Suomen juutalaisjohtaja tukee BLM-liikettä: ”Yhteinen vihollinen on valkoinen ylivalta”

”Mustien ja juutalaisten rinta rinnan taistelua rasismia vastaan alleviivaa myös yhteinen vihollinen Valkoinen ylivalta -liike", Dan Kantor toteaa.

Sionismi

Suomen juutalaisyhteisön pää-äänenkannattajalehden, HaKehilan päätoimittaja Dan Kantor alleviivaa juutalaisten roolia monikulttuurisuuden ajamisessa länsimaihin. Kantorin mukaan on täysin totta, että juutalaiset ovat liittoutuneet mustien kanssa taistellakseen ”valkoista ylivaltaa” eli perinteistä eurooppalaista yhteiskuntajärjestystä vastaan.

Maahanmuuttokriittiseen liikkeeseen liittyneet sionistit ovat vuosien ajan väittäneet, että juutalaiset ovat ”valkoisten liittolaisia” taistelussa kulttuurimarxismia ja vapaata maahanmuuttoa vastaan. Toinen heidän yleinen argumenttinsa on, että Suomen juutalaiset olisivat harmittomampia tai konservatiivisempia kuin esimerkiksi Amerikan juutalaiset.

Kantorin pääkirjoitus vie pohjan kuitenkin molemmilta argumenteilta. Tekstin mukaan ”juutalaisilla kansalaisjärjestöillä ja yksityishenkilöillä on ollut merkittävä rooli mustien kansalaisoikeustaistelussa”.

Tuki mustien mellakoille

”Mustien ja juutalaisten rinta rinnan taistelua rasismia vastaan alleviivaa myös yhteinen vihollinen Valkoinen ylivalta ‑liike”, Kantor jatkaa. Hän ei kommentoi sitä, että tekstin alustana toimiva HaKehila-lehti edustaa radikaalia sionistista linjaa, jonka mukaan juutalainen ylivalta on täysin perusteltu poliittinen järjestelmä miehitetyssä Palestiinassa.

Kantor ottaa juutalaisyhteisön nimissä kantaa myös niin sanotun Black Lives Matter ‑liikkeen puolesta. Liike on järjestänyt mellakoita, kun poliisi on joutunut itsepuolustukseksi ampumaan esimerkiksi aseistettuja ja väkivaltaisia mustia huumekauppiaita. Mellakat ovat levinneet usein valkoisten yksityisomisteisille tonteille ja niiden yhteydessä on tuhottu valkoisia yrityksiä sekä tapettu lukuisia ihmisiä.

”Vaikka Black Lives Matter ‑verkoston ensisijainen tavoite onkin mustien oikeuksien puolustaminen, on sillä myös tärkeä yleinen rasismin ja antisemitismin vastainen ihmisten tasa-arvoista ja oikeudenmukaista kohtelua ajava sanoma, johon kaikkien ihmisoikeuksia kunnioittavien on helppo yhtyä”, Suomen juutalaisjohtaja summaa.

Lähde: Helsingin Sanomat

Black Lives Matter Dan Kantor HaKehila Israel Juutalaisjärjestöt Kotimaa Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Palestiina Rikos Rotu Sionismi Suomen juutalaisyhteisö Väestönvaihto Yhdysvallat Yhteiskunta

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Aina, kun tällainen juttu osuu silmiin, alkaa harmittamaan, ettei holokaustia tapahtunutkaan…

 • p.grandell

  Vastaa

  on tämä niin helvetillistä, miksi juutalaiset ja musliimit tulevat tänne eurooppaan kiljumaan ja vaatimaan ‚raiskaamaan sekä käyttävät alkupräis kansaa pilkkanaan, pysykööt omilla aavikoillaan jossa ovat jo historiallisesti tapelleet 4000 vuotta, antakaa meidät oolla rauhassa..tulevat tänne kiljumaan.….

 • Jones

  Vastaa

  Miten voi olla valkoinen ylivalta, kun kristinuskossakin juutalaiset ovat Jumalia?
  Evankeliumi Johanneksen mukaan:
  10:33 Juutalaiset vastasivat hänelle: ”Hyvän teon tähden me emme sinua kivitä, vaan jumalanpilkan tähden, ja koska sinä, joka olet ihminen, teet itsesi Jumalaksi.”
  10:34 Jeesus vastasi heille: ”Eikö teidän laissanne ole kirjoitettuna: ’Minä sanoin: te olette jumalia’?
  10:35 Jos hän sanoo jumaliksi niitä, joille Jumalan sana tuli – ja Raamattu ei voi raueta tyhjiin.

 • T

  Vastaa

  Eli rasitit liityvät rasisteihin torjuakseen rasismia, oerus jutkupaskaa taas.
  Talmud aiheuttaa pedofiliaa ja uhriutumista

 • Tekijämies

  Vastaa

  Jos valkoiset ovat niin kauheita, niin miksi Kantor ei häivy Israeliin?

 • Hook nose

  Vastaa

  Planeetan pahimmat kaksois standardit! Massa murhaaja valehtelija puhuu ihmisoikeuksista voi vittu noilla koukkunokilla ei ole minkäänlaista moraalia!

 • Nimetön

  Vastaa

  Ei ole ensimmäinen kerta kun juutalaiset usuttavat mustia valkoisia vastaan. Juutalaiset olivat esim. Martin Luther Kingin kampanjoinnissa osallisena. Ristiriitaista, sillä orjakauppa, plantaasit ja puuvillatehtaat olivat juutalaisten hallinnassa.

  • Plääh

   Vastaa

   Ja kun King alkoi luisua Arafatin ja palestiinalaisten ym. kannalle, hönet sopivasti murhattiin.…

 • Hans

  Vastaa

  Valkoinen ylivalta on mahdollistanut maapallon olemassa olon.Selvä homma on myös se että valkoinen rotu on luotu määräämään koska kehitystä ei olisi ilman valkoisia.Määrällisesti olemme viisaampia kuin musta rotu.Valkeat kehittää koko ajan osaamistaan ja lapsemme saa nauttia siitä kehityksestä.Miten mustilla? Miksi ne tarvitsevat aina apua? Miksi ne tappavat paljon toisiaan? Ovatko sivistyneitä? Vastaus on tähän.Tarvitaan valkoista ylivaltaa jotta järjestys säilyisi.

  • Fatima

   Vastaa

   Onko ollut valkoista ylivaltaa koskaan, jos löytöretketkin olivat juutalainen projekti?

   • Löytöretkeilijä

    Vastaa

    Eivät löytöretket olleet juutalaisten juttu. Se oli ihan eurooppalaisten omaa ansiota, mutta kolonialismin aika, ainakin osin, omaa tiettyä juutalaisviritystä Britti Imperiumin Rotschildin rahoituksen ja East India Companyn omistuspohjan kautta joka oli pitkälti juutalainen eikä hyödyttänyt paljoakaan perusbrittiä tai hollantilaista.

    • Fatima

     Vastaa

     Et siis tunne lainkaan Portugalin ja Espanjan keskiajan ja uudemman ajan historiaa

 • Totuuden soturi

  Vastaa

  Suomen ”valkoista ylivaltaa” harjoittava kansa maksaa veroeuroillaan juutalaiselle vierasväestölle maassaan mm. synagogan vartioinnin kuvitteellisia antisemitistisiä hyökkäyksiä vastaan sekä lapsilleen koulun, jonne asiaa on vain juutalaisrodun 100%/50% todistetusti omaavilla. Juutalaiseen kouluun ei näinollen valkoinen ylivalta yllä eikä muka-rakastamansa mustat mahdu. Multikulttia muille,mutta ei meille-paitsi nk.paremmuuspuheissa eli valheissa. Täyttä zaizzea kaikki näiden suoltama juttu,kun todellisuus kertoo toista. Pahin vihollinen on kansakunnan sisällä, kierosti hyvesäteillen ja parasiittimaisesti toimien.

  • Fatima

   Vastaa

   Valtahan on maailmassa juutalaiseliitillä. Muiden ylitse. Valkoista ”ylivalta”a ei kannata juuri kukaan. Valkoisille vain omassa maassaan painoarvoisensa asema. Riippumattomuus kv eliitistä. Tämä kai olisi sitä ”ylivaltaa” eli kv juutalaiseliitin valta muiden yli loppuisi. Onpa hirveä uhkakuva

 • Nimetön

  Vastaa

  Mustia ja muslimia kiihotetaan aktiivisesti maailmalla valkoisia kristittyjä vastaan. Marxismi ja kommunismi ovat juutalaisten keksimiä. Termin ”rasisti” keksi Leon Trotski (Lev Bronstein)

 • onko tämä totta

  Vastaa

  Järkyttävä teksti. Olen ilmeisesti ollut aivan liian sinisilmäinen ”heidän” suhteensa?

 • pekka

  Vastaa

  Eli suomenjuutalaiset julistivat sodan suomalisia vastaan, aseelisen sellaisen…on aikoihin eletty

 • Jouni Rosenberg

  Vastaa

  Eurooppa ja USA ovat muslimien Jihad’in kohde, mutta ensisijainen kohde on Israel, eivätkä ole yksin. Vasemmistolaiset, muslimit ja kansallissosialistit ovat yhteisessä Jihad’ssa Maailman Kalifaatin rakentamisessa ja kantoina kaskessa ovat siis USA, Eurooppa ja Israel kun nämä on raivattu pois, loppu sujuukin sitten itsestään. Vasemmistolla ja kansallissosialisteilla on unohtunut tärkeä asia, Islam ei siedä minkäänlaista kilpailua. Muslimit käyttävät tehokkaasti vasemmistolaisten ja kansallissosialistien palveluksia hyväkseen niin kauan kuin on tarpeen heidän agendansa toteuttamiseksi. Kun muslimit eivät enää tarvitse vasemmistolaisten ja kansallissosialistien palveluksia, heidän on valittava joko käännyt islamiin tai behead jossain julkisella paikalla ja se globaaliin mediaan maailmalle nähtäväksi. Huomaa: muslimit eivät ole missään tapauksessa eikä minkäänlaisessa kiitollisuuden velassa vasemmistolaisten ja kansallissosialistien tuelle, koska Allah on sen niin juoninut ja johdattanut. Allah on niin totisesti viisas ja osaa kehitellä parhaat mahdolliset juonet, valheet ja petokset mitä voi toivoa. Siksi heidän profeettansa Mohammad (SAAS) ei ollut mitenkään varma pääseekö hän sitten pahoin pideltyjen 72 mustasilmäisten impyeiden seuraan paratiisiin vai nakkaako Allah profeettansa helevettiin. Hyvin todennäköistä, koska Allah’illa ei ole Paratiisia, suuria linnoja eikä 72 neitsyttä tarjolla. Allah’illa on vain katteettomia lupauksia, eikä niin sitten muuta. Muslimi on siis Allah’in orja ja tekee parhaansa toteuttaa Allah’in tahto ja toivoo ansainneensa pääsyn Paratiisin riemuihin ja pelkää henkensä edestä joutuvansa Helvettiin ja syystäkin kun kuolo korjaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi