Juutalaiselle Harvey Weinsteinille jälleen raiskaustuomio

Weinsteinin filmografia on täynnä anti-valkoista propagandaa. 70-vuotias Weinstein istuu jo nyt 23 vuoden vankeustuomiota New Yorkissa.

Sionismi

Juutalainen elokuvatuottaja ja sarjaraiskaaja Harvey Weinstein on jälleen tuomittu raiskauksesta ja muista seksuaalirikoksista, jotka tapahtuivat hänen uransa huipulla. Vuosikymmeniä jatkuneet rikokset tulivat suurempaan tietoisuuteen vasta vuonna 2017. Vielä 2010-luvulla Weinstein lukeutui Hollywoodin ja koko maailman vaikutusvaltaisimpiin ihmisiin, vaikka hänen rikoksensa olivat jo tuolloin alan keskuudessa ”julkinen salaisuus”.

Weinsteinin tuottamiin elokuviin kuuluu muun muassa Quentin Tarantinon ohjaamat Inglourious Basterds ja The Hateful Eight, joissa kohdistetaan raakaa väkivaltaa valkoisiin ihmisiin.

Lähde: HS

Lue myös: Elijah Wood: Taru sormusten herrasta ‑elokuvan örkkinaamio jäljittelee juutalaisen kasvoja

Harvey Weinstein Juutalaiset Raiskaus Rikos Rotu Sionismi Ulkomaat

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Harvey Weinsteinin tapauksessa on kyseessä aivan normaali juutalainen filmimoguli joihin kuuluivat lähes kaikki Hollywoodin merkittävät yhtiöiden perustajat. Luoda ura ja saada Oskari on ollut aloittavan naisnäyttelijän koko elämän tärkein tavoite, joten jalkojen levittäminen ohjaajalle tai tuottajalle on ollut normaali käytäntö. Nykyinen naisten kostonhimo on johtanut siihen, että ikääntyneet näyttelijät nostavat näitä juttuja rahastamisen tarkoituksessa ja usein onnistuvat! Harva nainen haluaisi Weinsteinin tapaisen henkilön tyydyttämistä, mutta ura ratkaisi! Näyttelijättäret ovat todellisuudessa kallispalkkaisia prostituoituja!

 • TT

  Vastaa

  Kun tiedostaa propagandan määrän ja laadun, niin Hollywoodin tuotoksia ei pysty katselemaan. Elokuvia on onneksi tehty muuallakin ja aivopesun määrä on niissä vähäisempää.

 • anonyymi

  Vastaa

  Maailmassa lienee paljon ammattilaisia, joilta Harveyt voisivat ostaa palveluja ja siten välttyä syytöksiltä.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Bill Cosbyn suojaväri pelasti. Samoin meillä Veijo Baltzar. Vaan juutalaisuus ei näytä pelastavan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi