Taas yksi Suomen juutalaisjohtajista hyökkää maahanmuuttokriitikoita vastaan

Gideon Bolotowskyn viimeisin kohde on Suomen tunnetuin maahanmuuttokriitikko, perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho.

Sionismi

Gideon Bolotowsky.

Partisaani on uutisoinut viime viikkoina toistuvasti Suomen juutalaisjohtajien hyökkäyksistä valkoista kansallismielisyyttä vastaan. Vaikka juutalaisyhteisön mukaan Israelilla on oikeus olla rotupuhdas etnovaltio, ei samaa oikeutta tahdota myöntää Suomelle tai muille valkoisille kansakunnille.

Pelin avasi syyskuussa Suomen juutalaisten tärkeimmän lehden, HaKehilan päätoimittaja Dan Kantor. Kantor osoitti juutalaisten nimissä tukensa Yhdysvaltojen Black Lives Matter ‑mellakoille, joita on käynnistynyt, kun poliisi on joutunut itsepuolustukseksi ampumaan esimerkiksi aseistettuja ja väkivaltaisia mustia huumekauppiaita.

Black Lives Matter ‑mellakat ovat levinneet usein valkoisten yksityisomisteisille tonteille ja niiden yhteydessä on tuhottu valkoisia yrityksiä sekä tapettu lukuisia ihmisiä. Mikäli palestiinalaiset järjestäisivät vastaavia mellakoita Tel Avivin kaduilla, olisi Kantorin asenne väkivaltaisuuksiin huomattavasti nuivempi.

Artikkelissaan Kantor julisti: ”Juutalaisilla kansalaisjärjestöillä ja yksityishenkilöillä on ollut merkittävä rooli mustien kansalaisoikeustaistelussa – – Mustien ja juutalaisten rinta rinnan taistelua rasismia vastaan alleviivaa myös yhteinen vihollinen Valkoinen ylivalta ‑liike.”

”Lisää vihapuhepoliiseja!”

Kantorin jälkeen teeman parissa jatkoi Helsingin juutalaisen seurakunnan puheenjohtaja Yaron Nadbornik, joka vaati veronmaksajilta lisää rahoitusta kansalaisten ajatusrikosten torjuntaan.

”Erityisesti netissä tapahtuva vihapuhe on nykylainsäädännön osalta vaikeasti viranomaisten tartuttavissa. Toki sen määräkin on niin suuri, että resursseja asian hoitoon todella kaivattaisiin”, Nadbornik totesi medialle. Käytännössä juutalaisjohtaja haluaa siis Suomeen lisää Jari Taposen kaltaisia ”vihapuhepoliiseja”, jotka usutetaan maahanmuuttokriittisten kansalaisten kannoille.

Tuoreimman julistuksen taustalla on puolestaan Suomen juutalaisyhteisön kunniapuheenjohtaja Gideon Bolotowsky, joka tunnettiin vielä muutamia vuosia sitten aggressiivisesta tyylistään. Bolotowsky yritti 2010-luvun alussa käyttää vaikutusvaltaansa muun muassa kokoomuslaisen kansanedustaja Pertti Salolaisen sekä liikemies Juha Kärkkäisen maineen tuhoamiseksi, koska molemmat olivat puhuneet ”liian avoimesti” juutalaisten taloudellisesta ja poliittisesta vallasta.

Bolotowskyn viimeisin kohde on Suomen tunnetuin maahanmuuttokriitikko, perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho. Bolotowskyn mukaan Halla-aho on ”antisemitisti” ja ”antijudaisti”, koska hän kirjoitti noin 15 vuotta sitten muutamissa blogeissaan ”holokaustin” varjolla suoritetusta monikulttuurisuusaivopesusta sekä juutalaisten vaikutusvallasta lännessä. Bolotowsky ei tietenkään kykene kumoamaan blogitekstien asiasisältöä, vaan hän pitää teeman avointa käsittelyä moraalisesti vääränä.

Israelin erivapaudet

Bolotowskyn hyökkäys Halla-ahoa vastaan on erityisen mielenkiintoinen siksi, että Halla-aho edustaa itse maahanmuuttokriittisen liikkeen pehmeämpää koulukuntaa. Siinä missä Halla-aho on erottanut puolueestaan väkivallattomia etnonationalisteja näiden ”epäkorrektien” mielipiteiden vuoksi, Bolotowsky on militantti ja väkivaltaan uskova sionisti.

Vaikka kansainvälinen oikeus on toistuvasti syyttänyt Israelia sotarikoksista palestiinalaisia siviilejä kohtaan (muun muassa pienten lasten teurastamisesta), Suomen juutalaisten kunniapuheenjohtaja on todennut Helsingin Sanomille, että ”Israel ei ole koskaan mennyt liian pitkälle”. Suomalaisilla ei siis ole juutalaisjohtajan mukaan oikeutta edes halla-aholaiseen mietoon nationalismiin, kun taas Israel saa pommittaa, ampua, vangita ja näännyttää miehitetyssä Palestiinassa asuvat ”väärän rotuiset” ihmiset.

Maahanmuuttokriittiseen liikkeeseen liittyneet sionistit ovat vuosien ajan väittäneet, että juutalaiset ovat ”valkoisten liittolaisia” taistelussa kulttuurimarxismia ja vapaata maahanmuuttoa vastaan. Toinen heidän yleinen argumenttinsa on, että Suomen juutalaiset olisivat harmittomampia tai konservatiivisempia kuin esimerkiksi Amerikan juutalaiset.

Kantorin, Nadbornikin ja Bolotowskyn julistukset vievät pohjan kuitenkin molemmilta argumenteilta. Ehkä ne raivaavat tietä rationaalisemmalle juutalaiskysymyksen puimiselle Suomen kansallismielisellä kentällä.

Lähteet: Uusi Suomi, Helsingin Sanomat, Kaleva, Yle

Black Lives Matter Dan Kantor Gideon Bolotowsky HaKehila Holokausti Ihmisoikeusrikos Israel Jari Taponen Juha Kärkkäinen Jussi Halla-aho Kokoomus Kotimaa Palestiina Pertti Salolainen Perussuomalaiset Poliisi Poliisivaltio Poliittinen vaino Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Politiikka PolPo Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sensuuri Sionismi Siviilimurha Sotarikos Suomen juutalaisyhteisö Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha Yaron Nadbornik Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tässä taas nähdään, kuinka menneisyyden virheet kostutuvat ja maksajiksi joutuvat aina tulevat sukupolvet..
  Kun silloinen pääministeri Rangell vuonna 42 möläytti ”Wir haben keine Judenfrage” Kuinka helvetin väärässä poliittinen johtomme oli…SILLOINKIN

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Ehkä osan olisi voinut luovuttaa… (Ei kaikkia.)

   Kaikki kommarit nyt ainakin.

 • juha.

  Vastaa

  Kyseinen parasiitti Suomen lihassa saisi mennä sinne mistä on tullutkin. Tiedoksi vain tälle lärvälle. Jumala ei ainakaan vielä ole karkottanut oikeita suomalaisia OMASTA maastaan mieron tielle syystä, että asianomaiset ”väliinputoajat” ovat viettäneet niin huonoa elämää, että ovat ajetut omasta kämpästään maailmantuuliin!

  Ja ellei Pyhä Maa kiinnosta, niin sitten kipa vinoon päässä ja kohteeksi Etelä-Afrikka, jossa ”hyvinvointivaltiona” tunnetta maata johtaa musta ANC, jota myös aina niin ahnieta rahaan olevat juutalaiset tukivat siihen pisteeseen, että tuossa kaikkinaisen ”sivistyksen” kehdossa murhataan buureja kuin kärpäsiä!

  Lopuksi haluaisin saada jo kaun mieltäni askarruttaneeseen dilemmaan. Kumpi Teille juutalaisille on tärkeämpi? Raha ja valta vaiko Jumala?
  Tämän päivän juutalaiset ovat sattuneesta syystä Barabbaita eli HAJOITTAJIA!!!

 • Joshua Goldberg

  Vastaa

  Terrorismin tukemista, kansanmurhia, velkaorjuutta, pedofiliaa, saatananpalvontaa, tekopyhää kaksinaamaisuutta, pohjatonta rotuvihaa…mihin kaikkeen nämä ihanat juutalaiset eivät pystyisi.
  Olen usein mietyinyt tätä pohjatonta vihaa joka ajaa heitä eteenpäin, oltij sen olevan kuluttavaa jo pelkästään elimistölle, mutta hyvin näyttää saatana palkitsevan kaikesta epäinhimillisestä

 • Plääh

  Vastaa

  Virallisesti pidetään älämölöä median mukana, mutta todellisuudessa juutalaiskirjoittajat voivat kutsua esim. Teuvo Hakkaraista ”nussumussuksi”

 • Plääh

  Vastaa

  Teuvon saunamajuristahan oli kuttua jo Kansallisessa Vastarinnassa.

  Tosiasiassahan tietenkin PS on vain hyödyllisen idiootin osassa tässä eli ei kai niistä oikeesti tykätä

 • on sama kaiku askelten

  Vastaa

  Onko häirikkö Gideon palannut takaisin Suomeen. Onko odotettavissa taas kabbalistinen vihaoikeudenkäynti jotakin toisinajattelijaa vastaan ?? Kärkkäinen kesti hyökkäyksen hyvin, vaikka paljon kiusaa aiheutunkin hänen yritykselleen ja perheelleen. Marssin Juhan rinnalla.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi