Suomen johto Bilderberg-kokouksissa veronmaksajien piikkiin – ”yksityishenkilöinä” vai poliitikkoina?

Hallituksen tukijat yrittivät puolustella järjestelyä väittämällä, että matkan julkinen rahoittaminen on perusteltua, koska Sanna Marin osallistuu Bilderbergiin Suomen pääministerinä.

Sionismi

Sanna Marin.

Kuten uutisoimme aiemmin, pääministeri Sanna Marin kokoustaa tällä viikolla kansainvälisen rahaeliitin salaisessa Bilderberg-klubissa. Bilderbergin jäseniä on kielletty jyrkästi kertomasta toistensa sanomisista julkisuudessa.

Bilderbergiin osallistuminen on osa Sanna Marinin urakehitystä, jossa tämä käyttää suomalaista politiikkaa astuinlautanaan tavoitellessaan leveämpää leipää osana globaalia rahaeliittiä. Jo aiemmin Marin on todistanut luonteensa poliittisena prostituoituna liittymällä juutalaisjohtoisiin Maailman talousfoorumiin ja Young Global Leadersiin.

Vasemmistolle Marinin toiminta on osoittautunut erittäin kiusalliseksi. Pääministeri ei ole tahtonut asettua esimerkiksi alipalkattujen sairaanhoitajien puolelle työtaisteluissa vaan käyttää aikansa mieluummin illallisilla ulkomaalaisten pankkiirien kanssa. Esimerkiksi ”eduskunnan ainoan kommunistin” Anna Kontulan avustaja onkin yrittänyt lyödä keskustelun Marinin Bilderberg-jäsenyydestä leikiksi, koska vasemmistolaisin argumentein pääministerin toimintaa on mahdotonta puolustella.

Uutinen sai eilen lisää kierroksia, kun selvisi, että valtio eli suomalaiset veronmaksajat joutuvat kustantamaan Marinin Yhdysvaltoihin kohdistuvan Bilderberg-matkan, vaikka kokous ei liity millään tavalla Suomen kansallisten etujen ajamiseen. Alivaltiosihteeri Timo Lankisen mukaan kyse on ”virkamatkamääräyksellä tehdystä matkasta”.

Rusinat pullasta

Vasemmistolaisen hallituksen tukijat yrittivät puolustella järjestelyä väittämällä, että matkan julkinen rahoittaminen on perusteltua, koska Marin osallistuu Bilderbergiin Suomen pääministerinä. Aiemmin hänen puoluetoverinsa, entinen valtiovarainministeri Jutta Urpilainen on kuitenkin painottanut, että suomalaiset poliitikot osallistuvat Bilderbergiin yksityishenkilöinä.

Vaikka esimerkiksi Urpilainen itse matkusti Bilderbergiin ”yksityishenkilönä”, joutuivat suomalaiset veronmaksajat silti kustantamaan myös hänen kulunsa. Eduskunnassa tehtiinkin noin kymmenen vuotta sitten kirjallinen kysymys siitä, tulisiko poliitikon roolissa Bilderbergiin matkustavien olla velvoitettuja kertomaan kokouksen sisällöstä veronmaksajille.

Tuolloin Urpilainen tyrmäsi ehdotuksen alleviivaamalla, ettei poliitikkojen tarvitse kertoa kansalle ”yksityiselämänsä” piiriin kuuluvista asioista. Vaikuttaa siis siltä, että Suomen Bilderberg-eliitti on onnistunut poimimaan taitavasti rusinat pullasta: Matkustaessaan he ovat poliitikkoja, joten kulujen kattaminen on veronmaksajien tehtävä. Kun he saapuvat Bilderbergiin, muuttuvat he yksityishenkilöiksi, joten heillä ei olekaan velvollisuutta avata kokousten sisältöä kansalaisille.

Lähteet: Helsingin Sanomat, Yle

Anna Kontula Bilderberg Globalismi Jutta Urpilainen Kommunismi Kotimaa Maailman talousfoorumi Poliittiset viholliset Politiikka Sanna Marin Sionismi Sosialidemokraatit Talous Vasemmisto Vasemmistoliitto Yhteiskunta Young Global Leaders

Keskustelu

23 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Todella röyhkeää toimintaa! Yle vielä yrittää aivopestä ihmisiä uskomaan, että koukkunokkien kokous on hyvä juttu. Ja kaikki sitä arvostelevat vain levittävät salaliittoteoriaa.

  Pääministeri ottaa ohjeet bilderbergistä ja wef:ltä, presidentti on kipa päässä taas puheita pitämässä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kun perseilyllä ei ole enään mitään rajaa. Sitten siellä kokouksessa mietitään mitä tehdä kaikille hyödyttömille ihmisille. Miettisivät mielummin mitä nämä hyödyttömät ihmiset tulevat tekemään heille kunhan resetti laittaa mahan kurnimaan eikä madot ja torakat enään maistu.

 • Nationalisti

  Vastaa

  On se härskiä, kun tämänkin matkan kustannukset rahoitetaan veronmaksajien rahoista.
  Marin on täysin globalistien sätkynukke ja tällä velanotolla, sekä poliittisilla päätöksillä on vain yksi tarkoitus: pelata täysiä globalistien pussiin, Suomen kansasta välittämättä ja edistää omaa uraansa.
  Onhan se ironista, kun demareista tulevasta ”työväen puolustajasta” kuoriutuukin kylmäverinen globalisti, joka käytännössä näyttää keskisormea sille edustamalleen työväenluokalle ja laittaa kaiken maksettavaksi heille ja heidän jälkikasvulleen.

  Bilderbergiin osallistuu myös Hesarin
  vastaava päätoimittaja, ei yllätä, kun tietää HS:n taustat ja katsoo kuinka he toimivat ”uutisointinsa” suhteen.

  Tästä voi katsoa kokoukseen osallistujat:

  https://bilderbergmeetings.org/press/press-release/participants

 • HP

  Vastaa

  Marin ei voi osallistua kokoukseen yksityishenkilönä, koska yksityishenkilönä hän ei ole mitään eikä edusta mitään vaadittavaa organisaatiota, eikä mikään taho maksaisi osallistumismaksuja. Hän pääsee mukaan ainoastaan pääministerin statuksella, mikä ilman muuta vaatisi julkisuutta. On aikoihin eletty, kun Suomen pääministeri juonittelee salassa globalistieliitin kanssa.

 • otto suni

  Vastaa

  Suomen poliittinen eliitti on läpeensä mätä ja Bildeberg kokousten vaikutus Suomen liittymiseksi Euroopan Unioniin on ilmiselvä. Vuonna 1994 Suomessa järjestettiin Bildeberg kokous Kalastajatorpalla Helsingissä ja puuhamiehenä toimi Aatos Erkko. Suomen poliisi suojeli kokousta tarkka-ampujineen ja suojasivat kokoukseen tulijoiden autosaattueet! Suomi on syvällä omien kansansa pettäneiden toiminnan vuoksi. Ilman sotaa tilanne ei voi selkiytyä!

 • Salomon

  Vastaa

  Mikä kanttura!

 • TT

  Vastaa

  Onko pakko laittaa tuo haaskan kuva joka paikkaan? Päivä pilalla.

 • Hema

  Vastaa

  Muistakaa että niin kauan kun jollakulla on tarve valehdella teille (esim. yle, hesari, hallitus, thl, jne…) tarkoittaa se myös sitä että valehtelijat pelkäävät totuuden aiheuttamaa reaktiota, tietävät toimivansa väärin, ovat täysin vieraantuneet inhimillisyydestä tai kaikkia edellisiä. Taika on siinä että enemmistö on saatava uskomaan valheisiin – tai vähintään epäilemään totuutta. Ajatusleikki sammakoista kattilassa pyörii päässäni, kun näen ‑etenkin nuorten- ihmisten yhä kulkevan maski naamallaan.
  Meille valehtelu on myös kuin vinoutunut parisuhde. Puolisomme ”pompottaa” meitä valheillaan, ja sopivalla suhteella väheksyntää sekä patistamista pyrkii pitämään itsetuntomme pohjalukemissa ja kalenterimme täynnä. Mikäli muodostamme oman ajatuksen suhteemme epäterveellisyydestä tai suuntaamme tarmomme johonkin joka ei palvele puolisomme valtaa ylitsemme, puolisomme kiristää otettaan. Vaikka yksityiskohdat toimissa vaihtelevat tilanteiden ja henkilöiden mukaan, on pääpiirteet silti samat. Sairaalloiset puolisot eivät halua meidän lähestyvän totuutta, koska totuus on heidän vihollisensa. He tarvitsevat meitä. He ovat riippuvaisia meistä, vaikka yrittävät uskotella asian olevan toisinpäin. He – uskoakseni alitajuisesti – ymmärtävät olevansa se kyytiläinen. Avustettava ja riippuvainen.
  Mikään tästä kirjoittamastani ei kuitenkaan välttämättä päde, kun puolisona on täysi psykopaatti. En usko Sanna tyttösen kuitenkaan olevan täysi psykopaatti. Suhteessa meihin hänet on ikään kuin eristetty liialta totuudelta päätöstensä seurauksista. Voisi jopa sanoa että vaikuttaa täysin selvältä, ettei hän ymmärrä niitä juuri lainkaan. Hän haluaa kaikkea maksimaalisesti-ilmaiseksi-heti, kuten suurin osa meistä. Hän on kaiketi liian ylpeä ja kunnianhimoinen ymmärtääkseen että kun kaikilta viedään vääryydellä, jää hänellekin vähemmän.

 • Juha

  Vastaa

  Sosialistit pohtii salaseuroissaan keinoja ryöstää ja myrkyttää köyhät kipeiksi ja rikastuttaa globaalia rahaeliittiä. Hyvin on aivopesu ja lampaiden ohjelmointi onnistunut kun kitisemättä maksavat 50 %a kalliimpaa bensaa, sähköä ja ruokaa. Normaali kansa olisi yleislakossa ja kaduilla vaatimassa hallituksen eroa, mutta tämä lammaslauma laittaa itse itselleen kuonokopan ja pitää turpansa kiinni kun käsketään.. ei edes määkinää kuulu. .

  • TT

   Vastaa

   Suomalaiset ei maksa 50% kalliimpaa bensaa, vaan yli 300% kalliimpaa, mikäli vertailukohdaksi otetaan bensan hinta Venäjällä.

   https://checkpetrolprice.com/global-gasbuddy/Gasoline-price-in-Russia.php

   Jos valitat tästä meidän nerokkaille johtajillemme, niin he toteavat, että: ”Freedom is not free”. Tätä orwellilaista uuskieltä syötetään meille lainkaan häpeilemättä.

   • Juha

    Vastaa

    No näin se menee.

    Kova kiima on verottaa ja rahastaa polttomoottorit pois liikenteestä..

    Tulevaisuus on litiumissa.

    Maailman suurin sähköajoneuvojen akuissa käytettyjen litiumraaka-aineen louhija ja jalostaja on Albemarle corp.. jonka pääomistajat ovat Blackrock & Vanguard

    Litiumin hinta on viisinkertaistunut (500%) lyhyessä ajassa.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Prostituoitu, huora, maksettu nainen/mies. Nämä sanat sopivat jotakuinkin kaikkien valkoisten maiden johtajiin, toki Orban erottautuu joukosta.

  Näitä huoria yhdistää alistuminen sionistisen ylivallan edessä. Toki he tekevät näin mielellään ja kaikin tavoin tyytväisenä, sillä näin he pääsevät (vielä toistaiseksi) toiseen rinnakkaistodellisuuteen, jossa he voivat ylimielisinä todellakin neuvoa meitä, kansaa, syömään torakoita ja palelemaan asunnoissamme ja menettämään ostovoimamme milloin minkin tekosyyn johdosta. Juuri nyt juutalaismedioiden lemmikkiaiheita ovat ilmastonmuutosvalhe, inflaatio, sotakiihotus, ”Venäjä” ja nyt jo ohimenevä koronavirus.

  Kulisseissa väijyy koko ajan uusi, massiivinen neekeriaalto, kunhan kaikki idiootit saadaan taas uskomaan siihen, että meidän pitää tuhota maanosamme ei pelkästään taloudellisesti vaan myös rodullisesti. Yhdestä voi aina olla varma, kaikkien meitä tuhoavien ideologioiden moottori on juutalainen/sionisti. Tälle ryhmälle ei riitä oma rikastuminen vaan kirsikkana kakussa pitää ajaa muut köyhyyteen ja kurjuuteen, vasta silloin uusi holokausti on hetken aikaa kauempana. Holkaustihan on sionistien lastenkirjojen saduissa aina teemana. Huomatkaa, saduissa. Saduissa, joita meillekin kerrotaan. Mutta meille nämä sadut kerrotaan totena ja aikuisille.

  Meidän oma mannekiinimme on vain yksi näistä huorista. Uuden Seelannin johdossa on nainen, jolla on munat. Tietenkin. Kanadassa maata johtaa Trudeau, mitähän siitäkin voi sanoa, pelle, onneton pelle. Yhdysvalloissa dementoitunut vanha aasi, joka johtaa USA:ta, sionistien velkaista huoraa. Ja sama kaava toistuu, EKP:n johdossa lässyttävä huora. EU:n johdossa lässyttävä huora. Lässyttävä huora on sionistisen vallan ulkoinen tunnus. Lässytä, ja petä kansaasi, olet saanut elinikäisen turvan köyhyydeltä. Arkipäivän sionismia.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Yksi yhteinen piirre näillä kaikilla sionistien huorilla on, he ovat kaikki täysin sieluttomia, ilman pienintäkään karismaa.
  Von der Leyen, Trudeau, Marin etc., he ovat vain puhuvia päitä. Mitään heidän sanomastaan on mahdotonta muistaa, he puhuvat kuin zombiet, ilman sielua.
  Toinen mielenkiintoinen piirre tässä sionistien huoramaailmassa on että kukaan ei pidä sionisteista. Heidän huoransa ovat tosiaan aitoja, bona fide huoria, heidän silmänsä sammuvat kuin sähkölaitteella, kun sionisti lopettaa maksamisen huoralle. Kuka muistaa näitä huoria? Ei kukaan, sillä he ovat toistensa kopioita, tyhjiä palloja, ei ole edes ilmaa.
  Stubb? Mikä Stubb? Missä? Hyvä esimerkki, huorasi pääministerinä par excellence, mutta nyt on kuin häntä ei olisikaan missään.
  Sionistien valta on ostettua valtaa, he saavat myötätuntoa vain huorilta ja he tietävät sen. Heistä ei kukaan pidä, paitsi lobotomisoidut Jeesus-sadun ihmiset, ja tämäkin ”rakkaus” on valheella ostettu.
  Todellisuudessa meitä vainoava demoni on yksin oman perkeleellisen maailmansa kanssa ja jonakin päivänä heidät suljetaan omaan surkeaan helvettiinsä derivoimaan omia paskojaan.

 • Örmy

  Vastaa

  Vitun petturihuoramarin.

  Onko kellään tilaa saunan takana?

 • MaksajaX

  Vastaa

  Marin liittyy Urpilaisen tapaan pääosin kokoomuslaiseen (Katainen, Stubb, ”Lepomäki”-Valtonen jne.) ryhmään, joka verovaroin hakee käskynsä eliitin salaseuralta, mutta ei hiiskahda halaistua sanaa salaseiratapaamisen asiasisällöstä maksajilleen. Äärimmäisen epädemokraattista toimintaa.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Tämä aihe kiinnostaa meikäläistä aivan erityisesti, sillä tässä tiivistyy sionismin brutaali hyökkäys valkoisia ihmisiä ja kansoja kohtaan.

  Tämä Bilderberg-juutalaistapahtuma perustuu sionistiseen GlobalWhore-ohjelmaan, jossa kaikki maailman johtavat Globaalihuorat kutsutaan kuuntelemaan ökyrikkaita juutalaismiljardöörejä ja heidän perskärpäsiään. Nämä miljardöörit ja perskärpäset opastavat (sionistimedian tukemana), kuinka Globaalihuoran pitää kertoa omalle kansalleen kurjuuteen, köyhyyteen ja neekerislummiin vajoaminen. Juutalaisten erikoisvahvuus on ns. narratiivin kutominen. Törkeinkin valhe (esim. holokausti, ilmastonmuutos, ”monikulttuurisuus on rikkautta, ei mulla muuta”, raskaana olevat miehet, ja yleensäkin kaikki sonta) muutetaan Totuudeksi ja toisaalta päivänselvä totuus (sukupuoli, väestönvaihto, jatkuva kurjistuminen, velkavankeus, you name it) vaihdetaan Sionistiseksi Valheeksi.

  Nämä Globaalihuorat kuuntelevat kaikkea ja koska heiltä puuttuu alkeellisinkin kyky hahmottaa asiayhteyksiä (esim. USA:n tähtitieteellinen velka ja samaan aikaan juutalaismiljardöörien omaisuus lasketaan jo kymmenissätuhansissa, ellei sadoissatuhansissa, miljardeissa), heidät on helppo saada uskomaan mikä tahansa valhe, kun globalistimedia värjää kaiken sonnan ruusunpunaiseksi. Näin robottimaiset marinit, trudeaut ja orpot toistavat samaa sontaa kuin rikki mennyt Duracell-nukke. Heillä ei ole sielua, heille annetaan sielu päivittäin mediasta ja jos media ei anna sitä heille, he muuttuvat tyhjäksi, tomuksi.

  Tätä on arkipäivän sionismi. Sionisti ryövää meidät ja saa meidät uskomaan, että me olemme syyllisiä ja meidän kuuluukin vajota kurjuuteen. Tässä heitä auttaa GlobalWhore.

 • J.K.

  Vastaa

  Itse tulkitsen bildbergiläiset sionistien ja globalistien vallan herruuteen, mikä toimii ihan globaalisti myös Kiinan ja Venäjän kohdalla.

  Tarkoitus esimerkiksi kansansekoittamisessa on aika selvä jo Kalergin aikaan on ollut murhata ihmisiä liikakansoituksen kanssa.

  Myöskin pitää ajatella asiaa ja ottaa se järkeilyyn, että liittoutumia on aina ollut ja nyt 50 vuoden aikana on Internetin välityksellä avautunut monille ihmisille se fakta. Liittoutumat kasvavat ja laajentuvat. Eurooppalaisen sionismin kultakaudet aiheuttavat sen sodan, mikä on tulossa seuraavaksi. Ajattelisin että eurooppalaiset sionistit miettivät hyvin tärkeästi, mitä Kiinan vaikutusvalta maailmanpolitiikassa tuo tullessaan. Tämän niinsanotun kapitalistisen kommunismin ei saa tulla kasvamaan.

  Sanottaisiinko vaikka 30 vuotta, kun on PAKKO viimein valita puolensa. Nato vaikuttaa varsinkin nyt puolustusliitolta kasvaneen hyökkäysliitoksi. Euroopan Unioni on tullut jäädäkseen, kuten yhteisvaluutta. Sitä ei saa enää pois. Bildergerbergin kasvatuslapset YGL etc. tulevat itse olemaan aitojen takana, kun katusodat alkavat täällä Pohjois-Euroopassa. Ruotsi nyt on jo näyttänyt oudolla maahanmuuttopolitiikallaan, kuinka päästä rikollisimmaksi maaksi, jopa Romanian ja muiden edelle.

  Eli valmistukaa sotaan. Ydinaseita en uskoisi kenenkään lähtevän käyttämään, koska se on exponentaalinen vaurio koko maailmalle. Jos Intia valloittaa Bangdaleshin lähiaikoina, on tämä kirjoittamani suhteellisen totta ja sitten näemme miliisejä kaduilla.

  Sanna Marin ja Jutta Urpilainen ovat ummikkoja, eivätkä nää itsestään kuin tämän hetken.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Suomen Sosialidemokraattinen Puolue oli joskus ns. työväen puolue. Nyt tämän puolueen puheenjohtaja käy nuolemassa inhojen sionistimiljardöörien persettä samalla kun maan työtätekevät köyhtyvät ja kurjistuvat. Vasemmistoliitto himmailee puolestaan ja on tyytyväinen 8–9 % kannatukseen, sillä Vasemmistoliitto, kuten yleensä kaikki sionistivallan alla toimivat puolueet, on vain hillotolppa kulloisellekin maanpetturiporukalle. 

  Vihreät ovat jossakin määrin aidosti poliittisia, he ovat yleensä fanaattisia ja heitä sionistin ei tarvitse yleensä ostaa, sillä he ovat kuin teinejä, jotka toimivat puhtaasti tunteella. Nyt johtavat vihreät ovat nielleet ilmastonmuutosvalheen ja mikään ei saa heitä pois tältä tuhon tieltä.

  Sionistien eli juutalaisten valta näkyy siinä, että ilmastonmuutostoimet sälytetään vain ja ainoastaan valkoisten ihmisten ja maiden harteille. Aasialaiset, puhumattakaan neekeristä, eivät tietenkään joudu mistään vastuuseen ja sionistin oma kotipesä satsaa vain aseisiin (tietenkin valkoisten amerikkalaisten maksamiin).

  Ns. oikeisto on irvikuva siitä oikeistosta, joka tuki esim. Mannerheimia, kun Suomi taisteli vapaudestaan juutalaisten luomaa valkoisten keskitysleiriä eli Neuvostoliittoa vastaan. Neuvostoliittohan oli juutalaisten tähänastinen Suurvoitto. Samalla kun tapatettiin miljoonia ja taas miljoonia valkoisia venäläisiä, saatiin tuhottua Kansallissosialistinen Saksa. Mikä olisi voinut enää olla parempaa sionistille? Kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

  Nyt sama prosessi on menossa usealla rintamalla. Ensinnäkin, EU on uusi Neuvostoliitto, jossa Bryssel on uusi Moskova ja juutalaismediat ympäri maailman ovat entinen Pravda. NATO on Neuvostoliittolainen ase valkoisia kansoja ja maita vastaan. USA taas on jos Neuvostoliitto, joka on ryöstetty tyhjiin, raiskattu ja pilalle neekeröity. Sanalla sanoen: juutalaisten unelma.

  Kirsikkana kakussa: Uusi, ihana sota Ukrainassa. Taas sionismi saa haluamansa. Valkloiset tappavat toisiaan, molemmat maat kärsivät kovia iskuja ja sionistien johdolla EU saadaan polvilleen ns. sanktioiden avulla. Ja kun aika koittaa niin Mainilan laukauksilla saadaan motiivi hyökätä Venäjälle. Juutalainen istuu mediabunkkerissa ja vaatii kristittyjä sotilaita rynnäkköön, kuolemaan ja tuhoon. Mikä olisikaan enää paempaa sionistille? Tuhotut maat, nälkäiset, kurjat kansat, alistettu orjiksi. Tulevat sukupolvet myyty velan armoille.

  Sanalla sanoen: Sionismia.

  Tätä ajavat Globaalihuorat, marinit, trudeaut, lässyttävät huorat.

 • juha II

  Vastaa

  Kun ihmisenä omaa suuren määrän tyhmyyttä ja vähäisen moraalin. Ei puolueella ja koko Suomen kansalla ole mitään merkitystä. Niissä ”piireissä” missä pääministeri Sanna Marin liikkuu. Meistä puhutaan vain ”torakoina”!!!
  Ja siksipä me Torakat olemme hävitettävien listalla!

 • Alfred Hipstein

  Vastaa

  HUOM. Salainen kokous minkä sisältö ja siellä sovitut päämäärät sekä käskyt eivät ole meille ministerin viulut kustantaneille avointa tietoa????!!!

  SIIS MITÄ ?

  Tästä ei voi sanoa mitään hyvää. Ministerin paikalla istuva siis tekee salaisia sopimuksia. Voisiko olla epäilyttävämpää toimintaa olemassakaan.

 • "Epstein client list"

  Vastaa
 • GLGL

  Vastaa

  Kaksoisstandardit.
  Yli-viikari sai monoa joistakin lentopisteistä ja muusta pienestä vilungista. Marinia ei saa pihalle vaikka tekisi mitä. Valtamedia suojelee.

 • HTB

  Vastaa

  23 %:a lesbojen kasvattamista lapsista on käytetty seksuaalisesti hyväksi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi