Palestiinalaisvastaista sortoa tukeva juutalaisjohtaja vastustaa suomalaisnationalismia

Helsingin juutalaisyhteisön puheenjohtaja Yaron Nadbornik hyökkää tuoretta Sinimusta Liike -puoluehanketta vastaan, vaikka liikkeen nationalismi on hyvin rauhanomaista verrattuna Nadbornikin sionismiin.

Sionismi

USKOT-foorumin johto. Nadbornik keskellä.

Suomen juutalaisyhteisö on odotetusti ottanut Sinimusta Liike ‑puoluehankkeen hampaisiinsa vain muutamia päiviä hankkeen julkaisemisen jälkeen. Hyökkäystä johtaa Yaron Nadbornik, joka toimii myös ”uskontojen välisen yhteistyöjärjestö USKOT-foorumin” puheenjohtajana.

Nadbornik kertoi näkemyksistään kulttuurimarxistisessa Kirkko & Kaupunki ‑lehdessä (K & K). Hän ilmoitti pitävänsä Sinimustan Liikkeen sekä puoluehankkeen puheenjohtaja Tuukka Kurun kansallismielisiä näkemyksiä ”käsittämättöminä”.

Suomalaisnationalismi paha – juutalainen sionismi hyvä

Sinimusta Liike tahtoo turvata etnisesti suomalaisen Suomen. Toisin sanoen se määrittelee suomalaisuuden verilinjan eikä passin perusteella. Samaa periaatetta soveltaa juutalaisvaltio Israel, jota Nadbornik puolustaa säännöllisesti niin valtamediassa kuin Suomen juutalaisille suunnatussa HaKehila-lehdessä.

Jostain syystä Nadbornik pitää suomalaista etnonationalismia pahana mutta rodullista sionismia hyvänä ilmiönä. K & K:n haastattelussa Nadbornik tuhahti, että suomalaiset etnonationalistit ”ovat eksyksissä oman ihmisyytensä kanssa”.

K & K:ssa Nadbornik kommentoi Kurun kirjoitusta, jossa tämä totesi, että ”juutalaisten – – poliittiset intressit ovat harmillisen usein täysin ristiriidassa eurooppalaisen kantaväestön etujen kanssa”. Nadbornik ajaa avoimesti avoimien rajojen politiikkaa Suomessa mutta juutalaisvaltaa Israelissa, joten kysymykseksi jää, mikä Kurun kommenteissa hiersi häntä.

Sinimustan Liikkeen symboli.

Kaksinaamainen juutalaisjohtaja

”Tämä on käsittämätöntä ihmisvihaa. Minua hämmästyttää, että tällaiselle ajattelulle on Suomessa tilausta – – Vielä pahempaa kuin antisemitismi on kirjoitusten yleinen ihmisvihamielisyys. Se, että tällaisen ajattelun varaan ollaan perustamassa puoluetta, on hämmentävää ja pelottavaa koko suomalaisen yhteiskunnan näkökulmasta”, Nadbornik vuodatti K & K:n haastattelussa Sinimustien poliittiseen ohjelmaan liittyen.

Onko Nadbornikilla varaa tuomita suomalaisia, jotka vastustavat väestönvaihtoa kotimaassaan? Juutalaisjohtaja itse hyökkäsi HaKehila-lehden (1, 2015) mukaan Maailma kylässä ‑festivaalia vastaan siksi, että festivaali oli boikotoinut Jewish National Fund ‑äärijärjestöä (JFN). Nadbornikin mukaan Maailma kylässä syyllistyi antisemitismiin boikotillaan.

Mitä JFN tekee? Ihmisoikeusjärjestöjen mukaan se on syyllistynyt väkivaltaisiin palestiinalaisvastaisiin etnisiin puhdistuksiin tukemalla Israelin laittomia siirtokuntahankkeita. JFN on osallistunut arabien häätämiseen pois juutalaisten siirtokuntaekstremistien tieltä ja istuttanut metsiä palestiinalaistalojen raunioille, jotteivät arabit voisi enää palata ”puhtaasti juutalaisille alueille”.

Lisäksi Nadbornik on HaKehila-lehden (1, 2017) mukaan kutsunut Palestiinaa ”fiktiiviseksi” kansakunnaksi ja syyttänyt Euroopan unionia sekä Yhdistyneitä kansakuntia juutalaisvihasta, koska instituutiot ovat tuominneet laittomat juutalaissiirtokunnat palestiinalaisalueilla.

Kansainväliset elimet ovat tuominneet siirtokunnat, koska nämä ovat käytännössä väkivaltaisia ja rasistisia hankkeita palestiinalaisten häätämiseksi pois ”juutalaisille tarkoitetuilta alueilta”. Nadbornikin mukaan EU ja YK ovat väärässä, sillä juutalaisilla on oikeus ottaa alueet haltuun vääränrotuisilta vaikka aseet kourassa.

Juutalaisia siirtokunta-aktivisteja kahdessa polvessa.

Ovatko juutalaiset yhtenäinen poliittinen toimija?

Nadbornik vuodattaa siis krokotiilinkyyneleitä. Ellei hän ole muuttanut muutamassa vuodessa täydellisesti näkemyksiään Israelin politiikasta, ei hänellä pitäisi olla vähäisintäkään syytä tuomita suomalaisia maahanmuuttokriitikoita.

K & K:n haastattelusta löytyy myös seuraava mielenkiintoinen sitaatti: ”Yaron Nadbornikia ihmetyttää Kurun kirjoituksissa ilmenevä ajatus, jonka mukaan juutalaiset ovat yhtenäinen ryhmä, joka jakaa samat poliittiset päämäärät ja joka toimii yksimielisesti.”

Mikäli asia ihmetyttää Nadbornikia, miksi hänelle erittäin tutussa HaKehilassa on todettu (2, 2016), että juutalaiset analysoivat maailmanpolitiikkaa tiukasti etnisestä näkökulmasta kysyen aina: ”Is it good or bad for the Jews?”

Nadbornikin kaksinaismoralistinen uhriutuminen uppoaa varmasti kuin kuuma veitsi voihin helsinkiläisten liberaalikristittyjen riveissä. Kansallismielisten on sen sijaan aika oppia näkemään juutalaisten julkilausumien läpi.

K & K:n haastattelun lopussa Nadbornik luonnollisesti vaatii suomalaisia viranomaisia käymään suomalaisten kansallismielisten kimppuun: ”Ainoa selkeä tapa puuttua tällaiseen ihmisvihaan on tukeutua oikeustoimiin ja viranomaisiin – – Toivon, että viranomaisemme, oikeuslaitos ja poliitikot ovat hereillä.” Chutzpah’lla ei ole rajaa.

Lähde: Kirkko & Kaupunki

HaKehila Ihmisoikeusrikos Israel Juutalainen rasismi Juutalainen rikollisuus Juutalaisjärjestöt Kirkko & Kaupunki Kolumnit Kotimaa Kristillinen antisionismi Kristillinen sionismi Maahanmuutto Palestiina Poliittiset viholliset Rotu Sinimusta Liike Sionismi Sotarikos Suomen juutalaisyhteisö Tuukka Kuru Väestönvaihto Yaron Nadbornik Yhteiskunta

Keskustelu

24 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Jotenkin lohdullista, että tämäkin koukkunokka..täysin pyyteettömästi suojelee suomalaista demokratiaa ja ohjaa meitä oikeansuuntaiseen ajatteluun…mihin me tyhmät goyt joutuisimmekaan ilman näitä parasiitteja?

 • Tnsku

  Vastaa

  Harvinaisen röyhkeää. Perus juutalaisuutta toisaalta.

  • Lovepaw

   Vastaa

   Äärimmäisen röyhkeää, muttei harvinaista.
   1000% projisointi on Siionistien modus operandi.
   Ja kyseisiin, sekä vastaaviin valheisiin 100%:nen uskominen on vihaisen ja hämmennyksen
   keskellä elävän lammaskansan/Pavlovin koirien modus operandi.
   Tämä maailman kehitys näyttää jokseenkin toivottomalta niin kauan kuin enemmistöllä, eli Pavlovin koirilla on äänioikeus, eli ollaan nk. universaalin äänioikeuden umpikujassa.

 • jani

  Vastaa

  Ja siinä oikealla on hyödyllinen idiootti joka on aivan pihalla missä mennään ja minkä porukoiden kanssa on tekemisissä.

 • Niskan päällä vuorostaan

  Vastaa

  Jossain dokumentissa inhotti katsella kun kasaarisiirtokunnan koulutytöt kivittivät pienempiä arabityttöjä koulumatkallaan ja solvasivat vielä kuinka palet haisee. No niin kai kun pohjavedet ryövätään pumppaamalla, poraavat siis maiden alle, kaivotkin tyhjenee

  • kakloon

   Vastaa

   Voi järkky mitä potaskaa kirjoitatte. Ensinnäkin Israelin maat ovat juutalainen kansalliskoti, jonka palestiinalaiset(keksitty kansa) oikeasti arabit haluavat ottaa itselleen. Siksi tämä kaikki rummutus. Israelissa elävät tosi hyvin niin juutalaiset, arabit kuin kristitytkin. Mut Abbasin porukat haluaa ottaa maat ja häätää juutalaiset niiltä pois. kuka on apaidheidin kannattaja? Ja kuka on miehittäjä? Israel vie perävaunurekoilla paleille elintarvikkeita sinne omaan paikkaansa, jonka halusivat, Israel antaa ilmaista vettä ja sähköä, hoitaa näitä sairaaloissaan. Siionismi haluaa vain oman maan juutalaisille. Maan, jota he puolustavat terroristisia hyökkäyksiä vastaan, kuten jokainen maa tekee. Jumala armahtakoon teitä valheen nielleitä.

 • Vuoroin vieraissa

  Vastaa

  Voiko muuta odottaakaan kasaarisionistilta? Nuo saatananpalvojat kuvittelevat olevansa ”jumalia Maan päällä” ja oikeutettuja tekemään muille mitä haluavat ilman rangaistusta. Ja niin ne ovat tehneetkin: Sytyttäneet kaksi maailmansotaa ja lukemattomia muita, joita on käynnissä tänä päivänäkin. Varastaneet petoksella, kiristämällä, sodalla ja murhaamalla itselleen omistamanansa Israelin, joka oikeasti kuuluu palestiinalaisille ja oikeille, seemiläisiin kansoihin kuuluville juutalaisille – jotka eivät Israelia halua ennen kuin Messias laskeutuu alas Taivaasta ja lahjoittaa sen heille. Tuolloin kansat ovat taas veljiä keskenään eivätkä sodi.

  • Seemiläiset

   Vastaa

   Ketkään juutalaiset eivät kuulu seemiläisiin kansoihin. Mitä nyt Euroopassa on tapahtunut sekoittumista valkoisiin seemiläisiin eli eurooppalaisiin arjalaisiin. Nooan mukana tuleet Seem, Haam ja Jaafet olivat kaikki valkoisia ja tulva ei ollut globaali. Sotien jälkeen yleistynyt virheellinen afro-aasialaista tarkoittava seemiläisyyden määritelmä on juutalainen huijaus. 

   https://teknatoutheou.home.blog/

   • Nimetön

    Vastaa

    Taisi sittenkin olla aatun puuhissa pientä järkeä?

 • Minä

  Vastaa

  Antisuomalaisuutta edustava syyttelee antisemitismistä?

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Juutalaiset ovat maailman tekopyhimpiä ihmisiä.

  • Juha Pekkala

   Vastaa

   Ihmisiä????

 • White noise

  Vastaa

  Puuharinki, jossa ”kristittyjä edustaa” kahjo suvakkiämmä, juutalaisia sionisti ja muslimeja tuttu islamisti Pia Jardi. Hyvin tyypillisiä suvakkien piirileikkejä.

 • Lars

  Vastaa

  Tämä herra Nadbornikin ulostulo ja kansallismielisiin Suomalaisiin kohdistama vihapuhe tuskin yllätti ketään valveutunutta isänmaallista kansalaista. Tässä kohtaa on pakko kysyä, että onko äärimmäisen rasistisiksi, rotupuhtautta vaaliviksi etnonationalisteiksi tunnetuilla valloittajilla ja murhaajilla varaa kritisoida millään tavoin varsin maltillisia Suomalaisia, tai minkäänmuunkaan maalaisia kansallismielisiä. Me Suomalaiset emme ole suorittaneet kansanmurhaa valtiotamme perustaessamme, toisin kuin rikolliset, häikäilemättömät ja verenhimoiset sionistit. Israelin perustukset on laskettu Palestiinalaisten miesten, naisten ja lasten veren punaamalle maaperälle.

 • Töhnä

  Vastaa

  Jani, ei ole pihalla, täysin tietoista toimintaa. ”Kirkonrotat” ovat jo kauan olleet osana vapaamuurari-järjestelmää.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Nadrornik näkee ”ihmisvihaa” puolueohjelmassa, jota hän ei itse kannata. Todellisuudessa puolueohjelma tihkuu lähimmäisenrakkautta!

  Juutalaisten vanha kikka on vääntää asiat ylösalaisin ja syyttää muita omista verenhimoisista sikailuistansa. Onko Israel koskaan myöntänyt Gazan olevan maailman suurin keskitysleiri?!!

  Vinkki Nadrornikille. Aina voi muuttaa Suomesta pois, jos meno ei miellytä.

 • juha.

  Vastaa

  Kyllä se on toisinpäin se ”eksyksissä” oleminen. Nimittäin tämä juutalainen muka ”suomalainen” on ihan toisaalla sieltä missä hänen kuuluisi olla! Eli Israelissa, joka on VAIN hänen kaltaisiaan pullollaan, mitä nyt muutamia potkittavia arabeja jaloissa pyörimässä!
  Kyseinen juutalainen, joka elää oikeiden suomalaisten kustannuksella marisemassa milloin mistäkin suomalaisuuteen kuuluvista seikoista voisi kenties elää sen verran ”synnissä”, että katsoisi peiliin ja miettisi olisiko kenties ”siellä” mitään parantamisen varaa. Sanottakoon, että tämähän oli pelkkä ns. ”akateeminen kysymys”!

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  Nämä lausunnot ovat paras näyttö että Sinimustille on todellinen tarve. Suomalaisesta näkövinkkelistä katsottuna nämä juutalaisten ulinat ja uhriutumiset menevät ns.”yli hilseen”. Mitään rajoja ei ole kun ajetaan omia etuja ja piilotellaan itse tehtyjä rikoksia.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Katson että samoja seemejä ovat kielensä perusteella, esinahatkin leikataan samoin, joten yks paskanhailee puhua mistään ”palestiinasta”, sehän hävitettiin jo jutikoiden toimin ennen Rooman valtaa ja annettiin nimenä uudestaan roomalaisten vitsinä autiolle alueelle.

  Historioitsija Seppo Lehto Tampere

 • Martta

  Vastaa

  Luulen, että kritiikki tai hyökkäys, kuten jutussa mainittu, on saanut alkunsa SM-liikkeen tekstistä: ”…näennäistä yhteenkuuluvuuden tunnetta pidetään keinotekoisesti yllä kaupallistetulla sateenkaariaktivismilla ja holokaustin muistopäivillä.” Mutta eihän missään SM ole maininnut, että juutalaiset pitäisi savustaa Suomesta ulos. Juutalaisia on Suomessa ollut lähestulkoon Venäjän vallasta lähtien eikä heidän kotoutuminen ole ollut mikään ongelma eikä yksikään juutalainen ole katkonut kenenkään päätä Suomessa. Ja lisäksi, SM:hän mainitsee uskontopoliittisessa ohjelmassaan: ”…emmekä siksi hyväksy moskeijoiden ja minareettien rakentamista maahamme”, eikä synagogista puhuta mitään. Se, että Israel taistelee väkivaltaista islamia ja jihadismia vastaan on aivan sitä samaa, mitä Suomessakin joudutaan pian tekemään. Mikään sivistysvaltio, ei Suomi eikä Israel, halua islamin juurtuvan maahansa. Nadbornik on astunut samaan poliittiseen miinaan, johon niin monet muutkin ääriliberaait ja globalistit. Kaikki kansallismielisyys nykyisin leimataan heti natsismiksi, ei osata erottaa snellmannilaista omanarvontuntoa natsismista, joka muuten oli kansallisSOSIALISMIA, juuri sitä samaa aatetta, josta punavihreä agenda ponnistaa, mutta peitellysti. SM ei nyt ainakaan äkkiseltään vaikuta mitenkään väkivaltaa ihannoivalta vaan kärki on nimenomaan suomalaisuuden säilyttämisessä ja globalismin pysäyttämisessä ainakin Suomen osalta.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Viikonloppuinen kommenttini sopimaton, kun ei julkaistu?
  Pitääkö olla vain yhtä mieltä ja yhtä näkökulmaa?
  Seppo Lehto

 • Nimetön

  Vastaa

  Kumpiko kuuluu tänne,sievistely ja hurskastelu vai kiinnostavista asioista kommentointi,mikäli pitää puhua”muunnettuna totuutta”kannattaa pyytää hallituksen lehdistö avustajilta valmiiksi moderoitu haastattelu.

 • kakloon

  Vastaa

  Huh huijaa mitä valheita. Juutalaiset ovat oikeasti kaikkein auttavin ja hyväsydämisin kansa maan päällä. Hävetkää juttujanne, jos järki antaa myöten.

 • T . T

  Vastaa

  Koittakaa kaikki suomalaiset kansallismieliset muistaa, että vihollisen vihollinen EI ole ystävämme.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi