Sanna Marin Bilderberg-kokoukseen

Bilderberg eroaa esimerkiksi Maailman talousfoorumin kokouksista siten, että Bilderberg pyrkii salaamaan tilaisuuksiensa sisällön erittäin tarkasti.

Sionismi

Sanna Marin ja Klaus Schwab.

Jäsenyys juutalaisjohtoisissa Maailman talousfoorumissa (WEF) ja Young Global Leadersissa (YGL) ei vaikuta olevan tarpeeksi tyydyttämään pääministeri Sanna Marinin kunnianhimoa. Nyt Marin osallistuu sionistisen eliittikerho Bilderbergin kokoukseen.

Bilderberg eroaa esimerkiksi Maailman talousfoorumin kokouksista siten, että Bilderberg pyrkii salaamaan tilaisuuksiensa sisällön erittäin tarkasti. Tämä mahdollistaa sen, että poliitikot voivat kavaltaa kansalaisten varoja Bilderbergiä johtavalle pankkieliitille ilman, että tiedot petoksista vuotaisivat koskaan julkisuuteen.

Marin itse on hyvin tietoinen julkisuusriskeistä, joita jäsenyys globaalin rahaeliitin kerhoissa hänelle aiheuttaa. Hän yritti esimerkiksi aktiivisesti piilottaa jäsenyytensä juutalaisen Klaus Schwabin alaisuudessa toimivassa YGL:ssä.

Vaikenemisen laki

Valtioneuvoston tiedotteessa poliitikkojen ja pankkieliitin salaisista tapaamisista kerrotaan vähättelevään sävyyn: ”Bilderberg-tapaaminen on järjestetty lähes säännöllisesti vuodesta 1954 lähtien. Kokouksen tarkoituksena on epävirallinen ja luottamuksellinen ajatustenvaihto johtavien eurooppalaisten ja pohjoisamerikkalaisten poliitikkojen, toimittajien, tutkijoiden, yrityselämän edustajien ja asiantuntijoiden kesken.”

Bilderbergin jäseniä on jyrkästi kielletty kertomasta muiden osallistujien sanomisista. Eliittikerhon salaisuuksien paljastaminen johtaa poliittisen uran ajautumiseen karille ja globaalien hyväveli-suhteiden katkeamiseen.

Suomen tunnetuin Bilderberg-elitisti on pankkiiri Björn Wahlroos, joka kannattaa muun muassa veden ja ilman yksityistämistä. Maailman talousfoorumin ja Bilderbergin kanssa aggressiivisesti verkostoituva Marin vaikuttaa tavoittelevan Wahlroosin jalanjäljissä urapolkua, joka johtaa vasemmistopolitiikasta palkintotyöpaikkaan globaalin finanssiyhtiön palkkalistoilla.

Lue myös: ”Suuri nollaus”, itsenäisyyden kuolema ja Sanna Marin

Lähde: Iltalehti

Bilderberg Björn Wahlroos Kapitalismi Klaus Schwab Kotimaa Poliittiset viholliset Politiikka Sanna Marin Sionismi Talous

Keskustelu

22 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tuomaskuusela

  Vastaa

  Tää vitun huora kuuluu telkien taa PERKELE!!!

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/06/image‑1.png

 • Salassa salassa

  Vastaa

  Nämä kaikki kolme ovat salaliitoja. Eli ne tekevät salassa keskenään sopimusliittoja. Nyt voi jälleen keltainen media (alma, bonnier…) julistaa miten ”salaliitto teoreetikot” näkevät salaiittoja joka paikassa.

  Olen miettinyt tuota Sannaa ja tuumaillut että mitähän muuta se sieltä saa kuin käskytystä siitä mitä Suomessa pitää seuraavaksi tehdä?

 • Nationalisti

  Vastaa

  Marin on hoitanut globalistieliitin antamat työt kunnialla, nyt pääsee palkintomatkalle Bilderberg-kokoukseen, jossa saa takuuvarmasti lisäohjeita toiminnalleen.
  Noissa kokouksissa ne suunnitelmat tehdään.

  Marin ”vastusti” vuosia sitten lääkeyhtiöiden korruptiota ja vaikutusvaltaa, tänä päivänä hän toimii kaikilla mahdollisilla tavoilla niiden aiemmin ”kritisoimien” lääkeyhtiöiden hyväksi, eli on eliitille uskollinen kätyri.

  Aiemmin kokoukseen on osallistunut muun muassa Kokoomuksen Elina Valtonen (entinen Lepomäki), välittömästi kokouksen jälkeen hän alkoi ajamaan aggressiivisesti EU:n liittovaltiokehitystä.

  • Minä

   Vastaa

   Sanna Marin on sielunsa myynyt, vieläpä halvalla. Taisi riittää kehut ja lupaus uraputkesta, ei mitään isoja rahoja.

   • Louhi

    Vastaa

    On sieltä ihan kelvolliset voitelurahat tulossa. Tuskinpa nukketyttö uskaltaisi muuten ottaa sellaisia velkoja kuin on ottanut.

  • GLGL

   Vastaa

   On erittäin ongelmallista, että Marin ja muut samassa moodissa olevat, kiertelevät ympäri maailmaa tekemässä sitovia sopimuksia ilman, että kansa saa niistä tietää mitään. Viime kädessä vedotaan ”sotilassalaisuuksiin” – kätevä keino ohittaa kansa, vaikka ei olla edes sodassa.

   Valtiopetos ei rikoksena vanhene koskaan.

 • 18-88_Danke

  Vastaa

  Jutkujen sätkynukkehan tuo komukkabimbo on ollut jo vuosia. Kommari-Sanna Tuhoaa Suomen kansan ja omaisuus siirtyy kalottilakkieliitin ja heidän nuoleskelijoiden haltuun.

 • Jallu

  Vastaa

  Klaus Scwab johtama World Economic Forum oli koolla Davosissa. Sinne osallistuminen maksaa 100 000 vuodessa. Kuka maksaa Marinin osallistumiset tällaisiin kokouksiin? Suomen tunnetuin Bilderberg-elitisti on pankkiiri Björn Wahlroos, joka kannattaa muun muassa veden ja ilman yksityistämistä. Tartuin tähän lauseeseen, koska aikoinaan intiaanipäällikkö Hullu Hevonen (mustaakseni) ihmetteli miten joku voi omistaa maan tai maata. Sama juttu veden ja ilman kohdalla. Tulevaisuudessa tulee aivan varmasti myös veden yksityistämistä. Etelä-Amerikassa sitä jo kokeiltiin, mutta loppujen lopuksi kansa pani niin kovasti hanttiin, että siitä toistaiseksi luovuttiin, mutta ei varmasti unohdettu.

  • Hh1488

   Vastaa

   Näimpä

 • TT

  Vastaa

  Halpa nato-huora kulkee globalistien kokouksissa saamassa mindfucking-hoitoa sen suhteen kuinka kansaa alistetaan ja myydään palasina maailman isorikkaiden peleihin. Tämä ei ole enää leikkiä, tämä on sietämätöntä.

 • Untergang

  Vastaa

  Jännityksellä odotetaan minkälaiset ohjeet Marin saa?
  Lisää veroja, joilla rahotetaan kehitysmaita, metsien käyttökielto, puunpolttamisen kieltäminen, yksityisomaisuuden pakkokollektivisointi, polttomoottorikielto, aseiden kieltäminen, sodanjulistus venäjälle?

 • Salomon

  Vastaa

  Seipääseen molemmat

 • Juha

  Vastaa

  Kyllä on valtiopetoksen ainekset kasassa. Rahaeliitille kärrätään kottikärryillä rahaa köyhiltä suomalaisilta joille annetaan palkaksi lisää veroja ja kiihtyvää inflaatiota. Tämä on sitä sosialismia.. ryöstetään köyhiltä ja annetaan rikkaille.

  Koronahuijaus rikastutti rahaeliittiä kun kaikkien hyväksyttyjen geenipiikkien valmistajien pääomistajina ovat sama (vanguard, blackrock) rahaeliitti kuin asevalmistajienkin takana. Sosialistinen Suomi ostaa globaalieliitiltä lisää aseita, riistohintaista energiaa ja geenipiikkejä suurella rahalla joka kerätään köyhältä kansalta. Näitä asioita näissä salaseuroissa puuhaillaan, että miten sosialisoidaan kansa putipuhtaaksi.

  • Louhi

   Vastaa

   Eipä tässä mitään salaista ole ollut enää aikoihin. Klaus Schwab on ihan suoraan sanonut, minkä maiden hallituksia Maailman Talousfoorumi ohjailee. Sama juttu näiden Klaus-sedän sätkynukkien kanssa. Sannan ja Annikan taannoinen kehitysapupuhallus oli ihan puhtaasti suomalaisille osoitettu Haistakaa vittu! Toisaalta mitäpä syytä näillä on peitellä mitään? Marinista – eli oikeammin Klaus Schwabista – ollaan intopinkeänä tekemässä Suomen seuraavaa presidenttiä, joten ilmeisesti lammaslauman rakkaus teurastajiaan kohtaan on ehtymätöntä.

 • Minä

  Vastaa

  Tuntuu aika älyttömältä veden ja ilman yksityistäminen. Pian saa maksaa vuokraa kävelyreiteistäänkin. Joillakin on kova halu päästä hinnoittelemaan kaikki siten, että orjat pysyvät työssä, jotta saisivat maksetuksi kaikki keksityt, keinotekoiset kustannukset.

 • Bella

  Vastaa

  Bilderbergin nimeäminen ”kerhoksi” on kai Bilderbergin vähättelyä, sillä tällainen vaikenemisen laki vertautuu Italian mafian Omertan lakiin. Omertan laista vastaavia versioita käyttävät myös muun muassa Venäjän supermafia Voryt, ja lisäksi tämä laki on kopioitu enemmän tai vähemmän ihan kaikkien mafioiden toimintaan globaalisti.

 • Young Eagle Jkl

  Vastaa

  Kansallissosialisti reppanat on vaan kateellisia kun eivät koskaan pääse eivätkä kykene arvokkaampiin piireihin.

  • Bella

   Vastaa

   Et ilmeisesti ole koskaan ymmärtänyt kansallissosialismin ja siten ’arvokkaampien piirien” sisältöä.

  • Antisionisti

   Vastaa

   Ja punikit ovat niin tyhmiä että kuvittelevat jäävänsä henkiin sitten kun sionistien maailmanvalta on saatu pystyyn. Eivät jää, se sanotaan aivan selvästi:

   RANGAISTUKSET
   Uusien salaseurojen perustaminen rangaistaan niinikään kuolemalla. Nykyisin olemassaolevat salaseurat me tunnemme, ja ne palvelevat tai ovat palvelleet meidän asiaamme. Me hajoitamme ne ja siirrämme niiden jäsenet Euroopan ulkopuolella oleviin kaukaisiin maihin.

   GOJIM-VAPAAMUURAREITTEN TULEVA KOHTALO
   Samalla tavalla tulemme kohtelemaan niitä vapaamuurareitten joukossa olevia gojimeja, jotka tietävät liian paljon. Ne taas, jotka syystä tai toisesta armahdamme, tulevat elämään ainaisen maastakarkoituksen pelossa. Me säädämme lain, jonka mukaan kaikkien entisten salaseurain jäsenet karkoitetaan Euroopasta, hallituksemme keskuksesta.

   2. Hallituksemme ratkaisut tulevat olemaan ehdottomia eikä niistä voi valittaa.

 • Henry Kissinger

  Vastaa

  Vitun huora. Ei mulla muuta.

 • Neandertaalien lotto ja lisänro

  Vastaa

  Vapaamuurarit panee 6–0 maailmaa.

  Kun kaikki tyhjänpäiväiset kulissit poistetaan mitä jää jäljelle Suomesta?

  Kolme V;tä.

  Vittumainen, Vaikea, Väkinäinen. Et omista mitään ja olet onnellinen? Kallista paskaa jää käteen.

 • juha II

  Vastaa

  Marinille kelpaavat vain rikkaat setämiehet kunhan iovat vain tunnettuja ja koettuja pervoja!!!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi