Suomen ääri-islamistien kirstunvartija ei ilmoittanut lainkaan verotettavaa tuloa

Kuinka todennäköistä on, että Suomen ääri-islamistien kirstunvartijalla, jolla on hyvät suhteet upporikkaaseen saudihallintoon, ei ollut lainkaan verotettavia tuloja?

Rikos

Aladin Maher.

Partisaani uutisoi tällä viikolla Suomen ääri-islamistien taloussotkuista, yhteyksistä terroristijärjestö Isisiin ja epäillystä rahanpesusta peiteyhtiöiden kautta. Muut suomalaismediat eivät ole aiemmin uskaltautuneet julkaisemaan sensuroimatonta tietoa ääri-islamistiyhteisömme omistuksista, sijoituksista ja hiljaisista vallankäyttäjistä.

Partisaanin selvityksestä kävi ilmi, että suomalaiset ääri-islamistit perustavat mielellään hämäräperäisiä yrityksiä, joiden aidosta liiketoiminnasta ei ole saatavilla todisteita. Sen sijaan vaikuttaa siltä, että yritykset ovat olemassa ainoastaan paperilla, mikä viittaa rahanpesuun.

Erään Partisaanin tutkiman yhtiön liikevaihto oli viime vuonna pyöreä nolla, vaikka yhtiöllä oli kymmenien tuhansien eurojen kulut. Tästä huolimatta yhtiö sai kymmenien tuhansien eurojen lainan ääri-islamistiselta suomalaissäätiöltä, jolla on vahvat yhteydet terrorismin rahoittamisesta tunnettuun Saudi-Arabiaan ja Isis-järjestöön.

Islamistien Suomeen perustamat yritykset voivatkin olla välietappeja likaiselle rahalle, joka on peräisin Saudi-Arabiasta ja joka jatkaa matkaansa yhtiön kautta salaisiin kohteisiin. Mikäli valtamediassakin esitetyt rahanpesu- ja terrorismihypoteesit pitävät paikkansa, voidaan suomalaisyhtiöiden läpi kulkeutuneilla varoilla rahoittaa jopa terroristisia iskuja.

Ei lainkaan verotettavaa tuloa

Partisaanin selvityksen mukaan kaiken ytimessä on kaksi Suomeen rekisteröityä säätiötä, Pohjoismaiden Säätiö (PS) ja Suomen Islam-Keskus Säätiö (SIKS). Molemmissa säätiöissä korkeinta valtaa käyttää egyptiläistaustainen maahanmuuttaja Aladin Maher, jolla on lämpimät suhteet Saudi-Arabiaan.

Toimitus pyrki selvittämään Maherin taustoja tänään lisää. Häntä voidaan säätiötaustansa vuoksi pitää Suomen ääri-islamistien kirstunvartijana, sillä PS ja SIKS vastaavat fundamentalistien toiminnan rahoittamisesta useissa maamme kaupungeissa.

Kummallista kyllä, Maher ei viimeisimpien verotietojen mukaan ilmoittanut viranomaisille lainkaan verotettavia tuloja. Jopa eläkkeet verotetaan poikkeustapauksia lukuun ottamatta ansio- tai pääomatuloina.

Kuinka todennäköistä on, että Suomen ääri-islamistien kirstunvartijalla, jolla on hyvät suhteet upporikkaaseen saudihallintoon, ei ollut lainkaan verotettavia tuloja?

Ääri-islamismi Aladin Maher Egypti Isis Kotimaa Pohjoismaiden Säätiö Rahanpesu Rikos Rotu Saudi-Arabia Suomen Islam-Keskus Säätiö Terrorismi Terrorismin rahoittaminen Veronmaksajat Verotus Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pöh

  Vastaa

  KELA(kansaneläkelaitos) lienee Suomessa suurin terrorismia rajottava järjestö?
  Eli siis suomalaiset veronmaksajat

  • realisti

   Vastaa

   toivottavasti tarkoitat rahoittaja sanoessasi rajottava

   • pzkw

    Vastaa

    👍

 • Pyhä henki

  Vastaa

  Älkääs nyt, sehän elää pyhästä hengestä. Eihän se muuten olisi hengen miehiä.

  • Riku

   Vastaa

   Paitsi että islamissa kun ei ole Pyhää henkeä, eli jostain muualta tuon on täytynyt ylläpito saada.
   Asumistuesta saakka kaikki sosiaaliedut on verotettavaa tuloa, joten ei paljon jää vaihtoehtoja…

 • Julli

  Vastaa

  Pankkien pitäisi olla kiinnostunut tällaisista rahanliikkeistä jo toimilupiensa säilyttämisen vuoksi..

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi