Elijah Wood: Taru sormusten herrasta ‑elokuvan örkkinaamio jäljittelee juutalaisen kasvoja

Huvittavaa kyllä, lähes jokainen elokuvan örkki näyttää Harvey Weinsteinilta.

Viihde

päivitetty

Taru sormusten herrasta ‑elokuvatrilogiassa pääsankari Frodoa esittänyt Elijah Wood paljasti medialle, että eräs elokuvan örkeistä suunniteltiin näyttämään juutalaiselta filmimogulilta. Örkit ovat erityisen rumia ja niljakkaita pahuuden palvelijoita Taru sormusten herrasta ‑mytologiassa.

Örkin esikuvana toiminut juutalainen on sarjaraiskaaja Harvey Weinstein. Juutalainen Weinstein oli käytännössä koko Hollywoodin hallitsija, kunnes hän joutui lopulta vankilaan raiskattuaan liian monta tähteyteen pyrkinyttä nuorta naista. Weinstein on myös palava Israelin ystävä ja juutalaisvaltion rahoittaja.

Wood kertoi, että Weinsteinin Miramax-yhtiö teki kaikkensa sabotoidakseen elokuvatrilogian tuotantoa. Niinpä elokuvan tuottanut New Line Cinema päätti tehdä yhdestä örkistä Weinsteinin näköisen ”eräänlaisena vittuiluna”.

Wood ei kuitenkaan kerro, mikä örkkinaamareista jäljittelee juutalaisen Weinsteinin kasvonpiirteitä. Useat mediat ovat viime päivinä arvuutelleetkin, kuka örkeistä on ”Weinstein”. Huvittavaa kyllä, lähes jokainen örkki näyttää juutalaismogulilta, kuten seuraavat mediassa tehdyt rinnastukset osoittavat:

Lähde: Helsingin Sanomat

Elijah Wood Harvey Weinstein Hollywood Juutalainen rikollisuus Miramax Raiskaus Rotu Sionismi Talous Taru sormusten herrasta Törkeä raiskaus Viihde Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • JK

  Juutalaisiahan nuo ovat Tolkienin kirjoissakin. Rahanahneita, pahoja otuksia. Ulkomuotoa myöten Tolkien aivan selvästi kertoo noiden olevan juutalaisia.

 • Kartettavat piirteet

  Eikä tarvitse kaukaa hakea noita-akan kasvonpiirteitä. Valkoisia lapsia opetettiin näin jo nuoresta karttamaan tiettyjä kasvonpiirteitä.

  https://images.gawker.com/18k2fnf4q9anfjpg/c_scale,fl_progressive,q_80,w_800.jpg

  Sitä saattoi selvitä hengissä, toisin kuin esim. ne jotka tapasivat Jack The Ripperin.

 • Ironfist

  Hmmm. Alimmaisessa kuvassa on joku Helsinki Pride kulkueen ” örkki ”. Sanoisin omana kantanani, että ylhäältä lukien toisessa kuvassa on paras yhden-näköisyys ja toisaalta, eikö kaikki seemiläiset näytä örkiltä jos rehellisiä ollaan ?

 • Comments are closed.

  Lue seuraavaksi