Juutalaiset aikovat tehdä rikosilmoituksen Helsingin Palestiina-mielenosoituksesta

Nadbornikin mukaan suomenjuutalaiset eivät ole osallisia Israelin päätöksentekoon, mutta hän tosin itse ottaa aktiivisesti kantaa sosiaalisessa mediassaan nyt käynnissä olevaan sotaan lobaten samalla Israelin oikeutta terrorismiin palestiinalaisia kohtaan.

Sionismi

Yaron Nadbornik.

Helsingin juutalainen seurakunta aikoo tehdä rikosilmoituksen viime maanantaina Helsingissä pidetystä Gazan siviilien tuki­mielen­osoituksesta. Suomen juutalaisjohtaja Yaron Nadbornik on erityisen huolissaan mielenosoitusten mahdollisesti yllyttävän suomenjuutalaisia vastaan ja näkevän heidät osana Israelin hallintoa.

”Ne herättävät huolta siitä, että niissä yllytetään Suomen juutalaisia vastaan. Niissä katsotaan Suomen juutalaisia jotenkin osana Israelin hallintoa, ja se on todella pelottavaa. Erityisesti sen takia, että mielenosoitukset järjestetään keskustassa, lähellä meidän seurakuntaamme. Siellä voi tulla ihmisten päähän ihan mitä vain”, Nadbornik sanoo. Juutalaisen mukaan mielenosoituksia ei tulisi saada järjestää vaikkapa Israelin suurlähetystön lähellä.

Nadbornik korostaa, että aina kun Lähi-idän tilanne kiristyy, juutalaisseurakuntien turvallisuus heikkenee maailmanlaajuisesti. Hän pitää tätä erittäin huolestuttavana, koska suomenjuutalaiset eivät ole osallisia Israelin päätöksentekoon. Nadbornik tosin itse ottaa aktiivisesti kantaa sosiaalisessa mediassaan nyt käynnissä olevaan sotaan lobaten samalla Israelin oikeutta terrorismiin palestiinalaisia kohtaan.

Suomen hallitus on myöntänyt varoja juutalaisseurakuntien ”turvallisuuden parantamiseksi”, vaikka mitään näyttöjä mistään todellisista rikoksista ei ole. Ensi vuoden budjetissa on varattu 400 000 euroa veronmaksajien rahaa juutalaisseurakuntien turvallisuustoimenpiteisiin.

Lähde: HS

Helsinki Kotimaa Rotu Sionismi Suomen juutalaisyhteisö

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Se koira älähtää...

  Vastaa

  Jaa jaa… Kyllää kiristää esinahkaa… Ovat näemmä kovinkin herkkähipiäisiä.
  Ja joillekkin saattaa tulla mieleen sana ”kontrllifriikkejä”.

  Vanha Venäläinen sananlasku kuuluu ”Ei syytön mies suutu”.

 • Historia pitää tietää, tätä ei koulussa kerrota

  Vastaa

  Onkohan toikin joku kasaari? Ei kasaarijuutaloiset ees oo mitään Raamatun juutalaisten jälkeläisiä vaan asuttivat johonkin 700 ‑luvulle asti nykyisiä Ukrainan seutuja. Olivat pakanoita ja rosvoja ja venäläiset ajoi ne käpälämäkeen.
  Jotta kasaarit sai lähteä hengissä oli ehtona jonkun ison uskonnon omaksuminen (kristinusko, islam, juutaloisuus) ja ne valitsi ton vikan. Siitä syntyi kasaarijuutaloiset.
  Niiden loppumaton viha Venäjää kohtaan kumpuaa noista ajoista, koska venäläiset ajoi ne pois.

 • TT

  Vastaa

  Painaako suomenjuutalaisia joku syyllisyys, kun ne heti olettavat, että erään seemiläiskansan ihmisoikeuksia puolustava väki hyökkää heidän kimppuunsa? Vai onko kyseessä vain juutalaisille ominainen yliampuva pelkuruus ja narsismi?

 • Kasaarit kaiken takana

  Vastaa

  Historia pitää tietää, tätä ei koulussa kerrota, melkein oikein. Kasaarit kääntyivät juutalaisuuteen 700-luvulla kun kasaariruhtinas Bulan valitsi kansalleen uuden uskonnon mulkunpalvonnan tilalle. Valitsi juutalaisuuden sen takia, että talmudissa koko maailma muita ihmisiä myöten luvataan juutalaisten omaisuudeksi. Rusin ruhtinas Vladimir löi kasaarivaltakunnan finnougrien avulla hajalla 1100-luvun tietämillä, siitä suo sammumaton viha valkoisia kohtaan. Toki myös talmudin takia, siinä käsketään vihaamaan valkoisia ja erityisesti kristittyjä.

  • Ruhtinas Svjatoslav

   Vastaa

   Ei ruhtinas Vladimir, vaan ruhtinas Svjatoslav vuonna 965 (1. sotaretki) ja 968–69 (2. sotaretki). 

   Juutalaiset eivät anna anteeksi Khazarian Kaganatin hävittämistä ja tekevät vielä nykyisinkin kaiken mahdollisen Venäjän vahingoittamiseksi. Juutalaiset osaavat käyttää hyväksi tyhmiä goyimeja, kuten esimerkiksi nykysuomalaisia, tässä taistelussaan Venäjää vastaan.

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  Ei päivääkään ilman jotain kitinää. On nämä juutalaiset aivan uskomatonta väkeä. Ei voi kuin ihmetellä miten ne kehtaa ja kehtaahan ne ‑mitään rajoitteita ei näytä olevan…

 • Nimetön

  Vastaa

  Kyllä ne arabi terroristi mutiaiset ovat enemmän Suomen vihollisia kuin Israel. Juutalainenko se siellä Turun torilla porukkaa puukotti?

  • Plääh

   Vastaa

   Kyllä, koska matu oli laskettu Saksasta tänne ja ensin sinne eikä poliisi saanut selvittää taustoja tai pidättää

 • Jupi

  Vastaa

  ottaisi varmaan muutenkin päähän mut nyt on erityisen huono aika olla maailman vihatuin kansa. ja
  väittävät että uskontonsa takia heitä vihataan ja vainotaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi