Suomen vasemmisto vaikenee täysin Marinin jäsenyydestä rahaeliitin yksityiskerhossa

Vaikuttaa siltä, että vasemmisto on lopullisesti myöntänyt olevansa voimaton taistelemaan globaalia pääomaa vastaan.

Kolumnit

Partisaani uutisoi viikonloppuna, että Suomen pääministeri Sanna Marin yritti piilottaa jäsenyytensä juutalaisjohtoisessa eliittijärjestössä. Kyse on globaalien suuryritysten ja yksityisen finanssieliitin rahoittaman Maailman talousfoorumin (WEF) alajärjestöstä Young Global Leaders (YGL). Marin johtaa Suomen vasemmistohallitusta, mutta syystä tai toisesta uutinen ei ole herättänyt lainkaan keskustelua vasemmistopiireissä.

Toimituksemme yritti löytää tunnettujen vasemmistovaikuttajien kommentteja Marinin YGL-jäsenyydestä. Ilmiötä ympäröi kuitenkin kuolettava hiljaisuus.

Aiheesta uutisoinut Yleisradio haastatteli ja siteerasi useita suomalaisia sekä ulkomaalaisia asiantuntijoita, jotka olivat yksimielisiä siitä, että poliitikkojen jäsenyys WEF:ssä ja YGL:ssä on vakava uhka demokratialle. Järjestöt edustavat yksityistä rahanvaltaa ja ne houkuttelevat poliitikoita riveihinsä tarjoamalla urakehitysmahdollisuuksia.

Räikeää korruptiota

Lapsikin ymmärtää, miksi poliitikkojen – jotka väittävät edustavansa julkista etua – tulisi pitää leveä hajurako erityisesti ulkomaalaisiin pääomapiireihin. Mikäli päättäjiemme urakehitys riippuu siitä, kuinka tyytyväisiksi he kykenevät tekemään WEF:n ja YGL:n rahoittajat, tulee heidän politiikkansa palvelemaan globaalia rahaeliittiä eikä heikossa asemassa olevia suomalaisia.

Myös suomalainen vasemmisto ymmärsi tämän vielä joitain vuosia sitten. 2000-luvun alussa globalisaatio‑, korruptio- ja pääomavastainen liikehdintä oli Suomessa vasemmiston monopolisoimaa. Suuret kauppaneuvottelut kohtasivat vastarintaa lähinnä anarkistien, kommunistien ja parlamentaarisen vasemmiston suunnalta. Jokin on kuitenkin muuttunut.

Viime vuosina vasemmisto on päättänyt katsoa eliitin korruptiota häveliäästi sormiensa läpi. Valtionomaisuuden yksityistäminen, suomalaisen luonnon kauppaaminen ulkomaalaisille sijoittajille ja vasemmistopoliitikoiden siirtyminen kapitalististen lobbausjärjestöjen palkkalistoille lakaistaan maton alle. Entiset arkkiviholliset, kuten George Soros ja Klaus Schwab, ovat saaneet synninpäästön. Mistä on kyse?

Vaikuttaa siltä, että vasemmisto on lopullisesti myöntänyt olevansa voimaton taistelemaan globaalia pääomaa vastaan reilujen palkkojen, inhimillisten työolojen, laadukkaiden julkisten palveluiden ja puhtaan ympäristön puolesta. Punainen lippu on vaihtunut valkoiseen lippuun.

Kansallismielisten tulee monopolisoida taloudellinen vastarinta

Samalla kun vasemmisto on antautunut taloudellisella rintamalla, on se päättänyt liittoutua vanhan vihollisensa kanssa. Homolobbaus, massamaahanmuutto, valkoisiin ydinperheisiin kohdistuva viha ja omaleimaisten paikallisten kulttuurien tuhoaminen ovat teemoja, jotka yhdistävät Marx-lukupiireissä torkkunutta samppanjasosialistia, transuilevaa sekakäyttäjäanarkistia, JPMorgan-uraa havittelevaa demaria, Kalliossa asuvaa vasemmistoliittoaktiivia ja juutalaista WEF-johtaja Klaus Schwabia. Uusi epäpyhä liitto on solmittu kulttuurimarxismin alttarilla.

Odotettavissa on, että vasemmistopuolueet korruptoituvat Suomessakin lähivuosina entistä näkyvämmin. Mallia haetaan angloamerikkalaisesta maailmasta; 1990-luvulta lähtien Tony Blair, Clintonit ja Barack Obama osoittivat vasemmistolle, että yksityislentokoneisiin ja lihavan palkkapussin äärelle pääsee nopeimmin, kun on valmis puukottamaan omia äänestäjiä selkään.

Kansallismielisten kannalta tilanne on erittäin lupaava. Kun kykenemme monopolisoimaan korruptionvastaisuuteen ja taloudelliseen oikeudenmukaisuuteen liittyvät kysymykset, voimme seuraavan finanssikriisin yhteydessä kasvattaa valtaamme voimakkaasti. Vielä tulee nimittäin päivä, jolloin työnsä, eläkkeensä, terveytensä ja säästönsä menettäneet tavalliset suomalaiset alkavat valita sopivia lyhtypylväitä ulkomaisen rahaeliitin lakeijoille.

Anarkismi Barack Obama George Soros Globalismi Hallitus JPMorgan Juutalainen lobby Juutalaisjärjestöt Klaus Schwab Kolumnit Kommunismi Korruptio Kotimaa Kulttuurimarxismi Lobbaus Poliittiset viholliset Politiikka Pyöröovi Sanna Marin Taloudellinen riisto Talous Tony Blair Vasemmisto Vasemmistoliitto World Economic Forum Yhteiskunta Young Global Leaders

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Matti Orson Kemmmppainen

  Vastaa

  Meillä ei ole demokratiaa, vaan meille näytellään että sellainen olisi. On kulissit Arkadianmäellä, mutta päätökset ovat korporaatiorakenteessa olevan globaalin yrityksen johdolta tulevia. Siksi EU ei ole demokraattinen edes teoriassa. Siksi meillä ei ole oikeita vaaleja tai vapaata lehdistöä.
  Yksi kysymys: milloin viimeksi poliitikko teki mitä ”vaaleissa” lupasi? Toinen: miksi Suomessa, jossa valta on kansalla, verot ovat maailman kovimpia ja palveluita yksityistetään ym? Kuka sen puolesta ”äänesti tai äänestää”, aina väärin, vuosikymmeniä?
  Elämme tuotetussa todellisuudessa jossa tärkeimmät poliitikot maailmalla ovat ”green screenillä” kuvattuja näyttelijöitä. Kyseessä on koko maailman rahajärjestelmän (lähinnä ilmaan perustuva fiat-systeemi) ja omaisuuksien hallinta ja suojelu jota ja ”äänestäjiä” varten feikataan tämä näytelmä. Tiedustelupalvelujen päätehtävä on muokata yleistä mielipidettä kuten esim Juri Bezmenov, entinen KGB-upseeri Amerikkaan loikattuaan kertoi.
  Kun päämäärä, joka nytkin on eräänlainen globaali kommunismi, on saavutettu, ei apureita eli nyt esim. vapaamuurareita enää tarvita. Pahimmin pettyvät ne, jotka tähän valheeseen uskoivat ja Bezmenovin mukaan he eivät enää NLn suunnitelmissa olleet ”uudelleenkoulutettavissa” tai käytettävissä uuteen yhteiskuntaan. Jep.

 • Tolkku Takaisin

  Vastaa

  Vasemmiston muuttuminen puudeliksi globaalin rahaeliitin sylissä on jo pitkään noteerattu ilmiö. Tähän liittyy myös kansan jakautuminen punikkeihin ja kansallismielisiin. Punikit tuntuvat kuvittelevan, että on olemassa joku kansainvälinen työväenliike, joka turvaa vähäväkisten etuja. Demareiden ja AY-liikkeen linjauksista kuitenkin todetaan, ettei näin ole. Demarit ja AY-liike ovat pettäneet kannattajansa useissa länsimaissa. Eräät ovat siirtyneet kauemmaksi vasemmalle, mutta sielä on vastassa vielä pahempia ilmiöitä kuten LGBT:n tai maahanmuuton ihannointi, huumesekoilut, ilmastohulluus tai antifan kaltainen mielisairaista koostuva globalistien katuarmeija. Vanhan ajan duunarikommunisteja ei enää vasemmistossa ole.

  Myös kansallismieliset ovat jakautumassa. Osa tyytyy laimeaan persuiluun, mutta rankemmin globalismiin kyllästynyt väki radikalisoituu ja hakee ratkaisua esim. kansallissosialismista. USA:ssa suositaan kristinuskolla höystettyä patriotismia. Näitä en moiti, mutta tässä on kuitenkin vakava lokeroitumisen vaara. Kansa jakaantuu ryhmiin, jotka eivät voi enää keskustella toistensa kanssa. Tämä miellyttää tietenkin rahaeliittiä ja heidän edustajiaan.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Vasemmisto ei enää pyri edes teennäisesti vastustamaan globalismia, sillä he itse ovat päässeet sen ytimeen, toisin sanoen puukottaneet selkään sellaisia, jotka oikeasti luulivat vasemmistopuolueiden ajavan mm. työntekijöiden etua. Nyt on vain kyse siitä, että tajuaako ja myöntääkö heidän äänestäjänsä missä oikeasti mennään.
  Suomi on todella kaukana demokratiasta, täällä annetaan ymmärtää, että kansa voisi jotenkin vaikuttaa asioihin, vaikka todelliset päätökset tekee ne, jotka korruptoivat ja painostavat selkärangattomia poliitikkoja, esimerkkinä juurikin Sanna Marinin toiminta, todella halveksittavaa.

  Tässä juurikin on kansallismielisten sauma iskeä, paljastamalla globalistien ja niiden kätyreiden salamyhkäistä toimintaa ja olemalla se aito oppositio, joka taistelee näitä kansallisvaltion hävittämispyrkimyksiä vastaan.

 • A-L

  Vastaa

  Kuka tai ketkä Suomessa ovat ”heikommassa asemassa”?

  Ja minkälaista ”politiikkaa” heidän ”palvelemiseksi” pitäisi Partisaanin toimituksen mielestä tehdä?

  • Nationalisti

   Vastaa

   En ole toimitus, mutta voin nyt ohimennen vastailla tähän.
   Kuka tai ketkä ovat heikommassa asemassa?
   Oletko katsonut kuinka moni suomalainen elää alle köyhyysrajan? Oletko huomannut, että Suomessa on todella paljon lapsiperheitä, joilla on taloudellisesti tiukkaa ja lapsi ei vähävaraisuuden takia pääse mukaan mm. harrastustoimintaan?
   Vastaus politiikan tekoon on helppo, tämän hetkinen (eikä moni edellisistäkään hallituksista) ole välittänyt pätkääkään suomalaisista, kuitenkin muutamia mainitakseni, rahaa omien sijaan on näyttänyt riittävän rotumuukalaisten kuskaamiseen Suomeen, heidän ylläpitoon, kehitysapuun, Talvivaaran ”pelastamiseen” veronmaksajien rahoilla ja viimeisimpänä järjettömään EU:n velkapakettiin.

   Mitä jos rahat oltaisiin satsattu omaan kansaan vaikkapa noiden edellä mainittujen asioiden sijasta?
   Suomi olisi parempi paikka olla ja elää, jos moni asia tehtäisiin toisin, mutta kansaansa pettävät poliitikot eivät sellaista halua.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tuohon voidaan lisätä vielä syvällisemmin se, että onko mielestäsi järkevää kuulua Euroopan Unioniin?
   Euroopan unioni ei ole lähellekään sitä, minkälaiseksi se meille aikanaan markkinoitiin.
   Kuulumalla siihen, pahennamme vain meidän ongelmiamme.

   Onko järkeä, että meillä on valuuttana käytössä euro?
   Käsittääkseni pohjoismaista Suomella menee heikoiten, ettei vain johdu eurovaluutasta.…

 • Totuus ensin

  Vastaa

  Natsismin kannattajiin on nyt jo avoimesti liittynyt kokoomus. He ruoskivat verkkouutisissaan jatkuvasti koronapiikityksien lisäämistä ja lietsovat lisää koronapelkoa vaikka jo nyt on todisteet siitä että k‑piikit tappavat ja vammauttavat valtavat määrät myös terveitäkin ihmisiä.
  Fimean rekisteröinnin mukaan Suomessa on jo kuollut pitkästi yli sata ihmistä k‑piikkeihin ja tuhansia vakavasti vammautuneita. Lisäksi Fimea on ruuhkautunut suuren haittailmoitusten määrän johdosta ja heillä on käsittelemättä pitkälti yli kymmenentuhatta haittailmoitusta.
  Nyt voidaan jo ennustaa todella suuria ruumiskasoja k‑piikeistä johtuen.

  • Nationalisti

   Vastaa

   ”Natsismiin”?
   Tiedätkö edes mitä kansallissosialismi on?
   Kokoomus on LGBT-globalistipuolueena kansallissosialismin vastakohta.

 • Tomppa

  Vastaa

  Ainahan suomalaiset vasemmistopoliitikot ovat olleet ns. salonkisosialisteja, joilla on aina päällimmäisenä mielessä se oma yksityinen vihreä oksa. Äänestäjillä ja omalla puolueväellä ei ole sen oman vihreän oksan hankkimisen kannalta niin väliä, joten heitä voi matkalla sinne salonkiin hyvinkin puukottaa selkään. Heistä kun ei tarvitse välittää tuon taivaallista sen jälkeen kun se polku sille vihreälle oksalle on saatu avattua.

 • Amalek

  Vastaa
 • Nimetön

  Vastaa

  Eliitti haluaa Eurooppaan Yhdysvaltojen kaltaisen raha-velkajärjestelmän. Liittovaltio ottaa lainaa yksityisomisteiselta Federal Reserve Bankilta, joka luo rahaa tyhjästä täysin mielivaltaisia määriä. Liittovaltiota pyöritetään velkarahalla, jonka korot maksetaan keräämällä veroa kansalaisilta. Ts. Koko liittovaltio on yksityisten pankkiirien vallan alla. Jos Yhdysvaltojen liittovaltio omistaisi FEDin sen ei luonnollisesti tarvitsisi maksaa korkoa. Yksi JFK:n murhan syistä oli, että hän aikoi kajota FED:iin.
  Keskuspankkijärjestelmä on oleellinen osa kommunismia. Kaikki keskuspankit tulisi ottaa valtion haltuun

 • Nimetön

  Vastaa

  Kylläpä tuntuu kaikki olevan niin salamyhkäistä, että ketä enää uskaltaa edes äänestää, jos köyhempiä kansalaisia kohtaan päätetään ottaa loputkin elämisen mahdollisuudet. Myös kokoomus on päättänyt kyykyttää tavallista työssäkäyvää. Kuka enää ajattelee normaaleja Suomen kansalaisia, ei ainakaan myöskään vihreät. Ei voi luottaa enää keneenkään. Maahan tuodaan muita kanslaisia isoja perheitä joita tavalliset Suomen kansalaiset veromaksuillaan elättää ja verot senkun nousee. Missä ovat Suomen kansan puolustajat??? Kyllä maailma ja EU on mennyt aivan sekaisin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi