Terrorilistan kurdilla linkki Suomen juutalaisjohtajaan

Yhteisen sävelen löytämistä on voinut helpottaa se, että geenitutkijat ovat havainneet kurdien ja juutalaisten olevan läheisiä sukulaiskansoja.

Sionismi

PKK-terroristi Burcu Ser ja Suomen juutalaisjohtaja Yaron Nadbornik.

Turkki on vaatinut Suomea ja Ruotsia luovuttamaan joukon kurditaustaisia terroristeja ja rikollisia vastineeksi siitä, että Turkki tukisi kahden Pohjoismaan liittymistä Natoon. Eilen uutisoimme, että Turkin media on julkaissut nyt listan kurdeista, jotka Suomen ja Ruotsin täytyy luovuttaa Turkkiin tuomiolle, mikäli Nato-prosessia tahdotaan jatkaa.

Nimilistan ohella media julkaisi kurditerroristien valokuvia.

Turkki vaatii Suomea ja Ruotsia luovuttamaan yhteensä 45 kurdia. 12 luovutusvaatimusta kohdistuu Suomeen ja loput 33 Ruotsiin. Toistaiseksi Pohjoismaat eivät ole suostuneet vaatimukseen, vaikka kurditerroristien ja ‑rikollisten suojelu ei millään tavalla edistä esimerkiksi Suomen kansallisia intressejä.

Terroristilista.

Tähtäimessä PKK:n ja FETO:n terroristit

Turkki on erityisen kiinnostunut FETO- ja PKK-kurditerroristijärjestöjen jäsenistä, jotka ovat saaneet Pohjolasta turvapaikan. Lisäksi listalla ovat muihin rikoksiin syyllistyneet Cevdet Vurunbigi ja Sefer Kebabcı. Yhden rikollisen nimi ei selviä uutisesta.

Turkki vaatii Suomea luovuttamaan seuraavat PKK:n terroristit: Sultan Aktepe, Sezgin Çırık, Burcu Ser, Osman Yağmur ja Tekin Wishli.

Turkki vaatii Suomea luovuttamaan seuraavat FETO:n terroristit: Mehmet Demir, Adil Erol, Abdulkadir Yılmaz ja Zeynel Abidin Karadiş.

Pohjoismaissa oleskelevat kurditerroristit ovat verkostoituneet paikallisen äärivasemmiston kanssa. Toisaalta kurdimilitantit ovat pitäneet kuitenkin julkisuudessa matalaa profiilia, jotta terroristileima ei estäisi heitä tekemästä rahaa Suomessa.

Kurdiliikkeen ideologiassa yhdistyvät etnonationalismi ja kommunismi.

Juutalaisjohtaja ja kurditerroristi

Yksi PKK-terroristijärjestön jäsenistä, Burcu Ser, on pyrkinyt luomaan kaikessa hiljaisuudessa uraa Suomessa teknologia-alalla. Vaasan ammattikorkeakoulusta 2016 valmistunut Ser on työskennellyt muun muassa kulttuurimarxistisessa KONE-yhtiössä. Terrorilistan tultua julki Ser alkoi siivota digitaalisia jalanjälkiään pois verkosta.

Mielenkiintoinen yksityiskohta on, että Ser toimii Galith Sarah Nadbornik ‑nimisen juutalaisen perustamassa International Working Women of Finland (IWWOF) ‑järjestössä. Turussa 2020 järjestetyssä tilaisuudessa juutalainen Nadbornik ja PKK-terroristi Ser olivat IWWOF:n pääpuhujia.

Galtih Nadbornikin sukunimi saattaa kuulostaa tutulta, mikä ei ole ihme. Hän on Suomen korkeimman juutalaisjohtajan, Yaron Nadbornikin, vaimo.

Yaron Nadbornik on toistuvasti vaatinut viranomaisia estämään kansallismielisen aktivismin Suomessa. Onkin kovin ironista, että Nadbornikin perhe toimii samalla tiiviissä yhteistyössä virallisen terroristiluokituksen saaneen kurdin kanssa. Yhteisen sävelen löytämistä on voinut helpottaa se, että geenitutkijat ovat havainneet kurdien ja juutalaisten olevan läheisiä sukulaiskansoja.

Lue myös: Turkki julkaisi listan kurditerroristeista, jotka Suomen on luovutettava

Burcu Ser Galith Sarah Nadbornik Juutalaisjärjestöt Kone Kotimaa Kurdimafia Kurdit Kurditerrorismi Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Sionismi Suomen juutalaisyhteisö Yaron Nadbornik

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Anonymous

  Vastaa

  Hienoa! Kurdit ovat roskasakkia, jotka voidaan ilomielin luovuttaa Turkkiin jos Suomi mielii NATOn jäseneksi. Kurditerroristeja tukeva äärivasemmistoliike on myöskin luokitelteltava terroristijärjestöksi ja kaikki sen toiminnassa olevat on pidätettävä ja näyttää kansalaisille kongreettisesti mitä seuraa terroristien tukemisesta! Julkiset teloitukset otettava käyttöön ja toimeenpantava. Itäraja on suljettava välittömästi ja sinne pitää lähettää mittavasti modernia sotilaskalustoa ja joukkoja sinne ryssien invaasion Eurooppaan aiheuttaman uhan vuoksi. Nyt on Suomella näytön paikka ja kovat otteet käyttöön! 3. maailmansota on hyvin lähellä. Ryssien mongoloidilaumat tulee pysäyttää!

 • Julli

  Vastaa

  Hienoa tutkivaa journalismia. 😃👌

 • Salomon

  Vastaa

  Kauanko tätä silmänlume farssia jatketaan, noh tarpeeksi kauan kun hokee, esim. kuudesta miljoonasta tuhkahiutaleesta niin kyllä se jonkun päässä todeksi muuttuu. Tai, tuolla kaupungilla liikkuessa näkee edelleen näitä tuplamaski sekoilioita, ihmisiä jotka pelottelun ja jatkuvan toiston kautta tekevät mitä heidän käsketään tekevän. Ihan vitun surullista ja noi kurdit voi mennä Israeliin kun se on niin vapaa ja vastaan ottava maa maailmassa,velkei kaikkein filantrooppisin valtio ikinä. Menkää kurdit Israeliin, siellä on maitoa ja hunajaa

 • enkeksinimee

  Vastaa

  The jews are at it again.

 • Ilmari

  Vastaa

  Uutinen on jo nyt vanhentunut.

 • Tervemenox

  Vastaa

  Onhan se naurettavaa että tuommoisen takia emme pääsisi NATOon. Koko lössi listalta suoralla lennolla Erdoganin syliin vaan, meille noista ei ole kuin extremehintaista haittaa.

 • Anonymous

  Vastaa

  Suomi ja Ruotsi tulee kompastuu omaan typeryyteensä näissä luovutusasioissa. Iltalehti puhuu ”terroristeista” ikään kuin nuo elukat ei niitä olisi ja Ruotsin Andersson ja meidän Sale pressa heti asettui poikkiteloin väittäen ettei mitään nimilistoja ole saatu eikä aio karkoittaa ketään. Suomi ja Ruotsi kaatuu omaan suvaitsevaisuuteensa ja tyhmyyteensä jos yrittävät heti kiemurrella irti Turkin kanssa tehdystä sopimuksesta.

 • Kiinniotto-oikeus

  Vastaa

  Suomen kansalaisellahan on kiinniotto-oikeus etsintäkuulutettuja kohtaan. Niin että ei kun silmät auki, kyllä ne jostain löytyy. Myös erehdyttävästi samannäköiset voidaan viedä varmuden vuoksi poliisiasemalle.

 • Jones

  Vastaa

  Pitää muuten paikkansa.
  http://romanit-info.webnode.fi/news/romanit-israelin-kadonnut-sukukuntako-totta-vai-tarua-/
  ‑Itse asiassa DNA paljastaa, että kansa, joka on geneettisesti lähempänä juutalaisia, ovat kurdit ja eteläitalialaiset, jotka eivät ole seemiläisiä…

 • jupi

  Vastaa

  eli jos yks noista olis saunan takana piilossa niin suomi ei pääse naton jäseneksi? tää ei oo mikään kehotus.

 • Antisionisti

  Vastaa

  Sionistit eivät nakkaa paskaakaan muista olivatpa nämä sukulaiskansoja tai eivät, niille vain omalla maailmanvallalla on merkitystä. Sanoihan theodor herzl että uhrataan omiamme jotta saadaan tavoitteet läpi ja niinpä niillä on nyt israel ja antisemitismiase. Sionistit käyttävät kurdeja vain tykinruokana aivan kuten punikkejakin. Hyödyllisiä idiootteja.

 • Vuoroin vieraissa

  Vastaa

  Anonymous: Ryssien mongoloidilaumat tulee pysäyttää! Kylläppäs osasit sotkea hyvin puurot ja vellit. Valkoiset venäläiset ja jopa tataarit ovat geneettisesti meitä lähempänä kuin hurrit. Nämä valhejutkut eli sionistit taase ovat lähempänä mongoleja. Olisko historian tutkimus mitään?

  • enkeksinimee

   Vastaa

   Olemme Suomalais Ugrilaisia ja Germaanien sukua. Jotkut väittää että Hyperboreasta eli ihan Hd arjalaisia. Jotkut ovat sekoittuneita venäläisten kanssa

 • Nimetön

  Vastaa

  Demarien, Vas ja ”Vihreiden” puoluetoimistojen lisäksi Helsingin ja Turun synagoogat kannattaa tarkistaa jos näitä ählyterroristeja etsii.

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Suomen tulisi lopettaa vihervasemmistovetoinen terroristien hyysääminen ja lopettaa kaikenlainen suunsoitto ja typerä sekoilu muitten asioihin milloin milläkin subjektiivisella moraaliperusteella. 

  Mitä tulee kurdeihin, niistä meillä on jo riittävästi kokemusta tietääksemme, miten he toimivat saadessaan kaiken valmiina eteen katettuna ja siksi jokainen Turkin palautettavaksi vaatima terroristi tulee palauttaa mitä pikimmin. Tiedämme myös jo miten he ajattelevat ja miten he sopeutuvat Suomeen ja suomalaisiin ja sen perusteella heillä ei ole sijaa länsimaissa.

  Meillä on roskasakkia ihan riittämiin omasta takaa, sitä ei tarvitse Lähi-Idästä – tai muualtakaan ‑tuottaa lisää, puhumattakaan vihervasemmiston rakastamista terroristeista.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi