Homoliput paloivat tällä kertaa Kuopiossa!

Mikäli sinulla on havaintoja sodomiavastaisesta aktivismista, kuten takavarikoiduista tai poltetuista Pride-lipuista, lähetä juttuvinkki ja kuvat meille!

Aktivismi

päivitetty

Julkista sodomiaa, valkoisiin kohdistuvaa rasismia ja lasten hyväksikäyttöä lobbaavaa Pride-instituutiota vastaan on tehty Suomessa aktivismia jo yli kymmenen vuoden ajan. Kansallismieliset ovat perinteisesti esimerkiksi takavarikoineet julkista tilaa rumentavia sateenkaarilippuja ja koristelleet Seta-toimistoja poliittisilla iskulauseilla.

Perinne vaikuttaa saaneen jatkoa myös tänä vuonna. Partisaani sai anonyymiltä lähteeltä tiedon, että Kuopion yliopiston lippusalkoon nostettu sateenkaarilippu takavarikoitiin ja poltettiin vastalauseena kulttuurimarxismille.

Lähde kertoi kannustavansa myös muita kansallismielisiä toimimaan samalla tavalla. Näin onkin tehty useissa kaupungeissa kesän ja syksyn aikana.

Mikäli sinulla on havaintoja sodomiavastaisesta aktivismista, kuten takavarikoiduista tai poltetuista Pride-lipuista, lähetä juttuvinkki ja kuvat osoitteeseen: contact@partisaani.com

Aktivismi Homolobby Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Kulttuurimarxismi Kuopio LGBT Pride Rappiokulttuuri Suora toiminta Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Hienoa. Kulttuurimarxismia viestivä objekti on tuhottu oikeaoppisesti polttamalla. Mutta sota jatkuu ja suvakkiarmeija ei luovuta edes kalakukkokaupungin suhteen. Kaikki aito ja alkuperäinen suomalaisuus tulee heidän mielestään hävittää. He vihaavat itseään ja muita. Lapsetkin he haluavat myrkyttää pornolla ja rokotteilla.

 • Kake

  Vastaa

  UPEAA TOIMINTAA aktiiveilta!!!

  LGBTQ+jne, MaTu, femakko, viher, yms. sontaa & propagandaa on joka paikka nykyään täynnä ja sitä tulee joka ’tuutista’. On vastaiskun aika ja tuli hoitaa kätevästi mm. tuollaiset kieroutuneidenkin liput.

 • Julli

  Vastaa

  Hyvä aloitus tälle päivälle. 😊

 • R

  Vastaa

  Kiitos sinulle tai teille ketä on ollut tätä tekemässä! Tässä se taas nähdään, homotuspäivä on ollut ja mennyt jo mutta vieläkin näitä laitetaan esille. Sanokaa mun sanoneen, nämä yrittää saada erivapauden pitää tätä propagandaa esillä julkisilla paikoilla 365 päivää vuodessa.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Tämä on isku mädättäjien kasvoille. Pienen mittakaavan suoraa toimintaa.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  En ikinä kehottaisi ketään näin hienoon toimintaan, paitsi anonyymisti ehkä.

 • Pasi Sivula

  Vastaa

  Aivan uskomattomia kommentoijia täällä. Miksi teidän pitää olla noin ilkeitä, uskotteko tuollaisen partisaani julkaisijan propagandan tosta vaan? Ei seta eikä pride väki hyväksy lasten hyväksikäyttöä vaan ovat sitä vastaan. Eikä edes se ole heidän syytään jos joku nuori tulee kaapista ulos. 

  ”LGBTQ+jne, MaTu, femakko, viher, yms. sontaa & propagandaa on joka paikka nykyään täynnä ja sitä tulee joka ’tuutista’. On vastaiskun aika ja tuli hoitaa kätevästi mm. tuollaiset kieroutuneidenkin liput.” – Kake 

  Hyvä kake, jos jotain asiaa kerrotaan usein niin ei se tee siitä epänormaalia, Homoudella ym on todella pitkä historia, se on vain ollut hyvin kauan tabu koska moni uskonto on pitänyt ihmisiä tiukassa kontrollissa ja niin on pidetty natsejakin ja isänmaallisia. Lippujen polttaminen ei poista sitä tosia asiaa täällä on erillaisia ihmisiä. Jokainen on Jumalan luoma ja arvokas sellaisenaan kuin on. Ei ne asiat johdu vihreästä tms ideologiasta, ei homoutta ym voi ihmisistä poistaa, eheyttää, parantaa, estää, kuten säkin tunnet itsesi heteroksi tuntevat muut itsensä lesboksi, homoksi ym vaikka miten pistäisit vastaan. Älä vaan sano että sä haluat tappaa kehitysvammaiset, downsyndroomaiset? miten pitkälle ideologiassasi olet valmis menemään? entä jos sinut onnettomuudessa pelastaa Joku pride sateenkaari porukassa oleva feministi? Tiedätkö mitä raamattu sanoo millaisia meidän tulisi muunmuassa olla? ”Hengen hedelmä on ilo, rakkaus, rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, sävyisyys, itsensähillitseminen, sellaista vastaan ei ole lakia” gal 5:22 ”Rakkaus ei tee lähimmäiselleen mitään pahaa, Sen tähden rakkaus on täyttänyt lain” – room 13:10. Tämä ei toki estä sitä ettet voi olla kriittinen mutta lähestymistapasi asioihin on väärä kuten muillakin. Olen itsekkin ollut täynnä vihaa ihmisiä kohtaan ja kansallissosialistejakin kohtaan, uskoon tultuani suhde ihmisiinkin muuttui ja rupesin katsomaan elämää uudesta näkökulmasta. Tiedän että todennäköisesti sinä ja muut nauratte tälle, mutta rukoilen että sanani merkitsisi edes jotain teille. 

  ”Herra siunatkoon sinua ja varjelkoon sinua;
  Herra valistakoon kasvonsa sinulle ja olkoon sinulle armollinen;
  Herra kääntäköön kasvonsa sinun puoleesi ja antakoon sinulle rauhan.” – 4 moos 6:24–26

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi