Suomen juutalaisjohtaja vaatii lisää resursseja ”vihapuhepoliiseille”

Yaron Nadbornik on ottanut toistuvasti kantaa Suomen "monikulttuurisuuden" ja avoimien rajojen puolesta.

Sionismi

USKOT-foorumin johto. Nadbornik keskellä.

Helsingin juutalaisen seurakunnan puheenjohtaja Yaron Nadbornik vaatii jälleen veronmaksajilta lisää rahoitusta kansalaisten ajatusrikosten torjuntaan. Vaikka Nadbornikin yhteisö on saanut valtiolta viime vuosina satojen tuhansien eurojen verran ylimääräistä tukea, ovat juutalaiset vaatineet vuosi vuodelta jatkuvasti lisää ilmaista rahaa ”turvallisuushuoliinsa” vedoten.

Nadbornik puhui asiasta ”uskontojen välisen yhteistyöjärjestö” USKOT-foorumin ”rauhankävelyllä”. On kuvaavaa, että juutalainen Nadbornik on koko foorumin puheenjohtaja. Foorumi järjestää vuotuiset ”rauhankävelynsä” aina YK:n päivänä alleviivatakseen kansallisvaltioiden vastaista agendaansa. Juutalaisten ohella foorumi koostuu ennen kaikkea kulttuurimarxistisista kristityistä sekä maahanmuuttajayhteisöä edustavista muslimeista.

Rauhankävelyn reitti alkoi Helsingin synagogalta. Koska Nadbornik on Helsingin juutalaisyhteisön päällikkö, on hän käytännössä koko Suomen korkein juutalaisjohtaja. Hän on ottanut toistuvasti kantaa Suomen ”monikulttuurisuuden” ja avoimien rajojen puolesta, vaikka hän toisaalta puolustaa Israelin väkivaltaista rotuerottelupolitiikkaa miehitetyssä Palestiinassa.

Suomen juutalaiset tukevat Black Lives Matter ‑mellakoita

”Erityisesti netissä tapahtuva vihapuhe on nykylainsäädännön osalta vaikeasti viranomaisten tartuttavissa. Toki sen määräkin on niin suuri, että resursseja asian hoitoon todella kaivattaisiin”, Nadbornik totesi marssin yhteydessä. Käytännössä juutalaisjohtaja haluaa siis Suomeen lisää Jari Taposen kaltaisia ”vihapuhepoliiseja”, jotka usutetaan maahanmuuttokriittisten kansalaisten kannoille.

Nadbornikin ohella Suomen tärkeisiin juutalaisjohtajiin lukeutuu myös juutalaisten HaKehila-lehden päätoimittaja Dan Kantor, josta Partisaani kirjoitti aiemmin syksyllä. Kantor ilmaisi Suomen juutalaisten nimissä tuen mustien väkivaltaisille Black Lives Matter ‑mellakoille. ”Mustien ja juutalaisten rinta rinnan taistelua rasismia vastaan alleviivaa myös yhteinen vihollinen Valkoinen ylivalta ‑liike”, Kantor julisti ja jatkoi:

”Vaikka Black Lives Matter ‑verkoston ensisijainen tavoite onkin mustien oikeuksien puolustaminen, on sillä myös tärkeä yleinen rasismin ja antisemitismin vastainen ihmisten tasa-arvoista ja oikeudenmukaista kohtelua ajava sanoma, johon kaikkien ihmisoikeuksia kunnioittavien on helppo yhtyä.”

Lähteet: Kirkko ja Kaupunki, Helsingin Uutiset

Black Lives Matter Dan Kantor HaKehila Juutalainen rasismi Juutalaisjärjestöt Kotimaa Maahanmuutto Poliisi Poliittinen vaino PolPo Rikos Rotu Sensuuri Sionismi Suomen juutalaisyhteisö USKOT-foorumi Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha Yaron Nadbornik Yhteiskunta YK

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  Ton äijänhän täytyy olla hullu samoin kuin sen jonkun kanttorinkin. Mutta: ”ei se ole tyhmä, joka pyytää, vaan se joka antaa !

 • tutkiva lukija

  Vastaa

  Missä on äärijuutalainen, kabbalisti Gideon Bolotowsky nykyään?. Yritettyään tuhota Kärkkäisen, hän on kadonnut kuvioista jonnekin.

  • Plääh

   Vastaa

   Eläköitynyt. Tämä on uusi pomo

  • tutkiva lukija

   Vastaa

   Selasin hieman, Gideon Bolotowsky on ollut häiriköimässä Tanskassa, mistä joutui siirtymään Brliiniin kadotakseen suurempaan massaan.

 • juha.

  Vastaa

  Ke4skellä ”nokkela” juutalainen molemmin puolin hyödyllisiä idiootti naisia”.

  Juutalainen parasiitti voi lähteä Israeliin kun se nyt kerran on olemassa! Mutta eihän hän niin tee, koska täällä voi rahastaa ilmaista rahaa, vaikka raatelee goyimien antavaa kättä antamalla julkisesti matalamielisesti ja irvokkaasti kaiken tukensa BLM:lle innostaen kommunistista terroristijärjestöä purkamaan kaiken vihansa ja murhanhimonsa valkoisiin kristittyihin. Ja tähän tämä ”isästä perkeleestä” siinnyt käärmeenkieli on vielä vaatimassa suomalaisten veronmaksajien rahaa ”turvallisuus ongelmiinsa!?!?”
  Eikö kyseiselle etnisen viiteryhmälleen tunnusomiselle raghanahneeölle uutalaiselle koronkiskojalle avaudu suuressa älykkyydessään se sivuseikka, että repimällä valehtelevaa suutansa valkoisen rodun ja kristittyjen kuolemaksi ole mitään tekemistä niiden ”Turvallisuus ongelmien” suhteen.
  Tämä ulkokultainen Jeesuksen murhaaja ei kunnioita Jumalaansa, joka anto Siunatun ja hedelmällisen maan juutalaisille, vaan sitä kultaista vasikkaa, jonka pikkulapsen henkisillä kestokyvyillä orjuudesta Egyptistä Mooseksen johdattamat orjuudesta kärsineet ”tyhjä taskut” valoivat sillä aikaa kuin Mooses oli hakemassa ”Lain Tauluja”, joiden käskyt ovat hakatut enemmän lähtökohtaisesti kristittyjen päähän jo ent. aikain alakoulussa kuin Talmudia ”särpivien” juutalaisten!

  Ja, jos tämäkin ”pyhimys” jäisi kiinni pedofiliasta. Jälkeen jäisi vain loittoneva pölypilvi muassaan kaikki todelliset perhekalleudet matkakohteen ollessa ”Luvattu Maa”, joka näin saa ottaa vastaan avosylin ”tuhlaajapoikansa”!

 • Jones

  Vastaa

  No juutalaisethan ovat itse auttaneet rotuveljiään Lähi-Idästä Eurooppaan. He matkustavat mukavasti. Syövät ravintoloissa ja yöpyvät hotelleissa. Vaikka meille ”joidenkin” omistaman median propagandan mukaan nämä siirtolaiset muka kärsivät matkallaan.
  Juutalaisten lehdessäkin on juttu siitä, että heidän pakolaisjärjestönsä HIAS maksaa siirtolaisten matkat. Epäilen myös vahvasti, että HIAS saa Suomen valtiolta veronmaksajien rahoja ja siten todellisuudessa suomalaiset maksavat siirtolaisten matkat.
  http://www.jchelsinki.fi/sites/default/files/Hakehila_2_2015_web%20sivut%201%2C%203%2C%204.pdf

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi