Juutalaiset piiloutuvat: synagoga sulkee ovet ulkopuolisilta ”turvallisuusuhkien” vuoksi

Todennäköisesti seurakunta tulee lähiaikoina kerjäämään lisää veronmaksajien rahaa "turvallisuuden parantamiseen".

Sionismi

Yaron Nadbornik.

Helsingin juutalainen seurakunta on sulkenut synagogan ovet vierailijoille ”lisääntyneiden turvallisuusuhkien” vuoksi.

Puheenjohtaja Yaron Nadbornik kertoo seurakunnan saaneen äskettäin enemmän uhkauksia ja mainitsee Hamasin sekä Suomen ”äärioikeiston” aktivoitumisen.

Seurakunnan jäsenet voivat jatkaa osallistumistaan synagogan tapahtumiin. Ulkopuolisten vierailut on kuitenkin keskeytetty toistaiseksi. 

Nadbornik korostaa, että Suomen juutalaiset eivät vaikuta Israelin päätöksentekoon. Nadbornik itse kirjoitti omalla Twitter-sivullaan vastikään kannanoton Israelin puolesta, jossa hän kannustaa palestiinalaisten murhaamiseen sekä kieltää, että Israelin tulisi edes neuvotella rauhasta: 

”Palestiinalainen Hamas on paljastanut oikeat värinsä. Kyseessä on kuoleman kultti aivan kuin ISIS. Ikävä kyllä Israelilla ei ole kenen kanssa neuvotella rauhasta. Jos Israel laskee aseensa, Israelia ei enää ole olemassa. Sen tämä vkonloppu ja massamurhat näyttivät selkeästi.”

Seurakunta on myös tehostanut turvatoimiaan lisäämällä vartijoiden määrää synagogan läheisyydessä. Suomen valtio lahjoitti juuri 400 000 euroa veronmaksajien rahaa juutalaisten turvatoimiin.

Lähde: Yle

Helsingin juutalainen seurakunta Kotimaa Rotu Sionismi Yaron Nadbornik

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Israelin väkivalta on sitä parempaa väkivaltaa, goyim!

  • Minä

   Vastaa

   Israel vastaa hyökkäykseen, joten turha puhua paremmasta väkivallasta. Jos arabit eivät hyökkäisi, ei israelilaisetkaan hyökkäisi. Näin on ollut vuosikymmeniä ja ne jotka ovat nähneet enemmänkin vuosia elämässään tietävät näin olleen. Vai olisiko Nimettömän mielestä oikeasti niin, että aranien väkivalta on yhyväksyttävää, eikä siihen saa vastata, eli se olisi sitä parempaa väkivaltaa.

   • Nimetön

    Vastaa

    Kipapää kilahti. Israel on ihan itse syypää ongelmiinsa, miksi laittoivat paskavaltionsa hiekkaneekerien mannuille? Olisivat pistäneet sen vaikka Antarktikselle, ainoat viholliset pingviinit.

   • Anonyymi

    Vastaa

    Muut ne siellä vastaavat Israelin hyökkäyksiin. Israel on itse valloittanut naapureiltaan alueita, joita niiden oikeat omistajat yrittävät ottaa kerta toisensa jälkeen takaisin, johon Israel sitten vastaa uhriutumalla. Tähän vielä päälle Israelin tekemät pommitukset, puhdistukset, ”ennaltaehkäisevät iskut,” provokaatiot, ympäröivien kansojen jatkuva kuristaminen ja kurjistaminen. Ei ole siis ihme, että nuo ympäröivät kansat viimein vastaavat samalla mitalla takaisin.

    Näiden edellä mainittujen asioiden oikeutuksesta voi tietenkin olla montaa mieltä, mutta se varsinainen ongelma tässä on länsimaisen järjestelmän hämmästyttävä kaksoisstandardisuus. Miksi juutalaiset saavat tehdä kaiken tämän ja olla samalla ikuisia kaiken uhreja, mutta sitten jos joku valkoinen eurooppalainen kansa ei vain yksinkertaisesti halua päästää maaperälleen tuhansien kilometrien päästä tulevia valloittajia ja loisia, niin se on olevinaan hirveää rasisminatsismifasismia? Miksi islamin läsnäolon vastustaminen eurooppalaisten maissa on kauheaa fobiaa ja tuomittavaa rasismia, kun valkoisia eurooppalaisia vastaan hyökätään islamilaisella terrorilla, mutta sitten kun Israelia vastaan hyökätään, niin vasta silloin islamin läsnäoloa saakin ihan järjestelmän luvan kanssa vastustaa? Miksi juutalaiset saavat puolustaa Israelia nimen omaan juutalaisena kansallisvaltiona, mutta suomalaiset eivät saa puolustaa Suomea suomalaisena kansallisvaltiona? Ainiin, juutalaiset ovat kaikkien länsimaita mädättävien aatteiden, aatteellisten liikkeiden, medioiden, järjestöjen, aivopesukampanjoiden, massamaahanmuuton, väestönvaihdoksen, sodomiittilobbauksen sekä BLM-kaltaisten liikkeiden rahoituksen taustalla. Siinähän se vastaus tulikin. 

    Palestiinan väestöstä kaikki eivät ole myöskään muslimeita, vaan merkittävä osa on kristittyjä. Kaikki Isrelin puolella olevat puolustavat sitä, että juutalaiset kansanmurhaavat kristittyjä.

    • TT

     Vastaa

     Juutalaiset – eivät tosin kaikki – ovat kuin ylihemmoteltuja lapsia. Mitä juutalainen haluaa, sitä se saa. Jos uhkaa käydä, niin ettei juutalainen saa haluamaansa, niin ensin alkaa valtava holoitku ja uhriutuminen. Sen jälkeen jyrätään juutalaisen intressin tai turvallisuudentunteen esteeksi joutunut joko pehmein tai kovin ottein. Juutalaisilla on tähän oikeus, sillä he ovat ”pyhä kansa”.

     Tätä hemmoteltua lapsijoukkoa kaitsee nyt avuttomaksi heittäytynyt vanhempi. Esimerkiksi Israelin kaitseminen, hillitseminen ja tälle järjen äänen kuiskuttelu korvaan kuuluisi USA:lle, koska se viime kädessä takaa Israelin turvallisuuden ja olemassaolon. Mutta tässä tehtävässään se on karseasti epäonnistunut. Tällä hetkellä USA:ssa ei ole yhtään ”aikuista” vallan kahvassa ja kaikkein vähiten niitä on maan ulkopolitiikasta päättävissä elimissä. On syntynyt tilanne, jossa lapsi eli Israel määrää kaikesta ja vanhempi eli USA vain tottelee tai on itsekin hillitön. Niinpä juutalainen narsismi ja hysteria omien etujen ja turvallisuuden eteen ja toisaalta naiivi maailmanparannusinto määräävät paitsi Israelin, myös USA:n tahdin. Aikuiset päättäjät ja ulkopoliitikot ovat vähä vähiltä hävinneet myös Euroopan hallinnoista.

 • H.Laakso

  Vastaa

  On se Yaron Nadbornik aikamoinen myrkkykielinen epeli hänkin jos tuollaista todellisuutta käänteiseksi projisoivaa valhetta suoltaa.
  En ole kristitty mutta on se erikoista kun raamatussakin sanotaan että pelkkiä valheita tulee saatanan synagogalaisten suista.

  No, juutalainen Noam Chomsky on sentään ollut hyvällä asialla yrittäen saada muita juutalaisia järkiinsä 60-luvun alkupuolelta asti.

  ”Te otatte veteni, poltatte oliivipuuni, tuhoatte taloni, viette työni, varastatte maani, vangitsette isäni, tapatte äitini, pommitatte maatani, näännytätte meitä kaikkia nälkään, nöyryytätte meitä kaikkia, mutta minä olen syyllinen: minä ammuin raketin takaisin.”
  ‑Noam Chomsky

  Tuore juttu https://www.aljazeera.com/features/2023/4/9/qa-noam-chomsky-on-palestine-israel-and-the-state-of-the-world

 • Plääh

  Vastaa

  Tällaisilla jutuilla vain painostetaan persuhallitusta laatimaan lisää kieltolakeja, antamaan lisää rahaa ”turvallisuuteen” ja jahtaamaan natseja

 • Anonyymi

  Vastaa

  Siitähän se lysti alkaisi. Enemmän kuin useammin on paljastunut, että juutalaisvastaiset iskut synagogia vastaan, kuten klassiset hakaristigraffitit, ovat juutalaisten itsensä lavastamia. Yrittävät saada sillä uhripääomaa itselleen.

 • Amalek

  Vastaa
 • Topi

  Vastaa

  Siellä luetaan Talmudia taas porukalla Saatanan synagogassa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi