Suomen juutalaisjohtaja: ”Palestiinalaisten ja juutalaisten yhteiselo mahdotonta”

Monikulttuurista yhteiseloa Israelissa kammoava juutalaisjohtaja ei kuitenkaan allekirjoita suomalaisten oikeutta omaan kotimaahan.

Sionismi

Suomen juutalaisyhteisön johtohahmot Yaron Nadbornik (vas.) ja Dennis Mattsoff.

Suomen juutalaisjohtaja Yaron Nadbornik kirjoittaa X‑tilillään palestiinalaisten ja juutalaisten yhteiselon olevan ”mahdotonta.” Nadbornik siis väittää, että monikulttuurinen yhteiselo ei toimi käytännössä – ainakaan silloin, kun kyse on juutalaisen rotupuhtauden vaalimisesta.

Nadbornik linkkaa päivityksessään Ivan Puopolon tekemään haastatteluun, jossa haastatellaan Suomen juutalaista Dennis Mitzneriä liittyen viimeisimpään eskaloitumiseen Palestiinassa. Juutalaisjohtaja kehuu rotuveljeään ja kutsuu palestiinalaisten oikeutettua taistelua olemassaolostaan ”kuoleman kultiksi.”

”Erinomainen @ivanpuopolo ja @DennisMitzner keskustelu Hamasin suorittamiin massamurhiin liittyen. Selviää esim. miksi kuoleman kulttuurin ja elämän kulttuurin yhteensovittaminen on mahdotonta.
Suomessa on nyt VIIMEIN todellinen Lähi-Idän asiantuntija”, juutalainen vauhkoaa.

Monikulttuurista yhteiseloa Israelissa kammoava juutalaisjohtaja ei kuitenkaan allekirjoita suomalaisten oikeutta omaan, turvalliseen kotimaahan. Vuonna 2016 Nadbornikin johtama Suomen juutalaisyhteisö esimerkiksi allekirjoitti vaatimuksen, jonka mukaan Suomeen tunkeutuville siirtolaisille on taattava automaattinen oikeus “perheenyhdistämiseen”. Käytäntö voisi hetkessä moninkertaistaa Suomessa oleskelevien afrikkalaisten ja arabien määrän.

Muutama kuukausi ennen Meillä on unelma ‑tapahtumaa Nadbornik johti Helsingissä myös monikulttuurisuusmarssia, jossa juutalaiset ja muslimit kävelivät rinta rinnan. Symbolista oli, että kulkuetta johti nimenomaan lippua kantanut juutalainen. Lisäksi monikulttuurisuutta ylistettiin tilaisuudessa nimenomaan synagogan eikä esimerkiksi kirkon tai moskeijan edustalla. Suomen juutalaislehti HaKehila kirjoitti tapahtumasta:

“Synagogan rappusilla luettiin yhteinen julkilausuma, jonka mukaan monikulttuurisuus on voimavara ja kriittiseen ajatteluun kasvattava uskonnonopetus paras suoja vihapropagandaa vastaan. – –

Vähemmistöjen tasaveroinen asema enemmistön rinnalla kertoo kaikkien hyvinvoinnista. Moniuskontoisuus ja monikulttuurisuus tulee nähdä voimavarana ja mahdollisuutena. – –

Maahanmuutto ei vaaranna oman yhteiskuntamme köyhien ja syrjäytyneiden asemaa, vaan edistää yhteistä hyvinvointia. Yhteiskuntamme kulttuurillinen ja taloudellinen kehitys edellyttävät, että maamme avaa ovensa useammille muualta tuleville kuin nykyisin.”

Lisäksi Nadbornik on julistanut, että Palestiinaan rakennettujen laittomien juutalaissiirtokuntien (jotka jopa Yhdysvaltojen presidentit ovat perinteisesti tuominneet) kutsuminen siirtokunniksi on rasismia juutalaisia kohtaan. Nadbornikin mielestä muun muassa YK toimii “antisemitistisesti” vastustaessaan siirtokuntapolitiikkaa, joka tarkoittaa käytännössä ei-juutalaisten etnistä puhdistusta ja väkivaltaista Suur-Israel-hanketta.

Lähde: X

Kotimaa Rotu Sionismi Suomen juutalaisyhteisö Ulkomaat Yaron Nadbornik

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Juha

  Vastaa

  ”Meillä on tilaa”
  Otetaan ne kaikki 2,3 miljoonaa Espooseen.

 • Henkka Heilaaja

  Vastaa

  Juutalainen tekee sen minkä parhaiten osaa : aiheuttaa sekaannusta ja tuhoa kaikkialla paitsi israelissa!

  • juutal0iset on syöpä

   Vastaa

   Puusilmillä kun ei muuta näe.

 • TT

  Vastaa

  Juutalainen se osaa: kansanmurhaa palestiinalaisia nippuun samalla, kun saarnaa monikulttuurin autuudesta.

 • Yhteistyökyvyttömät

  Vastaa

  On tunnettu tosiasia että ympärileikkaus aiheuttaa agresioita. Keskiajalla pääosa miehistä euroopassakin oli ympärileikattuja, ja kyllä tapeltiin.

  Mutta joo… Jos ahteiselo on toisen osapuolen näkemyksen mukaan mahdotonta, niin eikös se osapuoli pitäisi poistaa joka on yhteistyökyvytön? Niinhän normaalissa maailmassa toimitaan. Jos minulle firmassa yksi tulee valittamaan että muiden kanssa ei voi tehdä töitä, niin kyllä se on se valittaja joka lähtee, eivät ne muut.

 • Saatanan synagooga

  Vastaa

  Otsikko on siinä mielessä väärä että sen pitäisi olla yhteiselo juutalaisten kanssa on mahdotonta.
  Jutikat haluavat tuhota suurimman osan maailman väestöstä ja tehdä lopuista aivovammaisia orjia ja niiden sairaiden himojen leikkikaluja.

 • Minä

  Vastaa

  Vaan se monikultuurisuus, mitä kehutaan voimavarana, ei ole tuonut muuta kuin rikollisuuden kasvua, poskettomasti kuluja yhteiskunnalle, turvattomuutta kaduille, pilannut kouluja jne.

  Mistään luvatista ei ole näkynyt merkkiäkään. Pitää olla erityisen sokea taui pahantahtoinen, jos väittää vapaan maahanmuuton olevan hyödyllistä.

 • tutkija

  Vastaa

  Hesari antaa tälle N:lle vielä palstatilaa: ukko on tehnyt rikosilmoituksen mielenosoituksesta gazalaisten tueksi. Nyt viimein minullekin valkenee koko mitassaan juutalaisten röyhkeys, vaikka olen sen uhri; olen saanut tappouhkauksen, jota poliisi tutkii, ja sitä ennen anonyymit tahot lähettelivät minulle emailia ja kertoivat olevansa ”Helsingin yliopistosta”. He vaativat saada tietää, olenko Israelin puolella, ja jos olen, he voivat kuulemma rahalla ja kontakteillaan nostaa minut valtakunnan politiikkaan. Kerroin, että olen viattomien siviilien puolella, joita ovat gazalaiset, joilta oma alue on ryöstetty. Silloin nämä suuttuivat ja kertoivat, että voivat ”katkaista tieteellisen urani”. Nyt he ovat sen ilmeisesti katkaisseet, sillä minut tiputettiin yliopistosta pois selityksittä, vaikka selityksiä sieltä vaadin, ja pänvastoin yliopistosta kerrottiin, että minun ei kuulemma kannata enää ikinä lähestyä yliopistoa. Nyt yritän julkaista ilman tutkintoa.

 • Perko

  Vastaa

  Olisiko lännen toimittamat raketit ukrainaan, päätyneetkin hamasille ? Mistä muualta se olisi noin valtavan määrän niitä saanut (milj.kpl) Asia pitäisi tutkia. Onko länsi ja mukana suomikin ollut sinisilmäinen aseiden lähettämisessä ukrainaan ja näinollen syyllinen tähän sotaan ?

  • Raketti vesijohtoputkesta

   Vastaa

   HAMAS rakentaa reketit itse, omissa pajoissaan. Siihen käytetään kaikenlaisia putkeja kuten 125 mm ilmastointiputket, tai vanhoista vesijohtoputkeista ne raketit rakennetaan. Siitä on videoita:
   https://youtu.be/uCBFnhEX8j8
   Se että maailman korruptoituneet ”ukrainalaiset” myyvät aseita kenelle tahansa maksavalle asiakkaalle ei ole mikään yllätys. Se on muuten yksi syy, miksi (((Länsi))) ei voi antaa ”ukrainalaisille” moderneja panssarivaunuja ja lentokoneita – sillä aina on riski että miehistö vaihtaa puolta hyvän palkkion takia.

 • Plääh

  Vastaa

  On sillä kuule ollut niitä ennenkin. Musumaailma auttaa ja hyvä niin

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi