Haluaako Suomen juutalaisjohtaja viimein rajat kiinni? Vaatii islamistikulttien poistoa länsimaista

Nadbornik on aikaisemmin juhlistanut monikulttuurisuutta ja avoimia rajoja, mutta vain viikossa hänenkin päänsä vaikuttaa kääntyneen.

Väestönvaihto

Juutalainen sotilas uhoaa ei-juutalaiselle lapselle miehitetyssä Palestiinassa.

Suomen juutalaisjohtaja Yaron Nadbornik vihjaa, että länsimaiden rajat tulisi sulkea muslimimaahanmuuttajilta. Nadbornik on aikaisemmin juhlistanut monikulttuurisuutta ja avoimia rajoja, mutta vain viikossa hänenkin päänsä vaikuttaa kääntyneen.

Juutalainen kommentoi maanantai-iltaista terrori-iskua, jossa kuoli kaksi ruotsalaista, X‑tilillään:

”Täysin tuomittavaa väkivaltaa kohdistettuna siviileihin TAAS. Ajatukset ovat uhrien omaisten luona. ISIS on Hamas on ISIS. Vain näiden väkivaltakulttien uhan poistamalla voivat siviilit olla turvassa länsimaissa.”

Puhumalla näiden uhan poistamisesta länsimaissa hän selvästi vihjaa, että Euroopan rajat tulisi sulkea muslimeilta, sillä se on ainut tapa varmistaa, ettei muslimiterroristit pääse mantereelle tekoineen.

Toisessa viestissään hän kirjoittaa palestiinalaisten vapauden kaipuun olevan lähtökohtaisesti väkivaltaista:

” ’From the river to the sea, Palestine will be free’- huuto peräänkuuluttaa kansanmurhaa. Rauhallisenakin pysyttelevä mielenosoitus voi olla erittäin väkivaltainen luonteeltaan. Väkivalta vain tulee viiveellä. Tämä asia on tärkeää tiedostaa”, hän kirjoittaa.

Juutalainen siis tunnustaa, että mikäli palestiinalaiset haluavat lopettaa kansansa nöyryyttämisen, on väkivalta ainut vaihtoehto.

Lähde: X

Kotimaa Rotu Sionismi Suomen juutalaisyhteisö Ulkomaat Väestönvaihto Yaron Nadbornik Yhteiskunta

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Salomon

  Vastaa

  ”täysin tuomittavaa väkivaltaa kohdistettuna siviileihin TAAS…” Nyt pääs kyllä nauru, olipa siellä sitten riehumassa vaikka PLO, mistä johtuu, että väkivalta seuraa aina teitä juutalaiset? Nyt on ensiarvoisen tärkeää heittää lisää bensaa liekkeihin! On kerrottava kaikki mahdollinen mitä nää paskarotuiset ovat tehneet ja järjestettävä lisää mielenosoituksia. Olisi hyvä jos pääsisi jopa johonkin arabijoukkoon mukaan maski päässä, agitaattorin lailla, huutamaan kuolemaa israelille. Iloiset kauppiaat! Nyt pääsette maistamaan sitä hedelmää mitä olette viljelleet, vuosi tuhansia

  • Nimetön

   Vastaa

   PLO:on rättipää Arafad oli saada aikaiseksi rauhan Plestiinsn ja Jutkuvaltion välillä.
   Yllättäen Jenkkien ja Jutkujen keskinäisellö yhteistyöllä saatiin Arafad hengiltä ja sodat saivat vuosikymmenien mittaisen jatkoajan.

 • Y-Tube

  Vastaa

  ISIS = MOSSAD (Israeli Secret Intelligence Service) – 100% PROOF

 • TT

  Vastaa

  Maailmanloppu on totisesti lähellä, kun juutalainen puhuu totta ja suoraan. Tietenkin rotumuukalaista maahanmuuttoa tulee rajoittaa. Olisi pitänyt jo kauan sitten. Auta kuitenkin armias, jos kanta-asukki toteaa tämän. Saa peräänsä mielisairaat suvakit, polpon ja valtakunnantoiviaiset.

  • Nimetön

   Vastaa

   sama koskemaan myös näitä juutalaisia ja heidän marionettejaan.
   siis musulmaanien lisäksi.

  • Salomon

   Vastaa

   Tottakai juutalainen alkaa puhumaan ”totta” ja ”suoraan”. Hän puhuu juuri sen verran, että saa fokuksen kääntymään omista rikoksista, ” toisten rikoksiin”, ihan perus psykologiaa, asenna ajatus ja lehahda pois paikalta… Olithan nyt vain sarkastinen?

 • Häntä heiluttaa koiraa

  Vastaa

  Ei kai nyt yksi juutalainen pysty vaikuttamaan Suomen valtiohallintoon? Ja jos pystyy niin millä kompetenssilla?

  • Pertti Saani

   Vastaa

   Kyllä saattaa pystyäkin kun joku porukka älämölöi johtajansa tahtiin. Suomen poliitikot eivät muuten kysele kompetenssia (eiväthän itsekään omaa sellaista) vaan kysyvät aina: ”Mitä ne meistä ajattelevat?”

   • Pertti Saani

    Vastaa

    * sekä ”edistääkö tämä kannatistani/uraani ja vaurauttani?”

 • ValhallaX

  Vastaa

  Israel juuri parhaillaan kohdistaa täysin tuomittavaa väkivaltaa siviileihin. Kuten olen sanonut: Sionisti valehtelee aina. Joka ainoa kerta.

 • Jukka

  Vastaa

  hieno juttu jos rajat menee kiinni muslimeilta ja jo täällä olevat karkotetaan.

 • Asko Liukkonen

  Vastaa

  Nautin tästä. Juutalaiset ovat lopulta täysin yhtä vajakkeja kuin liberaalit valkoisetkin.

 • Lähi-idän asiantuntija

  Vastaa

  Juutalaisten johtaja kääntyi vihdoin kantasuomalaisten kannalle maahanmuuttoasiassa. Hänkin huomasi ettei se tuo onnea ja autuutta. Parempi elää rauhassa kuin tuoda lähi-itää Suomeen. Siinä kesti tajuta asiaa vuosikymmeniä, mutta mieli muuttui sitten äkkiä.

 • Kepukin pettää aina äänestäjät

  Vastaa

  Kepukin pettää aina. Takki kääntyy oppositiossa tuulen mukaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi