoja mediaan. Kunnan puolella ainakin sanottiin ettei saa koskaan vastata jos ei ole täysin varma, yhtään epäilyttää kuka kysyy, ja aina kehoitettiin pyytämään kysymykset sähköpostitse, vaikka livenä olisi tarkoitus haastatella.

 • Pate

  Vastaa

  Onkos tää Peltonen jokin jäsenkirjapolitrukki? Islam-myötäily kuuluu lähes kaikilla puolueilla agendaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi